- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.321
Saolun Arkadaşlar Amin tüm hasta bebişlerimiz iyileşir İnşallah...
Şimdi sebze çorbası koydum borayada,brokoli ve kabakta attım içine...yeşillik attığınız zaman yarınada içiriyormusunuz?
Birde yastık kullanıyorusunuz bizimkine yastığa alıştırmaya çalışıyorum ama yastıkta durmuyor 2 dak. sonra yastık bir yerde kendisi bir yerde oluyor,yada altına girmiş:))
Bu arada duygucum egenin saçları koyulaşmış bayağı bizimkide koyulaştı ama hala yanları kel punkçular gibi garibim:)
Ayşecim hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah alırsınız gönlünüze göre evinizi canım opuyorumnanaktanslm arkadşlar nasılsınız bakalım bizi sorarsanız iyiz allaha sükür ama domuz gribi korkusuna hiç bir yere çıkmıyoruzz evdeyiz süreklii allahım korusunnn valla..
biz bugün dr gideceği 13 ayda vurulması geren su çiçegi aşısı varmışş özell yapılıyoo onu yaptıracagızz ve dr söyleyecegim cemreye vitamin alacagımm bugün bir kaç kez hapsırdı onun için de ilaç almayı düşünüyomm ....
bunlarada dışında iyizz ....
işte malum biliyorsunun biz kirada oturuyozz vee ev almaya karar verdikkkkkkk allah izin ederse ev arıyozz ama en uygunu 90.000 ile 135 .000 arasıı olunda 2--3 ay daha bekleyelim dedikk..
hımm başkada bişeyy yokk
umarım sizlerde iyisinizdirrrrr herkesii çok çok öptümmmmmmm sizlerii çok özledimmmmmmm
sonra görüşürüzzzzzz allaha emanet olunnnnnnnnnnnn..........
ay unumayınnn benii yaa arınnnnnn sorunnnnnnnnnnnnnnn
hadi bysssssss
evet canım baya koyulaştı kazıttıktan sonra ama hala az saçlarımız gür değil anasına çekmicek herhalde yanlar boş hala sarı görünmüyor onlarkaydirigubbakcemile3Saolun Arkadaşlar Amin tüm hasta bebişlerimiz iyileşir ınşallah...
Şimdi sebze çorbası koydum borayada,brokoli ve kabakta attım içine...yeşillik attığınız zaman yarınada içiriyormusunuz?
Birde yastık kullanıyorusunuz bizimkine yastığa alıştırmaya çalışıyorum ama yastıkta durmuyor 2 dak. sonra yastık bir yerde kendisi bir yerde oluyor,yada altına girmiş:))
Bu arada duygucum egenin saçları koyulaşmış bayağı bizimkide koyulaştı ama hala yanları kel punkçular gibi garibim:)
aytencim uzun saç çok iyi yerlerde yaptrıp bakmadıkça paçoz duruyo..birazda sıkıldım senelerdır..bence sende kestir:)
edacım sana uzun saç bence iyi..saçının cinside çok güzel maşallah..uzat sağlıkla..kızıl konusunda haklısın ama sanada pek yakışır..tenın açık oldugu için özellikle..tek renk olarak sarı yaptırsan çok solgun olursun yaşında gereksiz büyür..eh yapılacak en marjinal hareket bu serenın fotosundaki gibi önce çukulata kahveye boyatıp araya sık kızıl balyajlar:)
vallahi ismet yemıyo..az etli mercimek yaptım...yok..3 5 kaşık anca...ben bu çocuğa napıcam bılemıyorum..dönemdir işallah..
duygucum eguş abi olmuş bi adam olmuş yaa..baksana tostu bütün yumurtası maşallah..biz hala çalakaşık bulaşık yersek ne ala...
eda ben büyük yastıkla yatırıyorum denizi bizim yastıkların boyutunda ama ince öyle olunca fazla yer değiştiremiyolar eskiden küçük yastık kullanırken deniz biyere yastık biyere boğuşup dururdu sabah alakasız biyerinde olurdu yatağın büyük yastıkla çok rahat ettim hem şimdi boranın öksürüğü de varya rahat eder biraz yüksek yatır geniz akıntısı oluyo çünkü
Haberleri izledinizmi arkadaşlar başbakan ve bakanların bir çoğu aşı olmuyor..Benim zaten niyetim yoktu hepten vazgeçtim valla..
aytencim uzun saç çok iyi yerlerde yaptrıp bakmadıkça paçoz duruyo..birazda sıkıldım senelerdır..bence sende kestir:)
edacım sana uzun saç bence iyi..saçının cinside çok güzel maşallah..uzat sağlıkla..kızıl konusunda haklısın ama sanada pek yakışır..tenın açık oldugu için özellikle..tek renk olarak sarı yaptırsan çok solgun olursun yaşında gereksiz büyür..eh yapılacak en marjinal hareket bu serenın fotosundaki gibi önce çukulata kahveye boyatıp araya sık kızıl balyajlar:)
vallahi ismet yemıyo..az etli mercimek yaptım...yok..3 5 kaşık anca...ben bu çocuğa napıcam bılemıyorum..dönemdir işallah..
duygucum eguş abi olmuş bi adam olmuş yaa..baksana tostu bütün yumurtası maşallah..biz hala çalakaşık bulaşık yersek ne ala...
Edacım bu arada senin saçların gayet güzel bence daha öncede söylemiştim sakın elleme yaa çok yakışıyor sana:)
bugun 34 hafta 2 gunluk olduuuummmm amaniinnn nasida gectiiii gerci stresle uykusuzlukla gecti desem dooru olabilirr ama olsunnn dun gece tansiyonum dustu bayilmisim ilkdefa benim kizin bakicisi gozume girdi inanilmaz ilgilendi benle... Ayiltmis bi guzell sora hatirladiimm serrayi osmana verip odasina goturun dedigi vede uyusan kollarima masaj yapip beni iyce kendime getirmesiydi..:butun gece uyuttu beni serra yi kendi aldi ki bazen aliyodu ama ben hep bakiyodum... Sabaha kadar bakti cocuguma ve Sabah yine serrayla beraber...buda bana iyi ders oldu bu kadar
Uykusuz kalmicam...sagolsun kojamda benim basimda bekledi...sabahta kahvalti hazirlamis canim bitanemmm...simdi uyuyo yanimda bende tekrar uzancam....buarada ev halki olarak nezleyiz Allah cumlemize saglik versin insallahhh....
bugun 34 hafta 2 gunluk olduuuummmm amaniinnn nasida gectiiii gerci stresle uykusuzlukla gecti desem dooru olabilirr ama olsunnn dun gece tansiyonum dustu bayilmisim ilkdefa benim kizin bakicisi gozume girdi inanilmaz ilgilendi benle... Ayiltmis bi guzell sora hatirladiimm serrayi osmana verip odasina goturun dedigi vede uyusan kollarima masaj yapip beni iyce kendime getirmesiydi..:butun gece uyuttu beni serra yi kendi aldi ki bazen aliyodu ama ben hep bakiyodum... Sabaha kadar bakti cocuguma ve Sabah yine serrayla beraber...buda bana iyi ders oldu bu kadar
Uykusuz kalmicam...sagolsun kojamda benim basimda bekledi...sabahta kahvalti hazirlamis canim bitanemmm...simdi uyuyo yanimda bende tekrar uzancam....buarada ev halki olarak nezleyiz Allah cumlemize saglik versin insallahhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?