Doğum yapmış olan anneler buraya....

eda ben büyük yastıkla yatırıyorum denizi bizim yastıkların boyutunda ama ince öyle olunca fazla yer değiştiremiyolar eskiden küçük yastık kullanırken deniz biyere yastık biyere boğuşup dururdu sabah alakasız biyerinde olurdu yatağın büyük yastıkla çok rahat ettim hem şimdi boranın öksürüğü de varya rahat eder biraz yüksek yatır geniz akıntısı oluyo çünkü

gözde bende aynı bızım yastıgımızın boyutunda yastık yaptırdım ama daha ınce bir yastık alpde rahat uyuyo mle yatakla cebelleşmıyoo...

Ayşecim hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah alırsınız gönlünüze göre evinizi canım opuyorumnanaktan evet canım baya koyulaştı kazıttıktan sonra ama hala az saçlarımız gür değil anasına çekmicek herhalde yanlar boş hala sarı görünmüyor onlarkaydirigubbakcemile3
Ben büyük yastık koyuyorum yatağına artık çünkü küçük bebek yastığından çok döndüğü için düşüyor canım ama büyüktede senin anlattığın gibi gece baktığımızda çoktaannn kaymış oluyorkaydirigubbakcemile3

Sağol teyzesi tost değilde bir dilim tost ekmeği yiyor sabahları yanında yumurta peynir bal birde mandalin suyu:)Aslında denesen belki daha çok sever Ege artık karışık yemiyor böyle tattıktan sonra canım

Son düzenleme:
Edacım bu arada senin saçların gayet güzel bence daha öncede söylemiştim sakın elleme yaa çok yakışıyor sana:)

Haberleri izledinizmi arkadaşlar başbakan ve bakanların bir çoğu aşı olmuyor..Benim zaten niyetim yoktu hepten vazgeçtim valla..

Selamlar,,

Bebelerımız hastalanmıs sanırım gecmıse bakamadım hepsıne acıl sıfalar ınsallah..
Tam hastalık mevsımı...

Herkesler ıyıdır umarım, son zamanlarda gunduzlerı pek bakınamıyorum Aslan paşa saolsun.. gecelerı de buranın aksıyonu olmuyor kımse yok bakıp cıkıyorum bazen :)) kucuk dayımız ızıne gelmıstı cuma yolculayacagız Van 'a... acemılıgı bıttı artık yenı yerı burası.. ıste bızden böle..

Duygucum maşallah Ege'ye benim kızım o bardağı alır elini içine sokup şapur şupur dolaştırır.
O da bardakta içiyor gündüz verdiğim sıvıları ama bardağı ben tutuyorum.Bi de haşlanmış yumurtayı hiç sevmiyor.Ben de patatesli yumurta yada menemen yapıyorum.
Betülcüm size de ailecek hayırlı tezkereler sağlıkla gelsinler inş.

kızlar kaç gündür giremiyorum geçmişide okuyamadım
umarım hepiniz iyisinizdir ballarr
bizim okulda müfettiş var bu hafta denetim telaşındayım
hergün bi araba evrak plan vs hazırlayıp duruyom
denetim bitince daha sık uğrarım
öpüldünüz şekerler

Evt dediğiniz gibi bende yeni bi tane yaptırayımm anneannemize...

Haberleri izledinizmi arkadaşlar başbakan ve bakanların bir çoğu aşı olmuyor..Benim zaten niyetim yoktu hepten vazgeçtim valla..

Evt ama kızlar şöyle bir durumda var biz hastalığı kaparsak şayet atlatma durumumuz var ama bebişlerimizin yok maalesef bizden onlara bulaşırsa Allah korusun..
Yani aşı olursak sadece kendimizi, aşı olmayarak bebişlerimizi riske atıyoruz..
Allahım hayırlısını nasiip etsin hepimiz için...

Evt uzun saç çok güzel ama bakımı çok zorr kış geldi ve ben kurutmaya zaman bulamıyorum...
Sarı konusundada haklısın hem çok olgun hemde hasta gibi gösteriyor:)
Kızılı deneyeceğim bakalım ama yavaş yavaş seda sayan misali:)) ilk önce çikolata kahvesinden başlamak gerek..

Edacım bu arada senin saçların gayet güzel bence daha öncede söylemiştim sakın elleme yaa çok yakışıyor sana:)

Teşekkür ederim canım bende senin saçlarını beğeniyorum:) modern duruyor,değiştirsek fena omaz...

Son düzenleme:
Günaydııın...
Saatler geri alındığından beri biz erkenden kalkıp kahvaltımızı yapıyoruz.Babamızı işe gönderip kızımla başımızın çaresine bakıyoruz.
Arkadaşlar bunlar yavaş yavaş dillenmeye başladı ya ben bayılıyorum.Bu dönemler ayrı bi sevimliler o yeni bişeyler söyleyip keşfettilkçe biz eriyoruz.
Allah'ım hepsine sağlıklı,huzurlu,mutlu ömür versin inşallah.

bugun 34 hafta 2 gunluk olduuuummmm amaniinnn nasida gectiiii gerci stresle uykusuzlukla gecti desem dooru olabilirr ama olsunnn dun gece tansiyonum dustu bayilmisim ilkdefa benim kizin bakicisi gozume girdi inanilmaz ilgilendi benle... Ayiltmis bi guzell sora hatirladiimm serrayi osmana verip odasina goturun dedigi vede uyusan kollarima masaj yapip beni iyce kendime getirmesiydi..:butun gece uyuttu beni serra yi kendi aldi ki bazen aliyodu ama ben hep bakiyodum... Sabaha kadar bakti cocuguma ve Sabah yine serrayla beraber...buda bana iyi ders oldu bu kadar
Uykusuz kalmicam...sagolsun kojamda benim basimda bekledi...sabahta kahvalti hazirlamis canim bitanemmm...simdi uyuyo yanimda bende tekrar uzancam....buarada ev halki olarak nezleyiz Allah cumlemize saglik versin insallahhh....

Canım dikkat et kendine.Allah'ın izniyle de bişey kalmamış.

müjdecim dikkat et kendine
bişey kalmamış 36 olsan yırttın zaten
bakıcından memnun olmana sevindim birine güvenmek gerçekten çok önemli ve çok zor şu dönemde .

günaydın hanımlar müjde geçmiş olsun

uzun zamandır yazmaya fırsatım olmuyor. benimde kızımın dün gece ateşi yükseldi istifra etti dün gece ayaktaydık maaile . başka hiç bir şikayeti yok sadece ateş.pedifen şurup verdik şurup verince genelde hep çıkartıyo zaten. bide bu aralar hiç iştahı yok hiç bişey yediremiyoruz süt dışında dayandı süte yanakları kızmızı kırmızı kabardı.bide ne zaman meyve yedirsem çok fena pişik oluyo poposu.ben istediğim gibi güvenebileceğim bi doktor bulamadım sağlık ocağına götürüyorum genelde.burada ulaşım sorun kızı araba tutuyo 15 dak araba yolculuğu yapamıyor.bende şu domuz gribinden çok korkuyorum bide riskli grubun da içinde olunca insan daha çok korkuyo aşı yaptırsam mı yaptırmasam mı karasız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…