Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar denizin 4 yada 6 dişi birden patlayacak sanırım
9-11 ayları arasında 8 diş çıkardı
11.aydan beri hiç çıkmamıştı ..zaten bu aralar biraz iştahsız ağzına da elletmiyo geçen gün zorla yatırdım kucağıma ağlata ağlata ağzını inceledim :) alttan 4 üsten 2 diş acayip kabarmış kızarmış morarmış , nası acıyodur kimbilir kuzucuğumun canı ...
bu arada vimin c diye bi vitamin duydum arkadaşlar çok iyi diyolar iştah falanda açıyomuş azcık duyan kullanan var mıdr ? bizim doktor karşı olduğundan vitamine falan ona soramıyorum :)

müjdecim geçmiş olsun aman dikkat et kendine

gözdecim ben de internetten okudum o vitaminin varlığını ama kullanmadım.

arkadaşlar eşim utkuya balık yağı olarak SEVEN SEAS diye bi marka almış bu markayı duyan bilen var mı kullansammı değiştirsemmi bilemedim

canım bu en çok kullanılan balık yağlarından biri , bence bi sakınca olmaz
bende alcam hala alamadım bu hafta sonu halletcem serap tavsiye etmişti carlson diye bir marka onu alacağım

biz minadex kullaniyoruz cok memnunum,tadi da guzel oglucum seveseve iciyor.daha oncedeb supravit kullanmistik ama onu sadece hastayken ama o cok istahi acmisti.

canim oglucumun da en son 11 aylikken dis cikmisti ve 13 ayliga kadar hic cikmadi simdi sonra birden alt iki azimlardan cikti cok kisa sure sonra yukardakilerden 1 tanesi cikti daha bir tane bekliyoruz o da cikmak uzere.Istahi azilmasi cok normal,dis etleri hasas oluyor ve aci hissediyordur,rahatlayici dis jeli surebilirsin.

selam millet dün netim gitti ancak şimdi halledebildik gece uyuyamadım gene 5 t yattım bi çare bulmam lazım artık şu uyku olayına offf neyse inşallah herkes iyidir herşey yolundadır bugün biraz temizlik yapıcam daha doğrusu dün başladım bugün devam edicem

Selam kızlar ne var ne yok Ege dünden beri çok huysuz nedense onunla uğraşıyorum dişmi gelecek ne birde sabah kalktı iki adım atıyor tuhaf tuhaf yürüyor anlamadım gece yağınımı çarptı naptı baktım ama görünür birşey yok ters hareketmı yaptı acaba yürümek istemıyor
Allah kavuştursun Betül hayırlısıyla... :)Kamış denedinmi canım belki hoşuna gider kuzunun:)
Ben de çok kararsızdım başından beri bu aşı işine.Eşim şiddetle karşı.
İnş hastalıksız atlatırız hepimiz.
Bende vurdurmucam sanırım canım hayırlısı artık.. Edacım Allah korusun umarım hayırlısıyla sağlıkla atlatırız domuz gribi vakasını..Tabi herkesin kendi görüşü ben şimdilik düşünmüyorum vurdurmayı...
Saçları değişmeye gelince bencede fena olmaz 2 sene uzatcam diye beklememiş olurum:))))
Çok az kalmış canım sanada geçmiş olsun hayırlısıyla al kucağına inşallah bebişini... Geçmiş olsun canım belki dişi çıkıyordur sadece ateşse...
ohh maşallah incileriniz hayırlı olsun Gözdecim bu arada çok yakışmış kırmızılar denize maşallah 41 kere..
Ben ne pazarda ne tuhafiyede bulamadım denizin ayağındakilerden...Geçen sene her yerde vardı ben almadım bir tane hediye gelmişti küçük o zamanda yürümüyordu olmuyor şimdi..Bunlar satılıyor mu Migrosta Gözdecim olmazsa internetten alcam astarı yüzünden pahalı gelcek
Bu arada ben daha bu sene mont almadım Egeye cumartesi bakmayı düşünüyoruz..Geçen sene kırmızı astronotumuz vardı bizimde deniz paşa gibi bu sene nasıl birşey alsam acaba?Gözde bunla rahat ediyormu deniz nasıl memnunmusunuz?

kızlar dün bir çorba yaptım tarifini vereyrum...

brokolini
havuç
patates
yeşil kabak

bunları düdüklüde haşlayınız su ile.

sonra başka bir tencerede biraz zeytinyağı biraz tereyağı ile unu ve irmik ununu çok çok çok çok hafif kavurun.

düdüklüde haşlayıp çatallaa ezdiğiniz sebzeleri suyuyla birliktee ( haşlama suyu dökmennnn) karıştırın kaynayınca içine bir kase yoğurdu yumurta sarısı ile karıştırıp içine yaveş yaveş yoğurt kesilmeyecek şekilde koyunnn misss gibi oluyorrrr..... ege çok sevdi biliyosunuzzz çok yemeyen bir çocuuk ama bunu yedi çok şükür.

Eline sağlık Aytencim afiyet olsun Egeye.Bende bugün 1 aydır yapmak isteyipte yapamadığım yeşil mercimeği yapıyorum haşladım şimdi inşallah sever ve gaz yapmaz...

geçmişe bakamıcam kızlarr evle uğraşıyom arada gelür bakarım bişii sorucam size bide şu aptamil 3 lerin besin değer tablosu ile juniorun kini karşılaştırdınızmı hiçç bana aptamil 3 daha iyi gibi geldi çoğu değer yüksek e ozaman neden juniora veriyoruz madem:sm_confused: ben bizim dr sordum verebilirsin dedi 2 yaşına kadar hatta süt yerine junior daha iyi olur dedi milupaya da mail attım böyle böyle peki fark nedir yarar kazanç nedir diye ama cevap gelmedi :sm_confused:

sizdende fikirler alayım
ben ceyline günde 100 cc kadar süt verebiliyorum akşam yada sabah bir kezde junior veriyorum ya kahvaltısına ya geceye yani hangini içerse hoş bazen 3-5 yudumda kalıyor hoooppp lavaboya gidiyor mamalar peki siz ne yapıyorsunuz ne şekilde veriyorsunuz hepten sütmü juniormu yoksa devam mamasımı veriyorsunuz junior ve devam 3 sütüyle ilgili fikirlerinizi deyin ben gelicem sonra

evet canım migrosta tansaşta var ben ayağındakileri tansaştan almıştım denizin tansaş izmirde çok var bulursun kesin bak bi .
astronot rahat gibi gözüküyor henüz dışarda giydirmek kısmet olmadı ilk aldığımda evde denemiştim yürümesi falanda rahat oldu ama deniz uyku tulumu sanıp eee eee yapmıştı :)
sıcacık olur rahat eder diye umuyorum .
ilk 80 cm aldım resimde üstünde olan sonra gözüme küçük geldi 86 ile değiştirdim o daha iyi oldu.
bitanede normal kısa montu var şimdilik onu giydiriyorum iyice soğuklarda astronu giydircem

egoşda biyerini acıttı canım belki yatarken falan üstüne falan yatmıştır belki , bide o kadar hareketlilerki heran biyerlerine bişey yapabiliyolar düzelir canım inşallah hemen

canım deniz biberon kullanmıyo
hiç aptamil ve benzeri kullanmadık
biliyosun ben hep keçi sütü veriyodum 6 aylıkdan beri
keçiyi bıraktım 1-2 aydır pınar devam sütü veriyorum oda içmiyo tabiki sadece kahvaltısına katıyorum 250 cc ve akşam muhallebisi 250 cc bu kadar
zaten yarım litreden fazla vermemek lazımmış

bu arada mont yada astronot mevzuna bende bi fikir beyan edeyim mont olayı geçen yıl kullanıyordum ama ocak ayında astronot tulum aldım memnunumda sıcacık oluyor kuşum öbür türlü mont altına zaten kalın elyaflı alt giydirmek durumunda kalıyordum tamam çok rahat bişii değil astronotlar ama çok ta rahatsız edici değil henüz yürümeye tam başladılar sayılmaz üzerlerinde sıkı yada hareketlerini engelleyici giysilerle kim yürüyebilirki ceylinde tulumuyla 5-10 adım ancak atabiliyor ama genelde arabasıyla dolaşıyoz dışarda ama bahçeye vs inaceksek elyaflı altı giydiriyom montu ile beraber her yere farklı şeyler yanii =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…