- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.341
müjdecim geçmiş olsun aman dikkat et kendine
gözdecim ben de internetten okudum o vitaminin varlığını ama kullanmadım.
arkadaşlar eşim utkuya balık yağı olarak SEVEN SEAS diye bi marka almış bu markayı duyan bilen var mı kullansammı değiştirsemmi bilemedim
kızlar sıpama bakın :)[/QUO
ayy yerim ben onun kırmızı tulumunu bu tam şebelek yaaa
kızlar sıpama bakın :)
kızlar denizin 4 yada 6 dişi birden patlayacak sanırım
9-11 ayları arasında 8 diş çıkardı
11.aydan beri hiç çıkmamıştı ..zaten bu aralar biraz iştahsız ağzına da elletmiyo geçen gün zorla yatırdım kucağıma ağlata ağlata ağzını inceledim :) alttan 4 üsten 2 diş acayip kabarmış kızarmış morarmış , nası acıyodur kimbilir kuzucuğumun canı ...
bu arada vimin c diye bi vitamin duydum arkadaşlar çok iyi diyolar iştah falanda açıyomuş azcık duyan kullanan var mıdr ? bizim doktor karşı olduğundan vitamine falan ona soramıyorum :)
çok tatlı çıkmış tulumuda yakışmış
Allah kavuştursun Betül hayırlısıyla...Selamlar,,
Bebelerımız hastalanmıs sanırım gecmıse bakamadım hepsıne acıl sıfalar ınsallah..
Tam hastalık mevsımı...
Herkesler ıyıdır umarım, son zamanlarda gunduzlerı pek bakınamıyorum Aslan paşa saolsun.. gecelerı de buranın aksıyonu olmuyor kımse yok bakıp cıkıyorum bazen :)) kucuk dayımız ızıne gelmıstı cuma yolculayacagız Van 'a... acemılıgı bıttı artık yenı yerı burası.. ıste bızden böle..
:)Kamış denedinmi canım belki hoşuna gider kuzunun:)Duygucum maşallah Ege'ye benim kızım o bardağı alır elini içine sokup şapur şupur dolaştırır.
O da bardakta içiyor gündüz verdiğim sıvıları ama bardağı ben tutuyorum.Bi de haşlanmış yumurtayı hiç sevmiyor.Ben de patatesli yumurta yada menemen yapıyorum.
Betülcüm size de ailecek hayırlı tezkereler sağlıkla gelsinler inş.
Bende vurdurmucam sanırım canım hayırlısı artık..Ben de çok kararsızdım başından beri bu aşı işine.Eşim şiddetle karşı.
İnş hastalıksız atlatırız hepimiz.
Edacım Allah korusun umarım hayırlısıyla sağlıkla atlatırız domuz gribi vakasını..Tabi herkesin kendi görüşü ben şimdilik düşünmüyorum vurdurmayı...
Evt dediğiniz gibi bende yeni bi tane yaptırayımm anneannemize...
Evt ama kızlar şöyle bir durumda var biz hastalığı kaparsak şayet atlatma durumumuz var ama bebişlerimizin yok maalesef bizden onlara bulaşırsa Allah korusun..
Yani aşı olursak sadece kendimizi, aşı olmayarak bebişlerimizi riske atıyoruz..
Allahım hayırlısını nasiip etsin hepimiz için...
Evt uzun saç çok güzel ama bakımı çok zorr kış geldi ve ben kurutmaya zaman bulamıyorum...
Sarı konusundada haklısın hem çok olgun hemde hasta gibi gösteriyor:)
Kızılı deneyeceğim bakalım ama yavaş yavaş seda sayan misali:)) ilk önce çikolata kahvesinden başlamak gerek..
Teşekkür ederim canım bende senin saçlarını beğeniyorum:) modern duruyor,değiştirsek fena omaz...
Çok az kalmış canım sanada geçmiş olsun hayırlısıyla al kucağına inşallah bebişini...bugun 34 hafta 2 gunluk olduuuummmm amaniinnn nasida gectiiii gerci stresle uykusuzlukla gecti desem dooru olabilirr ama olsunnn dun gece tansiyonum dustu bayilmisim ilkdefa benim kizin bakicisi gozume girdi inanilmaz ilgilendi benle... Ayiltmis bi guzell sora hatirladiimm serrayi osmana verip odasina goturun dedigi vede uyusan kollarima masaj yapip beni iyce kendime getirmesiydi..:butun gece uyuttu beni serra yi kendi aldi ki bazen aliyodu ama ben hep bakiyodum... Sabaha kadar bakti cocuguma ve Sabah yine serrayla beraber...buda bana iyi ders oldu bu kadar
Uykusuz kalmicam...sagolsun kojamda benim basimda bekledi...sabahta kahvalti hazirlamis canim bitanemmm...simdi uyuyo yanimda bende tekrar uzancam....buarada ev halki olarak nezleyiz Allah cumlemize saglik versin insallahhh....
Geçmiş olsun canım belki dişi çıkıyordur sadece ateşse...günaydın hanımlar müjde geçmiş olsun
uzun zamandır yazmaya fırsatım olmuyor. benimde kızımın dün gece ateşi yükseldi istifra etti dün gece ayaktaydık maaile . başka hiç bir şikayeti yok sadece ateş.pedifen şurup verdik şurup verince genelde hep çıkartıyo zaten. bide bu aralar hiç iştahı yok hiç bişey yediremiyoruz süt dışında dayandı süte yanakları kızmızı kırmızı kabardı.bide ne zaman meyve yedirsem çok fena pişik oluyo poposu.ben istediğim gibi güvenebileceğim bi doktor bulamadım sağlık ocağına götürüyorum genelde.burada ulaşım sorun kızı araba tutuyo 15 dak araba yolculuğu yapamıyor.bende şu domuz gribinden çok korkuyorum bide riskli grubun da içinde olunca insan daha çok korkuyo aşı yaptırsam mı yaptırmasam mı karasız kaldım.
kızlar denizin 4 yada 6 dişi birden patlayacak sanırım
9-11 ayları arasında 8 diş çıkardı
11.aydan beri hiç çıkmamıştı ..zaten bu aralar biraz iştahsız ağzına da elletmiyo geçen gün zorla yatırdım kucağıma ağlata ağlata ağzını inceledim :) alttan 4 üsten 2 diş acayip kabarmış kızarmış morarmış , nası acıyodur kimbilir kuzucuğumun canı ...
bu arada vimin c diye bi vitamin duydum arkadaşlar çok iyi diyolar iştah falanda açıyomuş azcık duyan kullanan var mıdr ? bizim doktor karşı olduğundan vitamine falan ona soramıyorum :)
Selam kızlar ne var ne yok Ege dünden beri çok huysuz nedense onunla uğraşıyorum dişmi gelecek ne birde sabah kalktı iki adım atıyor tuhaf tuhaf yürüyor anlamadım gece yağınımı çarptı naptı baktım ama görünür birşey yok ters hareketmı yaptı acaba yürümek istemıyor
ohh maşallah incileriniz hayırlı olsun Gözdecim bu arada çok yakışmış kırmızılar denize maşallah 41 kere..
Ben ne pazarda ne tuhafiyede bulamadım denizin ayağındakilerden...Geçen sene her yerde vardı ben almadım bir tane hediye gelmişti küçük o zamanda yürümüyordu olmuyor şimdi..Bunlar satılıyor mu Migrosta Gözdecim olmazsa internetten alcam astarı yüzünden pahalı gelcek
Bu arada ben daha bu sene mont almadım Egeye cumartesi bakmayı düşünüyoruz..Geçen sene kırmızı astronotumuz vardı bizimde deniz paşa gibi bu sene nasıl birşey alsam acaba?Gözde bunla rahat ediyormu deniz nasıl memnunmusunuz?
geçmişe bakamıcam kızlarr evle uğraşıyom arada gelür bakarım bişii sorucam size bide şu aptamil 3 lerin besin değer tablosu ile juniorun kini karşılaştırdınızmı hiçç bana aptamil 3 daha iyi gibi geldi çoğu değer yüksek e ozaman neden juniora veriyoruz madem:sm_confused: ben bizim dr sordum verebilirsin dedi 2 yaşına kadar hatta süt yerine junior daha iyi olur dedi milupaya da mail attım böyle böyle peki fark nedir yarar kazanç nedir diye ama cevap gelmedi :sm_confused:
sizdende fikirler alayım
ben ceyline günde 100 cc kadar süt verebiliyorum akşam yada sabah bir kezde junior veriyorum ya kahvaltısına ya geceye yani hangini içerse hoş bazen 3-5 yudumda kalıyor hoooppp lavaboya gidiyor mamalar peki siz ne yapıyorsunuz ne şekilde veriyorsunuz hepten sütmü juniormu yoksa devam mamasımı veriyorsunuz junior ve devam 3 sütüyle ilgili fikirlerinizi deyin ben gelicem sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?