Doğum yapmış olan anneler buraya....

Eline sağlık Aytencim afiyet olsun Egeye.Bende bugün 1 aydır yapmak isteyipte yapamadığım yeşil mercimeği yapıyorum haşladım şimdi inşallah sever ve gaz yapmaz...

inşallah yapmazz ama vallahi dün ben içtim mercimek çorbası, veee gazdan öldüm istersen çok az bişey içir ilk etapta. ayağına noldu kuzuzcuğun acabaaa kıyamammm.

evet 500 cc yeterliymiş fazlası zararmış diyorlar ceylinde tatlı pek sevmiyor mamayı ondanmı yemiyor diyom =) bazen sütü rahat içiyor ama sade süt sanki besleyici değilmiş gibi geliyor bana neticede yağı tuzu alınıyor tam i süt değiller yanii o nedenle besleyiciliini kaybetmiş süt diye düşünüyorum .peki sen keçi sütünü niye bıraktın ne güzel ver işte ben burda biyerde buldum satan yer vericem ama daha başlamamış sezonu varmış ya bunların

neyse ben gidem gelirim sonra .ceylin bağrınıyor uyutayımda onu babasıyla oynuyor ama deli etti babacığını =) işimi yapam sonrada arada gelirim gene

Canım ben günlük süt alıyorum 15 gündür ondan önce çocuk sütü alıyordum junior tuhaf gelmişti bana 4 lü almıştı onu bitirince bir daha almadım..Günlük sütüde bazen ballı bazen sade veriyorum genelde sadece gece veriyorum çünkü gündüz verirsem çok içmiş oluyor gece yarım litre şişe süt bitiyor
Ahhh Gözdecim Tansaşa baktım biz hep ordan alışveriş yaparız sadece gezer ev ayakkabısı vardı ondan aldım bir tane yamuk yumuk basıyor onla ayağı kayıyor içinde...
Migrosa bakayım inşallah orda vardır...
Ben geçen sene bütün kış astronotla geçirdim ama yürümüyordu şimdi nasıl olur kararsızım ama dediğin gibi sıcacık oluyordu..
Bizim en son boy 81 di 1 aydan fazla oldu bende 92 almayı düşünüyorum birde kışın ortasında tekrar almak zorunda kalmıyım diyorum..

canim ben aptamil juniyor sivi kullaniyorum,benimki de ancak kahvaltisinda 100-120 l kadar icebiliyor,onlarin kucuk siseleri var 200 ml lik,onlardan dene istersen,sise acildiktan sonra 72 saat icine tukketmesi gerekiyor.evet ben de karsilama yapmistim besin degeri daha dusuk ve boyle olmasi gerekiyor,cunku 1 yasindan sonra gerkli vitaminlari ve minerelleri normal yemekten aliyorlar sayiliyor,1yasindan sonraki besleme menusunde sut daha az yer almaktadir.

canım boludan getirtiğimiz var onu hala alıyoruz haftada 1 litre ondan yoğurt yapıyorum.
o süt 2 gün dayanıyo sadece yoksa içirmek içinde ondan alcam ama bozulur falan diye almıyorum
içirmek için kaysüt alıyodum onun içinde bi arkadaş kaysüt tesisleri pismiş falan gibi bişey dedi benimde midem bulandı eminim öyle değildir ama işte sinek küçükde olsa mide bulandırıyo :) bide kay yarım yağlıydı biraz da ondan pınar devam sütüne başladım iyidir diye umuyorum

inşallah yapmazz ama vallahi dün ben içtim mercimek çorbası, veee gazdan öldüm istersen çok az bişey içir ilk etapta. ayağına noldu kuzuzcuğun acabaaa kıyamammm.

Evet haklısın az vericem zaten canım inşallah gaz yapmaz..Bende anlamadım tuhaf tuhaf yürüyor hani ayağın uyuşur üstüne basamazsın ya öyle neden anlamadım şimdi uyuyor uyanınca nasıl olcak bakalım

biz de astronat aldik ama bizimki kolsuz yuzerinde montu ayri,Gece sene iki tane astronat degistirdim.Bu seneki direkt 18 aylik aldim ama tam geldi,sanirim bunlarda normal giydigi nomarisindan 1 buyu almak lazim.

canım denizde en son 80,5 du 15-20 gün oluyor sanırım, 86 iyi oldu bundan sonra boyları eskisi kadar uzamaz herhalde büyük oldukça hareket kabiliyetleri azalıyor içinde
ayda 1 cm falan uzarlar diye düşünüyorum .
denize bi uyku tulumu almışım kocaman 86 cm ama nasıl 86 anlamadım giyince küçük ayıcık gibi oluyo 3 gün giydirdim geceleri uyanmayan çocuk her gece kaç kere uyanır oldu zavallım kıpırdayamıyo yatakda dün gece giydirmedim 20:30 - 06:00 arası deliksiz uyudu :) yelekle falan yatırcam artık bende napimmm sıpa acayip üst açıyor gece bi gidiyorum yanına demir gibi olmuş...sabaha kadar da kombiyi açık tutmak istemiyorum olmadı çok soğuklarda ya kombiyi açık bırakırım ya da yanında elektrikli soba yakarım

Canım Egenin kilosuda biraz fazla olduğu için enden geriyorkaydirigubbakcemile3Bizim kıyafetlerimiz genelde 92 onun için dedim...
Ben etekli tulum giydiriyorum gece çok rahat oluyor 24 saat açmaya başladık kombiyi başka birşey örtmüyorum ay sonunda zaten bize fenalık bascak fatura gelince hiç birşey örtünmemize gerek kalmıcak:roflol:

HİCRANCIM ben de bişey diyemicem süt olayına çünkü benimki de deniz gibi biberon almadı sütü sadece muhallebiye katıyorum yaneee yorum yoook

etekli tulum nasıl kız torba tulumları mı diosun
onlarsa deniz onlara çok kızıyo uyanınca ayağa kalkamıyo uyurken yatağın içinde akrobatik hareketler yapamıyo çok bozuluyo sıkıntılı oğlum :))

doğru diyosun canım ben kilo olayını atlamışım :))) bizim kuru götlü 86 giyiyo :))
dün eşime diyorum ki oğlum annesi gibi küçük popolu olacak kahkaha atıyor benim de maaşallahım vardır çünkü popo yönünden :)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Hee torba tulummu deniyor ona işte ondan evet Egede kalkınca zor hareket edıyor deliriyor dediğin gibi ama zaten tiz sesiyle hemen bağırıyor bizde çıkarıyoruz içinden..
Egedede maşallah bir göbek var koparsın ama popo kuru çok komik o klasik türk erkeği vucudu olur ya onun gibi çok komik yaa:)Benimde popoyu sorma bana benzemesinde çocukcağız ömür boyu eritcem diye uğraşmasın:)
Gözdecim sen resmi göremiyordum unuttum hani andy wawA nun mavi kapşonlu montu kenarı kürklü olan hani 79.90 olan sen bilirsin zaten...

Benim kızım da geçen seneyi tulumla geçirdi.Bu sene de tulumu var onu giyecek 86 tam oluyor.
Gözde kırmızı kırmızı çok tatlı olmuş oğlun.
Duygucum gösterdiğin mont çok şık görünüyor.ızmir de kış çok soğuk geçer mi bilmiyorum ama kombiyi yakmaya başladıysan sanırım oralar da soğuk.Biz de 3 gündür yakıyoruz gece gündüz en düşük ısı da Allahtan evimiz kolay ısınıyor.Kızım üstünü çok açıyor sizinkiler gibi.
Hicran canım ben gece tahıllı var ya sütünün içine ondan koyuyorum ,bazen bal,bazen de pirinç unundan mama yapıp veriyorum akşam erken yatınca acıkıyor midesini tutsun diye.

arkadaşlar ne güzel siz yeni yakmışsınız kombileri biz ramazan bayramından bu yana yakıyoruz evimiz güney cephe ama yine de geceleri yakmadan olmuyordu 10 gündür falan da 24 saat yakıyoruz. evvelki gün kombiye bakmaya geldiler adam 13 ayda yaktığımız gazı görünce şoke oldu 2600 metreküp yakmışız ama servisin hatası olduğunu söylediler açılması gereken bi vanayı tam açmamış o yüzden de ısı bacadan uçup gitmiş nerden baksanız 600 liralık gaz boşa gitmiş dediler lmaz:

selam kızlar
aklıma geldi yazayım dedim
bize geçen gün doktor dişler için zymafluor 0.25mg tablet verdi
dişler daha sağlam oluyor çabuk çürümüyormuş
ben veriyom.
sizde araştırın şekerlerim.

gözde canım denize çok yakışmış montu maşallah çok yakışıklı zıpır

başka ne yazıcaktım unuttum gitti

bez olarakta 5 numarayı kullanıyoruz bulamazsak 4+ da kullanıyoruz.

birde geçen tvden dinledim arı sütü yada arı poleni bağışıklık sistemine faydalıymış bisürü faydası varmış ipeke arı sütü aldım. banada annemler içirirdi çocukken

uyku tulumunu benim manapozluya giydiremiyorum yaa onunla ancak 1 saat uyuyor sonra bas bas bağırıyor aç aç diye napcam ben bu kış bi şekilde alıştırmam lazım ama nasıl

evet canım ben arısütünü araştırmıştım gerçekten çok faydalı bişey ama çok az vermek gerekiyormuş biz de eşimin arkadaşından aldık yarım çay kaşığı kadar verin çok ağır demişti bir de bizimki polen+bal+arısütü karışık

Semacım burdan yazmadanda edemicem inceliğin ve zarifliğin için çok teşekkürler ne kadar iyisin canım benim.
Kızlar Sema özelden mail atmışta patik çoraplardan ben alıp gönderebilirim diye onun için yazma gereği duydum beni düşünmesi çok özel gerçekten iyiki varsınız.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Semacım ızmirde koca kış kar yağmaz ama ayazı meşhurdur buz gibi valla hava 1 de bizde yakıyoruz 3 odayı şimdilik birde bizim şansızlığımız yanımız kuaför yakmıyor üstümüz yakmıyor sağımız otopark boş yani anlıcağın bütün ısı dışarıya gidiyor

Ayyy yazık yaa sanki gelen faturalar yetmiyormuş gibi
Sağol canım:)
uyku tulumunu benim manapozluya giydiremiyorum yaa onunla ancak 1 saat uyuyor sonra bas bas bağırıyor aç aç diye napcam ben bu kış bi şekilde alıştırmam lazım ama nasıl

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Egede çok açıyor üstünü Sehercim bir gece beraber yattıkta onun üstünü örtmekten kendim uyuyamadım sabaha kadar mecburen alıştırdık inşallah Utku da alışır canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…