Doğum yapmış olan anneler buraya....

selamss:)
selmacım ıgh testi yaptır..ben artık kalbımın drunu buldum..tayyıp başbakanımın yavrularınıda bu büyütmüş çok muhterem bi dr..işallah sende bulursun drçok önemli..sağlık ocağıyla kızılayla olmuyo..zaten 6 yaşına kadar dier alerjı testlerı net sonuç vermıyo ama bu testı yaptırınca kuzunun alerjısı varmı yokmu cıkıyo..ben yarın yaptırıyorum..bide demır bağlama testı istedı oda yarın..
ismetin göğüskemiklerine dokunarak kalsıyum eksıklığı olabılır dedi..vıtamın verdı..gelişimini normal buldu başka sıkıntımız yok allaha şükür..teste bıle gıderken tedırgın oluyo ınsan artık hastanelere bıle gırmeye..ben aşı yaptırıcam zaten bize yapılmıyo sanırım anca 6ay 24 ay arası bebeklere..oda daha başlamadı...nedıyım korkuyorum...

edacım ismet enson dökuntu olayını baldan sonra yaşadı gerçi o ara dedesi çukulatada vermişti çakışmış olabılır ama balda ağır gelmiş olabılır..ben resemn kızamık zannetmiştim...

hicrancım ben hem bebelac3 hemde junıor ve gunluk süt dönüşümlü verıyorum..gunluk sut ve arı mamadan muhallebı yapıyorum yada sabah kahvaltısınıa katıyorum..yanı yaklaşık 80cc günlük süt akabınde 150cc kadar mama yemiş oluyo gece artı gunduz..kalsıyumoranı en yuksekde keçi peynırı..baktıgım kadarıyla öyle..daha yenı keçi peynırı aldım..cok tuzlu oluyo baya bı suda bekletmek gerekıyo..

arı sütüymüş polenıymiş bizim ihtiyacımız olmasına ragmen henuz benım alerjı işlerınden denemeye cesaret edemıceem şeyler...

valla gözdecim gönül isterki herşeyi yesin tüm ihtıyaçlarını dogal yollardan alsın ama yemıyen içmeyen cocugada vıtamın hayat kurtarıcı..doktorda deilim karşıda deilim:)o dedğin vitamıne bı bakıcam..floradix doğal bıtkısel demır şurubum,sevenseas portakal balıkyagım,multıvıt mınadexim olmadan asla:)

o zfylamouru kullandım..yıne başlıyım..zor gelıyodu suda erıtmek felan..ama iyi bişi tabi...dflor damlada aynı işi göruyomudur acaba:)

tümgün sokaktaydım havada güzeldi.ilkkez buranın en temız bılınen restorantında oglumla yemek yedım..daha dogrusu ben yedım oda yemiş gibi yaptı:)bi köfte anca yedi birazda mercımek çobası içti..işallah dokunmaz ama bişi olmaz sanırım..şöyle bi buyuse bi iştahlansada ben onu bursalara götürsem sırf ıskender yemeye:)...konyaya testi kebabına:)...antepe yuvamalaya:)...hataya künefeye:)))

Umutcum dokunarak kalsiyum eksikliği dedi hee demek anlaşılıyormuş..Gelişiminizin iyi olmasına çok sevindim canım maşallah sarı kuzuma:)
Kız bütün yemekleri saymışın yaa dibim düştü valla her zamanki gibi rejimdeyim ama içlerinde en çok bursa iskenderi ve hatay künefeyi özledim:)))

Nuraycım geçmiş olsun canımm.
Umut canım benim çok geçmiş olsun acil şifalar. gerçi dra gitmişsiniz istedigin gibi bir dr bulabilmişsiniz çok sevindim dr gerçekten çok önemli.

Deryacım Tunişimiz güle güle kullansın arabasını. inşlah kuzu hasta falan degildir canım.
Müjde canım çok geçmiş olsun güzelim aman dikkat et güzelim az kalmış minik kuzunun gelmesin inşlah saglıcakla kucagına alırsın canım benim.kendine çok dikkat et.
Duygu geçmiş olsunn Ege paşaya ne oldugunu anlayabildiniz mi. Birde Semayada bende tşk ederim benimde hiç aklıma gelmemişti çok ince bir davranışta bulunmuş.

Umutcum tlfla konuştuk ama yarın bizde dra gidecegiz dedgin testi söyleyecegim bende dra bakalım bizimnasıl geçecek kontrolümüz. zyflamoru ben hamileligimde kullanıyordum bir tanıdıgım dişçinin yanında çalışıyordu pek önermedi artık drlar pek vermiyor dediler ama siz bilirsiniz tabi.bu arada çorbamı yaptım canım çok güzel lezzetli oldu çok tşk ederim. birde daha önce söylememiştim çok güzel bir ses tonun var Umutcum.
Gözdecimm Deniz paşamız çok güzel çıkmışş montuda çok güzel ayrıca güle güle giysinn. yeni incileriniz çıkıyormuş hayırlı olsunn.bizimde birden çıktı 8 diş şimdide digerleri de arka arkaya çıkıyor 12 tane yaptık diş sayımızı. ama gerçekten zor oluyor bu dönemleri.
Betül canım benimm hayırlı tezkereler diliyorum Van'ada asker göndermişsiniz. Görünmüyordun kaç gündür inşlah iyisindir Aslan paşayla birlikte.
Arkadaşlar kaç gündür sayfam açık ama bir türlü yazamadım işler bitmiyor akşamları erkenden uykum geliyor ozanla birlikte uyuyorum sonrada işler kalıyor malesef.
Serapcımm kolay gelsin canım inşlah kolaycacık atlatırsınız müfettişleri.
Gülümüz görünmemişş.
Diger bütün güzel annelerimize slmlar sevgilerr. hepinizi çok öptük teyzelerimizzz opuyorumnanaktan

olabilir besin değeri düşük yemekten alır vitamini ama ne bileyim zaten yemek yedirmekte zorlanıyom ya sütüde öle 500 cc içmiyor günde o nedenle bari besin değeri yüksek olsun diyom ben junioruda tozundan alıyom ben diğerine güvenemiyom sarımsı bişii oluyor içim almadı yani ne biliim işte
:sm_confused:
tozundan alıyom ben her seferinde taze veriyom sıvısını aldım ilkten ama sanki kokusu ve rengi tuhaf geldi bana nebiliim işte sanki hava almış bayatmış gibi geldi bana değildir elbet ama tozu ile yapılan la sıvısı arasında renk ve koku farkı olunca almadım bidaha
ya şu bolu işi bende istiyom ama yakınlarımda yok benim getirtebileceğim bi şarküteri en yakını yeşilyurttaymış orayada yolumuz düşmüyorki haftada 2 gün en az gidilmesi lazım e eşimde sabah giderken alamaz akşamda yol ters oluyor hani alsam düzenli olmicak ama burda bi şarküteri buldum onlardan alıcam inşallah bakalım sordum onlarda bolu dediler ama sezon vss dediler boludan olsa hep gelmezmi acep dedim ama keçi aynı keçi onunda bununda sezonu vardır elbetkaydirigubbakcemile3 en azından yoğurdunu yaparım bende hem beğenirsem kendimede mayalarım bende yerim o yoğurttan sen ce kokuyormu nasıl keçi yoğurdu
Bu hoşuma gitti benim görmüşünüzdür bir bebek sitesinden alıntı yaptım nasıl sizce?

güzel güzel kaydirigubbakcemile5bende geçen kış sonu almıştım bitane ama küçük geliyor şimdi yeni alıcam bitane bulunsun ama stronotumuzu 2 yaş almıştım o tam oluyor şuan onla idare edicez bu kış seneye artık allah kerim

bende 1 haftadır yakıyorum petekleri soğuk olmaya başladı artık evler biz neysede çocuklar üşür diye yakıyoruz bize işte.o dediğin şey nasıl bişiimiş yaww bende servis çağırdım bakıma gelecekler bu hafta bakalım bize ne diyecekler

bizimde baya işimiz var şu alerji testi yapılacak detaylı kan bakılacak demir vss off ayaklarım gitmiyor hiç dr doğru kuzumdan kan alacaklar diye tedirgin oluyorum sağlık tabii ama insan yinede gergin oluyor işte.
diş için tablet biz 8.ayda başladık Dflor diye bir tablet bi gün onu bi gün multitabsa devam ediyoruz hala
keçi peyniri bende alıcam bu hafta gelecekmiş bizim şarküteriye tadına bakmadan almak istemedim markette pakette var ama bilemedim :sm_confused:

bende kızı yatırmaya çalışayım bari gelürüm sonra gene siz bugün pek bişii yazmamışsınız zatii heyy kızlarr burayı boşlamayın daaaaaaaaaaaaa =)

ayşe kızz bende profiline msj bıraktım şimdi nerelerdesin diye bide bakem dedim en son nezaman mesaj yazmış diye meğersem dün girmişin bende dün yoktum kaydirigubbakcemile3
domuzgribi korkusu hepimizde var ayşem valla bende dışarı çıkmaya korkar oldum ceylinde hastaydı zaten hepten kapandık evlere
ev alacakmışınız hayırlı olsun inşallah allah yardımcınız olsun inşallah gönlüne ve cebine göre bir ev nasip etsin sana inşallah canım.
su çiçeğini evet özel yapıyorlar bende yaptırdım geçen hafta ceyline 10 güne kadar vücutta bazı sivilce gibi lekeler çıkabilir dedi bizde çıkmış valla aşının etkisiymiş dedi dr bıu sabah üstünü değişirken gördüm 5-6 yerinde vardı gövdede başkaca bi sıkıntımız olmadı hiç haftaya da pnömokok olucaz aşılar peşpeşe geldi gene ama aralıktakinden sonra 2 yaşa kadar aşımız olmayacak en azından rahatız zemuszemus
kendine iyi bak bizi de boşlama ok kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

iyi aksimlar anneler.benim oglumun kansizligi var,6 aydir reffum damla kullaniyoruz ama bu son aylarda etkisi gostermedi.suruba gececez ama hangisini kullanmaya henuz karar almadik.Bana tavsiyelerini bekliyorum.Dun floradix ivin aristirdim,simdiya kadar en iyi sonuc veren surubu olarak diye reklem yapmislar.aranizda kullanilan oldumu?Bi de 14.5 aylik bebegime verebilirmiyim?Tesekkurler.

Son düzenleme:

Canım evet o şişedekini işte bende beğenmedim kokusuda rengide bir tuhaf tozunu hiç kullanmadım bilmiyorum ben artık hep günlük süt vericem.Sek şişe süt var ya her sabah ondan alıyoruz...
Canım bizdede kansızlık çıktı ferrum şurup verdi doktorumuz günde 1 kaşık veriyorum aslında iki kere ver dedi ama malesef olmuyor ya süt ürünüyle çakışıyor yada uyuyor bir şekilde kaynıyor..Floramix duymadım bilmiyorum canım...
Şimdi baktımda floradix sanırım /100 bitkisel diyor güzel bir ürüne benziyor ama diğerlerinden gerçekten farklımı bilmiyorum..

Son düzenleme:
Duygucum tsekkur ederim canim,peki bu surubundan memnunmusun,Benim verdigim ferrum damlalardan oglumun dislere lekeler yapti,surup boyle yaptimi vaya yapar mi?

Hicranımm nasıl oldunuz iyileşebildinizmi güzelim.
Herkese iyi geceler kimseler gelmemiş bu gece. bende uyumadım :)) misafirlerimiz vardıda öylelikle yoksa oooo çoktan ogluşumla uyumuştumm.

geçmiş olsun canm ilaçla vitamin takviyesi ile yedirir içirirsin düzelir inşallah çabucak yaw şu kandaki değerlerde bi anormallik olunca yemez içmez oluyorlar çocuklar zaten bide renkleri atıyor sanki ve uyku problemide oluyor bilgi babında yaniiikaydirigubbakcemile5

bende sütaşın günlük sütünden alıyom hergün yoğurt yapıyom yada içiriyom hem ceyline hem tubaya bide kendim başlasam içmeye daha iyi olacak:kedi:
sek süt bizim markette yok günlüğü ama biraz ilerde ufak bi markette var şişesinden ama oraya da gitmeye gerek görmedim sütaşta iyi bence ve memnunum ben sek ve yörsanda çok fazla alerjik belirti gösterdi ceylin nedense ama şimdi yavaş yavaş azaldı zaten süt alerjimiz nerdeyse
Hicranımm nasıl oldunuz iyileşebildinizmi güzelim.
Herkese iyi geceler kimseler gelmemiş bu gece. bende uyumadım :)) misafirlerimiz vardıda öylelikle yoksa oooo çoktan ogluşumla uyumuştumm.

sağol aslıcım bende tubada ceylinde daha iyiyiz ceylinin iştahsızlık devam ediyor ama daha iyiye gidiyor en azından her öğünde artık öğünün yarısını olsun yedirebiliyorum bazen ama bu akşam muhallebisinden 5-6 kaşık aldı bıraktı zorlamadım bende ve hala ayakta zillimiz junior hazırlıcam az sonra bakalım uyanıkken nasıl içirebilicez
sen nasılsın oziş nasıl oziş diyom kızmıyon inşallah sevdiğimden yanii ozan ege paşamız o bizimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

valla aslıcım benimde uyku problemim varya kafayı yicem artık ya uyuyamıyom yada accık uyuyup uykum kaçınca kalkıp tv izliyom pc bakıyom ev işi yapabileceğim şey varsa yapıyom geceleri .dün akşam daha doğrusu sabah 5:30 da yattım =( bu akşamda bari uğraşacak bişiiler bulayım dedim sabaha kızlara poğaça hazır olsun diye hamur mayalamıştım 3 saat önce şimdi fırında pişiyorlar =) artık yanınada bi çay demlerimm kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

Duygucum tsekkur ederim canim,peki bu surubundan memnunmusun,Benim verdigim ferrum damlalardan oglumun dislere lekeler yapti,surup boyle yaptimi vaya yapar mi?

Bizde öyle birşey olmadı canım ama belki bünyeden bünyeye değişiyordur..Şuan için bir sıkıntımız yok..
Sütaşta iyidir canım tabi bende sekten çok memnunum ama sizin alerji olayınız var tabi hangisi oluyorsa onu kullanmanız daha doğru olur...
Ben arı mamayı sütle yaptım bugün çok seviyor ege onu denedinmi arı mama bilmiyorum ama bayada tok tutuyor canım..

Ben kaçar kızlar saat oldu yine 1 nerdeyse..Herkese mışıl mışıl uykular:)

arımamayı 1 kez denemiştim ama baya önceleri hani mama seçerken ceylin almıştım ama yememişt o dönem ve bidaha denemedim ben şuan milupa yada hero baby alıyom muhallebilerini tahıllısı meyvelisi vss seçip alıyom her seferinde değişik alıyom onuda bi bakem bidaha nasıldı unuttum açıkçası tubaya verirdim oda yemezdi benim kızlar huysuz anam bi halt beğenmiyolaarkaydirigubbakcemile3 onlara mama bulacam diye kafayı yiyom ben yaktılar beni yaktılarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

herkese iyi uykular allah rahatlık versin hepiciğinize bende yatam artık ceylin az önce yattı daha nolduysa bugüün pek huysuzdu yatmak istemedi bi türlü benimde gözümden uyku akıyor artık kaçtım hadinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…