- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.401
arımamayı 1 kez denemiştim ama baya önceleri hani mama seçerken ceylin almıştım ama yememişt o dönem ve bidaha denemedim ben şuan milupa yada hero baby alıyom muhallebilerini tahıllısı meyvelisi vss seçip alıyom her seferinde değişik alıyom onuda bi bakem bidaha nasıldı unuttum açıkçası tubaya verirdim oda yemezdi benim kızlar huysuz anam bi halt beğenmiyolaarkaydirigubbakcemile3 onlara mama bulacam diye kafayı yiyom ben yaktılar beni yaktılarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
Hicrancımm canım aşkolsun niye kızayım bende bazen diyorum oziş diye. canım yaşadıgın şeyler kolay degil canım benim o yüzden sıkıntı yaşaman normal istersen bir dra git iyi olur. iyileşmenizede sevindim canım.valla aslıcım benimde uyku problemim varya kafayı yicem artık ya uyuyamıyom yada accık uyuyup uykum kaçınca kalkıp tv izliyom pc bakıyom ev işi yapabileceğim şey varsa yapıyom geceleri .dün akşam daha doğrusu sabah 5:30 da yattım =( bu akşamda bari uğraşacak bişiiler bulayım dedim sabaha kızlara poğaça hazır olsun diye hamur mayalamıştım 3 saat önce şimdi fırında pişiyorlar =) artık yanınada bi çay demlerimm kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
ya şu bolu işi bende istiyom ama yakınlarımda yok benim getirtebileceğim bi şarküteri en yakını yeşilyurttaymış orayada yolumuz düşmüyorki haftada 2 gün en az gidilmesi lazım e eşimde sabah giderken alamaz akşamda yol ters oluyor hani alsam düzenli olmicak ama burda bi şarküteri buldum onlardan alıcam inşallah bakalım sordum onlarda bolu dediler ama sezon vss dediler boludan olsa hep gelmezmi acep dedim ama keçi aynı keçi onunda bununda sezonu vardır elbetkaydirigubbakcemile3 en azından yoğurdunu yaparım bende hem beğenirsem kendimede mayalarım bende yerim o yoğurttan sen ce kokuyormu nasıl keçi yoğurdu
allah yardımcın olsun canım bende aynı durumdayım insanın siniri bozuluyor değilmi netçez böle bilemiyorum inşallah düzelirlerde bizde onlarda rahat ederizgunaydınlarr... efe yıne sabah kahvaltısını yapmadı az yumurta sarısı bıkac kasık bıskuvı yedı
kasıgı gordumu agzını kapatıyo ne yapacagımı bılemıyorum. o yemedıkce bende cok uzuluyorum
o halde ozişimi öp yerimeHicrancımm canım aşkolsun niye kızayım bende bazen diyorum oziş diye. canım yaşadıgın şeyler kolay degil canım benim o yüzden sıkıntı yaşaman normal istersen bir dra git iyi olur. iyileşmenizede sevindim canım.
GÜNAYDINNN HAYIRLI CUMALAR..
ben bugün okula gitmedim ozanı dra götürecektim ama drumuz bugün yokmuş haftaya kaldı artık. birazdan ozanı komşuya bırakıp ben gidecegim şu kasıklarımdaki agrılardan dolayı. herkese güzel bir gün diliyorum.
koku değilde canım sulu oluyo biraz sütün cinsinden kaynaklanıyor sanırım , yani bebeklere iyi de bizim için sulu olabilir .. çok takıntılıysan biraz koku da var tabi ama faideli olduğu için takılmıyoruzz lezzetli tatlımsak bi süt.
bizimkinin de sezonu var mesaj geldi kasımda azalacak die , artık önce giden alacak herhalde bizim aldığımız şarküteriden 15 kişi falan alıyor
gunaydınlarr... efe yıne sabah kahvaltısını yapmadı az yumurta sarısı bıkac kasık bıskuvı yedı
kasıgı gordumu agzını kapatıyo ne yapacagımı bılemıyorum. o yemedıkce bende cok uzuluyorum
Selam güzeller 1 hafta aradan sonra ancak kendime gelip girebildim gene bomboş bir hafta geçirdim bu hafta da her hafta olduğu gibi planladığım hiç birşeyi hayata geçiremedim.Ayçayı memeden kesemedim,rejime giremedim 1 gr dahi veremedim,spora başlayamadım...Af edersiniz ama eşşek gibi çalışıp,yeyip,içip yatıp uyudum kalktım işte bu kadar.
Gene yeme problemleri açılmış,valla 1 haftadır Ayçaya burda Serapcım tavsiye ettiydi
Vİtagil vitamin ve carlson balık yağı aldım onları veriyorum hergün birer tatlı kaşığı iştahı açıldı çok şükür ne versem yiyor.Zaten yarın da kontrolü var doktoruna da soracaz ilaçları sormadan başladık ama ben baya tatmin oldum,faydasını da gördüm.Siz de deneyin bi derim.
Slm hanımlar
bugÜn herkesler nerede burası bomboŞ kalmıŞ sonunda ben de grİp oldum kızıma bulaŞtırmadan atlatırım İnŞ.
Maşallah Ayça'ya benim kızım da ayyy baba ayy dede diyor beni taklit ediyor.Ama acayip sevimli geliyor bize çok keyif alıyoruz verdiği tepkilere.Ayça bizim resmimizi eline alıp baaak nanne,babba yaaaaa
diyor bizim ona konuşurken kullandığımız efektlerin aynısı yaaa
deli oluyorum içime sokasım geliyor tekrardansırnaşık şey
Slm hanımlar
bugÜn herkesler nerede burası bomboŞ kalmıŞ sonunda ben de grİp oldum kızıma bulaŞtırmadan atlatırım İnŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?