Doğum yapmış olan anneler buraya....

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar en son ben yatıp önce ben kalktım galiba:)
Ege 8.30 da kalktı kahvaltısını yaptı şimdi çizgi film izliyor bende bir selam çakayım dedim:)

kaydirigubbakcemile3Bacım valla zor senin işin yaa allah yardımcın olsun Egenin beğenmediği mama yok maşallah hepsini yiyor bende alıyorum hero baby ..milupa almıyorum hero baby daha güzel geldi bana.Sütlü pirinçlisine bayılıyoruz ikimizdekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
gunaydınlarr... efe yıne sabah kahvaltısını yapmadı az yumurta sarısı bıkac kasık bıskuvı yedı
kasıgı gordumu agzını kapatıyo ne yapacagımı bılemıyorum. o yemedıkce bende cok uzuluyorum

Hicrancımm canım aşkolsun niye kızayım bende bazen diyorum oziş diye. canım yaşadıgın şeyler kolay degil canım benim o yüzden sıkıntı yaşaman normal istersen bir dra git iyi olur. iyileşmenizede sevindim canım.
GÜNAYDINNN HAYIRLI CUMALAR..
ben bugün okula gitmedim ozanı dra götürecektim ama drumuz bugün yokmuş haftaya kaldı artık. birazdan ozanı komşuya bırakıp ben gidecegim şu kasıklarımdaki agrılardan dolayı. herkese güzel bir gün diliyorum.

Aslıcım geçmiş olsun canım umarım önemli birşey yoktur..Ozanımı öp benim için tatlımopuyorumnanaktan

koku değilde canım sulu oluyo biraz sütün cinsinden kaynaklanıyor sanırım , yani bebeklere iyi de bizim için sulu olabilir .. çok takıntılıysan biraz koku da var tabi ama faideli olduğu için takılmıyoruzz lezzetli tatlımsak bi süt.
bizimkinin de sezonu var mesaj geldi kasımda azalacak die , artık önce giden alacak herhalde bizim aldığımız şarküteriden 15 kişi falan alıyor

allah yardımcın olsun canım bende aynı durumdayım insanın siniri bozuluyor değilmi netçez böle bilemiyorum inşallah düzelirlerde bizde onlarda rahat ederiz
o halde ozişimi öp yerime
dr gidicem aslıcımda bi sıra gelse bana artık ama şu düşük olayından sonra ancak jinekoloğa gidebiliyorum psikiyatr henüz fırsat bulamadım onada gidicem yakında inşallah
bu arada geçmiş olsun git dr git umarım herşey yolundadır ihmal etme allah hepimize sağlık sıhhat versinopuyorumnanaktan

koku ağır değilse yeriğm canım nolcek artık ama bende sütünü almak istiyom en azından bakalım bizim şarküteri bugün bişii diyecekmi uğricam ona inş.başlamıştır

Canim haslamis yumurtayi ben elimle veriyorum.sade yek yemegi istemiyorsa kucucuk bir parca ekmek ici uzerine labne peynir suruyorum onun uzerine de yumurta ekliyorum,kucuk bir lokma olsun elimle veriyorum hosuna gidiyor oyle.Bide benimki bir kac lokadan sonra ya meyve suyu yada sut iciyor,sonra tekrar birkac lokma yine sut icer oyle bitiriyoruz kahvaltimizi.

Benim oglun da tahil mamalari yemiyor,Tek daninoyla karistirinca 1-2 corna kasigi yidirebiliyorum,genelde kahvaltida veriyorum.Tahillardan eksik olmasin menusu her corbasina mutlaka pirin ve bulgur veya arpa sehriye,tel sehriye,kuskus katarim.

Slm hanımlar
bugÜn herkesler nerede burası bomboŞ kalmıŞ sonunda ben de grıp oldum kızıma bulaŞtırmadan atlatırım ınŞ.

Selam güzeller 1 hafta aradan sonra ancak kendime gelip girebildim gene bomboş bir hafta geçirdim bu hafta da her hafta olduğu gibi planladığım hiç birşeyi hayata geçiremedim.Ayçayı memeden kesemedim,rejime giremedim 1 gr dahi veremedim,spora başlayamadım...Af edersiniz ama eşşek gibi çalışıp,yeyip,içip yatıp uyudum kalktım işte bu kadar.

Gene yeme problemleri açılmış,valla 1 haftadır Ayçaya burda Serapcım tavsiye ettiydi
Vıtagil vitamin ve carlson balık yağı aldım onları veriyorum hergün birer tatlı kaşığı iştahı açıldı çok şükür ne versem yiyor.Zaten yarın da kontrolü var doktoruna da soracaz ilaçları sormadan başladık ama ben baya tatmin oldum,faydasını da gördüm.Siz de deneyin bi derim.

İyi akşamlar kızlar..Kimseler uğramamış bugün..Bizde hava çok güzeldi oğluma patik çorap arıcaz diye alt ettik ortalığı en sonunda buldum çok şükür:)Ne çorapmış ya:)
Ege elinde cep telefonunu alıyor bütün gün kulağına tutup konuşuyor kızlar acayip tatlı oluyor sizin bıdıklardada varmı bu hastalık 15 20 gündür en sevdiğimiz şey bizim telefonlarla konuşmakkaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin şekercim site saldırı almıştı ya en son bu tickerlardan almış onun için yasaklanmışBu takvimimiz vardı oda gitti ya..
Ayçanın iştahının açılmasına sevindim 41 kere maşallah bol bol yesin büyüsün kuzu:)

Ayça da telefon delisi bayadır hemde
tel.konuşmayı yemek yemek,uyumak gibi hayati bi eylem gibi algılıyor bence anası 24 saat kulağına yapışık olunca....

Yarın doktor kont. var.Sorularınız varsa sorabilirim.Ayça günde 4 kere kaka yapıyor
tamam ben de 5 öğün yediriyorum ama gene de sanki normal mi?
Akşam üstü yediği meyve püresini yatmadan önce mıçmış oluyor,ne çabuk sindiriyor anlamıyorum acaba,yeterli vitamini besinleri alıyomudur,sanki almadan hemen sindiriyor gibi...akannehir

ıştahı açıldı ama henüz kilomuzda bi değişiklik yok bakalım yarın anlaşılır herşey...

Duygu o patiklerden heryerde var be gülüm bence sen gezmek için bahane aramışınkaydirigubbakcemile3

Ayça bizim resmimizi eline alıp baaak nanne,babba yaaaaa
diyor bizim ona konuşurken kullandığımız efektlerin aynısı yaaa
deli oluyorum içime sokasım geliyor tekrardansırnaşık şey

Ayça bizim resmimizi eline alıp baaak nanne,babba yaaaaa
diyor bizim ona konuşurken kullandığımız efektlerin aynısı yaaa
deli oluyorum içime sokasım geliyor tekrardansırnaşık şey
Maşallah Ayça'ya benim kızım da ayyy baba ayy dede diyor beni taklit ediyor.Ama acayip sevimli geliyor bize çok keyif alıyoruz verdiği tepkilere.
Bu tel işini sormayın bi de kendi resmi var tel de bebe bebe diye deli oluyor.Kulağına koyuyor.Uzmanlar kesinlikle çocuklarınızdan uzak tutun diyor ama insan yapamyor ki.
Benim kızım da kabız bayadır biz de bundan çekiyoruz.Yedirip içirmediğim şey e kalmadı.
Duygucum hayırlı olsun çoraplarınız.

slm kızlar bende 2 gundur yogunum arada giriyorum ama kımsecıkler omuyo bebişler buyudu kımseye fırsat vermıyolar internete girmeye...
kızlar x-ra jel dıye bir jel var şimdi sitesınden baktım aranızda kullana varmı baya bölgesek inceltıyomuş benım az göbeğim var çok az kullansam inceltırmı acaba sitedekı yorumları okudum incettiğinı ve verilen ücretının uygun oldugunu söluyolar yınede ben guvenemedım 2 tup 170 tl az para değil...

Mevlüde bence jelle falan incelme zor be güzelim hareket yapmadan göbek yağları gitmiyor
sen hedef koy kendine hergün 50 mekik diye mesela gün içinde öğün öğün yap alıştıkça arttırırsın
yaa demesi kolayda sen yapıyon mu dekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…