- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.941
Kızlar benim doğum dokorum da bira mayası demişti.Ama bu bira mayası nasıl farklı bişey mi? Pakmaya lardan mı yoksa? Nerede nasıl satılır?
nunucum senin eşin karadenizli mi.genelde onlar çok tutarlar ailelerini de ondan sordum.takma kafana canım.çoğumuzda var benzer sorunlar.sen bebişinle avun.boşver onları
cansuuuu yevrum h.g.nasılsınızzzzzzzz??boracığım nasılll napıyo alıştı mı bursaya??ben de eski topiğe baktım ayyy ne güzel yazışmşız yaaa eski günleri hatırladım daha bebişler 17 haftalıkken falan ..o kadar duygulandım ki ama o zaman olan arkadaşların bazıları şimdi yok galiba..
eee kızlar naberr?ayten sn cumartesileri de iştesin galiba hee??
Günaydın arkadaşlar...
birkaç gündür süren beslenme problemimiz sonucunda bugün doktora telefon açtım, biberon yada meme ne görürse ağlıyor,aç olmasına rağmen katıla katıla ağlıyor dedim, ama sonra alıyor dedim, mutlaka getirin görmem lazım dedi, boğazlarında problem var muhtemelen dedi...Çok üzüldüm kızlarinşallah birşey yoktur bebeğimin dua edin ne olur, :Saruboceq:doktor çok doluymuş ama bizi aradan alıcakmış, hasta gibi de görünmüyor ama doktor ciddiye alınca bende korktum...:çok üzgünüm:
Herkese günaydınlar;
Nasılsınız bugün kızlar. Bayram da geldi yahu... Ben bu hafta üstüste 3 akşam misafir ağırladım, eşimin ailesine falan gittik , hiç anlamadan haftayı bitirdim yani. Bugünde babamlar gelecek annemle kırklarelinden , istanbuldaki evimize giderken bana da uğrayacaklar. Çok sevinçliyim babam gelecek diye.Biraz işleri vardı en son 20 günlükken gelmişti.Mesafe uzak olunca kötü ya...
Pek de gelmek istemiyordu ama ikna ettim sonunda.
Biliyosunuz benim loğusalık dönemim çok iyi geçmemişti. Bi de üstüne üstlük eşimle de annesini gönderdikten sonra didişmeye başlamıştık.Geçen babam geldiğinde eşim konuşacam böyle olmaz deyip babamla konuşmuştu. İşte anlaşamıyozmuşuz, hep benim dediğim oluyomuş, saçma sapan o kadar çok şey anlattı ki ben bile şaşırdım. Tanıyamadım o an sanki eşimi. Ben loğusayım ve babama beni şikayet ediyo... Komik ya...Yok efendim ailesini kovmuşum ben. Sorunda eski kız arkadaşını msn adresine eklemesi ile başladı. Ne işi var onun adresinin dedim, bilmiyom diyo, hani yalan söyleyen insanlar bilmiyom falan yapar ya...Neyse babama da rezil oldum, bende tabii ağlaya ağlaya babama anlattım olanları , ne kadar çok sıkıldığımı....
Babam çok şaşırdı, siz severek evlendiniz bu ne hal, ikinizde loğusamısınız diye...Bizimki bozuldu tabii , çünkü babam hem beni tuttu hemde haklı olduğumu savundu.İpe sapa gelmez şeyler ya anlatsam uzun şeyler. Neyse eve geldik unuttuk herşeyi.Babam ben duymamış olayım dedi.Ama çok kafasına takılmış, çok canı sıkılmış. Eşimin babasına şakasına , benim ağbim evlenirken geçen yaz babamı hep arıyodum şöyle oldu böyle oldu diye.Çünkü şehir dışındaydı.O sırada konuşurlarken şakasına çok karışıyo nuray falan demiş, bana da çok karışıyo sigarama flan demiş.ama benim mıtkırım o falan demiş.Anammmm bu lafı doğuma yakın o kadar çok eşimin babası anlattı ki bana sormayın...Adam sanki babam çok üzgün ve dertli şekilde benden şikayetçi gibi anlatmış gibi anlatıyordu bide. Bak kızım çok karışıyomuşsun baban çok şikayetçi diye.Ya biz şaka falan yaptık bende oradaydım falan yok gene aynısını ikide birde söyleyip durdu. Babama anlattım sınra ağlayarak o zaman , bunlar ne kadar lafları değiştiriyolar ya flan diye o zamanda çok bozulmuştu.Bide annem ben daha hamileyken eşimin annesine , bende bakarım gelirler kalırlar o tarafta da evleri var, dert etmesinler çocuğu diye bi kere konuşmuş.Anamm bu lafta ben bakacam olmuş ve eşimi bi güzel şişirip yollamışlardı. Tabii bu lafı da eşim ben doğurana kadar sokmuştu bana , hep açıklamaya çalışıyodum ama nafile.Babam bunu da duymuştu ve eşime ,ailesine karşı artık sempatisi kaçmıştı.Bu sefer gelirken anneme uğramayacam demiş.Bide çok az durup geri gidecek ve ben eşimin tarafını dolaşırken göremeye de bilirim. ama Allahtan razı ettim de şimdi bugün gelecekler.
Dün yine eşimmle saçma sapan bi şeyden didiştik. Babama da saçmasapan konuştun dedim bi ara. Yine gelsin yine konuşurum dedi.Çok ailesini tutuyo ve bu yüzden tartışma yaşıyoruz.Eğer bu sefer de babama bişeyler anlatmaya çalışırsa saçma sapan babam bu sefer beni alır kızlar:çok üzgünüm:
Benim babam çok anlayışlı, yumuşak yüzllü şakacıdır.eşim rahat arkadaş gibi onu hissediyo.Geçende yanlış olabilirim ama hep nurayın dediği oluyo falan diye babama yakınmıştı.Babamda eşler arasında sen ben olmaz falan demişti. Şimdi kafaya takmış hep bunları bana bişey dedğni görürse fena laf sokar. İnşallah bişey olmaz geldiklerinde.
Offf kızlar ya. Bebeğimi o kadar çok istedim ki ama onu beklerken ve kucağıma aldıktan sonra bi sürü sorun yaşadım.Eşim hala 3 kişi olduğumuza alışamadı. Bu olaylar çok yıpratıyo beni.Allah sabır versin bana..
aytencim sen jablonun elektriklisini kullanıyordun.sonra medela aldın yanlış bilmiyorsam.ikisi arasında fark varmı? yani madela daha mı iyi? nekadar çıkarıyor
Canım seni anlıyorum ama neden bu olaylara babanı kattın? Babalar kızlarına karşı çok hassastır.Kanına dokunur, arada kalmış adamcağız, siz karı koca barışsanız bile baban eşinden nefret eder.Yalnış yapmışsın bence hiç büyükleri katmadan halledin işlerinizi. Eşinde büyük hata yapmış babanla konuşurken..yüz göz olmuşlar, arada saygı olmalı eşin hadiini bilmeli seni babana şikayet etmemeli...Eşine karşı biraz sus bakalım, birde böyle dene...Kim olursa olsun kendini ezdirme. neyse ben kendi derdime yanayım ya bebeğim hastaysa yaa(((
kızlar kızıma şimdi 25 cc su verdim bişey olur mu çok mu verdim acaba su veren var mı?
süt sağma bakımından gene aynıyım günlük 300 cc ancak sağabiliyorum yani sabahtan akşama
Aytege selam;
iki göğsünden de toplam mı bu kadar çıkıyor? Bunun dışında emziriyomusun? Ek mama veriyomusun bunun yanında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?