Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kızlar benim doğum dokorum da bira mayası demişti.Ama bu bira mayası nasıl farklı bişey mi? Pakmaya lardan mı yoksa? Nerede nasıl satılır?

bira mayası nerde satılıyor bilmiyom ama migroslarda alkollü içeceklerin olduğu yerde malt içeçeği satılıyor bira kutusunda alkolsüz bira köye giderken al götür ben öle yapıcam sinirden stresten gelmez felan aç kalmasın kuzucuklarımız dimi ama:1closedeyes:

nunucum senin eşin karadenizli mi.genelde onlar çok tutarlar ailelerini de ondan sordum.takma kafana canım.çoğumuzda var benzer sorunlar.sen bebişinle avun.boşver onları

nasılsınız anneler? umarım bol uykulu güzel bir gece geçirmişsinizddir.
nunucum canının sıkma çok fazla.duyduğuma göre bazı babalar da bazı anneler gibi doğumdan sonra depresyona giriyorlarmış.bebeğe alışma dönemi geçiriyorlar canım.böyle olumsuz bir dönem yaşanabilir. inş.çabuk geçer.etrafımda tanıdıklarımdan biliyorum.bebek olduktan sonra çok ayrılma noktasına geldiler.arkadaşlarım, kuzenim vb.ama hepsi de bu zor dönemdi ve geçti.inş.senin eşinde de bir an önce kndine gelir ve işler yoluna girer.sende biraz sabırlı olursan canım herşey daha iyi gidebilir.herşeyin hayırlısı olsun

günaydııııııııııııııııııııııııııııın
nuraycım takma kafana sen bebeğini düşün boşver en önemli şey onun sağlıklı olması şu anda..ben böyle durumlarda ailelerden çok eşlere kızıyorum çünkü aradaki bağları onların dengede tutması gerekir ama malesef olmuyor..inşallah herşey yoluna girer ne diyeyim ama bil ki herkes bu sorunları yaşıyor sadece sen değil canım..üzülme..

cansuuuu yevrum h.g.nasılsınızzzzzzzz??boracığım nasılll napıyo alıştı mı bursaya??ben de eski topiğe baktım ayyy ne güzel yazışmşız yaaa eski günleri hatırladım daha bebişler 17 haftalıkken falan ..o kadar duygulandım ki ama o zaman olan arkadaşların bazıları şimdi yok galiba..
eee kızlar naberr?ayten sn cumartesileri de iştesin galiba hee??

Günaydın arkadaşlar...
birkaç gündür süren beslenme problemimiz sonucunda bugün doktora telefon açtım, biberon yada meme ne görürse ağlıyor,aç olmasına rağmen katıla katıla ağlıyor dedim, ama sonra alıyor dedim, mutlaka getirin görmem lazım dedi, boğazlarında problem var muhtemelen dedi...Çok üzüldüm kızlarinşallah birşey yoktur bebeğimin dua edin ne olur, :Saruboceq:doktor çok doluymuş ama bizi aradan alıcakmış, hasta gibi de görünmüyor ama doktor ciddiye alınca bende korktum...:çok üzgünüm:

evet yaaaaaaaaaaaa işteyimmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama

canım geçmiş olsun inaşşlaahhh bişeyi yoktur üzme emi kendini, aman dikkat edelim hepimizzzzzz:1hug:a.s.

Canım seni anlıyorum ama neden bu olaylara babanı kattın?
Babalar kızlarına karşı çok hassastır.Kanına dokunur, arada kalmış adamcağız, siz karı koca barışsanız bile baban eşinden nefret eder.
Yalnış yapmışsın bence hiç büyükleri katmadan halledin işlerinizi. Eşinde büyük hata yapmış babanla konuşurken..
Yüz göz olmuşlar, arada saygı olmalı eşin haddini bilmeli seni babana şikayet etmemeli...
Eşine karşı biraz sus bakalım, birde böyle dene...Kim olursa olsun kendini ezdirme. neyse ben kendi derdime yanayım ya bebeğim hastaysa yaa(((

Son düzenleme:
aytencim sen jablonun elektriklisini kullanıyordun.sonra medela aldın yanlış bilmiyorsam.ikisi arasında fark varmı? yani madela daha mı iyi? nekadar çıkarıyor

aytencim sen jablonun elektriklisini kullanıyordun.sonra medela aldın yanlış bilmiyorsam.ikisi arasında fark varmı? yani madela daha mı iyi? nekadar çıkarıyor

yaaa aslında ikiside aynı görevi görüyor ama mandela swing daha çok bebek emmesi gibi sağıyor, joblo biraz daha zayıf ben mandeladan memnun kaldım doğrusu.

merhabalar kızlarrrr bayrama bişey kalmadı bugün fazla takılamayabilirim size arada gelirim fırsat olursa temizlik alışveriş faslı var kızlara kıyafet alınacak daha doğrusu ceyline aldık ama tuba ya almamıştık bugün çıkacağız alışverişe eve alışveriş olcak vss ve bayram temizliği oooooooooofffffffffffff offffffffff inşallah ceylin rahat durur bu gün

Canım çok sağol, ben katmadım zaten be canım. O an eşime sanki konuşmak mantıklı gibi geldi, kendi yanlışsa söylesin istedi.Ama dediğin gibi kız babası ile konuşuyo....
Anlayamadı.. Heralde o da benim gibi yeni baba olmanın stresi içindeydi. O da bi taraftan maddi olarak sıkılıyo nasıl olacak diye, birazda fazla karamsar bi insan...
Ehh işte benim babamda arkadaş gibidir ama konu ben olunca , takmış kafaya.
İnşallah geldiklerinde babam bişey demez eşime de tatsızlık çıkmaz...

Canım size de çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bişey yoktur..

kızlar kızıma şimdi 25 cc su verdim bişey olur mu çok mu verdim acaba su veren var mı?

ben her sabah yedikten sonra biberona kaynamış su haır duruyor bende ondan 3-4 yudum içiriyorum başka vermiyorum hem emzirip hem mama verdiğim için fazlasına gerek yok bence dr lar su vermeyin diyor zaten

Aytege selam;
iki göğsünden de toplam mı bu kadar çıkıyor? Bunun dışında emziriyomusun? Ek mama veriyomusun bunun yanında?

canım iki göğsümdende çıkıyor akaşma eve gidince emziriyorum sonraa uyuyor 9 gibi sonraa 3 kere gece emziriyorum gündüzleride 60 cc lik iki kere mama veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…