- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.421
tşkler canımm. gittim dra apandist degil dedi yumurtalıklarınızda bir durum var kadın dogum druna görünün dedi ben dahiliyeye çıkmıştım haftaya ozanla birlikte bende kendi druma giderim.Aslıcım geçmiş olsun canım umarım önemli birşey yoktur..Ozanımı öp benim için tatlımopuyorumnanaktan
haklısın canım zor Allah hepimize saglık versin dedigin gibi ozişide öperim teyzesi.allah yardımcın olsun canım bende aynı durumdayım insanın siniri bozuluyor değilmi netçez böle bilemiyorum inşallah düzelirlerde bizde onlarda rahat ederiz
o halde ozişimi öp yerime
dr gidicem aslıcımda bi sıra gelse bana artık ama şu düşük olayından sonra ancak jinekoloğa gidebiliyorum psikiyatr henüz fırsat bulamadım onada gidicem yakında inşallah
bu arada geçmiş olsun git dr git umarım herşey yolundadır ihmal etme allah hepimize sağlık sıhhat versinopuyorumnanaktan
koku ağır değilse yeriğm canım nolcek artık ama bende sütünü almak istiyom en azından bakalım bizim şarküteri bugün bişii diyecekmi uğricam ona inş.başlamıştır
oyy maşallah kuzuyaa. Gül canım aynen benimde her yaptıgı hareket sözlerden sonra daha dogrusu çogu zaman diyeyim içime sokasım geliyor bazen sıkıştıra sıkıştıra seviyorum ne yapayımm. kaydirigubbakcemile3Ayça bizim resmimizi eline alıp baaak nanne,babba yaaaaa
diyor bizim ona konuşurken kullandığımız efektlerin aynısı yaaa
deli oluyorum içime sokasım geliyor tekrardansırnaşık şey
Niye böyle oldu burası gene yaaa
iki muhabbet edeyim dedim herkes kaçmış
Hanımın çiftliğine mi bakıyonuz???
Ayça bu aralar dergi bakmaya çok meraklı bebeğim dergileri var bizde orda
ne görse anlatayım diye yanıma geliyor,,dergi değil niyeti de işte igi istiyor,oturup konuşayım,oynayim istiyor... en çok ayakkabı bakmayı seviyor,ayakkabı reklamı falan var dergilerde ya
gakka gakka diye deli oluyor ayakkabı resmi görünce...:hulya:
Bi de ben ingilizceye başladım biraz biraz yüklüyom şimdiden topa ball diyor boo boo diye istiyor
burnunu ağzını ingilizce sorunca gösteriyor balığa fiss diyor...Acaba kafası mı karışır diyorum ama Türkçesini nasıl olsa öğrenecek şimdiden aklında ne kalsa o kar...
hoş geldin ve inşallah iştahınız böyle devam ederSelam güzeller 1 hafta aradan sonra ancak kendime gelip girebildim gene bomboş bir hafta geçirdim bu hafta da her hafta olduğu gibi planladığım hiç birşeyi hayata geçiremedim.Ayçayı memeden kesemedim,rejime giremedim 1 gr dahi veremedim,spora başlayamadım...Af edersiniz ama eşşek gibi çalışıp,yeyip,içip yatıp uyudum kalktım işte bu kadar.
Gene yeme problemleri açılmış,valla 1 haftadır Ayçaya burda Serapcım tavsiye ettiydi
Vıtagil vitamin ve carlson balık yağı aldım onları veriyorum hergün birer tatlı kaşığı iştahı açıldı çok şükür ne versem yiyor.Zaten yarın da kontrolü var doktoruna da soracaz ilaçları sormadan başladık ama ben baya tatmin oldum,faydasını da gördüm.Siz de deneyin bi derim.
maşallahAyça bizim resmimizi eline alıp baaak nanne,babba yaaaaa
diyor bizim ona konuşurken kullandığımız efektlerin aynısı yaaa
deli oluyorum içime sokasım geliyor tekrardansırnaşık şey
alkisalkisalkisalkisalkisalkis aynen valla mekik mutlaka işe yarar göbek kısmında ben belimden dolayı çekemiyom o nedenle göbeğimle barışık yaşayıp gidicemMevlüde bence jelle falan incelme zor be güzelim hareket yapmadan göbek yağları gitmiyor
sen hedef koy kendine hergün 50 mekik diye mesela gün içinde öğün öğün yap alıştıkça arttırırsın
yaa demesi kolayda sen yapıyon mu dekaydirigubbakcemile
ıyi geceler kızlar
Gerçi kimse kalmamış ama ben yinede yazayım:))
Kocişimi bekliyorum ş.dışındaydı gelene kadar kk ya bakayımm dedim gelince pek giremiyorumm fırsat olmuyor:kedi:
Mevlüdecimm ben açıkçası kremlere haplara güvenmiyorum verilen para boş gibi geliyor,varsada etkisi çok çok azdır,ayrıca birde diyet eşliğinde kullanın diyorlar,zaten diyet yapan insanın bunlara ihtiyacı olmaz....
Duygucumm bizimkiside telefonu alıp kulağına dayıyor ve dede dede diye konuşuyor,bizimkinin çenesi düşük biraz anlamlı kelimeler haricinde anlamsız o kadar ses çıkarıyor ki başımız şişiyor..5-6 tane bilinçli olarak söylediği kelimeler var.
Dünde seccade açıktı babaannesi gelmişti eğiliğ eğilip başını koyuyor secde ediyorr..Allahu ekber değincede kafasını koyuyor yavrumm,inşallah dini bütün hayırlı evlat olurlar..
Ya kızlar haberlerde görmüşsünüzdür gdo mamalarda varmış gerçi hangi tür mamalarda olduğu söylenmedi..
Ben kahvaltılarında sadece kahvaltı mamalarını kullanıyorum başka bir şey kullanmıyorum yinede tedirgin oldum..
Bırkaç sorum var cvplarsanız sevinirim:ecrin_bebek:
Borikim uyuyor,yastıkla yatırdım bu gece ama yastık terletiyor sanki sizin bebişlerinde kafaları terliyormu?
Birde bir tanıdık immuzinc isimli vitamin şurubunu tavsiye etti bu vitamin takviyesi ve bağışıklık kazanması için ayrıca bitkiselmiş duyan varmı aranızda?
Unutmadan daha önce sormuştum ama görmediniz yeşil sebzelerle yaptığınız çorbayı ikinci gün veriyormusunuz? brokoli,kabak vs..
CANIM IKI DIL BIRDEN OGRENMEK ILGILI BEN DE COK ARASTIRDIM,CUNKU BIZIM EVIMIZDE 3 TANE DIL KONUSULUYOR.bU KONUDA FARKLI GORUSLERI VAR BAZILAR ILK ONCE ANA DILI IYICE OGRENDIKTAN SONRA DIYER DILI OGRETMEYE BASLANMALIDIR.
dYER GORUS ISE AILEDE IKI DIL KONUSULURSA ANNE BIR DILI BABA ISE DIYER DILI SECIP TEK SECTIGI DILI KONUSMALIDIRKI BEBEK IKI DILI KARISTIRMASIN AYRI DIL OLARAK BILSIN.
gENELDE BIRDEN IKI DILI OGRENEN COCIKLAR YASITLARA GORE DAHA GEC KONUSMAYA BASLARLARMIS FAKAT BEYIN GELISIMI YASITLARINA GORE DAHA GELISMISTIR.KONUSMA GECIKMESI ISE HANGI DILINI KONUSACAGI HENUZ SECMEDIGI ICIN KONUSMASI GECIKIYORMUS.
fikriyecim eşin yabancı mı farklı diller yazmışsında
hazır toz muhallebileremi koyuyorsun yoksa pirinç ununamı peki tozlara koyuyorsan ağır olmazmı kızz:sm_confused:
canim benim Utkuya cok gecmis olsun,Allah kurusun yavrucularimizi cunku biz ne kadar dikkat etsek bir an dikkatsizlik cok sey degistirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?