- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.441
ah o yorgun uyanma bendede var uykuya doyamıyom bi türlü ama gecede uyuyamıyom malum ondan böleyim inşallah düzelirim .canım geçmişi okuyamadım ben nasıl oldu dr olayı sorun yok değilmi inşallahGünaydınnn herkese güzel bir hafta sonu dilerimm. Çok uykumm varrr Ozan Ege sabah erkenden kalktı yine 7de ayaktaydık. aslında uykumu alıyorum ama nedense uykuya doyamıyorum yorgun hissediyorum kendimi gün içinde sonradan açılıyorum sizlerde de oluyormu böyle.
Gül sagolasın canımm. ben gitmişim sen gelmişsin yakalayamamışız birbirimizi.
ne güzel bak vermişin sen normal normal ee kilo boy vss ne durumda bi farklılık varmı ki az değildir herhalde herşey normal değilmi keza yemeklerden alıyor zaten vitamini6canım ben utkuya hiç hazır mama vermedim hep pirinç unu, normal buğday unu, mısır nişastası, ve irmik verdim bazen bunların birkaçını karıştırdım bazen sade verdim yani annemlerin bizi büyüttüğü gibi yaptım.
teyzeleri dün az kaldı Utkumun elini yakıyorduk annemlere gitmiştik onlar da daha kışlık eve geçmemişlerdi ve soba yakıyolardı Utku da televizyonun önünde oynuyordu birden sobaya doğru koşar adımlarla yürümeye başladı ben bir yandan bağırıyorum dikkatini çekmek için bir yandan da koştum Utkuyu yakalamak için. tam sobaya değecekken yakaladım ama orta parmağının ucu az bişey değdi hemen su topladı parmağı kuzucuğumun mafoldumben ama yakalayamasaydım iki elinide yapıştıracaktı sobaya. çok korktum içimin yağları eridi resmen şimdi bile aklıma geldikçe kötü oluyorum. ben de sürekli sobaya gitmesin diye dikkat ettiğimi zannediyordum ama bir anlık dalgınlığımı kaçırmadı sıpa allahtan gözüm üstündeydi de yakaladım
bana ders oldu da ona olmadı 2 saat sonra yine sobaya gitmeye kalktı artık annemlere siz diğer eve geçene kadar bi daha gelmeyeceğim dedim onlar da yarın geçecekler artık. annemleri böyle hallettik de kayınvalidemgilin ev sobalı orda napcaz bilemiyorum :uhm:
allahım sen koru yavrularımızı
ah o yorgun uyanma bendede var uykuya doyamıyom bi türlü ama gecede uyuyamıyom malum ondan böleyim inşallah düzelirim .canım geçmişi okuyamadım ben nasıl oldu dr olayı sorun yok değilmi inşallah
ne güzel bak vermişin sen normal normal ee kilo boy vss ne durumda bi farklılık varmı ki az değildir herhalde herşey normal değilmi keza yemeklerden alıyor zaten vitamini6
geçmiş olsun allah beterinden korusun sobada pek tehlikeli malum tekrar geçmiş olsun
[B
Sehercim sizede geçmiş olsun..
Sehercim çok geçmiş olsun Allah korumuş canımm.
sağolun teyzoşlar
Günaydın iyi pazarlar arkadaşlar...
Aslıcım maşallah yaa ben senin 1 günde uyuduğun uykuyu bir haftada ancak uyuyorum:roflol:Uyku uykuyu getiriyor ondandır canım ben ne zaman çok yorgun olup Egeyle öğlen uyusam bütün gün maşuk gibi dolaşıyorum hiç bir işimi yapamıyorum uyuşuyorum yani..Az uykuyla daha dinç oluyorum ama tabiki 8 saat uyumayı özledim:a015:
arkadaşlar bebişleri günde kaç kere uyutuyosunuz bir de kaç saat uyuyorlar. ben mi fazla uyutmaya çalışıyorum bilemiyorum sizce günde iki kere çok mu? iki kere cebelleşerek uyutuyorum onda da 40-60 dk uyuyor 1 ay öncesine kadar üç dört kere uyurdu birer ikişer saat şimdi yok uyumuyor
Sehercim evt hiç düşünmemiştim canım belkide mevsim degişikligindendir.iyi pazarlar arkadaşlar
aslıcım ben de mevsim geçişlerinde öyle olurum hep uykum olur. belki seninde öyle bişeydir
Sehercim ben günde bir kere uyutuyorum oda 2-3 saat uyuyor hiç degişmez fiks ama egerki kısa uyuduysa ikinci uykusunu dogal olarak istiyor canım. genelde biz sabah 7gibi kalkıyoruz 11.30-12.00 gibi yatıyor 2.00-2.30 gibi kalkıyoruz akşamda 9.30-10.00 gibi yatıyoruz bizim günümüz böyle canım.arkadaşlar bebişleri günde kaç kere uyutuyosunuz bir de kaç saat uyuyorlar. ben mi fazla uyutmaya çalışıyorum bilemiyorum sizce günde iki kere çok mu? iki kere cebelleşerek uyutuyorum onda da 40-60 dk uyuyor 1 ay öncesine kadar üç dört kere uyurdu birer ikişer saat şimdi yok uyumuyor
Edacım yarından itibaren deneyecegim okuldan geldikten sonra uyumayıp akşamda ozanı kayınvalideme uyutayımki bende uyumamış olurum.
İyi pazarlar herkese..
Canım bende günde iki kere uyutuyorum ilk uykusu kahvaltıdan 2-3 saat sonra ama kısa yatıyor ikinci uyumasıda uzun sürüyor..ama dışarı çıktığımızda uyku asaatleri değişiyor bazen 1 kere uyuyor ama ben uyumaya zorlamıyorum çünkü onun uykusu gelmeden uyutursam kısa sürede tekrara kalkıyor cebelleşmeme değmiyor yani..
Sende uykusu geldiğini anladığın zaman uyutmaya çalış...
Bu arada utkuya geçmiş olsun..
Bebeklerin ölüm nedenlerinin çoğu ev kazalarından meydana geliyormuş özellikle yanma,elektirik vs..Allah korusun tüm bebişleri
Aslıcım bende duygu gibiyimm bora uyuduğu zaman uyursam aptal gibi oluyorumm,başım çatlıyor...Sende yatmamaya çalış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?