Doğum yapmış olan anneler buraya....

Sehercim çok geçmiş olsun Allah korumuş canımm.
Duygucum tşk ederimm. bende sevindim:))
Kimseler ugramamış kaç gündür bugünde herkes gezmelere gitmiştir.
Herkese iyi akşamlarr.

ah o yorgun uyanma bendede var uykuya doyamıyom bi türlü ama gecede uyuyamıyom malum ondan böleyim inşallah düzelirim .canım geçmişi okuyamadım ben nasıl oldu dr olayı sorun yok değilmi inşallah
ne güzel bak vermişin sen normal normal ee kilo boy vss ne durumda bi farklılık varmı ki az değildir herhalde herşey normal değilmi keza yemeklerden alıyor zaten vitamini6

geçmiş olsun allah beterinden korusun sobada pek tehlikeli malum tekrar geçmiş olsun

canım boyumuz 78 cm kilomuz da 10 kiloydu en son ölçümlerinde yavrum rotadan sonra 750 gr vermişti ama sanki hastalığına nispet eder gibi düzelince 1 hafta öyle bi yemek yedi ki hemen toparladı eee zavallım yaklaşık iki hafta sadece muzla beslenince yemekleri özlemiş ama özlemi sadece bir hafta sürdü. normalde iştahlı bi bebek değil oyunla şaklabanlıkla yiyo. şimdilerde de polivit vermeye başladım sanki biraz farketti gibi iştahı. inşallah dediğin gibi vitamini yediği bir iki kaşık yemekten alıyordur gerçi bi sorun olsa kan testinden çıkardı her şey normal demişti doktoru

gerçekten çok tehlikeli verilmiş sadakamız varmış

Hicrancımm dra sadece ben gidebildim Ozişin dru yokmuş. benimde kadın dogum druna gitmem gerekiyor haftaya kaldı anlayacagın. canım herşey düzelecek yakında merak etme. ben benim durumuma anlam veremiyorum. mesela şimdi ozanla 10 uyudum biraz önce kalktım bir saat ayakta dururum tekrar yatarım sabah 7de ozan uyanırsa bende uyanırım sonra onunla birlikte ögle uykusu 2 saat ve bunun üstüne hala uykum oluyor ve yorgun hissediyorum kendimi onunlada uyudugum için hiçbir işimi yapamıyorum işler oldugu gibi kalıyor.
Kimseler ugramamış herkese iyi geceler.

Günaydın iyi pazarlar arkadaşlar...
Aslıcım maşallah yaa ben senin 1 günde uyuduğun uykuyu bir haftada ancak uyuyorum:roflol:Uyku uykuyu getiriyor ondandır canım ben ne zaman çok yorgun olup Egeyle öğlen uyusam bütün gün maşuk gibi dolaşıyorum hiç bir işimi yapamıyorum uyuşuyorum yani..Az uykuyla daha dinç oluyorum ama tabiki 8 saat uyumayı özledim:a015:

Aslicim yorgun olman cok normal canim,belki gun icinde baya uyumus gozukebilir ama senin cok uyukusuz gunlerin de var,vucudun eksik saatleri tamamlamaya calisiyor onun icin hep uykun vardir.

Duygucum çok haklısın uyku uykuyu getiriyor aslında uyumakta istemiyorum çünkü iş yapmasam bile zamanı öldürüyormuşum gibi geliyor uyunulan vakitte birçokşey yapılabilir ama kendimi uykudanda alamıyorum bir çözüm bulmam gerek.

Fikriyecim tşk ederm canım inşlah senin dedigin gibidir hiç iş yapamaz haldeyim bir yerde duygunun dedigi dogru uyuşuk gibiyim resmen. kendimi toparlamam lazım biran önce.

iyi pazarlar arkadaşlar

aslıcım ben de mevsim geçişlerinde öyle olurum hep uykum olur. belki seninde öyle bişeydir

arkadaşlar bebişleri günde kaç kere uyutuyosunuz bir de kaç saat uyuyorlar. ben mi fazla uyutmaya çalışıyorum bilemiyorum sizce günde iki kere çok mu? iki kere cebelleşerek uyutuyorum onda da 40-60 dk uyuyor 1 ay öncesine kadar üç dört kere uyurdu birer ikişer saat şimdi yok uyumuyor

İyi pazarlar herkese..
Canım bende günde iki kere uyutuyorum ilk uykusu kahvaltıdan 2-3 saat sonra ama kısa yatıyor ikinci uyumasıda uzun sürüyor..ama dışarı çıktığımızda uyku asaatleri değişiyor bazen 1 kere uyuyor ama ben uyumaya zorlamıyorum çünkü onun uykusu gelmeden uyutursam kısa sürede tekrara kalkıyor cebelleşmeme değmiyor yani..
Sende uykusu geldiğini anladığın zaman uyutmaya çalış...
Bu arada utkuya geçmiş olsun..
Bebeklerin ölüm nedenlerinin çoğu ev kazalarından meydana geliyormuş özellikle yanma,elektirik vs..Allah korusun tüm bebişleri

Aslıcım bende duygu gibiyimm bora uyuduğu zaman uyursam aptal gibi oluyorumm,başım çatlıyor...Sende yatmamaya çalış...

iyi pazarlar arkadaşlar

aslıcım ben de mevsim geçişlerinde öyle olurum hep uykum olur. belki seninde öyle bişeydir
Sehercim evt hiç düşünmemiştim canım belkide mevsim degişikligindendir.
Sehercim ben günde bir kere uyutuyorum oda 2-3 saat uyuyor hiç degişmez fiks ama egerki kısa uyuduysa ikinci uykusunu dogal olarak istiyor canım. genelde biz sabah 7gibi kalkıyoruz 11.30-12.00 gibi yatıyor 2.00-2.30 gibi kalkıyoruz akşamda 9.30-10.00 gibi yatıyoruz bizim günümüz böyle canım.
Edacım yarından itibaren deneyecegim okuldan geldikten sonra uyumayıp akşamda ozanı kayınvalideme uyutayımki bende uyumamış olurum.

Selam kızlar...
Şu GDO işi çok canımı sıktı... insan gelecekten korkuyor..
Bız beslıyoruz yarayıslı seyler yedırıyoruz dıye sevınırken elımızı attıgımız yerden pislik cıkıyor..
Ne yapıcaz bılmıyorum.. Allah sonumuzu hayır etsın... Kasık mamalarından almayacagım artık.. sutle muhallebı yapıcam ırmıklı pirinç unlu vs....
Bebe bıskuvısı de oyle... neye ınancagımızı sasırdık ya... dunya nereye gıdıyor.....

Selam kızlar..Benimde kafam çok karışık GDO dan dolayı..Çocuklarımız 14 aylık oldu yada olcak nerdeyse..Ve biz bunları ek gıdaya geçtiğimiz günden beri yada sütü gelmeyen arkadaşlarımız doğduğu günden beri yediriyor nasıl olcak bu iş şimdi??
Hergün sebze meyve yedirmeye çalışırken yada sağlıklı beslencez diye kendimiz yerken bilmeden zararmı veriyoruz?Sebzesiz meyvesiz hayat geçermi?Et yersin hormonlu derler sebze yersin GDO lu derler ne yapcaz yaa haplamı beslencez..

Tabiki bundan sonra mısırmış,soyaymış,kanolaymış vb. yemedik diğerlerini yicezmi yada yedircezmi kuzulara?Bugün inanın sebze verirken üzülerek verdim acaba iyilikmi yapyorum kötülükmü diye

Sehercim ben çoğu zaman 1 kere ara sıra 2 kere uyuyor ama sonuç aynı gece mutlaka uyanırkaydirigubbakcemile3Kesinlikle uyutmuyorum çünkü onu denediğim halde gözler faltaşı gibi açılıyor ne zaman bayılıyor koltukta yanıma çıkıyor başını yaslayıp sarılıyor saçımı tutarak uykuya dalıyor..Ben kesinlikle denemiyorum bile uyutmayı çünkü çok sinir bozucu oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…