- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.461
günaydınlar....geçmişe bakamadım..ben perşembe günü apar topar çıktım eve gittim tunam ateşlenmiş hemen dr.a götürdüm tekrar faranji olmuş cuma da işe gelmedim yavruma ben bakayım diye ben de ayrıca geceleri ösürmekten uyuyamadım.tunahan da keza öyle öksür öksür yavrum tuzlu suyu yaptıkça nasıl akıyo burnundan görmelisiniz şimdi rahatladı yavrum daha iyi çok şükür az öksürüğü var dr. antibiotik vermedi yine de bol bol tuzlu su dedi.üç tane iğne verdi onları da yaptırdık böle işte kızlar.çok korktum bronşit felan olur diye Allaha şükür atlattık sayılır
sağolun kızlar...kendim hazırlıyorum tuzlu suyu daha etkili olduğunu düşünüyorum tabii tunuzu iyi ayarlamak gerekiyor...
çok geçmiş olsun canım bende serum fizyolojik var ama bitince bende arada tuzlu su yapıyorum yenisini alana kadar bide eltimin dr ona demişki o küçük şişelerle uğraşma ben sana bi serum yazayım hani poşt hali varya onuda şırınga ile çekip burnuna veriyormuş çocuğun ilginç ama değilmi kimin aklına gelir :sm_confused:günaydınlar....geçmişe bakamadım..ben perşembe günü apar topar çıktım eve gittim tunam ateşlenmiş hemen dr.a götürdüm tekrar faranji olmuş cuma da işe gelmedim yavruma ben bakayım diye ben de ayrıca geceleri ösürmekten uyuyamadım.tunahan da keza öyle öksür öksür yavrum tuzlu suyu yaptıkça nasıl akıyo burnundan görmelisiniz şimdi rahatladı yavrum daha iyi çok şükür az öksürüğü var dr. antibiotik vermedi yine de bol bol tuzlu su dedi.üç tane iğne verdi onları da yaptırdık böle işte kızlar.çok korktum bronşit felan olur diye Allaha şükür atlattık sayılır
hangi birini kendimiz yapabilirizki eninde sonunda bi şekilde bulaşıyor vücudumuza bu meret kimyasal şeyler bide mamalarda yoktur deniliyor bazı çevreler tarafındanda kesin gözü ile bakılıyor ama ben onada inanmıyorum neticede büyük firmalar böyle bi gerçeği açıklatmazlar adama değilmi ulen pirinç unu verelim desek ondada var her bi haltta var bu meret zaten ondan değilmi ki eski insanlara nazaran sağlık sorunları dorukta keza teknolojinin gelişmesi ile ortamdaki radyoaktif dalgalarda zaten içten içe çürütüyor bizi sonunumuz hayrolsunYa evet isin acikcasi kimseye guvenmemek lazim zaten neler donuyor kimbilir Allah sonumuzu hayir etsin gercekten herseyi kendimiz yapmaya calisicaz demekki mumkun olmadikca almayacagiz hazir gidalar.. Ama ne kadar iste herseyde var biseyler, cikolatadan meyvelere kadar.. Ne kadar soyutlanabiliriz bunlardan bilmiyorum..
aynen yaa eski yetişen ürünler verimi ile lezzeti ile daha farklıydı nerdeee o domates salatalık fasulye karpuz vssarkadaşlar bu GDOdan kaçmanın mümkünatı yok gibi görünüyo hemen herşeyde var ürünün tamamı yoksa bile katkıları var. bisküvi, mama neticede fabrikasyon katkı maddeleri var malesef ki ama en basit bahçede yetiştireceğimiz sebzeler bile genetiğiyle oynanmış. eskiden annemin bahçeye ektiği sebzeler ancak kendi yememize yeterdi şimdi ise 5,6 kök fasulyeyi hem üç eve pay ediyoruz hem de komşulara ,akrabalara dağıtıyoruz diğer ektiklerimiz de keza öyle. işte belli ki genetiğiyle oynanmış ya da başka bişey yapılmış da bu bu kadar verimli olmuş. hadi nasıl kaçarsan kaç sözde bahçede kendimiz yetiştiriyoruz hormon vs vermiyoruz hayvansal gübre kullanıyoruz da organik oluyor sanıyoruz
bebeklerimize içirdiğimiz sütler....ah o sütlere güvenilir mi geçenlerde eşimin arkadaşı anlatmış süt fabrikasında çalışıyor işe yeni girdiğinde az miktarda katılması gereken katkı maddesinin yarısını boşaltmış tanka öyle de paketlenip dağıtılmış. belki biz de içirdik bebeğimize o sütten
oyyyy valla ben mümkün olduğunca taze inek sütü veriyorum tunahan a.elmalı da bulmak kolay oluyr çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?