- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.481
canım pançodan aldım
75 di sanırım
çok rahat
geçen akşam sahile indik ilk defa o zaman giydi çok rahat yürüdü koştu
herkese selamm...
bu gün benim doğum günümdü... senağlama
yesem yesemmm büyüsemmm ben onu yesem yesem büyüsem :))
herkese selamm...
orası öle valla ben bizim sütçünün yerini bi göreyim bakem nasıl besliyor ineğini hangi şartlarda bakıyor hayvana da bende yeniden başlarım artık süt alıp yoğurt yapmaya başka çare yoksehercim ben bir çay bardağı içme suyuna bir silme çay kaşığı tuz koyuyorum ama yine de tuzunu kontrol et çok da tuzlu omasın ortalama ölçüsü bu...
hicrancım ama paket sütler nasıl üretiliyo onu da bilmiyoruz ki o inekler ne yiyor kimbilir bu kadar ince ince düşünürsek kafayı yeriz valla sölimm....bizim aldığımız inek sütlerini komşudan aldığımız için biliyoruz ne yedirildiğini felan...ben sölim sana genelde meyve sebze kabukları ve saman yiyorlarkaydirigubbakcemile5için rahat olsun yanii
çok geçmiş olsun canımSlm hanımlar
grİbİm dÜzelmedİ c.tesİ pazar yattım bugÜnde İŞteyİm. Bu gdo olayı yenİ deĞİl yıllardır olan bİŞey bİldİĞİm kaÇınılmaz Üstelİk
kızlar deryanın dediği tuzlu su en güzeli..tarifini vereyim hemen..kız kardeşime prof.önerdi oğlu için..1 su bardağı kadar temiz suya 1 silme çay kaşığı tuz ve kaşığın ucuyla da karbonat.ben arada kıvanç a yapıyorum..en sağlıklısı..sık sık yapın.sinüsleri falan açılır.bir de boğaz enfeksiyonuna iyi geliyor.mikropları öldürüyor.günde burnuna damlatabildiğiniz kadar damlatabilirsiniz.hem sümüklerini yumuşatır.kolay çıkar burnundan.)))))))))))..
herkese selamm...
iyiim cnım senden naber.? kıvanç uyurken 2 şey yazyım barim...buğün kıvançı dr. götürdük.kan tahlili falan yaptıracaktık.demir falan iyimi diye.kansız falan.allhım özel hastane mahşer yeri gibi..çocuğu hasta olan kapmış gelmiş.herkes panik.domuz gribi mi diye.sonra da pişman oldum.inş. oğluma mikrop kaptırtmamişızdr.bi daha da hasta olmadıkça hastaneye falan götürmem.
değerleri iyi çıktı.kanı alt sınırda.düşük değil ama öle çok iyi de değil.demir damlasını biraz daha kullanın ded dr.sizler kullanıyormusunuz hala..pekmez falan da veriyom ama artmıyor demkki..neyse zaten çok düşük olsa kıvanç ta belirtiler verir.allhım bütün bebklere sağlık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?