- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.501
orası öle valla ben bizim sütçünün yerini bi göreyim bakem nasıl besliyor ineğini hangi şartlarda bakıyor hayvana da bende yeniden başlarım artık süt alıp yoğurt yapmaya başka çare yok
çok geçmiş olsun canım
GÜZEL TARİF DENEYELİM BİZDE SAĞOL CANANCIM BU ARADA BAYADIR GÖRÜNMÜYORSUN KIZ ÖZLEDİM VE BANA GELECEKTİN GELMEDİN :dilcikar::dilcikar: yaza gelirsin artık herhaldekaydirigubbakcemile3
kız valla gelecem bekle beni anacığım.herhalde kış geçtikten sonra olur emme sözüm söz bir gün gelicem.o birgün de birgün gelicek.))))))))))))))
Duygu şimdi kaç kilosun?
yaa benimde hedefim var ama ulaşamıyommmmmm
nişan alıyom alıyom tutturamıyom.........kafamçokkarıştı
Deryacım tunahanımıza geçmiş olsun acil şifalar.günaydınlar....geçmişe bakamadım..ben perşembe günü apar topar çıktım eve gittim tunam ateşlenmiş hemen dr.a götürdüm tekrar faranji olmuş cuma da işe gelmedim yavruma ben bakayım diye ben de ayrıca geceleri ösürmekten uyuyamadım.tunahan da keza öyle öksür öksür yavrum tuzlu suyu yaptıkça nasıl akıyo burnundan görmelisiniz şimdi rahatladı yavrum daha iyi çok şükür az öksürüğü var dr. antibiotik vermedi yine de bol bol tuzlu su dedi.üç tane iğne verdi onları da yaptırdık böle işte kızlar.çok korktum bronşit felan olur diye Allaha şükür atlattık sayılır
Selmacım geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et. Sanırım iş hayatına devam ediyorsun hamile ve bir bebişle zor olmuyormu canım.Slm hanımlar
grİbİm dÜzelmedİ c.tesİ pazar yattım bugÜnde İŞteyİm. Bu gdo olayı yenİ deĞİl yıllardır olan bİŞey bİldİĞİm kaÇınılmaz Üstelİk
GÜLSÜMCÜMM doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar sana,iyiki doğdun canım saglıklı,mutlu,huzurlu nice uzun senelere ailenle,sevdiklerinle sevenlerinle. opuyorumnanaktanherkese selamm...
bu gün benim doğum günümdü... senağlama
Maşallah Ayçamızaa. kızz öyle deme bende yarın kontrole götürecegim hasta degiliz ama en son 1 yaşta gitmiştik 15 ay kontrolümüz var ayrıca su çiçegi aşımızın da zamanı geldi o yüzden randevuyu yarına verdiler gideceyiz bakalım bizim durumumuz nedir.Selam güzeller...
Biz de hafta sonu doktor agittik Ayçoş iyiymiş 10 kiloymuş
boyuna bakmadım valla,söyledide dinleyemedimde...
Vitagil iyidir verebilirsiniz dedi,balık yağını da siz bilirsiniz dedi ferruma devam dedi ama benim devam ettiğim falan yok,kaç ay önce bıraktık,ama her sabah pekmez içiriyorum,kan tahlili vermedik bakılmadı dolayısıyla...
Canan arkadaşımıza katılıyorum bebişler essahtan hasta olmadan hastanelerin önünden geçmeyin bu aralar,ateşlenenmi,havale geçiren mi,yüzümüze yüzümüze,aksıran,öksüren, offf offf sakın gitmeyin valla..
Evt bende göremiyorum Umut'u kaç gündür ugramamış.Yürü be Dugu kim tutar seni
seni gördükçe bana da hırs geliyor ama adresi bulamıyor o ayrı
Umut nerelerde??
iyiim cnım senden naber.? kıvanç uyurken 2 şey yazyım barim...buğün kıvançı dr. götürdük.kan tahlili falan yaptıracaktık.demir falan iyimi diye.kansız falan.allhım özel hastane mahşer yeri gibi..çocuğu hasta olan kapmış gelmiş.herkes panik.domuz gribi mi diye.sonra da pişman oldum.inş. oğluma mikrop kaptırtmamişızdr.bi daha da hasta olmadıkça hastaneye falan götürmem.
değerleri iyi çıktı.kanı alt sınırda.düşük değil ama öle çok iyi de değil.demir damlasını biraz daha kullanın ded dr.sizler kullanıyormusunuz hala..pekmez falan da veriyom ama artmıyor demkki..neyse zaten çok düşük olsa kıvanç ta belirtiler verir.allhım bütün bebklere sağlık versin...
adet olucam diyecem ama benimdaha lekelenmeler biteli 4-5 gün oldu baya uzun sürdü düşük yavaş ilerliyordu ama adet olmama sanırsam daha beklerim herhalde ama bu dengesizliğin etkisi vardır mutlakaİyi akşamlar kızlar..
gülsüm nice mutlu yaşlara doğum günün kutlu olsun..
Gözdecim güle güle kullansın Denizcik sevindim rahat olmasına..Bizde hafta sonu aldık Ceylandan asker yeşili kısa bir mont:)İnşallah rahat geçiririz kışı hayırlısıyla..
Canancım bizimde kan değerlerimiz daha az çıktı dediğin gibi çok kötü değil ama bizde devam ediyoruz ferruma..Birde doktor bize sütte kansızlık yapar fazlası süt anemisi dedi abartmayın dedi..Keçiboynuzu pekmezi veriyorum bende hergün hemen hemen ama şurubuda hergün bir kerede olsa vermeye çalışıyorum..
Hicoş bir ara bendede vardı o kriz üstüne regli oldum geçti belki sende olcaksındır..
Gülcüm maşallah Ayçaya
ahh o nişan alıp tutturamamak nedir bilirimmkaydirigubbakcemile3 bende tutturmaya çalışıyom ama ağız durmuyor yiyom tatlıyı matlıyı sonrada kilo veremiyom diye sızlanıyorum allahtan almıyom da veremiyom sadece yerimsenibenDuygu şimdi kaç kilosun?
yaa benimde hedefim var ama ulaşamıyommmmmm
nişan alıyom alıyom tutturamıyom.........kafamçokkarıştı
o 50 kiloları bende bi görse keşke zaten gardrobumu yeniden düzenliyeceğim valizlere koyup kaldırdığım kıyafetlerimi çıkarım dolabımdaki eski yerlerine asacağım e tabii kendime hediye olarakta ufak çapta bi alışverişe çıkacağım o allahın emrikaydirigubbakcemile3Gel sende bacım beraber yapalım recimkaydirigubbakcemile3
Ya geçenlerde kışlıkları çıkarayım dedim 2 kış önceki yani hamiş olmadan önce bütün gömleklerim üstlerim 36 bedendi ve şimdi hepsi göbek olduğu için çirkin duruyor hepsi oluyor ama güzel durmuyor napayım ben öyle..Bende hırs yaptım onların içine gircem birde 50 lili kiloları görmek istiyorum:Saruboceq:
Deryacım tunahanımıza geçmiş olsun acil şifalar.
Selmacım geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et. Sanırım iş hayatına devam ediyorsun hamile ve bir bebişle zor olmuyormu canım.
GÜLSÜMCÜMM doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar sana,iyiki doğdun canım saglıklı,mutlu,huzurlu nice uzun senelere ailenle,sevdiklerinle sevenlerinle. opuyorumnanaktan
Maşallah Ayçamızaa. kızz öyle deme bende yarın kontrole götürecegim hasta degiliz ama en son 1 yaşta gitmiştik 15 ay kontrolümüz var ayrıca su çiçegi aşımızın da zamanı geldi o yüzden randevuyu yarına verdiler gideceyiz bakalım bizim durumumuz nedir.
Evt bende göremiyorum Umut'u kaç gündür ugramamış.
Herkese iyi geceler hanımlarr kimsecikler yok sanırım benimde işlerim var yapıp yatarım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?