Doğum yapmış olan anneler buraya....

kız valla gelecem bekle beni anacığım.herhalde kış geçtikten sonra olur emme sözüm söz bir gün gelicem.o birgün de birgün gelicek.))))))))))))))

kızlar yaa bu aralar acayip tatlıya düşkünlük başladı bende zaten zor kilo veriyorum tekrar almaya başlıcam diye korkuyorum bu arada 71 kg oldum ama gene tık diye durdu kilom almayayımda böyle kalsada i süre olur sorun değil ama alıcam gibi geliyor bana yahu her gün tatlı yapasım yiyesim geliyor bu hafta hemen hemen hergün tatlı yaptım yedim revani-şekerpare-etimek tatlısı-irmik helvası-puding pastası offf bugün kendimi zor tutuyorum ve nedense daha çok şerbetli tatlı istiyor canım diğerleri kesmiyor beni çikolata bileee:kedi::kedi:

ben gidem bariii yemekteyiz eşiliğinde barbunyamı pişireyim:roflol::roflol: sonrada sofrayı kurayım eşim nerdeyse gelir erken yemeye onlarıda alıştırdım daha rahat oluyor böylede ama eşim geç geldiğinde biz yemiş oluyoruz o tek başına yemek durumunda kalıyor.benneyaptımki:1rolleyes: 7 den sonra yemek yemiyorum ama tatlı yiyorummmmmmmmmmmm:roflol::roflol:

Selam güzeller...
Biz de hafta sonu doktor agittik Ayçoş iyiymiş 10 kiloymuş
boyuna bakmadım valla,söyledide dinleyemedimde...
Vitagil iyidir verebilirsiniz dedi,balık yağını da siz bilirsiniz dedi ferruma devam dedi ama benim devam ettiğim falan yok,kaç ay önce bıraktık,ama her sabah pekmez içiriyorum,kan tahlili vermedik bakılmadı dolayısıyla...

Canan arkadaşımıza katılıyorum bebişler essahtan hasta olmadan hastanelerin önünden geçmeyin bu aralar,ateşlenenmi,havale geçiren mi,yüzümüze yüzümüze,aksıran,öksüren, offf offf sakın gitmeyin valla..

ay ben tarifi yukarda çay bardağı mı yazmıştım aceppp...canan ın tarifi doğrudur kızlar ben karbonatı bilmiyodum onu da yaparım bakalım...ben geçtiğimiz hafta üç kere götürdüm tunamı dr.a aynen çocuklar dizilmiş hepsi ateşli hepsin de bi derece ateşleri ölçüyor felaketti yaaa....off Allahım korusun yavrularımızı hayırlısıyla atlatalım şu kışı yaww

ıyi akşamlar kızlar..
gülsüm nice mutlu yaşlara doğum günün kutlu olsun..
Gözdecim güle güle kullansın Denizcik sevindim rahat olmasına..Bizde hafta sonu aldık Ceylandan asker yeşili kısa bir mont:)ınşallah rahat geçiririz kışı hayırlısıyla..
Canancım bizimde kan değerlerimiz daha az çıktı dediğin gibi çok kötü değil ama bizde devam ediyoruz ferruma..Birde doktor bize sütte kansızlık yapar fazlası süt anemisi dedi abartmayın dedi..Keçiboynuzu pekmezi veriyorum bende hergün hemen hemen ama şurubuda hergün bir kerede olsa vermeye çalışıyorum..
Hicoş bir ara bendede vardı o kriz üstüne regli oldum geçti belki sende olcaksındır..
Gülcüm maşallah Ayçaya

Duygu sıpalarımız 14 aylık oldu heyyyy gidi maşallahhh zaman ne çabuk geçiyor
2.leri düşünen var mı kızlar?Ben bu 5 kiloyu vermeden ve şu kredilerimiz bitmeden düşünmüyorum yani seneye kadar deyim...
lmaz:

Evet yaa maşallah zaman nasılda geçti kocaman oldular kuzular..Ben başladım yine rejime bayrama hedefim 60 bakalım:))))Bizde beklediğimiz bir para var o geldikten sonra biraz kafa dinleyip düşünüyoruz nasipse..

Duygu şimdi kaç kilosun?
yaa benimde hedefim var ama ulaşamıyommmmmm
nişan alıyom alıyom tutturamıyom.........kafamçokkarıştı

Duygu şimdi kaç kilosun?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ege mıçtı üstüne başına yıkadım komple geldimkafamçokkarıştı
Şekercim bugün itibariyle 64 üm tam:)4 kilo vermek istiyorum ama bu sefer çok istikrarlı gidiyorum bakalım inşallah 1 ay daha böyle gitsem veririm ama işte hiç belli olmuyooo:sinifsinif:

Yürü be Dugu kim tutar seni
seni gördükçe bana da hırs geliyor ama adresi bulamıyor o ayrı

Umut nerelerde??

Gel sende bacım beraber yapalım recimkaydirigubbakcemile3
Ya geçenlerde kışlıkları çıkarayım dedim 2 kış önceki yani hamiş olmadan önce bütün gömleklerim üstlerim 36 bedendi ve şimdi hepsi göbek olduğu için çirkin duruyor hepsi oluyor ama güzel durmuyor napayım ben öyle..Bende hırs yaptım onların içine gircem birde 50 lili kiloları görmek istiyorum:Saruboceq:

Umutu görmüyorum bende sanki bir kaç gündür bende çok bakamadığım için takip edemiyorum nerlerdeki acaba??

Deryacım tunahanımıza geçmiş olsun acil şifalar.
Slm hanımlar

grİbİm dÜzelmedİ c.tesİ pazar yattım bugÜnde İŞteyİm. Bu gdo olayı yenİ deĞİl yıllardır olan bİŞey bİldİĞİm kaÇınılmaz Üstelİk
Selmacım geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et. Sanırım iş hayatına devam ediyorsun hamile ve bir bebişle zor olmuyormu canım.
herkese selamm...

bu gün benim doğum günümdü... senağlama
GÜLSÜMCÜMM doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar sana,iyiki doğdun canım saglıklı,mutlu,huzurlu nice uzun senelere ailenle,sevdiklerinle sevenlerinle. opuyorumnanaktan
Maşallah Ayçamızaa. kızz öyle deme bende yarın kontrole götürecegim hasta degiliz ama en son 1 yaşta gitmiştik 15 ay kontrolümüz var ayrıca su çiçegi aşımızın da zamanı geldi o yüzden randevuyu yarına verdiler gideceyiz bakalım bizim durumumuz nedir.
Yürü be Dugu kim tutar seni
seni gördükçe bana da hırs geliyor ama adresi bulamıyor o ayrı

Umut nerelerde??
Evt bende göremiyorum Umut'u kaç gündür ugramamış.
Herkese iyi geceler hanımlarr kimsecikler yok sanırım benimde işlerim var yapıp yatarım opuyorumnanaktan

canım pekmezin demir eksikliğine hiç denecek kadar az faydası var.
boşuna uğraşma pekmezle filan
bol bol kırmızı et yedir. kırmızı etin yerini hiçbişey tutmuyor.
evde oldukca mutlaka bir köfte kadar kırmızı et yediriyorum ben (gerek çorbada gerek yemeklerde)

şekerler bizim okula bugün müfettişler geldi.
benimde dersime girdi baş müfettiş.
allahtan güzel geçti beğendi teşekkür filan etti.
kaç gündür stres olup duruyordum.
şükür böylece atlattım kızlar

adet olucam diyecem ama benimdaha lekelenmeler biteli 4-5 gün oldu baya uzun sürdü düşük yavaş ilerliyordu ama adet olmama sanırsam daha beklerim herhalde ama bu dengesizliğin etkisi vardır mutlaka
Duygu şimdi kaç kilosun?
ahh o nişan alıp tutturamamak nedir bilirimmkaydirigubbakcemile3 bende tutturmaya çalışıyom ama ağız durmuyor yiyom tatlıyı matlıyı sonrada kilo veremiyom diye sızlanıyorum allahtan almıyom da veremiyom sadece yerimseniben
o 50 kiloları bende bi görse keşke zaten gardrobumu yeniden düzenliyeceğim valizlere koyup kaldırdığım kıyafetlerimi çıkarım dolabımdaki eski yerlerine asacağım e tabii kendime hediye olarakta ufak çapta bi alışverişe çıkacağım o allahın emrikaydirigubbakcemile3

aslıcım nasılsın kız denk gelemiyoruz gene su çiçeğini sen yaptırmamışmıydın bende perşembe günü pnömokok için dr gidicem yaptırmaya randevumuz o güne ama sağlık ocaklarıda yapıyormuş ya ordamı yapsam diyorum kızlar ne diyorsunuz özeller ile sağlık ocağı aynı aşıyımı vuruyorlar şimdi bide 120 tl bayılmıyayım diyom ama :sm_confused:

bu arada betülde yok bu akşam umutta gelmiyor bu ara emelde kayıp sanırım hşşşşşşşşşşşştttttttt kızlar inşallah bi yaramazlık yoktur gelin daaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…