Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülün yeşil yanıyor kk daymış pardonn ama pc başında değil herhalde kontrol paneline bakıyor görünüyor

herkese iyi geceler diyeyim ve gideyim ben kızın sütünü içirip yatayım artıkk uyumaya çalışayım

hadi geçmiş olsun canım ayrıca tebrikler bu sınavda geçti yaniia.s.
SERAPCIM canım tebrik ederim ayrıca geçmiş olsun ilk günden atlatmışsın ne güzel. eşinle birlikte bu sene tebrikleri alıyorsunuz maşallah daha nicelerini alırsınız inşlah canım.
Hicrancımm uyuyamadım biraz kendimle ilgili işlerimi hallettim duşumu aldım. birazdanda yatacagım yatmadan bakayım sizlere dedim. evt karşılaşamıyoruz şekercim ben pek gündüzleri pc başına oturamıyorum geceleride ozanla uyumazsam buralarda olurum genelde. canım biz geçen hafta gidecektik kontrole drumuz yokmuş bugün randevuları doluymuş o yüzden yarına kaldı.
Herkese iyi geceler..

günaydın herkese........
Az kalsın saygı duruşunu kaçırıyorduk. Bizim iş yerinde pek siren falan da çalmıyorlar.
Atam , yaptığın herşey için binlerce teşekkürler. Biz koruyamasak da..

Duygucum selam canım, nasılsın. Maşallah ne güzel inmişsin. Biz hamileyken de seninle kafa kafaya gidiyorduk. Okilolardan bu kilolara inmek çok güzel. Bende 63'ü gördüm.Ama ben iş ev duru derken göçtüm. REjim falan yapmadım. Ama çok da yiyiyorum bu aralar.
Görümcem 14 kilo vermiş o da geçen söylüyordu. Aslında tek sorun düzenli beslenememek.
SAbah salatalık peynir zeytin, bi dilim ekmek falan yesek, 10da ,12de, sırayla güzel meyvemizi, sütümüzü falan içsek. Biraz dikkat etsek 3 beyaza ve kızartmaya, bayağı farkedecek aslında.
Bende bu ay hastalığım 13 günü geçmişti. 3-4 gün de geç olmuştum. Cumartesi doktora gittim ve ki gördü. Omuzum için vurulan kortizon içerikli iğneden de stresten de olabilir dedi. Bi yumurtam çatlamamış ve kis oluşmuş. Ama fazla büyük değilmiş, kaybolacakbişeymiş. Onun için ilaç vermedi. Biraz iltihap varmış , yine fitil verdi ve smear testi aldı. Öffff ya kadın olmak çok kötü, o muayene falan....
Bide geç oldum diye kan testi yaptı yinede, dış gebelik falan olabilir diye. Allahtan bişey çıkmadı.Bu gün alacaz bakalım test sonucunu onuda sorunsuz atlatırız inşallah.
Bu arada duru çok bilmiş oldu kızlar, ne yapsak aynısını yapıyor , iki dakka yalnız bırakamıyoz. Televizyona çok yaklaşıyor, ses sistemini , kumandayı, receiver'ı çok seviyor kurcalamayı. Hele beni çamaşır katlarken görsün süratle yürüyüp yanıma gelip anında yere atıyor hepsini. Çok sinirli ve artistiz ... dün akşam kayınvalidem de ufak bir kabak vardı. Yeklaşık yarım kiloyu geçerdi heralde. . Durunun hoşuna gitti, yuvarlayarak yanına çekiyor. kucağına almaya çalışıyor. Bide sıkıyor kedini alsın diye. Bi yandan gülüyoz ama bi yandan da korktum incitecek bi yerini . Yavrum ya. Allah hepsini nazarlardan korusun.

günaydın hanımlar

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hanımlar.aslıcım zor oluyo aslında ama yapcak bişey yok mecburum çalışmaya en azından doğuma kadar eşim de işsiz çünki ssk olayından faydalanmam lazım doğumda zaten doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum.

Canım geçmiş olsun. Geçmişi okuyamadım ama, neyin vardı? Nasıl gidiyor ikinci hamilelik.
Bazen bende hevesleniyorum ama biraz daha zamanı var.
İnşallah eşinde hayırlısı ile iyi bir iş bulur sen doğum yapmadam canım.

günaydın kızlar ,
bugün 10 kasım , Atam rahat uyu diycem ama kemikleri sızlıyodur eminim hiç rahat değildir ,
içi Atatürk sevgisiyle dolu bir çocuk yetiştirebilmek bütün ümidim , ona layık olabilmek , onun yolunda ilerlemek ve yavrumu da öyle yetiştirmek istiyorum.

Yılmaz Özdilin yazısından alıntı
hoşuma gitti paylaşayım istedim.

Saat 9’u 5 dakika 3 saniye geçe!

Matem günü değildir...

Doğru.

*

Yeniden doğduğu gündür...

Her sene yeniden.

*

Malum şahıs, ABD ziyaretinde Obama’yla sohbet ederken, laf dönmüş dolaşmış, genetiği değiştirilmiş organizma teknolojisine gelmiş; Obama gururla, “Bu konuda öyle ilerledik ki, neredeyse ölüyü bile diriltebilecek hale geldik” demiş... Bizimki altta kalır mı, “Bizim çalışmalarımız da müspet neticeler vermeye başladı” demiş, “Biz de DNA’larında oynayarak, 100 metreyi 3 saniyede koşan sporcular yetiştirebiliyoruz artık!”

*

Gel zaman git zaman, Obama iadeyi ziyarete gelmiş, “100 metreyi 3 saniyede koşanları” görmek istemiş... Bizimkini ter basmış tabii, “N’apacağız, rezil olduk” demeye başlamış... Ki, o sırada cingöz bir danışman devreye girmiş, “Sıkmayın canınızı efendim” demiş, “Hazır bugün
10 Kasım... Obama’yı Anıtkabir’e götürelim, Atatürk’ü diriltmesini isteyelim... Diriltemezse dünyaya rezil
olur, diriltirse, siz zaten 100 metreyi 3 saniyede koşarsınız!”

*

Atatürk’ü 29 Ekim’de pastadan çıkarmıştı bu arkadaşlar... ıster misin bugün de mozoleden çıksın!

alkisalkisalkis gözdecim bende tunahanımın Atatürkçü bir birey olmasını istiyorum inşallah da öyle olur doğrunun yanlışın bilincinde olur...ATAM ÖLMEDı ÖLMEYECEK:enbuyukkk:

canım,
bu ürün silindi veya yok diyo ...
bende uyku tulumu aldım ama kullanamıyorum
deniz rahat hareket edemediği için uykusu bölünüyor , rahatsız oluyor

bugün herkes nerde yaa
deniz alerji oldu sanırım bu arada ,ona arı sütü polen bal karışımı almıştım günde 1 çay kaşığı 3 gündür veriyoruz karnı gögsü kabardı kırmızı kırmızı hep değişik başka bişey yemedi , ağır geldi herhalde
bakalım vermiycem şimdi hemen düzelir kuşum inşallah

Son düzenleme:
dokundu galiba gözdcim geçmiş olsun..silindiğinin farkında değilim sistem sildi herhalde...ya tunahan acayip açıyo üstünü ben de o yüzden alayım dedim bakalım

Gecmis olsun canim,herhalde odan alerji oldu,simdilik brakin en iyisi.
Canim senin aldigin uyku tolumu nasildi?Ben de almak istiyorum ama sen oyle degince cok kararsiz kaldim.Sanberk de cok sikiliyor sicaktan ama uzerini hep acik geceleri,nobet tutuyoruz babasiyla surekli ortuyoruz.Ben bir tane uyuku tolumu gordum oyle pacali acaba onla daha rahat olmaz mi?
Sen simdi uyku tolumu kullanmiyorsan nasil yapiyorsunuz daha fazla mi gigdiriyorsun?
Bir tane tulum gibi picama gordum acaba ondan alsak galiba daha iyi olur,altina da bir badi ve bir ince peniyeli pantalon gigdirsek acaba olurmu sizce?CADIARZU:uhm:

canım böyle kollu bacaklı kalınca bi tulum almıştım
ama rahat edemedi şehzade
ben yün yelek yada süeterle yatırıyorum artık gecede bikaç kere kalkıp bakıyorum

yün yelekle falan da terlemez mi ama gözdecim yaa?off şaşırdım bende vallaa

yok canım terlemiyo ilk yatırınca üstünü çoık sıkı örtmüyorum , sonradan örtüyorum
terlemiyo ... üşümesinden iyidir ne bilim aklıma bu geldi bi..

belki tuna sıkılmaz tulumdan ama deniz ki gece hiç uyanmaz 2-3 kere uyandı onu giydirdiğim 3 gün bende artık giydirmiyorum menapozlu anam benimki

kız benimki de o menapozludan. giydirdiğim her zaman sadece 1 saat uyur sonra da ciyak ciyak bağırır aç diye. ben şimdi elektrikli battaniyeyi beşiğinin üstünden örtüyorum kendimce öyle bi çözüm buldum. :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…