- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.521
şekerler bizim okula bugün müfettişler geldi.
benimde dersime girdi baş müfettiş.
allahtan güzel geçti beğendi teşekkür filan etti.
kaç gündür stres olup duruyordum.
şükür böylece atlattım kızlar
SERAPCIM canım tebrik ederim ayrıca geçmiş olsun ilk günden atlatmışsın ne güzel. eşinle birlikte bu sene tebrikleri alıyorsunuz maşallah daha nicelerini alırsınız inşlah canım.hadi geçmiş olsun canım ayrıca tebrikler bu sınavda geçti yaniia.s.
Hicrancımm uyuyamadım biraz kendimle ilgili işlerimi hallettim duşumu aldım. birazdanda yatacagım yatmadan bakayım sizlere dedim. evt karşılaşamıyoruz şekercim ben pek gündüzleri pc başına oturamıyorum geceleride ozanla uyumazsam buralarda olurum genelde. canım biz geçen hafta gidecektik kontrole drumuz yokmuş bugün randevuları doluymuş o yüzden yarına kaldı.betülün yeşil yanıyor kk daymış pardonn ama pc başında değil herhalde kontrol paneline bakıyor görünüyor
herkese iyi geceler diyeyim ve gideyim ben kızın sütünü içirip yatayım artıkk uyumaya çalışayım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ege mıçtı üstüne başına yıkadım komple geldimkafamçokkarıştı
Şekercim bugün itibariyle 64 üm tam:)4 kilo vermek istiyorum ama bu sefer çok istikrarlı gidiyorum bakalım inşallah 1 ay daha böyle gitsem veririm ama işte hiç belli olmuyooo:sinifsinif:
günaydın hanımlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hanımlar.aslıcım zor oluyo aslında ama yapcak bişey yok mecburum çalışmaya en azından doğuma kadar eşim de işsiz çünki ssk olayından faydalanmam lazım doğumda zaten doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum.
canım,
bu ürün silindi veya yok diyo ...
bende uyku tulumu aldım ama kullanamıyorum
deniz rahat hareket edemediği için uykusu bölünüyor , rahatsız oluyor
bugün herkes nerde yaa
deniz alerji oldu sanırım bu arada ona arı sütü polen bal karışımı almıştım günde 1 çay kaşığı 3 gündür veriyoruz karnı gögsü kabardı kırmızı kırmızı hep değişik başka bişey demedi , ağır geldi herhalde
bakalım vermiycem şimdi hemen düzelir kuşum inşallah
Gecmis olsun canim,herhalde odan alerji oldu,simdilik brakin en iyisi.
Canim senin aldigin uyku tolumu nasildi?Ben de almak istiyorum ama sen oyle degince cok kararsiz kaldim.Sanberk de cok sikiliyor sicaktan ama uzerini hep acik geceleri,nobet tutuyoruz babasiyla surekli ortuyoruz.Ben bir tane uyuku tolumu gordum oyle pacali acaba onla daha rahat olmaz mi?
Sen simdi uyku tolumu kullanmiyorsan nasil yapiyorsunuz daha fazla mi gigdiriyorsun?
Bir tane tulum gibi picama gordum acaba ondan alsak galiba daha iyi olur,altina da bir badi ve bir ince peniyeli pantalon gigdirsek acaba olurmu sizce?CADIARZU:uhm:
canım bende normal tulum şeklinde olandan aldım herhalde rahatsız etmez...deneyeceğim bakalım...http://www.civilim.com/ bursan aldım
yün yelekle falan da terlemez mi ama gözdecim yaa?off şaşırdım bende vallaa
yok canım terlemiyo ilk yatırınca üstünü çoık sıkı örtmüyorum , sonradan örtüyorum
terlemiyo ... üşümesinden iyidir ne bilim aklıma bu geldi bi..
belki tuna sıkılmaz tulumdan ama deniz ki gece hiç uyanmaz 2-3 kere uyandı onu giydirdiğim 3 gün bende artık giydirmiyorum menapozlu anam benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?