- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.541
hadi geçmiş olsun canım ayrıca tebrikler bu sınavda geçti yaniia.s.
SERAPCIM canım tebrik ederim ayrıca geçmiş olsun ilk günden atlatmışsın ne güzel. eşinle birlikte bu sene tebrikleri alıyorsunuz maşallah daha nicelerini alırsınız inşlah canım.
Hicrancımm uyuyamadım biraz kendimle ilgili işlerimi hallettim duşumu aldım. birazdanda yatacagım yatmadan bakayım sizlere dedim. evt karşılaşamıyoruz şekercim ben pek gündüzleri pc başına oturamıyorum geceleride ozanla uyumazsam buralarda olurum genelde. canım biz geçen hafta gidecektik kontrole drumuz yokmuş bugün randevuları doluymuş o yüzden yarına kaldı.
Herkese iyi geceler..
günaydın herkese........
Az kalsın saygı duruşunu kaçırıyorduk. Bizim iş yerinde pek siren falan da çalmıyorlar.
Atam , yaptığın herşey için binlerce teşekkürler. Biz koruyamasak da..
Duygucum selam canım, nasılsın. Maşallah ne güzel inmişsin. Biz hamileyken de seninle kafa kafaya gidiyorduk. Okilolardan bu kilolara inmek çok güzel. Bende 63'ü gördüm.Ama ben iş ev duru derken göçtüm. REjim falan yapmadım. Ama çok da yiyiyorum bu aralar.
Görümcem 14 kilo vermiş o da geçen söylüyordu. Aslında tek sorun düzenli beslenememek.
SAbah salatalık peynir zeytin, bi dilim ekmek falan yesek, 10da ,12de, sırayla güzel meyvemizi, sütümüzü falan içsek. Biraz dikkat etsek 3 beyaza ve kızartmaya, bayağı farkedecek aslında.
Bende bu ay hastalığım 13 günü geçmişti. 3-4 gün de geç olmuştum. Cumartesi doktora gittim ve ki gördü. Omuzum için vurulan kortizon içerikli iğneden de stresten de olabilir dedi. Bi yumurtam çatlamamış ve kis oluşmuş. Ama fazla büyük değilmiş, kaybolacakbişeymiş. Onun için ilaç vermedi. Biraz iltihap varmış , yine fitil verdi ve smear testi aldı. Öffff ya kadın olmak çok kötü, o muayene falan....
Bide geç oldum diye kan testi yaptı yinede, dış gebelik falan olabilir diye. Allahtan bişey çıkmadı.Bu gün alacaz bakalım test sonucunu onuda sorunsuz atlatırız inşallah.
Bu arada duru çok bilmiş oldu kızlar, ne yapsak aynısını yapıyor , iki dakka yalnız bırakamıyoz. Televizyona çok yaklaşıyor, ses sistemini , kumandayı, receiver'ı çok seviyor kurcalamayı. Hele beni çamaşır katlarken görsün süratle yürüyüp yanıma gelip anında yere atıyor hepsini. Çok sinirli ve artistiz ... dün akşam kayınvalidem de ufak bir kabak vardı. Yeklaşık yarım kiloyu geçerdi heralde. . Durunun hoşuna gitti, yuvarlayarak yanına çekiyor. kucağına almaya çalışıyor. Bide sıkıyor kedini alsın diye. Bi yandan gülüyoz ama bi yandan da korktum incitecek bi yerini . Yavrum ya. Allah hepsini nazarlardan korusun.
Selam Nuraycım iyiyim sen nasılsın canım?Hamileyken ben sonradan seni solladım ama 26 kilo aldım canımkaydirigubbakcemile3Evet bu kilolara şükür diyorum ben yine çünkü hamile kaldığımda bile ben bu kilodan 5 kilo fazlaydım..Şuan çok düzgün bir beslenme sistemiyle zayıflamaya çalışıyorum 4 kilo daha vermek istiyorum dediğin gibi 2 3 saatte bir meyve yoğurt tarzı beslenmeye çalışıyorum bakalım ne zaman düşçem 60 a..
Duru gibi Egede çamaşır görmesin hepsini tek tek fırlatıp atıyor hiç affetmiyor hele çekmece bulursa ne varsa boşaltıyor deliriyorum bazen valla aynı çekmeceyi 10 kere topluyorum günde çözümü kendimce kulplarını birbirine iple bağlayarak bulmuştum kurdele yapıyordum ilk zamanlar açamıyordu şimdi onuda açıyor yine boşaltıyor mutfakta meselakaydirigubbakcemile3Yeni çareler arıyorum şimdi:)
Serapcım hayırlısıyla atlatmışsın tebrikler canım:)
Canımcım zaten onun odası bızım oda hepsi söküldü ama mutfak dolapları olmuyor sökülmüyor yani bende ondan iple bağlıyorum yün var bir tane onla bağlayıp duruyorumkaydirigubbakcemile3benim gibi yap kulpları sök :)
mutfak bazı dolaplar salon tüm dolaplar kulpları söküldü .
bizim oda ve kendi odası çekmecede kırılcak bişey olmadığı için onlar serbest boşaltıp boşaltıp dolduruyo :)
saol canım benimm kaydirigubbakcemile5
bende en son 69 um.
15 gündür filan 69 um
ben hiç bırakmıyorum diyeti
ama zor kilo veriyorum.
yinede 17 kilo verdim diyete başlayalı beri 8 ay oldu
ortalama ayda 2 kilo vermişim
size son fotolardan ekliyeyimde bakın
Canımcım zaten onun odası bızım oda hepsi söküldü ama mutfak dolapları olmuyor sökülmüyor yani bende ondan iple bağlıyorum yün var bir tane onla bağlayıp duruyorumkaydirigubbakcemile3
süpersin valla canım çok istikrarlısın bence 69 a kadar inmişsin.ben aylardır 65 66 arası gidiyordum bir türlü 60 olamadım bende şimdi hiç bırakmıyorum en son 66 olunca kararımı verdim şimdi 64 tüm tam 60 olmak için çok kararlıyım bu sefer inşallah..
Hadi ekle fotolarını bekliyoruz:)
saol canım
kız sen zaten bir sürü kilo verdin maşallah
fotolardada çok hoş görünüyon
verirsin o 4 kiloyuda
veremesende böylede güzelsin allah için
hiç boydan foto bulamadım ya
iyice bakıyım ekliycem
Canım sende sağolopuyorumnanaktanİnşallah tunuş rahat eder tulumundayerimsenibenserapçım maşallah valla iyi vermişsin çok isikrarlısın duygu da öyle...duygucum sağol bu arada bakalım inşallah bizimki de dellenmez giyince tulumu
biz üç kişiyizzzz ayten gözde bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?