Doğum yapmış olan anneler buraya....

Selam kızlar...
Ege bu aralar illede benle yatmak istiyor saçımı tutuor yada sarılıyor hemen uykuya dalıyor ama yatağına koyunca kıyamet kopuyorNe yapcağımızı şaşırdık ben birlikte yatmaya alışık değilim yatağa alınca bu sefer ben hiç uyumuyorum neden aniden böyle oldu anlamıyorum
Deryacım güle güle kullanın uyku tulumunu..Bende mecburen kullanıyorum uyanınca hareket edemıyor ayağa kalkamıyor ama hasta olmasından daha ıyıdır dıyıp yınede gıydırıyorum...Şimdi süttende kestım hassas bir dönem sonuçta etek gibi olan tulumlardan kullanıyorum ben..Zaten uyanınca öyle bir bağırıyorki sıkılmasına gerek kalmıyor:)
Gözdecim geçmiş olsun bencede ağır gelmiş olabilir canım umarım en kısa zamanda geçer..

hadi geçmiş olsun canım ayrıca tebrikler bu sınavda geçti yaniia.s.

teşekkür ederim şekerler
üstümden bi yük kalktı valla
ama daha okuldalar gitmediler
yani koşturmaca azda olsa devam ediyor.

Selam Nuraycım iyiyim sen nasılsın canım?Hamileyken ben sonradan seni solladım ama 26 kilo aldım canımkaydirigubbakcemile3Evet bu kilolara şükür diyorum ben yine çünkü hamile kaldığımda bile ben bu kilodan 5 kilo fazlaydım..Şuan çok düzgün bir beslenme sistemiyle zayıflamaya çalışıyorum 4 kilo daha vermek istiyorum dediğin gibi 2 3 saatte bir meyve yoğurt tarzı beslenmeye çalışıyorum bakalım ne zaman düşçem 60 a..
Duru gibi Egede çamaşır görmesin hepsini tek tek fırlatıp atıyor hiç affetmiyor hele çekmece bulursa ne varsa boşaltıyor deliriyorum bazen valla aynı çekmeceyi 10 kere topluyorum günde çözümü kendimce kulplarını birbirine iple bağlayarak bulmuştum kurdele yapıyordum ilk zamanlar açamıyordu şimdi onuda açıyor yine boşaltıyor mutfakta meselakaydirigubbakcemile3Yeni çareler arıyorum şimdi:)

benim gibi yap kulpları sök :)
mutfak bazı dolaplar salon tüm dolaplar kulpları söküldü .
bizim oda ve kendi odası çekmecede kırılcak bişey olmadığı için onlar serbest boşaltıp boşaltıp dolduruyo :)

Serapcım hayırlısıyla atlatmışsın tebrikler canım:)

saol canım benimm kaydirigubbakcemile5

bende en son 69 um.
15 gündür filan 69 um
ben hiç bırakmıyorum diyeti
ama zor kilo veriyorum.
yinede 17 kilo verdim diyete başlayalı beri 8 ay oldu
ortalama ayda 2 kilo vermişim
size son fotolardan ekliyeyimde bakın

Canımcım zaten onun odası bızım oda hepsi söküldü ama mutfak dolapları olmuyor sökülmüyor yani bende ondan iple bağlıyorum yün var bir tane onla bağlayıp duruyorumkaydirigubbakcemile3
süpersin valla canım çok istikrarlısın bence 69 a kadar inmişsin.ben aylardır 65 66 arası gidiyordum bir türlü 60 olamadım bende şimdi hiç bırakmıyorum en son 66 olunca kararımı verdim şimdi 64 tüm tam 60 olmak için çok kararlıyım bu sefer inşallah..
Hadi ekle fotolarını bekliyoruz:)

saol canım
kız sen zaten bir sürü kilo verdin maşallah
fotolardada çok hoş görünüyon
verirsin o 4 kiloyuda
veremesende böylede güzelsin allah için

hiç boydan foto bulamadım ya
iyice bakıyım ekliycem

Canım benim çok teşekkürleropuyorumnanaktanBulunca koy ama eminim çok güzel olmuştur bende biraz daha vereyim koyarım inşallah:)

Serapcım valla maşallah harika görünüyorsun dahada zayıf görünüyorsun üstelik senin boyun kaçtı?ıpoşum da pek güzel yerim ben onu 41 kere maşallah:)

serapçım süper olmuşsun maşallah ıpek'te çok tatlı oh ne güzel analı kızlı çekmişler fotoları. Allah bozmasın bu güzelliği

serapçım maşallah valla iyi vermişsin çok isikrarlısın duygu da öyle...duygucum sağol bu arada bakalım inşallah bizimki de dellenmez giyince tulumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…