- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.561
saol canım boyum 1.65
69 da çok ama allaha şükür 86 dan çok çok iyidir :))
bakalım yavaş yavaş vericem inşallah daha
serapçım süper olmuşsun maşallah İpek'te çok tatlı oh ne güzel analı kızlı çekmişler fotoları. Allah bozmasın bu güzelliği
serapçım maşallah valla iyi vermişsin çok isikrarlısın duygu da öyle...duygucum sağol bu arada bakalım inşallah bizimki de dellenmez giyince tulumu
Bencede canım verirsin sen yeterki insan istesin herşeyin üstesinden geliyor kilolarında geliriz alimallahŞeniz
sağol duygucum inşallah gerek kalmaz dua ediyoruz hayırlısı bakalım inş.Ayy hicran çok geçmiş olsun yaa bir dakika bırakmaya gelmiyor çocuklar Allah korusun umarım gerek kalmaz kolonoskopiye canım..
ıyı aksamlar arkadaslar...
kım var kım yok bakınayım dedım.. kımse yok heralde :)
size bır kahvaltı tavsıyesı yapıcam kuzular bayılarak yesın dıyeben bugun yaptım normalde kendımız yerız cok severek ama Aslan ıcn yenı aklıma geldı nedense;
bıraz beyaz peynırı (köy peynırı olursa daha guzel olur) teflon tavaya rendeleyın azcık sıvıyag azcıkta tereyag koyun..
ısınmaya baslayınca sut ekleyın.. sutle peynır fıkırdasın erısın peynır yumurtayı kırın hemen cırpın hepsını.. kurudukca azar azar daha sut etkleyın ama fazla koymayın.. pişirin ve servis.. bızımkı bayıldı.. doyuyor ama gozu doymuyor bunu yemeye :))
peynırı sade yemıyordu bu cok ıyı oldu... deneyın bakalım
Kızlar bende uyku tulumu gıydırıyorum Aslana eteklı olanlardan deegılde normal bacaklı... cok rahat edıyoruz sabah kalktıgında odaları gezıyo tulumla ben kendıme gelene kadar :) ananesıyle dedesını fılan uyandırmaya gdıyor :)) ayak tabanı kaymaz.. mothercare den abıme aldırmıstım kargoyla gondermıstı cok memnun kaldım.. gercı kalorıfer yanmaya basladı burda bazı geceler gerek kalmıyor ama yanmıyorken cok soguk oluyordu hele sabah karsı...
benim gibi yap kulpları sök :)
mutfak bazı dolaplar salon tüm dolaplar kulpları söküldü .
bizim oda ve kendi odası çekmecede kırılcak bişey olmadığı için onlar serbest boşaltıp boşaltıp dolduruyo :)
geçmişe bakamıyom ama 1-2 sayfa öncesine göz attım serap çok güzel çıkmışsınız resimlerde ay ben çok çirkin çıkıyorum resimlerde bu yüzden resim bile çektiremiyom kızımla eşimle kızımla doğru dürüst bir resmimiz yok yahuu
selam kızlarr
ben bugün küçük kızkareşimdeydim ona biraz ev işi yapayım da oda dinlensin dedim oğlu uyumuyor hiç çok huysuz ama teyzoşunun şerefine galiba beni görünce sesimi duyunca kucağımda bi uyudu 2,5 saat deliksiz uyanmadan uyudu maşallah
bizde o ara evi süpürdük sildik toz aldık kardeşimle börek çörek çay vss tıkındık accık ütüydü vss akşamı ettik bende eve yeni geldim eşim evdeydi bugün öğle ceylini yedirdim gittim allahtan oda 1,5 saat uyumuş benden sonrada yormamış babasını kızımda babasının şerefine uyudu deliksizkaydirigubbakcemile3
bu arada ortanca kızkardeşimin 3,5 yaşındaki kızı dün evde babası uyuklamış accık kızı uyutmuş oda gitmiş yatmış gece vardiyasında çalışıyor kardeşimde öğretmen olduğu için ve öğlenci evde yok kızıda kreşe göndermemişler bu ara hasta olduğu için ve yeğenim uyanmış gitmiş salonda oynamaya başlamış babasını uyur görünce uyandırmamış öle diyor ve orda sehpanın üzerindeki bocuk paralarla oynamış ve birini ağzında çevirip oynuyormuş onun söylemesine göre birden boğazına kaçmış para kaç lira olduğu belli değil ufakmı büyükmü bilmiyoruz ama bu öksürmüş baya hırpalanmış yavrum sonra gitmiş babasını uyandırmış baba para yuttum ben diye babasıda kardeşimi aramış önce bişii olmaz demişler ama dr arayıp sormuşlar ne olur sorun yaratırmı çıkarmı dışkı ile diye dr hemen getirin demiş bunlar apar topar acile gitmişler film çekilmiş ultrasonda bakılmış para mideden bağırsağa geçmiş ama metal paranın içerisindeki çinko vss bağırsaklara zarar verebiliyormuş bi süre sonra ve delebiliyormuş bile allah korusun neyse dr eve göndermiş 1. dışkıda görünmezse 2.dede para çıkmaz ise kolonoskopi yapı alacaklar imiş parayı bir kez çıktı uvalete ama paradan eser yok hala 2.dışkı bekleniyor ma aile tetikteyiz inşallah doğal yoldan çıkarda hayırlısıyla atlatırız zararsız bu olayı da :Saruboceq::Saruboceq:
duygu sen saçların için karanfilli su denedin mi...
ben sana daha önce maya maskesini sormuştum ona da cevap vermemiştin aslında...
ikisini birden cevaplayıversen bi zahmet...
çok sağolasın...
çalkalanmadan dediğin durulanmadan mı... ama ben ısırganın kokusuna dayanamıyorum...
karanfil başlığında mesajını gördüm denicem demişsin ya o yüzden sordum...
mayayı da tee bayramda sorduydum... bi deneyeyim bakalım... uykusuzluktan çok yıprandım yaa...
gözlerim mosmor oldu... yosun yağına başladım daha önce kullanmıştım faydası olmuştu...
inşallah yine olur... mayayı da deneyeyim... bayrama bu şekilde girmek istemiyorum...
Betül güzel tarifin için teşekkürler...
Bende bu ara taktım yine saçlarıma bayrama kesin yine bir boyatcamda bakalım ne renk
sağol duygucum inşallah gerek kalmaz dua ediyoruz hayırlısı bakalım inş.
deneyelim bizde betülvcüm valla ceylinde yemiyor peyniri artık .önceleri ağzına veriyorduk gene istiyordu şimdi dilini dışarı sarkıtıp ağzından almamızı istiyor zilli ama kızarmış yumurtaya bayılıyor dokunur diye vermiyordum tattırıyordum bu tarifi deneyeyim bakem belki yer accık
uyku tulumubende ayaklısından aldım giydiriyorum ama patikli değil bizimki ayak kızmı uzun çorap gibi ama açık kapalı değil bizde sabah afyonumuz patlayıncaya kadar üstnde tutuyoruzkaydirigubbakcemile3
çok sağolasın...
çalkalanmadan dediğin durulanmadan mı... ama ben ısırganın kokusuna dayanamıyorum...
karanfil başlığında mesajını gördüm denicem demişsin ya o yüzden sordum...
mayayı da tee bayramda sorduydum... bi deneyeyim bakalım... uykusuzluktan çok yıprandım yaa...
gözlerim mosmor oldu... yosun yağına başladım daha önce kullanmıştım faydası olmuştu...
inşallah yine olur... mayayı da deneyeyim... bayrama bu şekilde girmek istemiyorum...
selam kızlarr
ben bugün küçük kızkareşimdeydim ona biraz ev işi yapayım da oda dinlensin dedim oğlu uyumuyor hiç çok huysuz ama teyzoşunun şerefine galiba beni görünce sesimi duyunca kucağımda bi uyudu 2,5 saat deliksiz uyanmadan uyudu maşallah
bizde o ara evi süpürdük sildik toz aldık kardeşimle börek çörek çay vss tıkındık accık ütüydü vss akşamı ettik bende eve yeni geldim eşim evdeydi bugün öğle ceylini yedirdim gittim allahtan oda 1,5 saat uyumuş benden sonrada yormamış babasını kızımda babasının şerefine uyudu deliksizkaydirigubbakcemile3
bu arada ortanca kızkardeşimin 3,5 yaşındaki kızı dün evde babası uyuklamış accık kızı uyutmuş oda gitmiş yatmış gece vardiyasında çalışıyor kardeşimde öğretmen olduğu için ve öğlenci evde yok kızıda kreşe göndermemişler bu ara hasta olduğu için ve yeğenim uyanmış gitmiş salonda oynamaya başlamış babasını uyur görünce uyandırmamış öle diyor ve orda sehpanın üzerindeki bocuk paralarla oynamış ve birini ağzında çevirip oynuyormuş onun söylemesine göre birden boğazına kaçmış para kaç lira olduğu belli değil ufakmı büyükmü bilmiyoruz ama bu öksürmüş baya hırpalanmış yavrum sonra gitmiş babasını uyandırmış baba para yuttum ben diye babasıda kardeşimi aramış önce bişii olmaz demişler ama dr arayıp sormuşlar ne olur sorun yaratırmı çıkarmı dışkı ile diye dr hemen getirin demiş bunlar apar topar acile gitmişler film çekilmiş ultrasonda bakılmış para mideden bağırsağa geçmiş ama metal paranın içerisindeki çinko vss bağırsaklara zarar verebiliyormuş bi süre sonra ve delebiliyormuş bile allah korusun neyse dr eve göndermiş 1. dışkıda görünmezse 2.dede para çıkmaz ise kolonoskopi yapı alacaklar imiş parayı bir kez çıktı uvalete ama paradan eser yok hala 2.dışkı bekleniyor ma aile tetikteyiz inşallah doğal yoldan çıkarda hayırlısıyla atlatırız zararsız bu olayı da :Saruboceq::Saruboceq:
ıyı aksamlar arkadaslar...
kım var kım yok bakınayım dedım.. kımse yok heralde :)
size bır kahvaltı tavsıyesı yapıcam kuzular bayılarak yesın dıyeben bugun yaptım normalde kendımız yerız cok severek ama Aslan ıcn yenı aklıma geldı nedense;
bıraz beyaz peynırı (köy peynırı olursa daha guzel olur) teflon tavaya rendeleyın azcık sıvıyag azcıkta tereyag koyun..
ısınmaya baslayınca sut ekleyın.. sutle peynır fıkırdasın erısın peynır yumurtayı kırın hemen cırpın hepsını.. kurudukca azar azar daha sut etkleyın ama fazla koymayın.. pişirin ve servis.. bızımkı bayıldı.. doyuyor ama gozu doymuyor bunu yemeye :))
peynırı sade yemıyordu bu cok ıyı oldu... deneyın bakalım
Selamlar...
Herkesler ıyıdır umarım..
Bız de babamızla konustk az once baba dedı ılk defa Aslan telefonda...
Babası cok sevındı tarıhı dusucekmıs yanındakı arkadaslarına soyluyo oğlum baba dedı dıye canım yaa :)
oy küçük aslan da babasını sevindirmiş askerocağında aferin paşaya. böyle konuşmaları da çok güzel oluyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?