Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet yaa görüşemiyoruz..
ne yazdın görmedim ki..
bu arada sana birisi beni sorarsa benim ben olduğumu söyleme tamam mı..:roflol:sonra msn de konuşuruz..

evet spirulina kullanıyorum ama hilal mahvetti beni cildime faydası olmuyo...

Son düzenleyen: Moderatör:
BETÜLCÜM bu karışım muhallebi kıvamında mı oluyor yoksa katıca mı pişiyor

yok canım muhallebı degıl omlet gıbı dusun ama sutlu oldugu ıcın daha yumusakca oluyor..
bılmıyorum hıc cokelıklı yada peynırlı yumurta yaparmısınız bız cok sık yaparız kahvaltılarda eger yapıyorsan ona benzıyor ıste..
tabı peynırede baglı markettekıler daha cok erıyor daha yumusak olur ben koy peynırıyle yapıyorum erıyor ama sonrasında bıraz sertlesıyor ama lezzetı cok guzel ben bıle bayılıyorum :)

oy küçük aslan da babasını sevindirmiş askerocağında aferin paşaya. böyle konuşmaları da çok güzel oluyor değil mi

evet canım gıttıkce daha da tatlılasıyorlar halıyle, tabı yaramazlasıyorlar da... valla cok calıskan bır oglum var gururmu duysam napsam bır dk sını bosa gecırmıyor sureklı faalıyet sureklı faalıyet kaynıyo resmen :))) klava:

Allah Allaah cok sasırdım herkes cılde ne kadar faydası oldugundan bahsedıyordu ıpek gıbı yapıyormus sedef hastalarınınkını bıle duzeltıyormus fılan... demekkı herkeste aynısı olmuyo heralde..

ok konusuruz..

Doğum gununu kutlamıstım bu arada... gecmısınde gorunmuyomu hatun...

Son düzenleme:

yok bacım benim geçmişim kaydolmuyo... bazen çok özel konulara giriyoz kızlarla ya... nolur nolmaz diye kaydetmiyom...
teşekkür ederim canım... tek başıma doğum günü geçirdim...senağlama Allahtan çocuklar var...eşimin de arkadaşı geldi akşam yine yanlızdım... üzüldüğümü anlayınca dün pasta alıvermiş canım benim... öyle kutladık geçirdik işte...gerçi ben robot bekliyodum:icecream:

canım ya sen mi çirkin çıkıyorsun lokum gibisin maşallah
valla benimde her foto güzel çıkmıyo canım ya 10 tane çekiliyorsam 8 ini hemen yokediyorum :)))

bende de sivilcve sorunu başladı stresten ben de flaşsız çektiriyorum eşime...
ama çocuklar kıpır kıpır durmayınca flaşsız zor oluyo...

sivilcelerini sakın sıkma elleme canım.
normal bildiğimiz bebek pudrasına gülsuyu katıp krem kıvamına getirip cildine uygularsan
sivilcelerini kurutur karışımın içine aspirinde katabilirsin.

benim üniversite yıllarımda 20 yaşında filan sivilce sorunum tavan yaptı.
hiç birşeyde fayda etmedi. en son ROACCUTANE diye bir ilaç yazdı doktor onunla kurtuldum. reçetesiz asla satılmıyor yan etkisi çok olan bir ilaç ama çok etkili birdaha
sivilce filan çıkmıyor. şimdi kullanamazsında ileride başedemezsen doktora gidip kullanabilirsin.

slm hanımlar

birisi yıl başı için çekiliş fikri söylemişti ne oldu gerisi gelmedi sanki eğer kesin yapacaksanız bende katılmak isterim

talep olmadı ki canım... ben söylemiştim ama 10 kişi bile çıkmadı..
sitede de çekiliş genel olarak yapılıyo.. ona da katılabilirsin istersen...
talep olursa aramızda da yaparız...

selam kızlar bugün çok yoğundum giremedim kk ya inş.herkes iyidir ben yemek le uğraşıyom bide aaccayip tatlı istiyom ve dayanamayacağım kızımda istiyor diye elmalı ntart yapacağım sonra görüşürüzzz yemek isteyen varsa buyursun gelsin =)

amaninn geçmiş olsun canım...
ayy inşallah çıkar yazık yavruma allahtan söylemiş...
sağol canım opuyorumnanaktan evet allahtan söyledi cadoloz kızımız ya söylemeseydi düşünemiyorum
ohh maskeler havalarda uçuşuyır şu maya maskesini kaç defa yapayım diye niyetlendim ama yapmadım kırışıklığa iyi geliyormuş sanıyorum arıca.önlem adına yapmak istiyorum bende kaydirigubbakcemile5

maşallah aslanıma baba mı dedi o yesin onu kayınvaldesiiiopuyorumnanaktan

Hicrancım geçmiş olsun inşallah doğal yolla çıkartır kuzucuk. valla gözünü ayırmaya gelmiyo
opuyorumnanaktansağol canım inş..

yok anam yok kimse benim gibi fotoğrafta çirkin çıkamazzz ben feciyim bende 100 tane çekip 1 tane anacak seçebiliyommmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
[

Allah kolaylık versin canım zor gerçektende hakkınızda hayırlısı olsun canım.
dokundu galiba gözdcim geçmiş olsun..silindiğinin farkında değilim sistem sildi herhalde...ya tunahan acayip açıyo üstünü ben de o yüzden alayım dedim bakalım
Tunahanımız güle güle giysin tulumunu canım.
ooo maşallah Serapcımm süpersinn tebrik ederim azminden dolayı. resminde süper çıkmış maşallah analı kıızlı nazar degmesin.:nazar

talep olmadı ki canım... ben söylemiştim ama 10 kişi bile çıkmadı..
sitede de çekiliş genel olarak yapılıyo.. ona da katılabilirsin istersen...
talep olursa aramızda da yaparız...
Gülsüm canım istersen burda liste oluşturabiliriz kimler katılıcak başlarız dedigin gibi talep olursa yaparız çekilişi. bu arada kendine de dikkat et canım.

İyi akşamlar arkadaşlar kimseler gelmemiş kaç gündür inşlah iyisinizdir kuzularınızla.Bizde dün drdaydık aşımızı olduk normalde hiç yapmazdı ama dr koltuguna yatırdıgımda bir başladı aglamaya çıkana kadar zor tuttum kilomuz,boyumuz herşeyimiz çok iyiymiş çok şükür.

maşallah ozan egemize inşallah sağlıkla gelişimi çok güzel devam eder.dr ağlama olayına gelince artık anlıyorlar canım ondandır ceylinde doktoru görünce başlıyor ağlamaya artık

herkesler uyuyor galiba allah rahatlık versin hepinize ve kuzucuklara
ceyliede buakşam bişiiler oldu bugün yemekte yemedi gene pek bide 10 da uyudu inşallah altından yine bi grip vss çıkmaz =( uyusa bi dert uyumasa bi dert =)

herkese günaydın...

aslıcım ben aklımda olanları yazayım..
1. maibeyaz
2. aslı
3. müjde
4. gündoğduş
5. serap
6. fatma
7. saliha
8. derya
9. seher utku
10.canan

kızlar hadin yaa... eğlenmek hediyelşeşmek maksat.. büyük küçük farketmez... kimse bilmeyecek kime çıktığını herkese sürpriz olacak... hicran, betül, gözde, ayten, nuray haydin yaa...çoğaltalım listeyi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın arkadaşlar...
Egenin 2 alttan 2 üstten azı dişleri patlamış kıyamam damakları nasıl şişmiş sanki su toplamış gibi bir kaç gündür huysuzdu ondanmış meğer..Dün gece calpol verdim rahat rahat uyudu.Şu diş çıkarma işi ne zormuş ya..
Aslıcım maşallah Ozan Egeye gelişiminin iyi olmasına çok sevindim Allah sağlık sıhat versin her daim canım

duygucum hadi gözünüz aydın geçmiş olsun...ege öncelerden daha zor çıkarıyordu ama dişlerini değil mi?öyle hatırlıyorum gene çok şükür
aytencim nasılsın_eşin naptı iş durumunu

yazdım ya derya... 8.sıradasın...
tamam ayten yazıyorum seni de...
ee yok mu katılan... duygu sen niye hiç ses vermiyosun...

bulur inşallah bi an önce... ne iş yapıyodu eşin..
valla Allah herkese kolylık versin... kimseye geçim zorluğu vermesin...

bu arada ayten siz üç kişiydiniz ya biri kimdi yaa... düşünüyom düşünüyom aklıma gelmiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…