- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.581
Selamlar...
Herkesler ıyıdır umarım..
Bız de babamızla konustk az once baba dedı ılk defa Aslan telefonda...
Babası cok sevındı tarıhı dusucekmıs yanındakı arkadaslarına soyluyo oğlum baba dedı dıye canım yaa :)
Rica ederım yarasın kuzulara...
dene canım sever umarım, meyve suyuyla ekmekle yedırıyorum bende.. ustunede bıraz pekmez ve tahın helvası yıyor beyfendı...
tabı o gunku ruh halınede baglı ne yemek ısterse beyımz :)
canım gorusemıyoruz yahu ne zamandır gecen de msn den yazdım sonra bakamadım ama bırsey yazmamısın heralde..
sen spirulına kullanmıyormuydun o cılde cok ıyı gelıyordu bıldıgım kadarıyla ?
BETÜLCÜM bu karışım muhallebi kıvamında mı oluyor yoksa katıca mı pişiyor
oy küçük aslan da babasını sevindirmiş askerocağında aferin paşaya. böyle konuşmaları da çok güzel oluyor değil mi
evet yaa görüşemiyoruz..
ne yazdın görmedim ki..
bu arada sana birisi beni sorarsa benim ben olduğumu söyleme tamam mı..:roflol: sonra msn de konuşuruz..
evet spirulina kullanıyorum ama hilal mahvetti beni cildime faydası olmuyo...
yok canım muhallebı degıl omlet gıbı dusun ama sutlu oldugu ıcın daha yumusakca oluyor..
bılmıyorum hıc cokelıklı yada peynırlı yumurta yaparmısınız bız cok sık yaparız kahvaltılarda eger yapıyorsan ona benzıyor ıste..
tabı peynırede baglı markettekıler daha cok erıyor daha yumusak olur ben koy peynırıyle yapıyorum erıyor ama sonrasında bıraz sertlesıyor ama lezzetı cok guzel ben bıle bayılıyorum :)
evet canım gıttıkce daha da tatlılasıyorlar halıyle, tabı yaramazlasıyorlar da... valla cok calıskan bır oglum var gururmu duysam napsam bır dk sını bosa gecırmıyor sureklı faalıyet sureklı faalıyet kaynıyo resmen :)))klava:
Allah Allaah cok sasırdım herkes cılde ne kadar faydası oldugundan bahsedıyordu ıpek gıbı yapıyormus sedef hastalarınınkını bıle duzeltıyormus fılan... demekkı herkeste aynısı olmuyo heralde..
ok konusuruz..
Doğum gununu kutlamıstım bu arada... gecmısınde gorunmuyomu hatun...
geçmişe bakamıyom ama 1-2 sayfa öncesine göz attım serap çok güzel çıkmışsınız resimlerde ay ben çok çirkin çıkıyorum resimlerde bu yüzden resim bile çektiremiyom kızımla eşimle kızımla doğru dürüst bir resmimiz yok yahuu
bende de sivilcve sorunu başladı stresten ben de flaşsız çektiriyorum eşime...
ama çocuklar kıpır kıpır durmayınca flaşsız zor oluyo...
sağol canım opuyorumnanaktan evet allahtan söyledi cadoloz kızımız ya söylemeseydi düşünemiyorumamaninn geçmiş olsun canım...
ayy inşallah çıkar yazık yavruma allahtan söylemiş...
ohh maskeler havalarda uçuşuyır şu maya maskesini kaç defa yapayım diye niyetlendim ama yapmadım kırışıklığa iyi geliyormuş sanıyorum arıca.önlem adına yapmak istiyorum bende kaydirigubbakcemile5Günaydın arkadaşlar...
Gülsüm valla görmedim..Maya maskesi 2 çorba kaşığı yaş mayayı bir kaseye alıp 1 çorba kaşığı ılık su ilave ediyon yani sen ayarlıyorsun onun kıvamını krem gibi olcak sürüyorsun zaten kuruyor taş gibi oluyor sonra yıkıyorsun bu kadar kadife gibi oluyor cilt..Karanfilli su denemedim ben ısırgan otu denedim baya iyi geldi.Oda banyodan çıkmadan önce ısırgan otu kaynatıyorsun onuda bir tas işte saçına döküp çalkalanmadan çıkıyorsun dökülmeyi önlüyor canlandırıyoryerimseniben
Selamlar...
Herkesler ıyıdır umarım..
Bız de babamızla konustk az once baba dedı ılk defa Aslan telefonda...
Babası cok sevındı tarıhı dusucekmıs yanındakı arkadaslarına soyluyo oğlum baba dedı dıye canım yaa :)
Rica ederım yarasın kuzulara...
dene canım sever umarım, meyve suyuyla ekmekle yedırıyorum bende.. ustunede bıraz pekmez ve tahın helvası yıyor beyfendı...
tabı o gunku ruh halınede baglı ne yemek ısterse beyımz :)
canım gorusemıyoruz yahu ne zamandır gecen de msn den yazdım sonra bakamadım ama bırsey yazmamısın heralde..
sen spirulına kullanmıyormuydun o cılde cok ıyı gelıyordu bıldıgım kadarıyla ?
opuyorumnanaktansağol canım inş..Hicrancım geçmiş olsun inşallah doğal yolla çıkartır kuzucuk. valla gözünü ayırmaya gelmiyo
yok anam yok kimse benim gibi fotoğrafta çirkin çıkamazzzcanım ya sen mi çirkin çıkıyorsun lokum gibisin maşallah
valla benimde her foto güzel çıkmıyo canım ya 10 tane çekiliyorsam 8 ini hemen yokediyorum :)))
sivilcelerini sakın sıkma elleme canım.
normal bildiğimiz bebek pudrasına gülsuyu katıp krem kıvamına getirip cildine uygularsan
sivilcelerini kurutur karışımın içine aspirinde katabilirsin.
benim üniversite yıllarımda 20 yaşında filan sivilce sorunum tavan yaptı.
hiç birşeyde fayda etmedi. en son ROACCUTANE diye bir ilaç yazdı doktor onunla kurtuldum. reçetesiz asla satılmıyor yan etkisi çok olan bir ilaç ama çok etkili birdaha
sivilce filan çıkmıyor. şimdi kullanamazsında ileride başedemezsen doktora gidip kullanabilirsin.
Allah kolaylık versin canım zor gerçektende hakkınızda hayırlısı olsun canım.günaydın hanımlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hanımlar.aslıcım zor oluyo aslında ama yapcak bişey yok mecburum çalışmaya en azından doğuma kadar eşim de işsiz çünki ssk olayından faydalanmam lazım doğumda zaten doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum.
Tunahanımız güle güle giysin tulumunu canım.dokundu galiba gözdcim geçmiş olsun..silindiğinin farkında değilim sistem sildi herhalde...ya tunahan acayip açıyo üstünü ben de o yüzden alayım dedim bakalım
ooo maşallah Serapcımm süpersinn tebrik ederim azminden dolayı. resminde süper çıkmış maşallah analı kıızlı nazar degmesin.saol canım benimm kaydirigubbakcemile5
bende en son 69 um.
15 gündür filan 69 um
ben hiç bırakmıyorum diyeti
ama zor kilo veriyorum.
yinede 17 kilo verdim diyete başlayalı beri 8 ay oldu
ortalama ayda 2 kilo vermişim
size son fotolardan ekliyeyimde bakın
Gülsüm canım istersen burda liste oluşturabiliriz kimler katılıcak başlarız dedigin gibi talep olursa yaparız çekilişi. bu arada kendine de dikkat et canım.talep olmadı ki canım... ben söylemiştim ama 10 kişi bile çıkmadı..
sitede de çekiliş genel olarak yapılıyo.. ona da katılabilirsin istersen...
talep olursa aramızda da yaparız...
maşallah ozan egemize inşallah sağlıkla gelişimi çok güzel devam eder.dr ağlama olayına gelince artık anlıyorlar canım ondandır ceylinde doktoru görünce başlıyor ağlamaya artıkAllah kolaylık versin canım zor gerçektende hakkınızda hayırlısı olsun canım.
Tunahanımız güle güle giysin tulumunu canım.
ooo maşallah Serapcımm süpersinn tebrik ederim azminden dolayı. resminde süper çıkmış maşallah analı kıızlı nazar degmesin.:nazar
Gülsüm canım istersen burda liste oluşturabiliriz kimler katılıcak başlarız dedigin gibi talep olursa yaparız çekilişi. bu arada kendine de dikkat et canım.
İyi akşamlar arkadaşlar kimseler gelmemiş kaç gündür inşlah iyisinizdir kuzularınızla.Bizde dün drdaydık aşımızı olduk normalde hiç yapmazdı ama dr koltuguna yatırdıgımda bir başladı aglamaya çıkana kadar zor tuttum kilomuz,boyumuz herşeyimiz çok iyiymiş çok şükür.
herkese günaydın...
aslıcım ben aklımda olanları yazayım..
1. maibeyaz
2. aslı
3. müjde
4. gündoğduş
5. serap
6. fatma
7. saliha
8. fatihderya
9. seher utku
10.canan
11. ayten
kızlar hadin yaa... eğlenmek hediyelşeşmek maksat.. büyük küçük farketmez... kimse bilmeyecek kime çıktığını herkese sürpriz olacak... hicran, betül, gözde, ayten, nuray haydin yaa...çoğaltalım listeyi...
duygucum hadi gözünüz aydın geçmiş olsun...ege öncelerden daha zor çıkarıyordu ama dişlerini değil mi?öyle hatırlıyorum gene çok şükür
aytencim nasılsın_eşin naptı iş durumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?