Sevgili patik arkadaşım,
İsmin "Umut"tu galiba,değil mi? Ben ismimi pek yazmıyordum;o yüzden hatırlamamış olabilirsin.İsmim Ebru.Bir tek sen cevap vermişsin mesajıma,çok teşekkür ederim bunun için.Çok moral verdin bana.Bizimki memeyi falan bırkmadı;ama belki emmeyi çok sevdiğinden yemeyi o kadar fazla sevemedi. 6. aydan sonra ek besinler konusunda bayağı sorun yaşadık.Şimdi "yiyor" dediysem,şunun şurasında 2-3 aylık mesele.Herkes Erzurum'un havası iyi gelir ve iştahı artar demişlerdi;biraz öyle oldu."İştahı arttı" dediysem kendi çapında.Hiç yemediği için şu anda "normal" yiyor,yoksa öyle hapur hupur götürmüyor herşeyi.Benim bebekliğim gibi,herşeyden yemeye çalışıyor;ama çok az.Aslında bir ara hiç beslenmediği için demir eksiklinden şüphelenmiş ve doktora götürmüştük;ama kan tahlili yapılması gerek biliyorsunuz bu eksikliğin olup olmadığını bulmaları için.Bizimkinin damarını bulamadıkları için bir türlü kan alamadılar,biz de vazgeçtik.Sonra Erzurum'a gelince burada eşimin doktor arkadaşına götürdük ve o "Minadex" diye bir şurup verdi.İçinde hem demir hem de çeşitli vitaminler var.Tadı çok güzel aslında,böyle portakallı falan;ama bizimki mode bir oğlan ya,onu da almadı.Ben de fazla üstelemedim.Bu aralar tekrar deneyeyim bakalım,belki bu sefer alır şurubu.Çok teşekkür ederim güzel önerilerin için. Benim oğlan 15 Eylül doğumlu,seninki ne zaman doğmuştu?