- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.101
bende cok ıcmeyı dusunmuyorum ama yıne 2 kadeh nıyetım..kırk yılda bır yanı.en son gecen yıl basında ıcmıstım hamıle oldugumu bılmeden..bır kerede mıller ıctım bır tane dogumdan sonra o kadar..deryacım bende bugun sagmadım daha onceden sagmıstım bende aventın ıkı tane bıberonu vardı onunla attım buzluga..saklama posetınde falan degıl yanı benımkı..
Aytennnnnnnnnnnnnnnnnnnn aaa seni msn de yakalayamıyorum hep burdasın ama üzülüyorum sonra hamişim ben lütfen ama:))))))))))))))))))9
aytencim fotoları öyle görünür şekilde nasıl koyuyorsun ya..benimkinde link adresi oluyor...
duygucum lokum gibisin..ege aynıı baba......
aytencim fotoları öyle görünür şekilde nasıl koyuyorsun ya..benimkinde link adresi oluyor...
TÜNAYDIN KIZLARR
ImageShack - Image Hosting :: img3184sx2.jpg
hicrancım canım çok sevindim ii olmanızaaa allaahhım tez zamndaa iştahıda açılır inaşşallh. Sütüm az çıkıyor demişsin hangi makinayı kullanıyosun.
hicran canımm maaşallah
canım dikkat edersen gece süt daha çok oluyo bebiş emmeye kalktığında bi memişi emzir diğerini sağ. sonrada sen işteyken 3 saatte bir bebek emmeyeceği için sağarsın. şimdiden geceleri sağıp depolaki ne olur ne olmaz bulunsun.canım bende içieceğim ama çok değil o yüzden sağmadım...sağsammki....
bu arada süt sağan arkadaşlar yardım lütfen....nasıl sağıyorsunuz ...nasıl saklıyorsunuz...dolaba atalanlar nasıl yapıyr.....ben dün migrosa giderken sağdım ....saatlerdir emmemişit ancak 90 cc çıktı....geldiğimde yeni uyanmıştı onu poşetleyip dolaba attım....mesela işe giderken ilk nasıl başlayağım ilk gün bırakacak sütüm olmayacak....
aytencim medela elektriki kullanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?