Doğum yapmış olan anneler buraya....

peki bir seferdemi bir biberon sağdın canım....şimd sürekli emdiği için hangi ara sağacağım...emdikten sonra sağıncada çok çıkmıyor sanırım....ara ara sağıp biriktreyim bugün bariii....

bir de sürekli sağan arkadaşlar....herseferinde biberon pompanın ucu kaynatılıyormu?

kızlar hepinize merhaba... 2008 bitmiş benim haberim yok ben hala ayın 28indeyiz sanıyorum :roflol: hepinizin yeni yılı kutlu olsun... bebişlerimizle beraber nice yıllara inşallah...

kızlar benim sütüm gitti resmen...senağlama humana, anason, rezene, pekmez, daha neler neler... bi sürü şey içiyorum bi bardak kadar anca geliyor... bizde mecburen mamaya başlayalım dedik... milupa aptamil conformil 1 verdim. burda sizlerden çoğu onu kullanıyo sanırım... ama oğlum bi türlü içmiyo... kaşıkla veriyorum çıkarıyo biberonla veriyorum içine çekmiyo... bi de antibiyotik kullanıyoduk ishal oldu.. napsam acaba bilemedim... havada çok soğuk cumadan önce dr a götüremem.. çok zayıfladı yavrum...senağlama sizce sütü artırmak için ve mamayı kabul ettirmek için ne yapmalıyım...:uhm:

maşallah canım oğluşuna bak bak bitmiyo...:roflol:
pek tatlı maşallah Allahım nazarlardan saklasın

cnım papatya çok çok geçmiş olsun...üzülme merak etme yine cıvıl cıvıl olur bebişin...
deryacım aytene de yazmıştım ben medela poşetlerini kullanıyodum sonra avent saklama kaplarını aldım 10 lu onları kullanıyorum tekrar tekrar kullanabiliyor çünkü...buzlukta saklıyorum akşamdan içeceği kadar mesela iki üç bardak buzdolabına indiriyorum sonra cezvenin içinde kaynar suyun içine koyup ılıtıp veriyor kaynanam bilgin olsun böle yapabilirsin

canım dikkat edersen gece süt daha çok oluyo bebiş emmeye kalktığında bi memişi emzir diğerini sağ. sonrada sen işteyken 3 saatte bir bebek emmeyeceği için sağarsın. şimdiden geceleri sağıp depolaki ne olur ne olmaz bulunsun.
bir kaç sağdığın sütü biraraya getiriyorsan önce buzdolabında hepsini soğut öyle birleştir canım. 90 cc yide dert etme sağdıkça çoğalır bu arada en az 10 - 15 dk sağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…