Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ben o imagecheck i beceremedim..resim ekle dıye bı site var..linki forumda kullanmak için diye yazıyo..kolay oluyoo

nerden bulucam onu sende imagecheck varsa yolla ben ordan nasıl eklendıgını bılıyorum ama bende kayıt sılınmıs bulamadım bana yollarmısın o sıteyı yada bu soyledıgın kolay sıteyia.s.

Dur kıs seren yüklüyom daha koyacağım ev bark at yat çoluk çocuk koyuyoruz artık sen tabi uğramazsan şaşırırısınnn betüllll hadi gari bekliyorum bak halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

................................................................................................................................................

Son düzenleme:
Aslı hosgelddıınn.. nasılsın ıyısındır umarım bebıste ıyıdırr...:1hug:

Ayten evin yakıyo yavyuuu...delikafadulden bu oda daha once bana gosterdıgın oda mı degısmıs sankıııcocugun odasııı... CADIARZU

YOK AYNI BETÜLCÜM ODA TAKIMI ALAMADIM BEN ESKİ BEKARLIK ODAMI ÇOCUK ODASI YAPTIMMM:jeyyar:

Serennnn şekerimmm nasılsınn özledim kız seni.

valla bende ozledım hepınızı kıs hanı bana gelecektınısÇok üzgünüm çoook gercı soguklar geldı gelmenız iyice zorlasmıstır ben bıle cocukla bıyere gıdemıyorum ama beklıyorum gelın yaaaaaa kaynatırıs biras:)))))))))))))))

kıs ayten valla kacırmısım olayı nıye koyuyorsunuz bunları evınızımı gosterıyorsunus yoksam ay cocuk bıttı ev resımlerımı basladı şimdi:roflol::roflol:

serencım aslıcım hosgeldınız a.s.ben msnde betule laf yetıstırmekten yazamıyorumkafamçokkarıştı.o daha hızlı oldugu ıcın hem buraya yazıyor hem bana yetısıyor anacım..bırde oyle havadan sudan bırseyler yazıyor cok güldürüyor benı ama soylemem ne yazdıgını sakın sormayın:smiley-cool:

Umut gıttın sanırım, saclarını sıyaha boyamıssın heralde suan sıyah degıl mı?
boyatıcam demıssın nasıl boyucaksın sıyahın ustune ne renk dusunuyorsunn ?

size bi soru...bugün süt sağmayı düşünüyorum ilk kez..bu gece içebilirim..nefsimle bir mücadele içindeyim..belki o kazanır cam bi kavanozdamı saklıyım yoksa biberenonunda da saklayabilrmiyim..biberon cam değil çünkü..hangisi daha sağlıklı acep:uhm:

:) kıs oğluşunun yeni resmi yokmu
canım Eylül bebiş resimlerine yeni resimlerimizi eklemiştim.
iyiyiz tşkler betülcüm sizler nasılsınız Aslan'ımız nasıl annesi.
Aytencimm oo maşallah anne ogul pek güzel çıkmışsınız.
Umutcum sizde öyle ailecek maşallah
kızlarr geçenlerde evlerinizin resimlerini gördüm betül,seda(dynsos), aytencim,umutcum hepinizin evleri harika görünüyorr süperr.

.........................................................................................

Son düzenleme:
Benden bu kadar hadi bekliyorum sizlerdendeeeeeeeeee bebişleinizin son fotoları sizlerin fotoları haden gariiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…