Doğum yapmış olan anneler buraya....

tabiki cam biberona.s.

Yılın son gününde benim içim oldukça buruk her yıl başında böyle oluyorum geçtiğim bir yılı değerlendiriyorum koca koca 12 ay geçti ben ne yaptım neredeyim diye. bir sona yaklaştığımızı farkediyorum... oğlumun doğuşu bu yıldaki en güzel olay şimdi onun büyümesini izlemekte... Allah'a ne kadar şükretsek az....
bir yandan bunları düşünürken dünya diyorum ne kadar ilginç biz evlatlarımızla boğuşuyoruz,üzerimizde bir sıkıntı yok herkes kendi aleminde..Ama ortadoğu da yaşananlara dünya ne kadar kayıtsız dün oğlumla boğuşurken tv bir ses ölü sayısı 400 e ulaştı neden diyorum biz sıcacık evlerimizdeyiz orada bebekler ölüyor masum insanlar ve hepimiz sıcacık yuvalarımızdan izliyoruz..
Aynı olay daha dün Irak'ın başındaydı one ne yaptık sadece Zamanından ne kadar sonra fırlatılan bir ayakkabıyı medyamız büyüttü ve biz eğlendik çok iyi oldu dedik...Şimdi çeviriyorum ekranı birbirinden renkli yılbaşı kutlamaları var..Hazırlık olarak ne yapsak düşünceleri ne alsak ne giysek ne yesek ama az önce ölü sayısını izledik 400 olmuş ne çabuk unuttuk ne çabuk medyanın renkli dünyasına dalıp kendimizi avuttuk ...
Şimdi bu dünyada herbirimiz evlat yetiştiriyoruz yarın belki (Allah Korusun)aynı şeyler bizim yurdumuzda olacak o zaman bütün dünya bize kayıtsız kalacak...
Tüm bunları düşününce yeni bir yıla oğlumla girmek beni nasıl ürkütüyor....
Tüm samimi hislerimi sizlerle paylaşabildiğim için çok teşekkür ederim arkadaşlar....
Kendi adıma din kardeşlerime dua etmekten başka bişey yapamadığım için üzülüyorum..Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin...Bu zülmü durdursun Allah hepsinin yardımcısı olsun..Bu yılda hepimize önce sağlık sonra barış ve huzur getirsin....Amin

ben şua ayağmda kızımı sallıyorum zor yazıyorum valla.....aytencm salonnda egenin odası da çok güzelmiş.........benim şuan çok dağınık evim düzeldiğinde çekerim tüm odalarımı senin için.....ben diğerlerininevini görmedim..........

canım bende ıcmeyı planlıyorum..sut sagmıstım 300 cc kadar aksam 9 dan sonra onları verıcem.bır gecede benım olsun napayım:içelim:

merhaba herkese a.s.
hepinizin resimleri çok güzel çıkmış.. Şeniz
zeynep yazdıklarına harfiyyen katılıyorum..Allah yardımcıları olsun..inşAllah bizim evlatlarımızı ve tüm masum yavruları korur Allah...
herkese mutlu, huzurlu, üzüntülerden uzak, mutluluk dolu ve sağlıkla geçirilecek yeni bir yıl diliyorum...
sevgiler.. :1hug: :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bende ıcmeyı planlıyorum..sut sagmıstım 300 cc kadar aksam 9 dan sonra onları verıcem.bır gecede benım olsun napayım:içelim:

canım bende içieceğim ama çok değil o yüzden sağmadım...sağsammki....

bu arada süt sağan arkadaşlar yardım lütfen....nasıl sağıyorsunuz ...nasıl saklıyorsunuz...dolaba atalanlar nasıl yapıyr.....ben dün migrosa giderken sağdım ....saatlerdir emmemişit ancak 90 cc çıktı....geldiğimde yeni uyanmıştı onu poşetleyip dolaba attım....mesela işe giderken ilk nasıl başlayağım ilk gün bırakacak sütüm olmayacak....

Zeynepcim o kadar doğru söylüyorsun ki diycek şey bulamıyorum.Tv yi seyrederken çok beter oluyorum kendi yavruma bakıyorum bi de onların haline.Biz yeni bir yıla huzur sağlık temennilerinde bulunurken onlar ölümle içiçe yaşıyorlar.Sanırım yapabileceğimiz tek şey dua etmek

Serencim
senin oğluş çok yaramaz olacak bakışlarından belli lülülülülülü lülülülülülü
sen de pek güzelsin nazar değmesin
Şeniz

bende cok ıcmeyı dusunmuyorum ama yıne 2 kadeh nıyetım..kırk yılda bır yanı.en son gecen yıl basında ıcmıstım hamıle oldugumu bılmeden..bır kerede mıller ıctım bır tane dogumdan sonra o kadar..deryacım bende bugun sagmadım daha onceden sagmıstım bende aventın ıkı tane bıberonu vardı onunla attım buzluga..saklama posetınde falan degıl yanı benımkı..

Aytennnnnnnnnnnnnnnnnnnn aaa seni msn de yakalayamıyorum hep burdasın ama üzülüyorum sonra hamişim ben lütfen ama:))))))))))))))))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…