Doğum yapmış olan anneler buraya....

Hicrancım tekrar çok geçmiş olsun kızımıza. biz iyiyiz canımm. bende pek olmuyorum malum evde pc olmuyor eşim bugün evdede ancak şuan buradayım güzelim.kendinize iyi bakın tatlım.

ben kaçtım kızlar kızımın amam saati geldi yorgunluktan uyudu kızım kalkamıyor artık bu gün herhalde gece de geç yattık zaten ben sonra gene gelirim

canım bende de aynı durum sözkonusu.sütüm gitgide çekiliyor sanki.zaten hiç çok olmadı doğumdan itibaren mamada veriyorum.geçen gün dr a gittik kilo alımı düşük çıktı yine.mamayı artırın dedi.4 öğün veriyorum bazen beş.ben de ne hümanalar(kaç kutu bitirdim),incirler pekmezler,kaynarlar.. ı ıh.oğlun belki mamayı değil de biberonu sevmiyodur,olabilir mi?farklı bir biberon ve ya uç dene istersen.ben de aptamil 1 kullanıyorum oğluma.başka mama hiç denemedim.bana da tam tersine SMA nın tadı güzel dediler.biberonda DR.BROWN u tavsiye ederim memeyi de bırakmadı oğlum çok şükür.ama baktın herşeye ragmen yine sütün çok az mama da yemiyo,ek besinlere başla derim ben.ne yapacak aç kalacak değil ya yavrucak.annem ben de ve kardeşim de 15 günlükken başlamış ufaktan.ben de elma suyu+bebe bisküvisi veriyorum(yarım)
yiyebileceği şeylere başla derim vakit kaybetme çok ac kalmasın.:CüvCüv:

kızlar süt neden azalıyor bılıyormu.
sunuz kendımıze dıkkat etmıyoruz bebeklerle ılgılenmekten yemeyı unutuyoruz fazla su içmiyoruz stres yapıyoruz o nedenle sütümüz azalıyor lutfen hamılelıktekı gıbı sık sık yıyın ıcın işte ozaman sutunuz aertacaktır . hamılelıkte oldugu gıbı dıkkat etmıyoruz kendımıze buna bende dahılım (( ama artık ben dıkkat etmeye calısıyorum sızlerde sık sık az az yıyın ve boza için cok faydasını goreceksınız

aynı durumdayız arkadaşım..bizededr mama takvıyesıne başlattı..aptamil 1.iki gündür başladık..ben üstündeki kıvamlara akıl erdiremıyorum..bıde benımkı posta posta oynayarak emmeye alıştıından biberondada aynısını yapıyo..biberonu henuz kavrayamadı benımseyemedı.senınkıde o sorunu yaşıyo sanırım..nasıl başlangıçta memeye alışmak vs yaşadıysak daha kısa sürede bıbeona alışırlar sanırım..buyuzden kaşıkla hiç vermeye çabalama biberona alıştırmaya çalış derim..tabı bıde farklı bişilere sindirimsistemleri tepki verıyo..benımkıde ıkıgundur daha gazlı,huysuz ve daha fazla kusuyo..panık yapma..cuma mutlaka götür eniyi drun rahatlatır seni..ben gece sadece anne sütü verıyorum..gunduz bır ıkı kere emzırıyorum kalanda 60 cc 40 cclık azar azar hazırlayıp verıyorum..a.s.

kızz serenn ben çok yiyorum canım bebişinn rahat durdugu izin verdigi sürece mutfaktayımm homini gırtlagım yanii onuda nasıl durduracagım bilmiyorum. suyuda 3 lt içiyorumdur kesin.
birde hiç pas vermiyon şekerim özledik seni dedik nasılsınız Egemizle dedik hiçç pas vermidin bacim.
herkes eşiyle resimlerini ekledi bende ekleyeyim bari yeni bir resmimiz yok ama olsun.

canım çok yakışmışsınız
valla bizim son fotolarımızda varda koymaya cesaretim yok:çok üzgünüm:

kız yazdım ya gecmiş sayfalara baksana bende ozledım dedım bana gelecektınız gelmedınız bu soguklard zor gelırsınız artıkın dedım aaaaaaaaaaaaaaa gormedın sanırsammm
ege suan memede ınek gorevındeyım şuankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ben cıkıyorum hazırlanmam gerek optum sızi tekrardan iyi seneler dılerim

AYYYY LAVVV YUUUUUUUUUUUUUUUUhihoyyythihoyyytŞeniz:asigim:a.s.a.s.:enbuyukkk:

kızlar ben cıkıyorum hazırlanmam gerek optum sızi tekrardan iyi seneler dılerim

AYYYY LAVVV YUUUUUUUUUUUUUUUUhihoyyythihoyyytŞeniz:asigim:a.s.a.s.:enbuyukkk:

pardon şekercim gözümden kaçmış demekki kusura kalma. havalar ısınsın güzelimm mutlaka görüşelimm.ben gezentiyim havalar ısındımı alırım ogluşumuda gezmelere giderim artıkım.
bizde seni seviyoruz bacimmmm güle güleee.kendinize iyi bakın.

Kızlar şimdiden herkese iyi iyi seneler...allahım hepimize sağlıklı mutlu huzurlu ve bol paralı seneler nasip etsin inşallah...allahım bebişlerimize uzun uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…