- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.121
madela swing kullan bak bende çok fark etti
saol aslıcım nasılsın görüşemiyoruz pek denk gelemedik sanırım ben malum bu ara araziyim kızdan dolayı ama fırsat oldukça girip bakıyorum işte bu resim kızım hastalanmadan 2 gün önce çekilmişti yavru kuşum soldu zayıfladı resmen yaaa
kızlar hepinize merhaba... 2008 bitmiş benim haberim yok ben hala ayın 28indeyiz sanıyorum :roflol: hepinizin yeni yılı kutlu olsun... bebişlerimizle beraber nice yıllara inşallah...
kızlar benim sütüm gitti resmen...senağlama humana, anason, rezene, pekmez, daha neler neler... bi sürü şey içiyorum bi bardak kadar anca geliyor... bizde mecburen mamaya başlayalım dedik... milupa aptamil conformil 1 verdim. burda sizlerden çoğu onu kullanıyo sanırım... ama oğlum bi türlü içmiyo... kaşıkla veriyorum çıkarıyo biberonla veriyorum içine çekmiyo... bi de antibiyotik kullanıyoduk ishal oldu.. napsam acaba bilemedim... havada çok soğuk cumadan önce dr a götüremem.. çok zayıfladı yavrum...senağlama sizce sütü artırmak için ve mamayı kabul ettirmek için ne yapmalıyım...:uhm:
biz de böyleydik hihoyyyt:sm_cool:kaydirigubbakcemile2
birbirimizi öpünce böyle olduk Şeniz
:roflol::roflol: çok hoşmuşsunuz ılk fotoda:roflol:
kızlar hepinize merhaba... 2008 bitmiş benim haberim yok ben hala ayın 28indeyiz sanıyorum :roflol: hepinizin yeni yılı kutlu olsun... bebişlerimizle beraber nice yıllara inşallah...
kızlar benim sütüm gitti resmen...senağlama humana, anason, rezene, pekmez, daha neler neler... bi sürü şey içiyorum bi bardak kadar anca geliyor... bizde mecburen mamaya başlayalım dedik... milupa aptamil conformil 1 verdim. burda sizlerden çoğu onu kullanıyo sanırım... ama oğlum bi türlü içmiyo... kaşıkla veriyorum çıkarıyo biberonla veriyorum içine çekmiyo... bi de antibiyotik kullanıyoduk ishal oldu.. napsam acaba bilemedim... havada çok soğuk cumadan önce dr a götüremem.. çok zayıfladı yavrum...senağlama sizce sütü artırmak için ve mamayı kabul ettirmek için ne yapmalıyım...:uhm:
biz de böyleydik hihoyyyt:sm_cool:kaydirigubbakcemile2
birbirimizi öpünce böyle olduk Şeniz
:roflol::roflol: çok hoşmuşsunuz ılk fotoda:roflol:
yaaa işte ne oldum değil ne olucam demeli bu halimizlede idare ediyoz artık :teytey:
canım çok yakışmışsınızkızz serenn ben çok yiyorum canım bebişinn rahat durdugu izin verdigi sürece mutfaktayımm homini gırtlagım yanii onuda nasıl durduracagım bilmiyorum. suyuda 3 lt içiyorumdur kesin.
birde hiç pas vermiyon şekerim özledik seni dedik nasılsınız Egemizle dedik hiçç pas vermidin bacim.
herkes eşiyle resimlerini ekledi bende ekleyeyim bari yeni bir resmimiz yok ama olsun.
kızz serenn ben çok yiyorum canım bebişinn rahat durdugu izin verdigi sürece mutfaktayımm homini gırtlagım yanii onuda nasıl durduracagım bilmiyorum. suyuda 3 lt içiyorumdur kesin.
birde hiç pas vermiyon şekerim özledik seni dedik nasılsınız Egemizle dedik hiçç pas vermidin bacim.
herkes eşiyle resimlerini ekledi bende ekleyeyim bari yeni bir resmimiz yok ama olsun.
kızlar ben cıkıyorum hazırlanmam gerek optum sızi tekrardan iyi seneler dılerim
AYYYY LAVVV YUUUUUUUUUUUUUUUUhihoyyythihoyyytŞeniz:asigim:a.s.a.s.:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?