- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.161
Canım betülcüğüm benim burcumla ilgili de tahmin yapsana merak ettim...
Canım betülcüğüm benim burcumla ilgili de tahmin yapsana merak ettim...
senelerdir siyaha boyuyorum..bulent ersoyun kuzeni gibiyim:1ninca:artık sıkıldım..sarı tenimi daha sarı gösterıyo..buyuzden akaju denen bi renk var..kolestonda vardı..içinde pempesi bol olan bi kahve kızıl kahve gibi bişi..ama dipleri daha koyu boyatıcam renk daha vurgulu oluyo..bide benım saçımda halka kaynak var..saçlarım ince ve az..yenı bı kuaför arıyorum avrupa yakasından..benım kuaforler caddedendı artık pahalı ve uzak gelıyo..yanı sıyah saçı boyatmak zor..üstüne renk tutmaz..boya silen bi yağ var..bıraz pahalı ama ıkı üçtona kadar açıyo saçı..bıde deklorasyon yani orielle açıyolar ..markası iyi ise orielin çokda fazla yüklenilmezse üç tona kadar az yıpratıp açabılıyoa.s.
bence kumral olllllll
Betülcüm senin gözlerin yeşil miydi hiç dikkat etmemişim ben de ne dikkatsizmişim haa.Bu arada benim kzımın göz rengi hala tam olarak oturmadı şuan koyu yeşil gibi ama haerkes değişir değişir diyor sonunda ne çıkacak çook merak ediyorum:)
bizde davetliyiz. arkadaşımızın evine gitcez ama ipek pek gürültüyü kalabalığı sevmiyooobiz hazırlanıyoruz kociş almaya gelcek yemeğe gitces ordan biraz gezer annemlere felan uğrar 12 olmadan evimize gelcez 2009 a evimizde gircez bizim plan bu kadar siz neler yapıyosunuz
Bu arada benim kzımın göz rengi hala tam olarak oturmadı şuan koyu yeşil gibi ama haerkes değişir değişir diyor sonunda ne çıkacak çook merak ediyorum:)
semacım benim kızımın da gözleri koyu yeşil..değişmedi daha..ama değişir diyo çoğu kişi senin de dediğin gibi..benim gözlerim ela- bal rengi değişiyo..herhalde kızımınki de öyle bir renk olur..ama değişmezse daha güzel olur tabii :CüvCüv:
benim eşimin gözleri mavi benimkiler kahverengi onurun göz rengi doğduğundan beri çok koyu yeşil bazen de kahverengi sanırım bana benzicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?