Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım betülcüğüm benim burcumla ilgili de tahmin yapsana merak ettim...

İyi Akşamlar arkadaşlar benim de misafirlerim vardı yeni gittiler.Zeynepcim adın gerçek adın da zeynep sanırım Zonguldak merkezden misin yeni dikkatimi çekti de benim ailemde Kdz Ereğlide yaşıyor yani ben de orda büyüdüm onun için merak ettim.

Bende dogumdan bır gun once sıyaha boyadım.. hınt kınası ıle.. daha oncede yapmıstım.. aslında kumralım saclarm acık kumral.. kendı sacımın rengın de cok sevıyorum ama sarıya dogru bır ıslem yaptırmstım saclarım kotu bır sarı oldu aynı gunu boyattım fılan bı ton paralar doktum bu ugurda ( ıkı üç defa boyle bır ıslemden sonra artık sıyaha boyadım yıne.. sımdı dıplerımden kumrallar cıktı bıraz o da cok komık oluyor hele guneste dıpler sarı gerısı sıyah gıbı bununda o sıkıntısı var bende.. ama sıyah da yuzumu daha aydınlık gosterıyor gozlerımın yesılı daha ortaya cıkıyor.. sımdı tekrar sıyahamı boyasam yoksa yıne uzatıp sıyahları atsam mı dıye arada kaldım.. acaba bır sure sıyaha devammı etsem.. CADIARZU :bbo:

Son düzenleme:
Zeynep bende burcun nedır dıyorum sana :)) tahmın yap demıssın yorum yap dıye sandım bı an... kaydirigubbakcemile3
Ama senın resmını de gormedım uzun zaman bır konusmuslugumda yok nasıl yapıcam ben sımdı tahmınıı.. CADIARZU neye dayanrak .. fisfisfis

Betülcüm senin gözlerin yeşil miydi hiç dikkat etmemişim ben de ne dikkatsizmişim haa.Bu arada benim kzımın göz rengi hala tam olarak oturmadı şuan koyu yeşil gibi ama haerkes değişir değişir diyor sonunda ne çıkacak çook merak ediyorum:)

Güzel eylül anneleri ve bebekleri yeni yılınız kutlu olsun sağlık mutluluk huzur getirsin inşallah 2009-oğlumla öptük hepinizihihoyyyt

Cnım mavı-yesıl gıbı degıl.. Ela nın yesıle donuk halı vardır ya oyle.. ama sıyah sacta daha yesıl oluyor gozlerım.. mesela saclarım sarıya boyattıgım zamanda saclarımla gozlerım aynı renk olmustu sarı yanıı :) kac kısının de dıkkatını cekmıstı aynı renk olmus dıyee.. donuyor oylee.. kaydirigubbakcemile3

bebeklerın gozlerı kımın kı degısıyor kımınınkı kalıyor bellı olmuyor gercekten.. bır ıkı ay sonra daha bellı olur..

biz hazırlanıyoruz kociş almaya gelcek yemeğe gitces ordan biraz gezer annemlere felan uğrar 12 olmadan evimize gelcez 2009 a evimizde gircez bizim plan bu kadar siz neler yapıyosunuz

canım ben kumral ve sarışınları çok beğenirim hep kızımda sarışın olsun istediydim esmer oldu babası gibi.
renkli göz kumral saçlar açık ten çok güzel olursun bence.

biz hazırlanıyoruz kociş almaya gelcek yemeğe gitces ordan biraz gezer annemlere felan uğrar 12 olmadan evimize gelcez 2009 a evimizde gircez bizim plan bu kadar siz neler yapıyosunuz
bizde davetliyiz. arkadaşımızın evine gitcez ama ipek pek gürültüyü kalabalığı sevmiyooo
evde alıştı sakinliğe
bakalım durmassa erken dönücez eve

Bende kocişi beklıyorum... 6,30 gıbı gelıcek.. annesıne gıdıcez.. yemek fılan yıyecegız.. onun ustuıne benım teyze kızları tarafından bır davet te var ama annesıne onceden soz verdıgımız ııcn arada kaldık.. onlardan erken kalkarsak bır de teyze kızlarına gecebılırız yada gecmeden eve geleebılır ısrar edıyorlar ama bakalım neducukk ...Bana kalsa yatıp uyurum valla :))

Nuray çok tatlı kızın adı gibi duru güzel gerçekten :CüvCüv: ne
güzel de gülmüş ya maşAllah
size de Allah ayırmasın :asigim:

Bu arada benim kzımın göz rengi hala tam olarak oturmadı şuan koyu yeşil gibi ama haerkes değişir değişir diyor sonunda ne çıkacak çook merak ediyorum:)

semacım benim kızımın da gözleri koyu yeşil..değişmedi daha..ama değişir diyo çoğu kişi senin de dediğin gibi..benim gözlerim ela- bal rengi değişiyo..herhalde kızımınki de öyle bir renk olur..ama değişmezse daha güzel olur tabii :CüvCüv:

benim eşimin gözleri mavi benimkiler kahverengi onurun göz rengi doğduğundan beri çok koyu yeşil bazen de kahverengi sanırım bana benzicek

benim eşimin gözleri mavi benimkiler kahverengi onurun göz rengi doğduğundan beri çok koyu yeşil bazen de kahverengi sanırım bana benzicek

bizim de babamız koyu kahve gözlü..ama büşra 'nın saçı kaşı benimki gibi olmuş, açık kumral..inşAllah göz rengi de bana benzer :1rolleyes:

zaten büyüdüklerinde benimki keşke babama benzeseydi gözlerim diyecek seninki de anneme benzese diyecek Allah biliyor artık, renk önemli değil bence önemli olan bakışlardaki anlam

bizim ikiminze kahverengi
ipoşumun ise maviiiiii dermişim.delikafadulden
ya zaten ben renkli gözü sevmem (istemem yan cebime koy)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…