E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.181
zaten büyüdüklerinde benimki keşke babama benzeseydi gözlerim diyecek seninki de anneme benzese diyecek Allah biliyor artık, renk önemli değil bence önemli olan bakışlardaki anlam
bizim ikiminze kahverengi
ipoşumun ise maviiiiii dermişim.delikafadulden
ya zaten ben renkli gözü sevmem (istemem yan cebime koy)
kıs güüll burdasın gördüm seniii
beni dogurtanların başında gül vardır arkadaslar bana bol bol yer sildirdi merdiven in cık dedi anam o gün sancım tuttu:roflol:
valla profüsür doçenç duktur ebe hanım gibisindelikafadulden
bizim komşumuzun öyle valla anne baba kahverengi çocukları masmavi gözlü kaydirigubbakcemile3 olabilir yani sürpriz kaydirigubbakcemile3
Bende dogumdan bır gun once sıyaha boyadım.. hınt kınası ıle.. daha oncede yapmıstım.. aslında kumralım saclarm acık kumral.. kendı sacımın rengın de cok sevıyorum ama sarıya dogru bır ıslem yaptırmstım saclarım kotu bır sarı oldu aynı gunu boyattım fılan bı ton paralar doktum bu ugurda( ıkı üç defa boyle bır ıslemden sonra artık sıyaha boyadım yıne.. sımdı dıplerımden kumrallar cıktı bıraz o da cok komık oluyor hele guneste dıpler sarı gerısı sıyah gıbı bununda o sıkıntısı var bende.. ama sıyah da yuzumu daha aydınlık gosterıyor gozlerımın yesılı daha ortaya cıkıyor.. sımdı tekrar sıyahamı boyasam yoksa yıne uzatıp sıyahları atsam mı dıye arada kaldım.. acaba bır sure sıyaha devammı etsem.. CADIARZU :bbo:
hepinize iyi seneler diliyorum.
önce sağlık,huzur,mutluluk,dünyada da barışın olduğu bir yıl olur inş.benim oğluşumda 2009'a gaz sancısıyla girdi.Allah'ım inş.bütün senemiz böyle geçmez.
Halimecim sağol size de iyi seneler kaydirigubbakcemile5
gaz sancınız en kısa sürede biter umarım..benim kızım gazını kusarak çıkarttığı için gaz sıkıntımız olmadı gibi..ilk günleri saymazsak..
büşra uyuyordu yeni yıla girerken, kusmuyordu Allahtan kaydirigubbakcemile3
inşAllah senemiz sağlıklı ve güzel geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?