Doğum yapmış olan anneler buraya....

zaten büyüdüklerinde benimki keşke babama benzeseydi gözlerim diyecek seninki de anneme benzese diyecek Allah biliyor artık, renk önemli değil bence önemli olan bakışlardaki anlam

çok haklısın fatmacım insanoğlu işte şöyle olsa böyle olsa diyoruz hep ama en büyük mucize sağlıklı bakıyor olmaları zaten.. Allah kendilerine sağlık versin de gerisi boş.. ben zaten hamileyken onca testin taramanın ardından diyordum hep, sağlıklı olsun da zenci olsa da önemli değil diye yerimseniben :sm_cool:

bizim ikiminze kahverengi
ipoşumun ise maviiiiii dermişim.delikafadulden
ya zaten ben renkli gözü sevmem (istemem yan cebime koy)

bizim komşumuzun öyle valla anne baba kahverengi çocukları masmavi gözlü kaydirigubbakcemile3 olabilir yani sürpriz kaydirigubbakcemile3

Hahayyyytt ay Serenciim çok hoşsuun,bak tavsiyelerimi dinlemeseydin kız sen hala doğuramamış olacaktıın...kız 2.ye de aynı tavisyeleri yap hatta hergün gel benim evimi sil,oldu muulülülülülülü

bizim komşumuzun öyle valla anne baba kahverengi çocukları masmavi gözlü kaydirigubbakcemile3 olabilir yani sürpriz kaydirigubbakcemile3

Benim de eşiminde gözleri kahverengi ama Ayçoşunki mavisırnaşık şey
babannesine çekmiş,mavi boncuğum benim..
:asigim:

Hepimize a.s.sağlıklı,mutlu,huzurlu,bebeklerimizle neşeli bir yıl dilerim arkadaşlar...Hayatımızın en güzel yıllarından birini yaşayalım inşallah.:Saruboceq:

lan amma kaynatmışınız bugün burda ne ara yemek hazırladınız?masa kurdunuz oluuum....Ben bütün gün okudum ama yazamadım,resimler koyulmuuş hepimize maşallah süpanallah..
Duygucum Egoşa nazar mı değdi hayatım?Öp onu yerime hepiniz benim yerime öpün ben öpe öpe kuruttum kızımın yanaklarını.
hihoyyyt:lepi:

Evvetttttttttttt kızlarrr 2009 hepimize hayırlı uğurlu olsunnnnnnn nerdesiniz yaww 1 senedir girmemişsiniz topiğeee:roflol::roflol::roflol:

[/url][/IMG]

2009 bizlere,eşlerimize,bebişlerimize ve tüm sevdiklerimize sağlık , şans , mutluluk ve huzur getirsin inşallahh
:teytey::teytey::teytey:a.s.

aynen..bende kumralım..dipten çıktılarçok kötü oluyo koyu saç açık dip..ama ben kaşlarımı hiç almadığımdan ve rengı koyu oldugundan sıyaha boyadımmı saçımı herkez benı esmer sanıyo..tenım kırık bugday..beje kaçan bi bugday..pembe beyaz olsaydım kesın en açık kızıl ve sarıları kullanırdım..ama deilim..gözlerimde sarı kahve..evet sıyah ten rengını öne çıkarır hatları vurgular..olgun ıfade verır..ama doğada sıyah dıye bı renk yok aslında..ve toplumun cogunun esmer oldugu bı yerde silikleştirir..bence sen kızıl tonlarını denıyebılırsın..sevıyosan eğer..ama kızılında tonunu vermek çok önemli..koyu ve vıyoleye bakınca cadı gibi olabiliyo..kahveli kızıllar ama açık tonlarda..aralarda soğankabuğu bakır balyajlar ve dipler bikaç ton koyu..ama sarı diyosan röfleli deil tek ton bebe sarı,dipler gene bi iki ton koyu ..ama işte sarıda sabır işi şu durumda..siyahtan dönerken ılk etapta istediğinin olması mucıze bı kuaföre düşmekle mumkun..anca bı ıkı aylık işlemlerden sonra oturu sarı..sabrın varsa tabi..a.s.

Kızlar hepinize iii seneler ...a.s.

2009 hepimize uğurlu gelsin...Herşeyden önce sağlık,mutluluk, huzur ,bolluk bereket getirsin. Minik meleklerimiz sağlıklı sıhhatli büyüsünler....

Benim kızım 2009'a uyuyarak girdi ama hemen uyandı.. Bi dalıyo 15 dk. sonra uyanıyo yine bu aralar...Göğsümde uyuyo.. Ama bi çekiyo bi bırakıyo ağlıyo...Nereden alıştı anlamadım....

2009'un ilk gününden kocaman GüNaYdiN a.s. a.s.
bu yeni yıl; mutluluk sağlık huzur barış getirsin inşAllah bütün dünyaya..
sevgiler. . Şeniz :1hug:

hepinize iyi seneler diliyorum.

önce sağlık,huzur,mutluluk,dünyada da barışın olduğu bir yıl olur inş.benim oğluşumda 2009'a gaz sancısıyla girdi.Allah'ım inş.bütün senemiz böyle geçmez.

günatdın herkese yeni yılınız kutlu olsun bebeklerimize ve bizlere sağlık mutluluk başarı ve en önemlisi huzur getirsin

hepinize iyi seneler diliyorum.

önce sağlık,huzur,mutluluk,dünyada da barışın olduğu bir yıl olur inş.benim oğluşumda 2009'a gaz sancısıyla girdi.Allah'ım inş.bütün senemiz böyle geçmez.

Halimecim sağol size de iyi seneler kaydirigubbakcemile5
gaz sancınız en kısa sürede biter umarım..benim kızım gazını kusarak çıkarttığı için gaz sıkıntımız olmadı gibi..ilk günleri saymazsak..
büşra uyuyordu yeni yıla girerken, kusmuyordu Allahtan kaydirigubbakcemile3
inşAllah senemiz sağlıklı ve güzel geçer..

inşallah mervecim ya.tam bitti diyorum yeniden başlıyor.tam bir gazman ya.kaydirigubbakcemile3 neyse rezene çayı yaptıkta iyi geldi.sonrada bütün üstünü kaka yapmış.gecenin bi vakti birde üstünü başını değiştirdik.gerçi dün çok kustu.birazda üşüttü galiba çünkü kakasıda yeşildi.yani yeni yıla ayrıca birazcık hasta olarakta girdi.

inş.bebeklerimizin gazları ve kusmaları en kısa zamanda geçer.:Saruboceq:Allah sağlık sıhhat versin bebeklerimize.

2009 un ilk gününden herkese tünaydııın.inşallah hepinizde harika bi yıl geçirirsiniz.dün herkes kocişiyle resmini koymuş özendim.buda ben ve kocişim

Herkes mutlu yıllaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ben dün hiç giremedim, vakit bulamadım, temizlik vardı akşam için alışverişti, yemekti derken su gibi geçti zaman...Akşam ben eşim ve nazlım başbaşaydık, her ne kadar saat 9 gibi nazlı ağlama krizine girdiyse de genede kazasız belasız bir geceydi...12 gibi bayılttım nazlıyı, saat tam 12 de uyuyordu meleğim..tam 12 olduğunda içeri gidip elinden öptüm sessizce..onu bize verdiği için teşekkür ettim allaha.Ona sağlık, uzun ömür ver dedim. Çünkü geçen sene tam 12 de bebeğim olsun diye dilemiştim...Allah olmayanlarada ver yarabbim..Ve en önemlisi hastalara şifa ver allahım...

Dün gece alkol almadım, ama kolanın dibine vurdum diyebilirim ve inanın alkol almış gibi kafam keyif oldu..Koladaki kafein mi çarptı bilmiyorum :)) :roflol:

Saat tam 12 ye kocamın isteği üzerine hadise hanımefendiyle girdik!!! klava:klava:

Birde bizim balkondan karşı taraf, bir miktar da boğaz görünüyor, tam 12 de istanbulun çeşitli yerlerinden yüzlerce havayi fişek attılar, onları izledik...sositososito

Böyle işte bizim yılbaşımız böyle geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…