Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım ben anlamadım 20 derece çok soğuk değil ki..:uhm:uygunu 20-22 zaten benim bazen gece 17-18 dereceye düşüyor oda sıcaklığım...

iaşAllah canım inşAllah..3. ayda bitti diyor çoğu kişi gaz ve kusma için ama...buna da şükür diyelim..en büyük derdimiz bu olsun inş.. geçmiş olsun bu arada canım, soğuk almış demek ki miniğin :ecrin_bebek: öp benim yerime oğluşunu :CüvCüv:

Özlem çok yakışmışsınız canım Allah ayırmasın..
bu resimleri ne güzel yapıyorsun sen yaa hihoyyyt ben hiç beceremem bu işleri :lepi:

Kızlar şimdi gördüm fotoğraflarınızı..hepiniz ne kadar aydınlık yüzlüsünüz...

Patikcim şekerim sen neymişsin öyle, çok kadınsı bir bayansın...
Allah nazardan korusun...
Bu arada benim saçlarımda siyahtır..ama boya değil doğuştan gelen bir siyahlık...Ben kumrala boyatmak istiyorum ama eşim boyattırmıyor, zaten kuaförde açmaya kıyamıyor bir türlü...

Birşeyi farkettim resimlerde hepinizin eşi ne kadar da genç...benimki 38 yaşında aramızda 10 yaş fark var...

Bende kocamla resmimi koyacağım..ama lütfen alıntı yapmayın gün sonunda resmi sileceğim...

Son düzenleme:

benim kızda uyuyarak girdi inşallah bol uykulu bol iştahlı ve sağlıkla devam eder bebişim tabiii herkesinkii

sedacım çok tatlı çıkmışsınız bence yaşın önemi yok zten önemli olan anlaşabilmek ve mutlu olmak benim eşim de benden 1,5 yaş küçük ama çok ii anlaşırız

buda ben ve kocişimmm 2,5 yıl önce çekildi bu resimm ve o zamanlar sarışın bir hatundum yine olucammm YAKINDAA

........................................................

Son düzenleme:
kızlar hepinizin resimleri çok tatlıı
allah bebişlerinizle kocişlerinizle uzunn yıllar göstersin.
benim biraz moralim bozuk . deniz emmiyo sadece uykuluysa emiyor yoksa kıyameti koparıyor .dün bütün akşam ağladı yavrum çok huzursuzdu ama biberonla verince sütümü lokur lokur emiyo 140-150 cc damla bırakmıyo.niye böyle oldu bu çocuk ya acayip moralim bozuluyor . annem emzik yüzünden oldu diyor ne yapcam bilmiyorum böyle sütüm bitecek diye korkuyorum . yetmiycek böyle süt sanırım mamaya başlamamız gerekecek

bride çok hoş görünüyosun

işte buda bizim dün gece ilerleyen saatlerde çekilmiş resmimiz ben üstümü değiştirip 3 aydır üzerimden çıkarmadığım üniformalarımı giymişim gene :) denizde daralıp kotunu çıkartmış :))

yeni yılın ilk günü umarım güzel geçmiştir biz yemek yedik dışarda sonra annelere gittik oğlum yolda uyudu 11:30 gibi eve geldik pijamaları giydik hoop yatağa oğlum uyuyarak biz tv seyrederek girdik
ama akşam canım sıkıldı yemeğe giderken ne güzel siyah elbise çizme felan giycektim hazırlandım giydim elbisemi tam çıkcas ayyyyyyy çizme bacağıma olmadı yaw fermaurı kapanmadı neyse napalım çıkardık fix kıyafetlerim olan yani eşofmanlarımdan adidasları giydim mecbur bu bacak neden kilo aldıki yaw Allah Allah

Herkesin resimleri pek güzel Maşşalah Allah mutluluğumuzu bozmasın inşallah
Bende özendim resim koyayım bari

................

Son düzenleyen: Moderatör:
pehhhh resme bak be aççık daha kocaman koysaymışım yaw kabak gibi neyse bakın da silem ben benimki görmesin

mommy papatyam arzuercan gözde
ne güzel görünüyorsunuz mutlu aile tablosu
hayatta en büyük servet bu
hepimizin mutluluğu bir ömür olsun inşallah

Son düzenleme:

Kızıl renkler bazılarına gercekten yakısıyor begenıyorum ama kendıme yakıstıramıyorum hıc denemeyı dusunmedıgım bır sac rengı nedense.. dedıgın gıbı bebe sarısı dığler bır kac ton koyu bırsey ıstıyordum.. ama o kadar cesaretım olmadı malesef.. daha dogal sarıları tercıh etmeye calıstım.. röfleyı oldum olası sevmıyorum nedense ozellıkle cok koyu sacların uzerıne atılan koyu sarı rofleler.. ama bazı sac renklerıne cok guzel gıdıyor rofle herkese yakısmıyor yakısana da cok guzel olabılıyor.. bır kac defa farklı kuaforlerde sarı sevdamı bulmaya calıstım ama dedıgın gıbı kuafore gırıp cıkmayla bır kerede olucak seyler degıl sanırım.. ama benım de sabrım yok hıc.. bır seferde olsun ıstıyorm ıstemedıgım bır ren bır ton la bır gun bıle duramıyorum ya aynı gun boyatıyrum ya ertesı gunu erkenden gıdıp boyatıyorum :) bu cabalar ıcınde cok para harcadım artık esıme sarı sac ın s sını soylıyecek yuz kalmadı dersem anlarsın kaydirigubbakcemile3 bırde o cok platın sarı gıbı sarıları yanı cok ıddıalı renklerı sevmıyor o yuzden orta yolu bulayım dedım ama sonuc hep basarısız.. sımdı ıkı arada kaldım.. sıyaha devammı yoksa kumrala donusmu dıye.. bırde kendı sacıma dondugum de acaba paptya suyu yada bazı dogal karısımlar sacıma dogal bır sarılık verırmı hanı denız e gırınce gunesle vs acılan saarı turlerı vardır ya... bılemıyorum valla ıyıce arap sacı oldu benım bu sac mevzuumm...
--------------------------------------------------
işte buda eylül naz

Canım oyun halısını almıssınız sanıyorum resım de gordum.. nasıl sevdımı eylül nazz. oynuyormu prenses ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…