- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.201
MOMMYYY kader arkidişim benim bazen gerçekten de sinirlerimin harab olduğunu hissediyorum ve bagırmamak için kendimi zor tutuyorum.normalde çok sinirli bir insanımdır maalesef.. kendi kendime şöyle diyorum kriz anlarında,O nun dünyaya gelmesini sen istedin O nun seçimi değildi.sinirlenmeye hakkın yok ne gerekiyosa yapacaksın..
ben pekmezi nane limonun içine kayıp veriyorum.evimiz buzzz gibi bizim aradabir üşütüyor askım.gece 20 dereceye düşüyor,düşünün artık.çok dikkat ediyorum ama terletme korkusu da var off of yaz gelseydi.
a.s.Kızlar, alakasız ama içinizde güzel bir paçanga böregi tarifi verebilecek olan var mı galeta ununa bulanandan istiyorum.resmen aşeriyorum.. :1shok:
şu yemekteyiz programında nil yapmıştı izleyen var mıııı?
inşallah mervecim ya.tam bitti diyorum yeniden başlıyor.tam bir gazman ya.kaydirigubbakcemile3 neyse rezene çayı yaptıkta iyi geldi.sonrada bütün üstünü kaka yapmış.gecenin bi vakti birde üstünü başını değiştirdik.gerçi dün çok kustu.birazda üşüttü galiba çünkü kakasıda yeşildi.yani yeni yıla ayrıca birazcık hasta olarakta girdi.
inş.bebeklerimizin gazları ve kusmaları en kısa zamanda geçer.:Saruboceq:Allah sağlık sıhhat versin bebeklerimize.
teşekkür ederim mervecim.ben seni çok merak ediyorum.bide seni görsemmm(bu arada eminim çok tatlısındır.)kızından belli..
Kızlar hepinize iii seneler ...a.s.
2009 hepimize uğurlu gelsin...Herşeyden önce sağlık,mutluluk, huzur ,bolluk bereket getirsin. Minik meleklerimiz sağlıklı sıhhatli büyüsünler....
Benim kızım 2009'a uyuyarak girdi ama hemen uyandı.. Bi dalıyo 15 dk. sonra uyanıyo yine bu aralar...Göğsümde uyuyo.. Ama bi çekiyo bi bırakıyo ağlıyo...Nereden alıştı anlamadım....
Kızlar şimdi gördüm fotoğraflarınızı..hepiniz ne kadar aydınlık yüzlüsünüz...
Patikcim şekerim sen neymişsin öyle, çok kadınsı bir bayansın...
Allah nazardan korusun...
Bu arada benim saçlarımda siyahtır..ama boya değil doğuştan gelen bir siyahlık...Ben kumrala boyatmak istiyorum ama eşim boyattırmıyor, zaten kuaförde açmaya kıyamıyor bir türlü...
Birşeyi farkettim resimlerde hepinizin eşi ne kadar da genç...benimki 38 yaşında aramızda 10 yaş fark var...
Bende kocamla resmimi koyacağım..ama lütfen alıntı yapmayın gün sonunda resmi sileceğim...
]
Kızlar şimdi gördüm fotoğraflarınızı..hepiniz ne kadar aydınlık yüzlüsünüz...
Patikcim şekerim sen neymişsin öyle, çok kadınsı bir bayansın...
Allah nazardan korusun...
Bu arada benim saçlarımda siyahtır..ama boya değil doğuştan gelen bir siyahlık...Ben kumrala boyatmak istiyorum ama eşim boyattırmıyor, zaten kuaförde açmaya kıyamıyor bir türlü...
Birşeyi farkettim resimlerde hepinizin eşi ne kadar da genç...benimki 38 yaşında aramızda 10 yaş fark var...
Bende kocamla resmimi koyacağım..ama lütfen alıntı yapmayın gün sonunda resmi sileceğim...
aynen..bende kumralım..dipten çıktılarçok kötü oluyo koyu saç açık dip..ama ben kaşlarımı hiç almadığımdan ve rengı koyu oldugundan sıyaha boyadımmı saçımı herkez benı esmer sanıyo..tenım kırık bugday..beje kaçan bi bugday..pembe beyaz olsaydım kesın en açık kızıl ve sarıları kullanırdım..ama deilim..gözlerimde sarı kahve..evet sıyah ten rengını öne çıkarır hatları vurgular..olgun ıfade verır..ama doğada sıyah dıye bı renk yok aslında..ve toplumun cogunun esmer oldugu bı yerde silikleştirir..bence sen kızıl tonlarını denıyebılırsın..sevıyosan eğer..ama kızılında tonunu vermek çok önemli..koyu ve vıyoleye bakınca cadı gibi olabiliyo..kahveli kızıllar ama açık tonlarda..aralarda soğankabuğu bakır balyajlar ve dipler bikaç ton koyu..ama sarı diyosan röfleli deil tek ton bebe sarı,dipler gene bi iki ton koyu ..ama işte sarıda sabır işi şu durumda..siyahtan dönerken ılk etapta istediğinin olması mucıze bı kuaföre düşmekle mumkun..anca bı ıkı aylık işlemlerden sonra oturu sarı..sabrın varsa tabi..a.s.
--------------------------------------------------
işte buda eylül naz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?