- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #6.221
çok güzel görünüyosunuz2009 un ilk gününden herkese tünaydııın.inşallah hepinizde harika bi yıl geçirirsiniz.dün herkes kocişiyle resmini koymuş özendim.buda ben ve kocişim
evet aldık betülcüm ama hala pek fazla gelişme yok.yani çabuk sıkılıyo.kucağımda olursa iyi.ozaman o aslanla falan nasıl konuşuyo anlatamam.ama yatmak istemiyo.nasıl alışcak bilmiyorum.
...........................................................
çok güzel görünüyosunuz
hemde birbirinizede benziyorsunuz yani bana öyle geldi.
bana ne bana ne bende koycam resmimizi çok özendim.
işte ben ve oğlum.mevlüdümüzde çekilmiştik.
bu da çekirdek ailemizzzz...
bebiş aynı babası sanki baksana nerdeyse aynı pozu vermişler öptüm tatlışı
sende kırmızı kurdaleyle pek tatlı çıkmışsın.
bende özenip kırmızı kurdaleli bi toka almıştım hamişken ama hiç takmadım
ay bugün resim koyasım geldi valla.işte buda oğluşum.
Allah nazarlar korusun kuzunu
Bugun eşime tatıl...hihoyyytevlendıgımızden berı hatta onun oncesınden berı calıstıgı yerde resmı tatıllerde ılk kez tatıl yapıyor bayram lar harıc..
cok sevndım pazar gıbı bır gun gecırıyoruz..bugun 10 a kadar uyudum esım baktı.. gercı gece 2 yı gecerken anca yattık o saatte gelmsıtık eve...
sımdıde oğlumda uyuyor babası da ıkısıde dınlenıyor... boylesı var mı yaa...:sm_cool: kendı evımde sele serpe yatmak ıstedıgınde kalkmak bır yere yetısıcek derdı olmaması, gıden gelen olmaması.. özgürlüğüme cok duskunum yahuuuu.. kaydirigubbakcemile2
betülcüm,sulu ova ve merzifon karışımı.ama eşim eskişehir doğumlu.ailesi oralı.sositosositoÖzlem eşin amasyanın neresınden.. Bende Amasyalıyım :)
valla al bendede okadar..dün akşambizde eşimin arkadaşlarındaydık..onlarından bızden 40 gün küçük bebeği var..topuklarıma vuravura geldim eve..evleri bide ufak..içim darakldı..onlar alışkın..kadında çalışıyo..ama benım ruhumsıkıldı..dediin gibi ev en buyuk özgürlük..allah bide şöyle bahçeli bi ev nasip etse oh ozaman..iki tavuk,bi kurt,3 tekirkaydirigubbakcemile3bide benım kuzu oynaya oynaya büyüseler..saçagelince..bende sabırısızm..sarı sabır ister ama tuttumu hep oyle gıdıcek..onca zaman sabrettık..bidaha sıkılıpta sıyah yapma derim..bence iyi kuaför bulmaya çalışmalısın..sizin oralarda pek kuaför yok sanırım..gerçekten iyi bi kuaför bul bence ve ne istediğini etraflıca anlat..boya silen yağ var..oriele gerek kalmadan tek işlemle sarı deil ama sarıyı uygulayabılceklerı tona kadar açabılen işlemler var..çokda bşi diil aslında..bencede röflesana gitmez..tek renk sarı ama dip koyu..bebesarı dediğim koyu tatlı sar zaten..bi yerde bulursam koyarım resmını..baktın sıkıldın yınede sıyah yapma..kahvelerle oyna derima.s.
betülcüm,sulu ova ve merzifon karışımı.ama eşim eskişehir doğumlu.ailesi oralı.sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?