E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.161
İyi akşamlar arkadaşlar
Sabahtan beri pc açık ama bir türlü oturamadımm.
Bu sabah S.ocağına gittik, pnomokok aşısını yaptırmak için ama artık bir önceki aşıyla yapılacak aşının arasında 2 ay dolması gerekiyormuş .önceleri aşı aralrı bir aydı şimdi iki aya çıkarmışlar,Sağlık Bakanlığından yeni gelmiş yazı,sizlerde duydunuz mu böyle bir şey?
Mervecim nasıl alıştırdın göğsünde uyutmaya? keşke benimkide göğsümde uyusaa..
Kızlar az önce annemle konuşuyorduk filistinlileri ,Allah yardımcıları olsun biran önce bitsin artık...
Anne olunca direk ordaki anneler yavrularıyla ne yapıyorlar diye düşünüyorsun,bi an orda olsaydımm ne yapardım diye düşündüm de.......
Allah göstermesin yaşatmasın bizlere,herkese..
Sonra kendime çok kızdım böyle acılar yaşanırken bense ufacık şeyleri sorun ediyorum!!Hamdolsun Allahıma..
arkadaşlar benim kız gece 1.30 dan önce uyumuyor sizinkiler saat kaçta uyuyor bilgilendirirseniz sevinirim...
ay o komşu gürültüsü yokmu demeyin bana sinirim zıplıyor valla benim üst kat boştu hemen hemen 1 yıl olacak bir aile taşınış tanımıyorum ama 3-5 ay ses seda yoktu bende evlilik hazırlığı falan yapan çift falan diye düşünmüştüm meğer değilmişş yazın memlekette kalmışlarmışşş 3 çocuk 18-14-1 yaşlarında , bebek ağlar ona kimse bişey diyemez mani olunabilecek bişey değil sonuçta ona hiç lafım yok ama 18 yaşındaki çocuk konservatuar öğrencisi sanırım alet çalıyor ve sanki dibimde çalıyorr hani şu kemanın kocamanından var ya adı neydi yaww viyolonsel di sanırım bide piyano var evde galiba yada piyano resitali dinliyor kafayı yicem apartman görevlisini kaç defa gönderdim kapılarına banamısın demiyorlar bu sabah yine piyano sesi geliyor ama nassılll anlatamam size başım ağrıyor zaten eşim görevliyi onları uyarmaları için hoperlöre basmaya gidiyordu ki duuuurrrr dedim sakın çağırma bunlar laftan anlamıyorlar dedim ve kızı al yatak odasına git dedim oda şaşkın şaşkın napıcan dedi bende giiiittt dedim bağırarakk ve oturma odasına yöneldim hemen bir müzik kanalı açtım uydudan ve rock müzik tabiii seside sona verdim odanın kapısını kapadım salona gittim ordaki televizyonunda aynı kanalı açıp ses son ses tabii kapıyı kapatıp yatak odasına gittip odanın kapısı kapanınca ses fazla gelmiyor tabii kızım ve kocamla tam 5 dk oturdum veeeee sonra tv leri kapatıp dinledim ses kesilmişti DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİR DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLERR allahtan bizim yan komşu hostess pek evde olmuyor altımdaki daire boşş karşımdakide kulağı ağır işiten yaşlı çift oturuyorr kimse rahatsız olmadan bu işide böle halletmiş bulunuyorum bidaha sesi bu kadar açmaz yada evde müzik aleti çalmazlar herhaldeee:roflol:
ben yoğurt konusunda şanslıyım bizim burda bir sütçümüz var adamı araştırdık yerini gidip gördük haftada bir kez alıp mayalıyorum kendim zaten bende market yoğurdunu yiyemeyenlerdenim çünkii ve mayalayınca güzel oluyor asıl yoğurt bu yanii
günaydın canım,yanlış bilmiyorsam bebişlere kapalı sütle yapmamız gerekiyor yoğurdu.....
ay az önce hapşırdım nasıl ağladı yazık yavrum ya :CüvCüv:
nasıl şiddetli hapşırdıysam artık kaydirigubbakcemile3 korkuttum çocuğu :bbo:
Günaydın kızlar
benimkide uyumadı bu gece 2.30 da yattık.8 de kalktı şimdi uyuyor hanımefendi.neden böyle oldu?
Hicrancım ben sana bişey soracam hep unutuyorum.Senin sütün ilk kızındada böyle az mıydı?Benimkide ikincide böyle mi olacak diye soruyorum canım.
canım benim ilk kızımda normal doğumdu ve kötü geçmişti dr hatasından dolayı dikişlerim hatalıydı doğum anında sökülüp tekrar dikilmişti ağır geçirmiştim 2 ay normal emzirdim göğüslerim şişerdi sütten 2 ay sonra ağrılarım oldu dikişlerimde enfeksiyon oluşmuştu ve 1 aykadar penisilin tedavisi gördüğümden kızımı emzirememiştim pompayla sağıp atıyordum sütü sonrada kız mamaya alıştı biberonu sevdiğinden göğsümü almaz olmuştu ama geceleri emzirirdim 6 ay emdi sütüm yetiyordu 6 aydan sonra sütüm azaldı kız emmedi vss süt gitti ama şimdi daha 2.ayda benim süt azaldı ve 4 ayı doldurmadan sütüm gitti nerdeyse her doğum farklı oluyor korkma öncekinde varken şimdi yok bende işte bu sefer hiç göğüslerim şişmedi göğsümden süt sızmadı 1 kez olmuştu oda daha 15-20 günlerdeyken benim annem abimi emzirememiş 1. ayda sütü yetmemiş ve kesilmişş ama bende sütü elbiseleri yemiş hep 2 bebek doyardı diyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?