Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın kızlar hayırlı birgün dilerim herkese...dün gece benim tunahanım da 2 ydi ancak uyutabildim her zaman 10-11 de uyuyan bebişim dün gece muzurluk yaptı aslında uyumuştu aynı saatinde ama bi uyandı daha uyur uyutabilirsen..ölüyorum uykusuzluktan

amin edacım Allah hiçbir anneye yaşatmasın inşAllah böyle acılar, oradakilerin acıları da son bulsun bir an evvel inşAllah :Saruboceq:
Canım benimki kendiliğinden emerken uyur çoğunlukla..bi ara uyusun diye ayağımda sallıyordum, inatla uyumuyordu meme emerken uyumayı tercih ediyo miniğim :ecrin_bebek:

arkadaşlar benim kız gece 1.30 dan önce uyumuyor sizinkiler saat kaçta uyuyor bilgilendirirseniz sevinirim...

canım benimki de onbeş yirmi gün evveline kadar 1- 1.30 dan önce uyumazdı..şimdi 11 e doğru yatak odasına geçiyoruz emzirme alt değiştişrne vs..uykusu geliyor emerken uyuyor 11- 11.30 arası..

Hicrancım sizin komşu yine iyimiş sadece çalıyormuş kaydirigubbakcemile3
bizde annemin evinde bi yan komşu var adam piyano çalardı karısı ve kızı da şarkıyla eşlik ederdi..hem çalıp hem söylüyolardı yani delikafadulden uyu uyuyabilirsen...
diğer komşularla karakolluk oldular şimdi çıtları çıkmıyo kaydirigubbakcemile3

günaydın canım,yanlış bilmiyorsam bebişlere kapalı sütle yapmamız gerekiyor yoğurdu.....

herkese günaydın bugün bende uykusuzum arkadaşlar yaaa, her gün 9 30 da uyurdu kuzum sbaha 7 de uyanırdı dün 930 da uyudu 1030 da bir uyandı mızık mızık yaptı durdu ne kadar uyutmaya çalışsamda tam uykuya geçemedi gözleri kapalı huzursuzdu, saat 1200 da ancak uyudu gecede beni uyutmadı hiç, bugün pestilim çıkmış durumdayımmmm, akşam eve gider gitmez 1 saat kestiricemmmm acaba ağrır bir yerimi vardı kuzumun yaaaa niye böyle yaptı anlamadım.

aynen aytencim ya bende uykusuzum eve gidip hemen yatsam diyorum ama yine bebişimi özlemiş olucam dayanamıcam onunla fazladan bir saati bile kar sayıyorum ben

HERKESE MERHABALARRR ben yeni uyandım kahvaltımı ettim geldim kız gece geç yatıyor sabahta bu saat oldu uyuyorr zilli sabah yedirip altını değiştim yattı gene sonra yine uykuda mamasını yedi uyanmadı 12 ye kadar uyuyor geç yatınca allahtan bende onunla yattım bu saate kadar benim yatağıma aldım saat 8:30 da ablasını okula gönderirken kaldırmadım bizim yatağı çok seviyorr kokumuzu hissesince herhalde uyuyorr minik kuşumm

günaydın canım,yanlış bilmiyorsam bebişlere kapalı sütle yapmamız gerekiyor yoğurdu.....

ilk kapalı sütlerle denemiştim yoğurt yapmayı içlerine bazı maddeler koyuyorlar bozulmasın diye ondan sanırım krema gibi oluyor tadı tuzu yokk ben dışarıdan alıyorum sütü güveniyorumda aldığım yere gidip yerini gördüm veterineri falan herşeyi özenle takip ediyor adam o yüzden ordan alıp kendimize yoğurt yapıyorum kızıma da vericem valla ne yalan söliim

GüNaYDıN GüNaYDıN

Umarım güzel bir gün olur bizler ve bebişler için.. İstanbul bugün Güneşli... Hava böyle güzel olunca bende kendimi daha iyi ve enerjik hissediyorum... :teytey::dance:

Bugün Güzel Bir gün olacakkkkkk :sm_cool::sm_cool:

,Bora da sabah 5 den beri uyumadı desem yeridir.. Tabi beni de uyutmadı... Sarhoş gibiydim ama kahvaltımı yaptıktan sonra ve havayı böyle güzek görünce daha iyi hissediyorum.. Bugün belki dışarıya çıkarırım da temiz hava iyi gelir akşama güzel uyur ümit ediyorum.. ,

Son düzenleme:
ben de ben de sizdenim.........birde uykusuzluk yetmiyor gibi göğüslerim çok ağrıdı sabaha kaadr ...dolu diye aağrıyor sandım..sağdım gece kalkıp 3.30 da birşey de çıkmadı doğru düzgün....sabaha karşı da eşim horul horul uyutmadı.....ay gözlerim yanıyooooooooooo.....

günaydın kızlar..ben de şimdi kahvaltımı yaptım.bebişimi uyuttum.keyif sigaramı da içtiim.
aytencim dün gece bizimkide öyle yaptı.10 kere uyanmıştır.tekrar sonrasında uyuyor.ama anlamadım.dün ilk kez 2 saat öğleden sonra 2 saat te akşam uyudu.herhalde uykusunu aldı ondan böyle yaptı.gece kaç kez kalkıp beşiğindeki müziği ve titreşimi açtım eee yaptım da uyudu. tabi uykumu içine edildi.
neler yapıyorsunuz bakayım...umarım iyisinizdir.
:sm_cool:

kızlar yaaa bunlar cennetteen sinyal falan alıyolar sanırım hepsi aynı andaaa muyutmamış annelerinniiiiiiiiiiiiiiiiiii

Günaydın kızlar
benimkide uyumadı bu gece 2.30 da yattık.8 de kalktı şimdi uyuyor hanımefendi.neden böyle oldu?
Hicrancım ben sana bişey soracam hep unutuyorum.Senin sütün ilk kızındada böyle az mıydı?Benimkide ikincide böyle mi olacak diye soruyorum canım.

canım benim ilk kızımda normal doğumdu ve kötü geçmişti dr hatasından dolayı dikişlerim hatalıydı doğum anında sökülüp tekrar dikilmişti ağır geçirmiştim 2 ay normal emzirdim göğüslerim şişerdi sütten 2 ay sonra ağrılarım oldu dikişlerimde enfeksiyon oluşmuştu ve 1 aykadar penisilin tedavisi gördüğümden kızımı emzirememiştim pompayla sağıp atıyordum sütü sonrada kız mamaya alıştı biberonu sevdiğinden göğsümü almaz olmuştu ama geceleri emzirirdim 6 ay emdi sütüm yetiyordu 6 aydan sonra sütüm azaldı kız emmedi vss süt gitti ama şimdi daha 2.ayda benim süt azaldı ve 4 ayı doldurmadan sütüm gitti nerdeyse her doğum farklı oluyor korkma öncekinde varken şimdi yok bende işte bu sefer hiç göğüslerim şişmedi göğsümden süt sızmadı 1 kez olmuştu oda daha 15-20 günlerdeyken benim annem abimi emzirememiş 1. ayda sütü yetmemiş ve kesilmişş ama bende sütü elbiseleri yemiş hep 2 bebek doyardı diyorr :roflol::ecrin_bebek:1,5 yaşına kadar emmişim ben ortancamızda sütü azmış ek verirmiş mamayı 6 ay emzirebilmişşş ama son numarada yine sütü varmışş 11 aya kadar emzirmiş sonra kardeşim kendi almamış yoksa devam edermişş

Son düzenleme:

Anladım canım benimde çok değil sütüm o yüzden hani ikinci çocuğumda da böylemi olacak diye.Şimdi mama ne veriyosun ben aptamil 1 veriyorumda bazı arkadaşlar aptamil 2 ye geçmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…