Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım golden goat mı aldın? ben tadı çok güzel diye okumuştum biyerde inşallah nazlı yer ve dokunmaz bu sefer

gülşah kızzzz küstünmü bana kızzzzzzzzz yaaa bugünlerde herkes bana kzıyor şaka yapıyorum ama yanlış anlaşılıyorum ben şaka yapmıyayım bari yaaaaaaaaa

Yok canım neden küseyim boşver olur böyle şeyler takmamak lazım kafayakaydirigubbakcemile5

Seda canım sen diğer göğsünden silikon uçla falan emzirsen nazlı almazmıki,önceden emziriyorum demiştin,ben bi göğsümden öyle emziriyorum mesela,benimkide çok direnmişti emmemek için ama şimdi çok şükür alıştı,bebedor ve nuk kullanıyorum ben napalım hiç emmemesinden öyle emmesi daha iyidir bence,sütün içinde rezene çayı iç,bide kayısı kompostosu öneririm aman güzelim bide stres çok etkiliyo sütün gelmesini sürekli sütüm varmı diye düşünüp durma inşallah bi çözüm yolu bulursun,hakkınızda hayırlısı olsun,nazlıcık aç kalmasın inşallah:Saruboceq:

SEDA aç kalır mı bebeğin canım o daha çok emiyordur sen sağdığın miktarla değerlendirme.Neden pirinç unuyla yapılan mamadan yapmıyorsun?kaynamış suyla yap içine de azıcık pekmez damlat çok besleyici olur,tadı da kötü olmaz ben bile boğazım ağrıdığı zaman yapıyorum çok hoş muhallebi gibi oluyor.Çok katı olmasın kaşıkla verirsin ama yine de biraz duru yap sen.Pirinç ununa da alerjisi yoktur heralde canım,ne bilim fikir sadece benimki,olmadı kap getir ben emzirim arkadaşım Allah ne verdiyse artık paylaşsınlar süt kardeş olsunlar Ayçayla,valla bak ciddi diyorum...:teselli:

kızlar ya avatardaki fotuyu ya da takvimdeki fotoyu nasıl ayarlıyorsunuz?benimkiler büyük geliyor kabul etmiyor da...nasıl küçültebilirim....

canım önce bilgisayardan resmi düzelte gel sonra resmi kırp de yanlardan biraz kes sonra kopyala küçülüyor içerk olaraktaaa ben denedim.

derryacım bendekı chıcconun manuel pompası dedıgım gıbı ılk sagdıgımda 50 cc geldı sonra emerken 3 4 dakıkada 100cc doldu ve 3 saat once emzırmıstım daha..bacak bacak ustune at durunun başını bacagına koy altınada bır yastık dıger elınle cok rahat yaparsın canım.Tabı bıraz zor ama zaten kısa surede emın ol sagarsın.Bende elektrıklı olmadıgı ıcın bılmıyorum ama manuelle bu sekılde sagılıyor.

akşaakşam ağlattın benii..allahda seni güldürsün..canımbenim..a.s.

Yazık kıza yaa üstüne titredikçe bişeyler kötü gidiyor,hep panik hiç mutlu bir selam atmaz mı insan,valla kabul etse emziririm ne var ki bunda,bende süt var allaha şükür emzirdikçe de gelir diyorlar ya annenin ikizleri doyuracak kadar sütü gelirmiş zaten.

ay gül sana sarılmak geldi içimden ya :1hug:
ne güzel de söylemiş ya samimi samimi Şeniz a.s.

Canım ya hakkaten çok hoşsun.Ben de kızımı banyo yaptırdım şimdi mışıl mışıl uyuyor bakalım ne zaman uyanacak?

ay gül sana sarılmak geldi içimden ya :1hug:
ne güzel de söylemiş ya samimi samimi Şeniz a.s.

sarılalım canuuuummmm....Şeniz
benimki de kolumdaydı az önce uyumayınca ayağa düşüyor
şimdi ayakta sallanıyor bakalım umutluyumkaydirigubbakcemile3

sarılalım canuuuummmm....Şeniz
benimki de kolumdaydı az önce uyumayınca ayağa düşüyor
şimdi ayakta sallanıyor bakalım umutluyumkaydirigubbakcemile3

:teselli: :1hug:
benimki memeden başka yerde uyumuyoo cadıı :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

ay az önce hapşırdım nasıl ağladı yazık yavrum ya :CüvCüv:
nasıl şiddetli hapşırdıysam artık kaydirigubbakcemile3 korkuttum çocuğu :bbo:

Ay benimki de ani seslerden çok korkuyor
sıçrıyor çocuk resmen..gece emzirirken eşimin horlamasına uyanıyor
düşünün artık nasıl bir horlama,sinir oluyorum.

ay az önce hapşırdım nasıl ağladı yazık yavrum ya :CüvCüv:
nasıl şiddetli hapşırdıysam artık kaydirigubbakcemile3 korkuttum çocuğu :bbo:

İlahi Mervecim akşam akşam güldürdün benikaydirigubbakcemile3 Benim de eşim çok yüksek sesli hapşuruyor kızımın ödü patlıyor ben de kızıyorum eşime biraz yavaş hapşur diye.Hapşuruk nasıl kontrol edilecekseyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…