- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.121
kızlar acayip bir durumdayım..sütüm 3 saatte iki gögüsten toplam 80 çıkıyor...ve o ha hipo alerjik mamayı bugün aradın taradım nihayet buldum ve tadı iğrenççççççç benimki hayatta içmez..eşim gelsin onu bekliyorum mamayı vermek için, mama verirsem gene acillik olabiliriz çünkü..tüm gün 80 lerle idare etti bebeğim sürekli ayağımda salladım acıktığını anlamasın diye.Çok korkuyorum bebeğim o mamayı yemicek diye...aç bırakmak çok acı ama mama da veremiyorum korkumdan....yarın çocuk gastroentoloğuna randevu aldım birde o baksın..şimdi uyuyor uyanınca ben ona ne yediricem((((((((((((((
gülşah kızzzz küstünmü bana kızzzzzzzzz yaaa bugünlerde herkes bana kzıyor şaka yapıyorum ama yanlış anlaşılıyorum ben şaka yapmıyayım bari yaaaaaaaaa
kızlar acayip bir durumdayım..sütüm 3 saatte iki gögüsten toplam 80 çıkıyor...ve o ha hipo alerjik mamayı bugün aradın taradım nihayet buldum ve tadı iğrenççççççç benimki hayatta içmez..eşim gelsin onu bekliyorum mamayı vermek için, mama verirsem gene acillik olabiliriz çünkü..tüm gün 80 lerle idare etti bebeğim sürekli ayağımda salladım acıktığını anlamasın diye.Çok korkuyorum bebeğim o mamayı yemicek diye...aç bırakmak çok acı ama mama da veremiyorum korkumdan....yarın çocuk gastroentoloğuna randevu aldım birde o baksın..şimdi uyuyor uyanınca ben ona ne yediricem((((((((((((((
kızlar ya avatardaki fotuyu ya da takvimdeki fotoyu nasıl ayarlıyorsunuz?benimkiler büyük geliyor kabul etmiyor da...nasıl küçültebilirim....
pompalı dediğin sadece pomoa olanmı canım...boru ile biberona bağlı olanmı??emerken nasl yapıyorsunuz zor değilmi ya....ben bugün eczaneye giderken emzirdim emzirmediğim göüsüm ve emzirdiğim toplam 20 cc çıktı...o yüzden moralim çok bozuldu...eczaneye hemen gidip geri geldim...emerken denemek istiyoru ama ben de bir sırf pompa var,bir de ucu enjektör gibi çekmeli manuel var..bir de elektrikli var hangisi ile yapabilirim acaba....elektrikliyi kullanıyordum normalde ..ama bugün geşmedi süt...acaba alerjisine üzüldüm de onadan mıki???
SEDA aç kalır mı bebeğin canım o daha çok emiyordur sen sağdığın miktarla değerlendirme.Neden pirinç unuyla yapılan mamadan yapmıyorsun?kaynamış suyla yap içine de azıcık pekmez damlat çok besleyici olur,tadı da kötü olmaz ben bile boğazım ağrıdığı zaman yapıyorum çok hoş muhallebi gibi oluyor.Çok katı olmasın kaşıkla verirsin ama yine de biraz duru yap sen.Pirinç ununa da alerjisi yoktur heralde canım,ne bilim fikir sadece benimki,olmadı kap getir ben emzirim arkadaşım Allah ne verdiyse artık paylaşsınlar süt kardeş olsunlar Ayçayla,valla bak ciddi diyorum...:teselli:
kızlar oglusum surubu içti altını kırlettı rahatlayıp uyudu.... sizinkıler ne yapıyor....
Yazık kıza yaa üstüne titredikçe bişeyler kötü gidiyor,hep panik hiç mutlu bir selam atmaz mı insan,valla kabul etse emziririm ne var ki bunda,bende süt var allaha şükür emzirdikçe de gelir diyorlar ya annenin ikizleri doyuracak kadar sütü gelirmiş zaten.
kızlar oglusum surubu içti altını kırlettı rahatlayıp uyudu.... sizinkıler ne yapıyor....
Yazık kıza yaa üstüne titredikçe bişeyler kötü gidiyor,hep panik hiç mutlu bir selam atmaz mı insan,valla kabul etse emziririm ne var ki bunda,bende süt var allaha şükür emzirdikçe de gelir diyorlar ya annenin ikizleri doyuracak kadar sütü gelirmiş zaten.
ay gül sana sarılmak geldi içimden ya :1hug:
ne güzel de söylemiş ya samimi samimi Şeniz a.s.
sarılalım canuuuummmm....Şeniz
benimki de kolumdaydı az önce uyumayınca ayağa düşüyor
şimdi ayakta sallanıyor bakalım umutluyumkaydirigubbakcemile3
ay az önce hapşırdım nasıl ağladı yazık yavrum ya :CüvCüv:
nasıl şiddetli hapşırdıysam artık kaydirigubbakcemile3 korkuttum çocuğu :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?