Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet canım ya istemsiz olarak çok yüksek ses çıktı aniden kaydirigubbakcemile3 çığlık attı resmen çocuk, cidden ödü patladı yazık :CüvCüv:

Gül aynen bizim babamız da bazen öyle bi horluyo ki, uykuya dalmış çocuk uyanıyo gürültüsünden kaydirigubbakcemile3 dürtüyorum ne oldu ki diyo bi de kaydirigubbakcemile3
ayy burada anlattığımızı duysalar , nasıl köpürürler di mi delikafadulden

İyi ki siz uyuyabiliyorsunuz horlama sesine ben bazen saat sesinde bile uyuyamıyorum tabii bişeyi kafama takmışsam eğer.Bu arada kızım uyandı artık bizi geceye kadar gideriz böyle uykusuzBu çocuk niye bu kadar geç yatıyor ya!..

canım seini en azından ne var diye uyanıyormuş..benimki dürtüyorum uyanmıyorda,çocuk uyanıyor o hala horul horul :)))))

kaydirigubbakcemile3 sen iyi dürtemiyorsun demek ki canım ben var gücümle dürtüyorum valla sinirden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

herkese iyi geceler, biz uyku hazırlığımızı yapalım yavaş yavaş..
tatlı rüyalar, bebişlere bol uykulu bi gece olsun
a.s.

bizim minikte ani seslerden çok ürküyo kocişte okutalımmı bu çocuğu birine diyo dedim ki sen tepesinde kah kah öksürür bangır bangır bağırırsan tabi korkar ben bile korkuyorum o nasıl korkmasın alem yaa benim kociş

bende şimdi benim minik kuşu bıcı bıcı yaptırcam geç yattığı için 1 .5gibi şimdi yıkadığım zaman anca dalıyo yıkıyım bari kuşumu...hihoyyyt:1hug:gülcüm sana pat küt deselerde bi okadarda duygusalsın arkadaşım tebrik ederim seni..a.s.hee ne var bende veririm valla stoklardan sütümü...delikafadulden
mervecim büşrayı öptüm korkutma kıs öyle gelinimi bozuşuruk heee:mymeka:

ben hayatta uyuyamazdım canım..eşim de horlamazdı...duru doğdu o horlamaya başladı ben de duymamaya :)))))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

İyi akşamlar arkadaşlar
Sabahtan beri pc açık ama bir türlü oturamadımm.
Bu sabah S.ocağına gittik, pnomokok aşısını yaptırmak için ama artık bir önceki aşıyla yapılacak aşının arasında 2 ay dolması gerekiyormuş .önceleri aşı aralrı bir aydı şimdi iki aya çıkarmışlar,Sağlık Bakanlığından yeni gelmiş yazı,sizlerde duydunuz mu böyle bir şey?
Mervecim nasıl alıştırdın göğsünde uyutmaya? keşke benimkide göğsümde uyusaa..

Kızlar az önce annemle konuşuyorduk filistinlileri ,Allah yardımcıları olsun biran önce bitsin artık...
Anne olunca direk ordaki anneler yavrularıyla ne yapıyorlar diye düşünüyorsun,bi an orda olsaydımm ne yapardım diye düşündüm de.......
Allah göstermesin yaşatmasın bizlere,herkese..
Sonra kendime çok kızdım böyle acılar yaşanırken bense ufacık şeyleri sorun ediyorum!!Hamdolsun Allahıma..

Eda ben duymadım öyle bişey e pnömökok zaten 2 aya bir olmuyor muydu??

Emelcim nasılsın canım?Oğlişin nasıl?

dikkat eiyorum canım bende tedirginim bu konularda çünki benim ve büyük kızımın birçok şeye alerjimiz var o nedenle ilk verdiğimde bir çay kaşığı verip ertesi günü ne kadar vücudunu kontrol etmiştim bir alerjik reaksiyon olurmu diye olmayınca vermeye başladım bende

ben yoğurt konusunda şanslıyım bizim burda bir sütçümüz var adamı araştırdık yerini gidip gördük haftada bir kez alıp mayalıyorum kendim zaten bende market yoğurdunu yiyemeyenlerdenim çünkii ve mayalayınca güzel oluyor asıl yoğurt bu yanii

ay az önce hapşırdım nasıl ağladı yazık yavrum ya :CüvCüv:
nasıl şiddetli hapşırdıysam artık kaydirigubbakcemile3 korkuttum çocuğu :bbo:

banada olmuştu öyle hem ben hapşırırken hem ablası hapşırdığında korkup ağlamaya başlamıştı ağzını büze büze benim minik kuşum zor sakinleştirmiştim nasıl korktuysa artıkk:çok üzgünüm:

bizim yan komşu evde ne yapıyorsa patır kütür kız 2 kez uyandı ya onların sesine.....inşallah bir daha ses yapmazlar...

ay o komşu gürültüsü yokmu demeyin bana sinirim zıplıyor valla benim üst kat boştu hemen hemen 1 yıl olacak bir aile taşınış tanımıyorum ama 3-5 ay ses seda yoktu bende evlilik hazırlığı falan yapan çift falan diye düşünmüştüm meğer değilmişş yazın memlekette kalmışlarmışşş 3 çocuk 18-14-1 yaşlarında , bebek ağlar ona kimse bişey diyemez mani olunabilecek bişey değil sonuçta ona hiç lafım yok ama 18 yaşındaki çocuk konservatuar öğrencisi sanırım alet çalıyor ve sanki dibimde çalıyorr hani şu kemanın kocamanından var ya adı neydi yaww viyolonsel di sanırım bide piyano var evde galiba yada piyano resitali dinliyor kafayı yicem apartman görevlisini kaç defa gönderdim kapılarına banamısın demiyorlar bu sabah yine piyano sesi geliyor ama nassılll anlatamam size başım ağrıyor zaten eşim görevliyi onları uyarmaları için hoperlöre basmaya gidiyordu ki duuuurrrr dedim sakın çağırma bunlar laftan anlamıyorlar dedim ve kızı al yatak odasına git dedim oda şaşkın şaşkın napıcan dedi bende giiiittt dedim bağırarakk ve oturma odasına yöneldim hemen bir müzik kanalı açtım uydudan ve rock müzik tabiii seside sona verdim odanın kapısını kapadım salona gittim ordaki televizyonunda aynı kanalı açıp ses son ses tabii kapıyı kapatıp yatak odasına gittip odanın kapısı kapanınca ses fazla gelmiyor tabii kızım ve kocamla tam 5 dk oturdum veeeee sonra tv leri kapatıp dinledim ses kesilmişti DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİR DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLERR allahtan bizim yan komşu hostess pek evde olmuyor altımdaki daire boşş karşımdakide kulağı ağır işiten yaşlı çift oturuyorr kimse rahatsız olmadan bu işide böle halletmiş bulunuyorum bidaha sesi bu kadar açmaz yada evde müzik aleti çalmazlar herhaldeee:roflol:

Son düzenleme:
arkadaşlar benim kız gece 1.30 dan önce uyumuyor sizinkiler saat kaçta uyuyor bilgilendirirseniz sevinirim...

:bbo: GECE 01:30 mu çok geç bir bebek için cnm yaaaa..

ne kadar geç yatarsa o kadar geç kalkar ...ama ben bebeğin sağlığı açısından erken yatırma taraftarıyım uykusu düzene girmeye başladığından itibaren akşam 20:30-21:00 arası uyutmaya alıştırdım şimdi o sattlerde uykusu geliyo ve uyuyo sabah 06:00 da uyanıyoruz tabi ama olsun onun canı sağolsun napalım yerimseniben

bana kalırsa sende biran önce erken yatırmaya alıştır 09:00 dan sonra eğer uykudaysa bebeklerin büyüme hormonu çalışıyomuş diye duymuştum ...

günaydın canlarıııım.en erken biziz galiba bugün.benim kızım dün gece toplam 1 saat bile uyumadı.yatağında çığlık çığlığa ağlıyo.kaldırınca kucağımda gülme krizine girip susuyo.dün anneme bırakıp eşimle gezmeye gitmiştik.saçlarımı falan kestirdim.biz gelesiye kadar hep dudak büzüp ağlamış.annemde onu öyle görünce ağlama krizine girmiş.hep seni arıyo bu diyo.ne yaptıysam mutlu edemedim,dudağını büzüp ağladı diyo.eve geldim beni görünce hem gülüyo hemde niye beni bırakıp gittin der gibi gücenip ağlıyo.almaya çalışıyolar kafasını boynumun altına sokup saklanıyo.benim kapıdan çıktığımı görsün nasıl çığlık atıyo anlatamam.bana acayip düşkünleşti.galiba gecede o yüzden uyumadı.onu bırakıp gidicem sanıyo galiba.of kızım ya bende ona okadar alışmışımki onsuz gittiğim hiç bi yerde mutlu olamıyorum.aklım hep onda.kuoförde küçük bi kız geldi annesiyle(6 aylıkmış) görünce ağlamak geldi içimden.kızımı çok özledim diye.eski günlerimi çok özlesemde artık kızımsızda yapamıyorum.allah hepimize ve bebeklerimize ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…