E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.141
İlahi Mervecim akşam akşam güldürdün benikaydirigubbakcemile3 Benim de eşim çok yüksek sesli hapşuruyor kızımın ödü patlıyor ben de kızıyorum eşime biraz yavaş hapşur diye.Hapşuruk nasıl kontrol edilecekseyerimseniben
canım seini en azından ne var diye uyanıyormuş..benimki dürtüyorum uyanmıyorda,çocuk uyanıyor o hala horul horul :)))))
İyi ki siz uyuyabiliyorsunuz horlama sesine ben bazen saat sesinde bile uyuyamıyorum tabii bişeyi kafama takmışsam eğer.Bu arada kızım uyandı artık bizi geceye kadar gideriz böyle uykusuzBu çocuk niye bu kadar geç yatıyor ya!..
aman canım fazla verme..ben önceki sayfaların birinde yazdım ama güme gitti galiba :)))) ben 4 gün elma suyu verdim 3-4 çay kaşığı en fazla...sorun yokru..dün de ilk defa armut suyu verdim 3 çay kaşığı ama anca 1,5 kaşık içmiştir...akşama göğsü karnı sırtı kıpkırmızı oldu...doktoru aradım şurup verdi...azaldı ama bugün hala var kızarıklıkla..armut alerji yapmış...aman dikkat edin verirken..az az verin ve kontrol edin vücudunu....
canım ilk önce kendimiz yapmamız gerekiyor diye biliyorum yinede bilmiyorumda.ben kendim yapacagım bugün deneyecegim mesela bakalım nasıl olacak.
evt canım yaaa kadın bak hasta bile olmuşş. evide çok güzeldi dedikleri gibi şeker gibiydi cokacimcoook
birde dediklerinin hepsini yutacaklar hiçbiri o kadın gibi yapamıyacaklar zaten hasetlerinden çatladıları için kadına nazar dedi dün kaydirigubbakcemile
ay az önce hapşırdım nasıl ağladı yazık yavrum ya :CüvCüv:
nasıl şiddetli hapşırdıysam artık kaydirigubbakcemile3 korkuttum çocuğu :bbo:
bizim yan komşu evde ne yapıyorsa patır kütür kız 2 kez uyandı ya onların sesine.....inşallah bir daha ses yapmazlar...
arkadaşlar benim kız gece 1.30 dan önce uyumuyor sizinkiler saat kaçta uyuyor bilgilendirirseniz sevinirim...
arkadaşlar benim kız gece 1.30 dan önce uyumuyor sizinkiler saat kaçta uyuyor bilgilendirirseniz sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?