Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar yaaa bunlar cennetteen sinyal falan alıyolar sanırım hepsi aynı andaaa muyutmamış annelerinniiiiiiiiiiiiiiiiiii

valla aytencim haklısın egemen en geç 11 de tam olarak uykuya dalmış olur dün gece 1:30 da gözler faltaşı gibi acık kucagımda sırıtıp duruyordu ninniyi kendime söyleyip durdum yanii

Anladım canım benimde çok değil sütüm o yüzden hani ikinci çocuğumda da böylemi olacak diye.Şimdi mama ne veriyosun ben aptamil 1 veriyorumda bazı arkadaşlar aptamil 2 ye geçmişler.

bende aptamil 1 veriyorum kendi sütümü de olduğu kadar veriyorum günlük bir öğün bile çıkmıyor artık bundan sonrada artacağını sanmıyorum ama allah büyük belkiii biraz da olsa düzelme olurr en azından azda olsa hiç kesilmeden devam etse günde 50 cc kadarda yese yine iyidir bişekilde korur bebişimii şimdi bunun için dua ediyorum bari hiç kesilmesin diye 17 sinde kontrolümüz var sanırım dr o zaman 2 verecek bize ben şimdiden vermedim yanii ama hero baby nin 4.ay ek besinlerinden pirinç unlu olanı ve irmikli olanı denedim 2 defa pirinç unlu devam maması karılımı olanı beğendi kızım yedi hiç itiraz etmeden yada kaşıkla yemeyi sevdi bilemiyorum yanii:roflol::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
kızlarr ya benim sütümde azaldı resmen savaş ediyor beyfendi göğsğmde söylene söylene emiyor pres halinde cıkıyr meme ucum dr günde 2 kez mama vermeye baslayabilirsin diyor ama egemen biberonu hiç istemiyor agzının kenarında tutuyorr baslıyor ağlamaya
sizinliler hemen kbul ettimi hemen biberonuu
yaww benimki resmen keci:1rolleyes:ilk aydada memeyi almamıştı biberonla veriyodum sütümü sağıp veriyordummm mamada veriyordum ek olarakk
ne yapacam bennnnnnCADIARZU

damaklı biberondan ver canımm nukunnn var mesela o annee göğsüne çok yakın

canım aventin biberonlarından deneyebilirsin...o zaman yadırgamıyor bebişler anne memsine yakın olduğu için mesela ben işte olduğum için gündüzleri bu biberonlarla içiyor ben eve gidince de benim mememi emiyor yadırgamıyor

bebedor nuk wee avent hepsi denendi
1aya kadar meme emmediğinden uygun meme ucubulubilmek için çok biberon dendim aventten memnundum ama simdi istemiyorr
içim dışım yemek oldu zaten süt gitmesin diye doğumdan sonra verdiklerimi bile aldım

bu aralar bebeklerde hep aynı şikayet UYKUSUZLUK,Ayça'da bir ara alışmıştı 9'da yataktaydı ama son bir kaç haftadır saat 11 de anca yatar oldu o da 11 de yaatar 12 de bir mızık yapar,sonra dalıyor saat başı hatta bazen 10dk da bir mızıklıyor uykuda gazı mı var deyip haydaaa karın masajları,bacak itmeler,nurse harvey vermeler verirken dökmeler,sonra üst değişmeler al sana saat oldu 3-4 bizim de uykumuz açılır uyu uyuyabilirseeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn

AÇık süt alma Hicrancım,bi kere kaynatıca içindeki mikrop ve bakterilerle birlikte vitamin ve minerallere ölüyor,TV de bangır bangır söylüyorlar.Ben yoğurdu kapalı sütle ev mayasıyla mayalayacağım.Hazır yoğurdu maya olarak kullanırsan,tatsız tuzsuz,oluyor,sünüyor böyleee....
10 kere uyanmıştır aynen Ayça 'da kafamçokkarıştınoluyor bunlara yaa bana bakın acaba bizim bebeklerin de bebekler klübü diye bir sitesi var da ordan mı yazışıyor anlaşıyor bunlar yoksamCADIARZU

ben de geçende aptamil 2 aldım 4. aydan itibaren diyor üstünde ondan.Ben emziriyorum ama arada dışarı çıktığımızda falan mama da veriyorum.

kızlar göbekleriniz ne alemde...

benim göbeğim kaldı üstelik çatlağımda var:çok üzgünüm:

komplekse girdim iyice eşimin yanında eskisi kadar rahat değilim artık .. korsekulanmays başladım ama faydası olurmu bilmiyorum...
siz neler yapıyorsunuz göbek ve göbekteki çatlaklar için ..
göğüslerimde küçüktü normalde
göğüslerde çabası korkuyorum sütüm iyice keslince köpek memesi gibi olucaklar diye

off offfff:içelim:

Kız bebek anneleri
kızınızın fıstığını nasıl temizliyorsunuz??
yani ayırıp içini de siliyor musunuz?ben siliyorum ama çok detaya inmeden.

ıslak mendille o blgeyi temizlemek ,o kremsi tabakayı temizlemek zararlı diye biliyorum
o yüzden fazla dokunmuyorum ama bazen kaka bulaşıyor o zaman siliyorum.

Günaydın arkadaşlarr
bora durmuyooorrr çok huzursuzz annemi çağırdım, yine gaz sancıları başladı galibaa..inşallah bir an önce dillenirlerde sıkıntılarını söylerlerr.

bu arada betül ve ayten evleriniz çok güzel dizayn edilmiş,evinizden huzur eksik olmasın..

canım benim ii dileklerin için çok sağol ama o ev benim ev değil esprisine koymuştum internetten bulupppp delikafadulden

lan hep errrrkek anaları mı var????
nerde kız tarafı bakiiiim?

soruma cevap istiyooom....

kız bebeklerinin fıstıklarını temzilemek tee ayrı bir uğraş dimiiii benimki erkek olduğu için canım bilemiyorum ama 2. kız olursa senden tecrübelerini alırım gari.kaydirigubbakcemile5 sen iyice öğrendeeeeeeee:içelim:tabi kısmet bu işlerr. ama ben 2 sene sonra düşünüyorum inaşşalllahhhh eşimden ayrılmazsamm:hooray:

kız betül yazmaz oldun buralara bölee susuzzz kalmış çöl gibi oldu gııııııııııııııııı

Arkadaşlar bugün Muharrem ayının 10.günü yani aşure günü..Gününüz kutlu olsun aşureleriniz bol olsun..

gögüs yarası için tahinin üstünde biriken yag varya onu kullanmanı tavsiye ederim en güzel ve dogal çözüm

KIZLARR MASALLAH bu ne hızböyle 2. bebişlere gecmişsinizz
benim hamileliğim çok iyi geçtiği için o aralr düşünüyordum ama şimdi fisfisfisCADIARZU:uhm:

Kızlar gecelerı de gunduzlerı de dıkkat ettım oda sıcaklıgı baya ıyı olursa Aslan daha ıyı ve huzurlu uyuyor.. oncekı aksam gece ufoyu yakmadık tabı merkezı sıstem de gece sonuyor.. ıyı sardım onu ama yınede butnu gece sag sol sag sol donerek mızmızlanarak uyumustu.. baya soguktu ben bıle usudum..
ertesı gun gece boyunca ufoyu dusuk derece de yaktık.. delıksız uyudu.. 4 saatte kalktı.. dun de oyle oldu.. sımdı bugunde yaklasık 5 saatı gectı delıksız uyudu yaa uyandırıcam sımdı artık gece uyumayacak yoksa.. gun ıcınde zaten uyurdu ama 1 er ıkıser saatlık uyur uyanır bıraz uyanık kalır yıne uyurdu.. sımdı saat 12.30 gıbı uyumustu hala uyanmadı acıktıgı saat emzırdm kaldırmadan yıne oldugu gbı devam etti uyumaya.. :sm_confused: içerisi gayet ıyı sıcak..

Bu arada bugun sıte cok yavas yıne nedense... Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…