- 15 Şubat 2008
- 611
- 13
- 643
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.181
kızlar yaaa bunlar cennetteen sinyal falan alıyolar sanırım hepsi aynı andaaa muyutmamış annelerinniiiiiiiiiiiiiiiiiii
Anladım canım benimde çok değil sütüm o yüzden hani ikinci çocuğumda da böylemi olacak diye.Şimdi mama ne veriyosun ben aptamil 1 veriyorumda bazı arkadaşlar aptamil 2 ye geçmişler.
kızlarr ya benim sütümde azaldı resmen savaş ediyor beyfendi göğsğmde söylene söylene emiyor pres halinde cıkıyr meme ucum dr günde 2 kez mama vermeye baslayabilirsin diyor ama egemen biberonu hiç istemiyor agzının kenarında tutuyorr baslıyor ağlamaya
sizinliler hemen kbul ettimi hemen biberonuu
yaww benimki resmen keci:1rolleyes:ilk aydada memeyi almamıştı biberonla veriyodum sütümü sağıp veriyordummm mamada veriyordum ek olarakk
ne yapacam bennnnnnCADIARZU
bu aralar bebeklerde hep aynı şikayet UYKUSUZLUK,Ayça'da bir ara alışmıştı 9'da yataktaydı ama son bir kaç haftadır saat 11 de anca yatar oldu o da 11 de yaatar 12 de bir mızık yapar,sonra dalıyor saat başı hatta bazen 10dk da bir mızıklıyor uykuda gazı mı var deyip haydaaa karın masajları,bacak itmeler,nurse harvey vermeler verirken dökmeler,sonra üst değişmeler al sana saat oldu 3-4 bizim de uykumuz açılır uyu uyuyabilirseeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnherkese günaydın bugün bende uykusuzum arkadaşlar yaaa, her gün 9 30 da uyurdu kuzum sbaha 7 de uyanırdı dün 930 da uyudu 1030 da bir uyandı mızık mızık yaptı durdu ne kadar uyutmaya çalışsamda tam uykuya geçemedi gözleri kapalı huzursuzdu, saat 1200 da ancak uyudu gecede beni uyutmadı hiç, bugün pestilim çıkmış durumdayımmmm, akşam eve gider gitmez 1 saat kestiricemmmm acaba ağrır bir yerimi vardı kuzumun yaaaa niye böyle yaptı anlamadım.
AÇık süt alma Hicrancım,bi kere kaynatıca içindeki mikrop ve bakterilerle birlikte vitamin ve minerallere ölüyor,TV de bangır bangır söylüyorlar.Ben yoğurdu kapalı sütle ev mayasıyla mayalayacağım.Hazır yoğurdu maya olarak kullanırsan,tatsız tuzsuz,oluyor,sünüyor böyleee....ilk kapalı sütlerle denemiştim yoğurt yapmayı içlerine bazı maddeler koyuyorlar bozulmasın diye ondan sanırım krema gibi oluyor tadı tuzu yokk ben dışarıdan alıyorum sütü güveniyorumda aldığım yere gidip yerini gördüm veterineri falan herşeyi özenle takip ediyor adam o yüzden ordan alıp kendimize yoğurt yapıyorum kızıma da vericem valla ne yalan söliim
10 kere uyanmıştır aynen Ayça 'da kafamçokkarıştınoluyor bunlara yaa bana bakın acaba bizim bebeklerin de bebekler klübü diye bir sitesi var da ordan mı yazışıyor anlaşıyor bunlar yoksamCADIARZUgünaydın kızlar..ben de şimdi kahvaltımı yaptım.bebişimi uyuttum.keyif sigaramı da içtiim.
aytencim dün gece bizimkide öyle yaptı.10 kere uyanmıştır.tekrar sonrasında uyuyor.ama anlamadım.dün ilk kez 2 saat öğleden sonra 2 saat te akşam uyudu.herhalde uykusunu aldı ondan böyle yaptı.gece kaç kez kalkıp beşiğindeki müziği ve titreşimi açtım eee yaptım da uyudu. tabi uykumu içine edildi.
neler yapıyorsunuz bakayım...umarım iyisinizdir.
:sm_cool:
ben de geçende aptamil 2 aldım 4. aydan itibaren diyor üstünde ondan.Ben emziriyorum ama arada dışarı çıktığımızda falan mama da veriyorum.bende aptamil 1 veriyorum kendi sütümü de olduğu kadar veriyorum günlük bir öğün bile çıkmıyor artık bundan sonrada artacağını sanmıyorum ama allah büyük belkiii biraz da olsa düzelme olurr en azından azda olsa hiç kesilmeden devam etse günde 50 cc kadarda yese yine iyidir bişekilde korur bebişimii şimdi bunun için dua ediyorum bari hiç kesilmesin diye17 sinde kontrolümüz var sanırım dr o zaman 2 verecek bize ben şimdiden vermedim yanii ama hero baby nin 4.ay ek besinlerinden pirinç unlu olanı ve irmikli olanı denedim 2 defa pirinç unlu devam maması karılımı olanı beğendi kızım yedi hiç itiraz etmeden yada kaşıkla yemeyi sevdi bilemiyorum yanii:roflol::ecrin_bebek:
Günaydın arkadaşlarr
bora durmuyooorrr çok huzursuzz annemi çağırdım, yine gaz sancıları başladı galibaa..inşallah bir an önce dillenirlerde sıkıntılarını söylerlerr.
bu arada betül ve ayten evleriniz çok güzel dizayn edilmiş,evinizden huzur eksik olmasın..
Kız bebek anneleri
kızınızın fıstığını nasıl temizliyorsunuz??
yani ayırıp içini de siliyor musunuz?ben siliyorum ama çok detaya inmeden.
ıslak mendille o blgeyi temizlemek ,o kremsi tabakayı temizlemek zararlı diye biliyorum
o yüzden fazla dokunmuyorum ama bazen kaka bulaşıyor o zaman siliyorum.
Kızlar selam;
kızımı bugün kontrole götürdüm.Bu gün 4.ayımızı tamamladık Allahın izni ile.
SAğlık ocağında pnömoko ile karma aşımızı da olduk. Karma aşıda sesi çıkmadı da pnömokok biraz yakıyormuş, onda ağladık biraz.
6500 gr, 61.5 cm dedi. Geçen ay da aynı boydaydı, sağlık ocağında hızlı hızlı ölçüyolar , yanlış mı ölçtü acaba?
Bu aralar hep göğsümde uyuyo, göğüsüm tekrar yara olmaya başladı.Fazla sütüm de yok gibi. Mama da veriyom. Uyuyo yarım saat olmadan uyanıyo. Geceleri de ne güzel uyurdu, artık arada hep uyanıyo. Bi kaç günden beri böyle ve ben uykusuz, yorgunum çok. Bi iş yapamıyorum...:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?