Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende gece ve gündüz ufoyu acık tutuyorum bu ay aldık ufoyu daha önce klima ile ısınıyorduk bakalım gece-gündüz yakmaya ne gelcek elektirik cok merak ediyorum 150-200 ytlyi gözden cıkardık herşey bebişimin sağlıgı için:ecrin_bebek:

yok ya hepsi hurafe ben ilk olarak basenlerden kiloda alınca cevredeki herkes kız kız dedi ama cok tatlı bi oğlum oldu...2.ciye kısmet artık kıza niyetimiz

selin ben şu siteden yapıyorum .

kullanıcı paneli- Profil düzenle- Kilo-doğum takip çizelgesine yapıştır..

Son düzenleyen: Moderatör:
mervecim cok tesekkür ederim cnm a.s.
bu arada ismim mehtap yazmıştım ama görmem,şsindir belki söyleyim dedim tekkrar sağol ilgin için

İyi Akşamlar Hepinize.......
Mervecim emerken yüzüme bakıyor demişsin ya son zamanlarda benim kızımda aynen öyle emerken ara veriyor yüzüme bakıyor gülüyor mest oluyorum vallahi.
Bu arada Betül ben de rejimdeyim akşam öğünümüz brokoli ıspanak ve közlenmiş biberdi yani ciddi ciddi rejimdeyim:)Ben de ciddi tatlın krizi var bunu engellemeye çalışıyorum dediğin gibi en kötüsü abur cubur.

ay canım tesekkur ederım yoklugumun anlasılması ne guzelll kaydirigubbakcemile3
aynen dedıgın gıbı benım kı de emerken bakıyo bana duruyo emmeyı bırakıp bı sırıtıyo aguuuu dıyoo ısırasım gelıyoo buyumuslerrde bırde oyun yapıyolarr yaa kaydirigubbakcemile3

evet semacım ya normalde gülmesinden daha bir güzel geliyor yüzüne bakarak gülümsemesi :CüvCüv: ayy Allahım ne güzel bir duyguyu yaşatıyor bizlere çok şükür..
bir de arada ınn-nee gibi sesleniyor benimki ben de anne diyor baak diye babamızı kıskandırıyorum kaydirigubbakcemile3 ama cidden anne diyormuş gibi geliyor bana..sizde de var mı bu :lepi:

Ay vallahi bak benim kızım da anne diyor yani en azından bana öyle geliyor:)hani aguu falan yaparlar ya benim ki annnnn neee diye heyeceliyor:roflol:

Canım bız valla ıkı taraflı yıyoruz kazıgı :bbo: hem merkezı sıstem oldugu ıcın aidat a verıyorz 270 ısınamıyoruz hele gece buz resmen ufo yakıyoruz ustune ufo da en asagı 200 getırıyor dusun aylık ısınmamız 500 e yakın.. gecen elektrık faturası geldı 2 aylık..750 ytl:1shok:
ıkıye bolsen ay basına 375 ytl elektrık faturası.. esım elektrık ıdaresıne odemeye gıdınce adam ufomu kullanıyorsunuz demıs.. oysakı guya tasarruflu ısıtıcılardı yok gunluk 2 ytl yakıyordu fılann... hepsi hıkayeee ustune aıdatı da ekleynce ne kadar pahalıya ısınıyoruz sasırdık valla.. buradan tasınacagız yaza gelınce sanırım...hazırlıklı olun faturalara.. :bbo:

Ay vallahi bak benim kızım da anne diyor yani en azından bana öyle geliyor:)hani aguu falan yaparlar ya benim ki annnnn neee diye heyeceliyor:roflol:

kaydirigubbakcemile3 ayy benimki ınn-nee diyo ama ya kaydirigubbakcemile3
henüz anneyi öğrenemedi teyzesi, maşaAllah Alya ya kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim mervecim ben de deneyeyim yalnız evde normal pekmez var şuanda ondan yapsam olur mu acaba sonra da harnup pekmezi alırız inşallah biran önce geçer ...

benim onurumda uzun zamandır emerken geri çekilip etrafı seyrediyo tv ye bakıyo sonra bana bakıyo gülümsüyo sanki utanıyormuş gibi yapıp saklanıyo :roflol: bende "seni seni yaramaz" deyince gülüveriyor iyice canım oğlum bir de iyileşse....

selam kızlarr bugün size eşlik edemedim benim kız saat 1de dersler boş olduğundan eve geldi tabiş yanında 2 arkadaşı ile bilgisayar da kızın odasında olduğunda giremedim taii onlara yemek hazırla ceylinnle ilgilen vss akşam yemeği yap derken bu saat oldu inşallah bi yaramazlık yoktur herkes iyimi barii geçmişe bakiim ben

fatma senın kı masallah 5 ayı dolacak bızım bebıslerın abısı yahuuu :))

evet betülcüm 5 ayımız doluyor artık 6 dan gün alacağız o yüzden ek gıdalara yavaş yavaş başlatıyor doktorumuz gerçi ben ondan habersiz bişeyler yedirmiştim

aaaaaaahhh ahhh o göbek meselesi benide sinir ediyor 4 aylık hamiş gibi geziniyom valla hiç bir pantolonum olmuyor hala bazıları hamişliin ilk aylarında almıştım bol diye onlarda göbekten dar geliyorr senağlama göğüslere gelince merak etme göbek gibi oda diet yapıp spor yaparsan gidiyor ben ilk hamileliğimde normal yapmıştım gerçi ama spordu rejimdi önceki göbeğim bile gitmişti tabii sezeryanda nasıl onu bilemem ama ben bağlamadım dagöbeği fazla rahatsız oluyordum sezeryan yeri ağrı yapıyor diye şimdi korse takıyom gene yün korselerden hem üşütmeyeyim he göbek gitsin diye

valla bende senin gibi yapıyorum. canı acır diye cesaret edemiyorum.

fatmacım onu bilemiyorum, keramet keçiboynuzunda mı değil mi kaydirigubbakcemile3
sen yine de şimdilik öyle ver madem.. bi zararı yok ne de olsa, sonra harnupu alır yaparsınız, faydası olur umarım..

ayy evet bir de utanıyormuş da saklanıyor gibi yapmaları da var oy oy çok tatlı bunların hepsi ya.. Allah nazarlardan saklasın tüm bebiişlerimizi hepsine maşaAllah

bende aynını eşime diyorum valla ama gerçekten anne diyorr yaaa ama benimki sadece yatağından almadığımda ağlayınca ve acıkınca diyo bide maaaa diyo acıkınca inanmazsınız anne demesini eşim gülüyordu bana sana öle geliyor diye dikkat etmeye başladı ama geçen gün haklısın anne diyor dediii:roflol:

valla bende senin gibi yapıyorum. canı acır diye cesaret edemiyorum.

merhaba ablacım hoşgeldin a.s. a.s.
nasılsınız ipek nasıl onur birtaz hasta oldu geçmişi okuyorsan bi bakarsın

mervecim ben şimdi araştırdım keçi boynuzundaymış keramet balgam söktürücü etkisi varmış ve öksürüğe çok faydalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…