- 26 Haziran 2007
- 910
- 5
- 116
- 42
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.221
Evet canım biliyorum tşk, baslarda bızde dereceye bakarak ayarlıyorduk oda ısısını sonra alıstık gerek gormedık.. ama o zaman havalar daha sıcaktı ya gecelerı yakmıyorduk ufoyu gunduz yakıyorduk.. sımdı ıyıce havalar soguyunca gecelerı hepte soguk olmaya basladı.. artık gecelerı de yakıyoruz ancak normal ısıya gelıyor ev.. yoksa usuyoruz ıste.. ısının ca rahatca uyuyor cok sukur..:1rolleyes:
ayy ben de zelihacım ya, geçen sene bu zamanlar gelsin turşular, gitsin yeşil dolma zeytinler cokacimcoook yine canım istedi , yarım kilo ekşi ekşi yeşil zeytini bitirdiğimi hatırlıyorum.. bi de ekşi ve tuzlu yiyenin kızı olur derler, hani yalanmış işte bak sen de tuzlu yiyormuşsun ..
mervecim cok tesekkür ederim cnm a.s.
bu arada ismim mehtap yazmıştım ama görmem,şsindir belki söyleyim dedim tekkrar sağol ilgin için
hadi hadi kandırma :) sen dün de az yazmıştın, ondan önceki gün de, dermişim kaydirigubbakcemile3
kendimi dedektif gibi hissettim birden :1ninca:
şaka bi yana, gerçekten de yazılarının lacivert olması nedeniyle sanırım, eksikliği daha çok hissediliyo..bizimkiler siyah ya arada kaynayıp gidebiliyo.. ama sen kaçamazsın :roflol:
evet bizimki de uykudan uyandığında , özellikle sabahları en mutlu anları .. gülüyo, kıkırdıyo hatta :sm_cool: bir de son günlerde meme emerken; arada bırakıp, kafasını kaldırıp yüzüme sırıtıyo..ayy o zaman bitiyorum işte ben de.. böyle yiyesim geliyo cokacimcoook Şeniz
İyi Akşamlar Hepinize.......
Mervecim emerken yüzüme bakıyor demişsin ya son zamanlarda benim kızımda aynen öyle emerken ara veriyor yüzüme bakıyor gülüyor mest oluyorum vallahi.
Bu arada Betül ben de rejimdeyim akşam öğünümüz brokoli ıspanak ve közlenmiş biberdi yani ciddi ciddi rejimdeyim:)Ben de ciddi tatlın krizi var bunu engellemeye çalışıyorum dediğin gibi en kötüsü abur cubur.
evet semacım ya normalde gülmesinden daha bir güzel geliyor yüzüne bakarak gülümsemesi :CüvCüv: ayy Allahım ne güzel bir duyguyu yaşatıyor bizlere çok şükür..
bir de arada ınn-nee gibi sesleniyor benimki ben de anne diyor baak diye babamızı kıskandırıyorum kaydirigubbakcemile3 ama cidden anne diyormuş gibi geliyor bana..sizde de var mı bu :lepi:
bende gece ve gündüz ufoyu acık tutuyorum bu ay aldık ufoyu daha önce klima ile ısınıyorduk bakalım gece-gündüz yakmaya ne gelcek elektirik cok merak ediyorum 150-200 ytlyi gözden cıkardık herşey bebişimin sağlıgı için:ecrin_bebek:
Ay vallahi bak benim kızım da anne diyor yani en azından bana öyle geliyor:)hani aguu falan yaparlar ya benim ki annnnn neee diye heyeceliyor:roflol:
maşaAllah onura
öksürük için buradan karçiçek yani Saliha arkadaşımıza dr.u önermişti bir çay kaşığı tereyağını, harnup pekmezinde iyice eritip bebişe bir iki çay kaşığı vermesini..tabii üzerine de su vermiştim ben içi yanmasın çocuğun..bize iyi gelmişti birkaç kez vermeme rağmen..istersen sen de bir dene fatma ..
fatma senın kı masallah 5 ayı dolacak bızım bebıslerın abısı yahuuu :))
kızlar göbekleriniz ne alemde...
benim göbeğim kaldı üstelik çatlağımda var:çok üzgünüm:
komplekse girdim iyice eşimin yanında eskisi kadar rahat değilim artık .. korsekulanmays başladım ama faydası olurmu bilmiyorum...
siz neler yapıyorsunuz göbek ve göbekteki çatlaklar için ..
göğüslerimde küçüktü normalde
göğüslerde çabası korkuyorum sütüm iyice keslince köpek memesi gibi olucaklar diye
off offfff:içelim:
Kız bebek anneleri
kızınızın fıstığını nasıl temizliyorsunuz??
yani ayırıp içini de siliyor musunuz?ben siliyorum ama çok detaya inmeden.
ıslak mendille o blgeyi temizlemek ,o kremsi tabakayı temizlemek zararlı diye biliyorum
o yüzden fazla dokunmuyorum ama bazen kaka bulaşıyor o zaman siliyorum.
teşekkür ederim mervecim ben de deneyeyim yalnız evde normal pekmez var şuanda ondan yapsam olur mu acaba sonra da harnup pekmezi alırız inşallah biran önce geçer ...
benim onurumda uzun zamandır emerken geri çekilip etrafı seyrediyo tv ye bakıyo sonra bana bakıyo gülümsüyo sanki utanıyormuş gibi yapıp saklanıyo :roflol: bende "seni seni yaramaz" deyince gülüveriyor iyicecanım oğlum bir de iyileşse....
evet semacım ya normalde gülmesinden daha bir güzel geliyor yüzüne bakarak gülümsemesi :CüvCüv: ayy Allahım ne güzel bir duyguyu yaşatıyor bizlere çok şükür..
bir de arada ınn-nee gibi sesleniyor benimki ben de anne diyor baak diye babamızı kıskandırıyorum kaydirigubbakcemile3 ama cidden anne diyormuş gibi geliyor bana..sizde de var mı bu :lepi:
valla bende senin gibi yapıyorum. canı acır diye cesaret edemiyorum.
fatmacım onu bilemiyorum, keramet keçiboynuzunda mı değil mi kaydirigubbakcemile3
sen yine de şimdilik öyle ver madem.. bi zararı yok ne de olsa, sonra harnupu alır yaparsınız, faydası olur umarım..
ayy evet bir de utanıyormuş da saklanıyor gibi yapmaları da var oy oy çok tatlı bunların hepsi ya.. Allah nazarlardan saklasın tüm bebiişlerimizihepsine maşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?