Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicrancım dün gece sana mesaj göndermiştim burdan tam o an sen çıkmışsın görmedin sanırım saat 03:00 civarıydı sanırım biz ayaktaydık o zaman

aynen hicrancım bizimki de yok daha neler sana öyle geliyor diyo :1closedeyes:
kıskansınlar işte, bebişler babadan önce anne diyecek :1closedeyes: :lepi:

hicrancım dün gece sana mesaj göndermiştim burdan tam o an sen çıkmışsın görmedin sanırım saat 03:00 civarıydı sanırım biz ayaktaydık o zaman

gördüm canım kusura bakma cevap yazamadım sen yoktun burda evet bizde dün gece her akşamki gibi nöbetteydik eşim benle oturduğu zaman kk ya geliyorum bende ama 2 de mamasını yiyip yattı benimki çok şükür kalkmadı bidaha 5 te mama verdim uyurken sabah 9 a kadar uyanmadı maşallah bazen böle yatınca uyanmıyor ama bazende sabah ezanıyla yatıyoruz gündüz uyuyor zilli ozamanda

Kızlar slmmm,hepinize iyi akşamlar dilerim,aslında bu saatte yaprak dökümü için beklerdim ama sanırım yaprak dökümünü şimdilik kaldırmışlar(İnşallah bebişler iyidir,kızlar benim oğluşta emerken yüzüme bakıp sırıtıyo kendi kendine oyunlar yapıyo bi alıyo bi çekiyo hasta oluyorum ölüp bitiyorum resmen,zaten bebişlerin gülüşleri annelerde uyuşturucu etkisi yaparmış,Allah onları bizlere bağışlasın minik kuzularımız dünyamızı ne kadarda renklendirdiler...Dün gece benim oğlan sürekli uyandı durdu nesi var bilemedim hep ağladı şimdiyse uyuyo bakalım ne kdar uyuyacakgamyoncuiremsu

aynen hicrancım bizimki de yok daha neler sana öyle geliyor diyo :1closedeyes:
kıskansınlar işte, bebişler babadan önce anne diyecek :1closedeyes: :lepi:

benim kociş alıyor kızını kucağına BA BAA , BAAA BAAA diyor bende devam et hayatım bu gidişle sen baba demeyi güzel öğreneceksin ama kızıminatla ANNE diyecek diyorumm:roflol::roflol:

benim oğluş doğduğundan beri genelde anne diyerek ağlıyor.çok ilginç ama gerçekten öyle.her duyan anne diyor bu deyip şaşırıyor.

artık türlü türlü oyunlar yapmaya başladılar.emirde emip emip birden çekiyo etrafına bakınıyor,gülüyor sonra tekrar emiyor.akşamüstü halası geldi iş çıkışı sevmek için uyuyordu.5 dk.sonra filan uyandı.ilk önce hemen gülümsemiş sonra dikkatli baktığında ağlamaya başlamış.yavrum ben zannetmiş halasını ilk.uyandığında ilk olarak beni görüyor ya

kızlar bugun benım kı cok uyudu yaaa uyanık tutamıyrum gozlerı gıdıyor.. uyuyor yıne tekrar daldı.. ne yapsam kı gece uyumayacak bu seferrr... ((

Gülşahcıım gorusemedık bayadır nasılsın? bebıs nasıl hersey yolunda mı? gaz sancıları bıraz olsun azaldımı ?

selam kıslar hepinizea.s. dün gece fena değildi bizim uykumuz banyo yaptırmıştım tesiri oldu allahtan...bide erken uyumaya alışssa daha iyi olcak gündüzd 11 den aşşağı kalkmıyo ehlikeyf :sm_cool::sm_cool:
bide bugün yüzünü çizmiş küçük bey ondan sonrada başlıyo ağlamaya:bbo: tırnaklarınıda kesiorum ama çok çabuk uzuyo.. :dilcikar: ay ewet koçişler çatlasınn benimkide arada ınne diye ağlıo:dilcikar: ohhh zaten konuşmaya başladıklarında ilk ba ba ba diolar yahh:mymeka:
ewwet ya bugün yaprak dökümü nie yokk yaÇok üzgünüm çoook

Arkadaşlar çok cevap verdiniz ama hangi sayfada bulamıyorum resim nasıl yollayabilirim?

semacım glitterfy.com a gir..
glitterfy photo yu seç..
açılan sayfada Gözat ı tıkla, yüklemek istediğin resmi bilgisayarından seç
upload & start a bas, açılan yeni sayfadan glitter type birini seç ve Generate Glitter Graphic tıkla resmini indir.. açılan sayfadaki linklerden 2. sini burada cevap yazdığın yere yapıştır.. kaydirigubbakcemile5

ben kızımın altını temizlerken ıslak mendil kullanmıyorum ne biliyim tahriş eder gibi geliyor sadece dışarda doktorda falan ıslak mendil kullanıyorum normalde su ve pamukla temizliyorum fıstığı temizlerkende çok detaya inmeden yan detayları güzelce temizliyorum tahriş olabilir çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…