- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.261
teşekkür ederim mervecim ben de deneyeyim yalnız evde normal pekmez var şuanda ondan yapsam olur mu acaba sonra da harnup pekmezi alırız inşallah biran önce geçer ...
benim onurumda uzun zamandır emerken geri çekilip etrafı seyrediyo tv ye bakıyo sonra bana bakıyo gülümsüyo sanki utanıyormuş gibi yapıp saklanıyo :roflol: bende "seni seni yaramaz" deyince gülüveriyor iyicecanım oğlum bir de iyileşse....
ne şurubu o nevlüde kabuzlık içn mi adı ne
canım cok şşeker allah bağışlasınn yerim o pembişi ne güsel yakışmış öle pantolonuda...
iyi akşamlar kızlar bugün fazla giremedim ben:)))
5gündür beklediğimiz tekmele oyna geldi ama pek bizimki sevdi sayılmaz 30dk anca durdu içinde sevsede kucaktan inse bari sıpammm
İnan bu akşam kızının resimlerini koymuşsun ya eşimi çağırdım bizim kızımıza benzemiyor mu o da evet dedi:)Şimdi yazını da okuyunca bayağı güldüm.
30 dk durmuşya daha ne istiyordun canım yaa en azından biraz dinlenirsin işini yaparsın o oynayınca tabii 30 dk sonra sıkılmıştırr benimkide beşiğinin dönencesinde oyalanıyor 10-15 dk sonra basıyor yaygarayııı eline oyuncak veriyorum 5 dk falan oyalanıyor keyfi yerine geliyor sonra sıkılıyorr
şimdi eşim uyutmaya çalışıyor tam dalıyor yatağına koyuyor tekrar uyanıyor bu gece de uykusuz geçecek sanırım :bbo:gördüm canım kusura bakma cevap yazamadım sen yoktun burda evet bizde dün gece her akşamki gibi nöbetteydik eşim benle oturduğu zaman kk ya geliyorum bende ama 2 de mamasını yiyip yattı benimki çok şükür kalkmadı bidaha 5 te mama verdim uyurken sabah 9 a kadar uyanmadı maşallah bazen böle yatınca uyanmıyor ama bazende sabah ezanıyla yatıyoruz gündüz uyuyor zilli ozamanda
iyi akşamlar kızlar bugün fazla giremedim ben:)))
5gündür beklediğimiz tekmele oyna geldi ama pek bizimki sevdi sayılmaz 30dk anca durdu içinde sevsede kucaktan inse bari sıpammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?