Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım bebişlerimiz abisi umarım bir an önce iyileşir.Merte ııııı yapıyorum kızar gibi,başlıyo dudağını büzmeye devam etsem ağlayacak o hali içimi eritiyo,yok yok yapmıycam bidaha yawrumm yaa...

iyi akşamlar kızlar bugün fazla giremedim ben:)))
5gündür beklediğimiz tekmele oyna geldi ama pek bizimki sevdi sayılmaz 30dk anca durdu içinde sevsede kucaktan inse bari sıpammm

alya maşallah çok tatlı maşallah saçlarına nazar değmesin
bu arada ismi çok hoş kızım olursa 2.si düşeneceğim isimlerden olsun:)))))
alya-yaren-ecenas-eylül

arkadaşlar ne kadar çok yazmışsınız maşallah oku oku bitmiyo.bugün bizim kız erkenci saat 22.30 da uyudu.bakalım ne zaman uynacak.:ecrin_bebek::
semacım bebişin çok tatlı maşallah.bebişler ne çabuk büyüyolar.artık bize gülücükler atıp yorgunluğumuzu unutturuyolar.benim kız yabancıya hiç gitmiyo çığlığı basıyo hatta geçen gün evde birsürü misafir vardı ve onları görünce yarım saat ağladı içlerinde tanıdık kimseyi göremeyince... bi de yüzüstü sürünmeye başladı garibim kan ter içinde kalıyo ama çok hoşuna gidiyo ilerlediğini farketmek.bu gidişle erken emekliycek benim zilli.kaydirigubbakcemile2

5gündür beklediğimiz tekmele oyna geldi ama pek bizimki sevdi sayılmaz 30dk anca durdu içinde sevsede kucaktan inse bari sıpammm

30 dk durmuşya daha ne istiyordun canım yaa en azından biraz dinlenirsin işini yaparsın o oynayınca tabii 30 dk sonra sıkılmıştırr benimkide beşiğinin dönencesinde oyalanıyor 10-15 dk sonra basıyor yaygarayııı eline oyuncak veriyorum 5 dk falan oyalanıyor keyfi yerine geliyor sonra sıkılıyorr

MAŞALLAH ÇOK TATLI İNANIRMISIN SAYFAYI İLK AÇIĞIMDA KENDİ KIZIMA BENZETTİMMM:roflol::roflol:

BUDA BENİM KIZIMMM DÜN AKŞAM ÇEKTİM

İnan bu akşam kızının resimlerini koymuşsun ya eşimi çağırdım bizim kızımıza benzemiyor mu o da evet dedi:)Şimdi yazını da okuyunca bayağı güldüm.

ben kaçtım herkese iyi geceler derin dliksiz uykular sabah görüşürüz benimki uyudu bende uyuyacağım artık bu arada zeynep canım aşure çekti yaw anneme diyemde yapsın bari

benim kızın mama saati gene kaçtım bennn biz 2 saatte bir yiyoruzz deniyorum 4 saatte bir vereym diye en fazla 70 -8/0 cc yiyor ozaman oyüzden 60 cc veriyorum 2 saat arab ile yemiyor benimkii yinde buna da şükür yeni düzldi yemesi bunuda yemiyordu 1 aydır düzelir herhalde mide sorunumuz yüzünden böle oldu bide grip olunca hepten açlık grevine girmişti bizimkii

İnan bu akşam kızının resimlerini koymuşsun ya eşimi çağırdım bizim kızımıza benzemiyor mu o da evet dedi:)Şimdi yazını da okuyunca bayağı güldüm.

:roflol::roflol::roflol::roflol: bende şimdi aynını yaptım burda biri daha vardııı kimdi şimdi hatırlayamadım valla bir gün eşim yanıma geldi bana su getirdi aaa dedi ceylinin bu resmini ne zaman çektinn dediiia.s bende o bizim kızımız değil aşkım dedimmm inanamadı:roflol: bazı bebekler birbirine benziyorr yada resimlerde öle görünüyorr galibaaa:roflol:

hadi herkese iyi geceler iyi uykular ben kızı doyurup yatak odasına götürüp yatırıcam artıkk yanına uzanırım belki uyur

haklısın a.s.nankörlük etmiyeyim ben yawrum 30dk dayanmış öyle işin başına geçtinmi vakit hemen geçiyor uçuyor sanki zaman ben heryerim toplu olmadımı çok sıkılıyorum CADIARZUherkez öyledir kesinde biri geliverirde dağınık görür diğe ama ilk baştaki gibi olmadığı kesin ahh ahh ilk evlendiğimde haftaya 1 halı siler kapı cam silerdim şimdi bırak halıyı tozu bile zor alıyorum anne olmak zormuş valla neyse kaçtım artık iiyi geceler:teytey:

Evet çok haklısın gerçekten birbirlerine benziyorlar ya da resimlerden bize öyle geliyor..Hepsi de çoooooooooooook tatlı maşallah.

şimdi eşim uyutmaya çalışıyor tam dalıyor yatağına koyuyor tekrar uyanıyor bu gece de uykusuz geçecek sanırım :bbo:

Son düzenleme:
Bu da benim kızım Alya Menal

Mervecim çok teşekkür ederim umarım olmuştur.

selmacım Alya çk tatlı maşallah Nazar değmesin

hayrlı olsun canım güle üle oynasın bebişin bence yarım saat gayet iyi benimki 5 dk bile kendi kendine oyalanmaz

]selmacım Alya çk tatlı maşallah Nazar değmesin

Canım çok sağol.Biz de senin gibi ayaktayız benim kzım gece 2 ye kadar ayakta inş bu akşam ereken yatar hergün duam bu bi gün erken uyuyacak elbet.İnş tabi.

inşallah selmacım duaların kabul olur hergün bir önceki günden 10 dk önce başla uyutmaya doktorlar öyle diyor birden bire alışamazlarmış yavaş yavaş saatleri düşür
biz normalde 23 de yatar sabah kalkardık şimdi onur biraz hasta o yüzden huzursuz şu an uyudu ama kıpırdaşıyor inşallah uyanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…