- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.281
hu huuu kimse yokmu...
günaydın herkese arkadaşlar... dün akşam bizim oğlanın yine karnı ağrıyodu masaj yaptım, şurup verdim geçmedi... en sonunda 10 ml rezene verdim... sonra da sıcak su torbasının üzerine yatırdım... yarım saat sonra yatağına yatırdım...10:30 da uyudu sabah 6:00 ya kadar hiç uyanmadı... Maşallahama bu seferde gece 3-4 kez uyanan çocuk neden uyanmıyo ki diye sabah kadar kontrol ettim durdum... Anne olmak çok zormuş çoookkk... Hepimize Allah kolaylık versin... Layığıyla yapmayı nasip etsin inşalllah...
günaydın kızlar ...her sabah sütümü sağardım nerdeyse 200 cc çıkardı şimdi 30 cc çıkaramadım çok moralim bozuldu sütüm mü kesiliyor acaba ki benden oluk oluk akardı yane yapacağım bilmiyorum..
Fatmacım maşallah ogluşumuza kilosu iyiymiş. geçmiş olsun güzelim. karçiçek arkadaşımızın dedigini bende uygulayayım tereyagı ile pekmezi eritip vereyim yarın bakalım.bizimde bugün aşımız vardı pnömokok ile karma aşı baya huzursuz oldu bebişim biraz ateş oldu sanki ateş düşürücü verdim. inşllah gece huzursuzlaşmaz. uyku konusunda bende bundan sonra erken kaldırıp geceleride erken erken yatırmayı düşünüyorum.
bu arada bebişlerimizede maşallah pek güzel olmuşlar hicrancımm ve sema_alyacımm.
Betül canımm senin bugünlerde canın mı sıkkın durgun gibi geldin de yazışmalarından hissettim sanki.
AYTENN şekerim sana dün yazı yazdım ama görmedin sanırım bende nazilliliyim yazları hep memlekette olurum bakarsın aynı zamanlarda orda olursak tanışırız dedimm.
Herkese iyi gecelerr...
selincim ben işe geldiğim için mecbur sağıyorum ama hiç böle olmazdı acaba diyorum dün biraz sğukta kaldım ayaklarım üşümüştü o etkilemiş olabilir mi?kahvaltı yaptım kayısı suyu içtim su içtim açık çay içtim iki kere denedim ama toplsan 25 cc çıktı düşünebiliyor musun nerdeyse 200 cc çıkardı benden ya
ayten gördüm seni SOBEEEEEEEEEE
Fatmacım maşallah ogluşumuza kilosu iyiymiş. geçmiş olsun güzelim. karçiçek arkadaşımızın dedigini bende uygulayayım tereyagı ile pekmezi eritip vereyim yarın bakalım.bizimde bugün aşımız vardı pnömokok ile karma aşı baya huzursuz oldu bebişim biraz ateş oldu sanki ateş düşürücü verdim. inşllah gece huzursuzlaşmaz. uyku konusunda bende bundan sonra erken kaldırıp geceleride erken erken yatırmayı düşünüyorum.
bu arada bebişlerimizede maşallah pek güzel olmuşlar hicrancımm ve sema_alyacımm.
Betül canımm senin bugünlerde canın mı sıkkın durgun gibi geldin de yazışmalarından hissettim sanki.
AYTENN şekerim sana dün yazı yazdım ama görmedin sanırım bende nazilliliyim yazları hep memlekette olurum bakarsın aynı zamanlarda orda olursak tanışırız dedimm.
Herkese iyi gecelerr...
günaydın kızlar ...her sabah sütümü sağardım nerdeyse 200 cc çıkardı şimdi 30 cc çıkaramadım çok moralim bozuldu sütüm mü kesiliyor acaba ki benden oluk oluk akardı yane yapacağım bilmiyorum..
:1shok: aaaa gerçekten mi nerde evinizzzz hangi lisede okudunnn ben atatürk lisesinde okudum ordu cddesinde bayz eşya dükkanımız vardı samanyolu pastanesinin yanındaaa belki tanışıyoruzudrrrrr bizim ev zafer mah. dekaydirigubbakcemile5
Aytencim ben Ticaret Lisesi mezunuyum.evimizde cumhuriyet mh.deydi çok eskiden ama şimdi annemler biraz şehrin dışındalar gürültüden hava kirliliginden kaçtılar.bencede belki tanışıyoruzdur güzelim hem bak aynı yaştaymışızda.zafer mh. devlet hastanesinin oldugu yerlerdi degilmi. çünkü benim bir ara hergünüm orda geçerdide:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?