Doğum yapmış olan anneler buraya....

Fatmacım maşallah ogluşumuza kilosu iyiymiş. geçmiş olsun güzelim. karçiçek arkadaşımızın dedigini bende uygulayayım tereyagı ile pekmezi eritip vereyim yarın bakalım.bizimde bugün aşımız vardı pnömokok ile karma aşı baya huzursuz oldu bebişim biraz ateş oldu sanki ateş düşürücü verdim. inşllah gece huzursuzlaşmaz. uyku konusunda bende bundan sonra erken kaldırıp geceleride erken erken yatırmayı düşünüyorum.
bu arada bebişlerimizede maşallah pek güzel olmuşlar hicrancımm ve sema_alyacımm.
Betül canımm senin bugünlerde canın mı sıkkın durgun gibi geldin de yazışmalarından hissettim sanki.
AYTENN şekerim sana dün yazı yazdım ama görmedin sanırım bende nazilliliyim yazları hep memlekette olurum bakarsın aynı zamanlarda orda olursak tanışırız dedimm.
Herkese iyi gecelerr...

hu huuu kimse yokmu...
günaydın herkese arkadaşlar... dün akşam bizim oğlanın yine karnı ağrıyodu masaj yaptım, şurup verdim geçmedi... en sonunda 10 ml rezene verdim... sonra da sıcak su torbasının üzerine yatırdım... yarım saat sonra yatağına yatırdım...10:30 da uyudu sabah 6:00 ya kadar hiç uyanmadı... Maşallah ama bu seferde gece 3-4 kez uyanan çocuk neden uyanmıyo ki diye sabah kadar kontrol ettim durdum... Anne olmak çok zormuş çoookkk... Hepimize Allah kolaylık versin... Layığıyla yapmayı nasip etsin inşalllah...

günaydın kızlarrr büyük kızı okula gönderdimm şimdi gidip yatıcam saat 10 da mama saatimiz ozamana kadar uyuyayım barei biraz dün bizimki 3 e kadar uyutmadı ama ben nu gündüz uyuturmuyum bu gün oynatıcam devamlı ki gece uyusun aaaaa kıyamıyordum gece uyumadı gündüz uyusun diyordum ama düzen müzen kalmadı valla yok yok ben onu bugün uyutmayayım saat 10 da mama verince uyutmayacağım şuan uyuyor

ağrısı geçince rahatlamış demekki gündüzde uyumadıysa fazla ondan uyumuştur ay yeterki uyusunlar valla uykuda beslenme kadar önemlii benim kız geçen anlattım burda ya bütün gün uyudu nerdeyse gecede uyutmadı 4 e kadar gerçi ama annem o gün büyüyor ondan dedii:roflol:

Pc başında değilsin herhalde neyse görüşürüz bende gidip uyuyayım tam 55 dk sonra mama vericem çünki ozamana kadar dinleneyim birazzz

günaydın kızlar ...her sabah sütümü sağardım nerdeyse 200 cc çıkardı şimdi 30 cc çıkaramadım çok moralim bozuldu sütüm mü kesiliyor acaba ki benden oluk oluk akardı yane yapacağım bilmiyorum..

günydın arkadaslar
deryacım süt iç bence hemn etkiliyor süt bence
kahvatı yaptınmı oluk oluk gelen süt öyle kesilmezki hemen bişeyemi üzüldün acaba
benim sütüm zaten az yazmıştım dün o yüzden hiç sağmıyorum moralim bozulur diye daha cok

günaydınn arkadaşlarrr. biz dün gece aşıdan dolayı huzursuzdukk ateşlendik sabah yine ateşi vardı şurup verdim inşllah bir daha çıkmaz ateşi. yavrucum baygın baygın bakıyordu annesinin kuzusu.Allah'ım yavrularımıza saglık sıhhat versinn.
arkadaşlarr herkes yazmış akşam yatırıp sabaha kadar kalkmıyormuş minnik kuşlarr. benim ogluş kaçta yatarsa yatsın gece 2 sefer kalkar mutlaka 3-4 saatte bir ister 9 yatsın ister 10 mutlaka kalkaar siz gece yatarken bebişlere doyurucu birşeyler mi veriyorsunuz -tatlicadiarzu-
ne yapıyorsunuz bizlere de söyleyin uygulayalım yerimseniben
herkese güzel günler diliyorum.

:1shok: aaaa gerçekten mi nerde evinizzzz hangi lisede okudunnn ben atatürk lisesinde okudum ordu cddesinde bayz eşya dükkanımız vardı samanyolu pastanesinin yanındaaa belki tanışıyoruzudrrrrr bizim ev zafer mah. dekaydirigubbakcemile5

selincim ben işe geldiğim için mecbur sağıyorum ama hiç böle olmazdı acaba diyorum dün biraz sğukta kaldım ayaklarım üşümüştü o etkilemiş olabilir mi?kahvaltı yaptım kayısı suyu içtim su içtim açık çay içtim iki kere denedim ama toplsan 25 cc çıktı düşünebiliyor musun nerdeyse 200 cc çıkardı benden ya

saklamışmıydın hiç eve bırakacagın süt yok mu hiç şimdi
biraz bekle stres yapma içtiklerin etkiler muhakkak

günaydın anneler..benimde keyfim yok..mamaya başlamamıza rağmen kılo alımı durmuş gibi..daha yeni 6kılo olabıldık..ay napıcam bılmıyorum....ooyooy..içim daralıyor..allahım başka dert,dermansız dert vermesin işallah..eşim bu geçiş dönemi yenı yenı toparlar dıyor..kusmasına üzülmeyin yahu eğer kılo alıyosa..kılo almayan bebek en zoru...çıldırıcak gibi oluyosun..neyı yanlış yada eksık yapıyorum dıyosun devanlı..haftaya çarşamba gene götürücem dr a.....allahım bu hafta bı 150 200 gram alsa...sağlıklı olsunda bunada şükür ama mevlam üzmesin yavrularımızla bizi..

yok canım sıkkın değil canım :) tuhaf bır cumle oldu ama neyse... kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın.. :1hug:

Bu arada gecmıs olsun bebısın ateslenmsı, umarm sımdı daha ıyıdır canım..

Son düzenleme:

dertacım canını sıkma benimde oluyor öyle arada süt falan gitmiyor dert etmee betülünde dedği gibi az çıktığı günler suyaaa yüklen çoğalıyor genee. biliyosun bende çalışıyorum ve sağıyorum korkma sakın bişey olmazz ben alıştımm tecrübe konuşuyorrrrrrrrrrrrr:teytey:

Aytencim ben Ticaret Lisesi mezunuyum.evimizde cumhuriyet mh.deydi çok eskiden ama şimdi annemler biraz şehrin dışındalar gürültüden hava kirliliginden kaçtılar.bencede belki tanışıyoruzdur güzelim hem bak aynı yaştaymışızda.zafer mh. devlet hastanesinin oldugu yerlerdi degilmi. çünkü benim bir ara hergünüm orda geçerdide:)

daha önceden stoklarım vardı ama iki üç bardak kaldı şimdi su içmeye başladım bakalım bir de 12 gibi sağacağım inşallah düzelir sağolun kızlar

günaydın kızlar bebişler nasıl iyi uyudular mı benim oğlum bugün cok mızırkandı şimdi ayaalarımda yatıyo gülücükler atıyo

evet perşembe oazarı varya onun üstü 260 evlere yakın yerde evimizz. tanışmıyosak bile karşılaşmışızdır mutlaka.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…