Doğum yapmış olan anneler buraya....

hadi ya o da güzell
ben yiyom yiyom tık yok hep aynı süt maşallah cnm bol bol sütünüz olsun inşallah ama ben
bu kadar emdiğpinede şükrediyorum eşek 1 ay memeyi almamak için cebelleşmişti benimle

bu arada öyle zayıftımki ben ve iştahsız benimle oturanın iştahı kapanırdı ama şidi masalahım var ben bişey yerken karsımdakininde isityor(yasaaın kötülükk)

umtcum bende karabiber ve bal karışımını göğse sürün düye duymustum ama bence verme işine karışmak gibi olmasın cnm ama özellikle baldan korkuyorum daha cok küçükler agır gelebilir

Sağol canım eğer lazım olursa aklımda olsun betül, çünkü buna gerçekten ihtiyacım oldu o gece.Allahım bir kadın olsada emzirse bebeğimi dedim, zeynep kamilden kadın bulup getirecekti o gece babam bir ara.İnşallah sütüm bol olur da bunlara gerek kalmaz.Bol bol humana steel tee içiyorum.Çok sağol ya valla çok duygulandım betülcüm. :a015:senağlama

Tamam canım aklında olsun..istersen süt ve urunlerı yemedıgım bır gun sagar buzluga koyarım kalır oyle ne olur ne olmaz.. daha ıyı olur.. umarım bır daha yasamazsın ama yasarsan hıc arama baska bulamazsan bana ulas.. istersen numaramı da verebılırım boyle durumlar ıcın.. tamam.

canım çok geçmiş olsun yazını okudum allah yardımcın olsun inşallah sütün artar benim baştan beri gelmeyen sütüm inşallah sana gider çok samimi söylüyorum kızınıda öpüyorum kocaman allah onu korusun :teselli:

valla seda bende veririm..çok azaldı benimkide gerçi..allahseni inandırsın korkarak bakıyodum aklımdaydın..işallah bişi olmaz diyodum içimden..şükürki sebebi bulundu..ama yınede yazıklarolsun o doktora..sütalerjisi olan bebek hiçde az deil..ben çok duydum..valla seda bu sabahta aklımdaydın..benımkı az kılo alıyo,yemıyo,bende moralsızım hergun sütüm azalıyo diye..steeltea ye devam et..keçiboynuzu,ceviz gıbı yemişler ye. .çok büyük geçmişler olsun...cok fena oldum..................

sedacım çok üzüldüm...çok kötü oldum okurken..Allah sana ve kızına kolaylık versin inşallah...süt alerjisi olduğu kesinmi...mamalarda glutein adlı madde olabiliyor..bazı çocuklarda bunu aldıkları anda aynı sorunları yaşayabiliyorlar...un ve unlşu gıdalara bulunuyor bu bahsettiğim .şey....canım benim keşke hastaneden birimizi arayabilseydin...sana yakın olan biri bence hemen gelirdi yanına emzirmek için......tekrar geçmiş olsun..

Seda çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin...Bol bol dua edeceğim NAzlıya ve sana canım kendini üzme ne olur Allah dermansız dert vermesin..İnşaallah sütün çoğalır ve siz bu süreyi çabucak atlatırsınız....

kızlar biraz dertleşeyim sizle çok doldum bride nin msjıda beni ağlatmaya yetti
gece saat 4 te emiralp e mama verdim sonra bende yattım saat 5 buçuktu kapı çaldı eşim kalktı nurdan kalk evi su basmışi dedi yataktan bi fırladım uyku sersemi her yer su içinde ayak bileklerime kadar suyun içindeyim allahım kabusmu diyorum kendi kendime meğer alt kata kadar sızmış kapıyı çalan alt komşuymuş temizlemek 4 saat sürdü. evin parkeleri kabardı ev sahibi bakıcak değiştirmek zorundayız az önce halılar alındı yıkatmaya yolladık
b,ide üstne emir alp hastalandı öksürüyo gribi var dktora gittik idrar tahlili derken bu gün felaket başladı
hala rüyada gibiyim kendimi suyun içinde gibi hissediyorum
allah beterinden her türlü felaketten korusun hepimizi

sedacım çok gecmş olsunNazlımızada sanada ,inşallah bi daha yasatmaz Allahım aynı şeyleri
Allahım bol süt versin sana ,ayrıca niye sağlıksız olsun cnm anne sütü emiyor işte ne güzel hiç anne sütü alamyanlarda var sen gönlünü ferah tutmaya calış sütün için
niye bazı sebzeleride veremeyeceksin onu anlamadım ben cnm

ben de yeşil erik istemiştim kışın oratasında...ablamlar izmriden bulup getirmişlerdi...iğrenç bir hal almış dondurucuda ...ama yedim valla...tatlı tuzludan değil bence cinsiyet...ekşiden belli :)))) ben de çok tatlı yedim çünkü ama zten çok severdim :))))

Canım gecmıs olsun, kötü baslamıs ama guzel bıter ınsallah gunun..
Daha kotu seyler olmadııgna sukur... :teselli:
su nereden basmıs oyle merak ettım ama cesme fılan ı acık kalmıs borumu patlamıs

Nurdan sana da geçmiş olsun canım..Üzülme beterin beteri var de hep umarım Emir Alp bir an önce sağlığına kavuşur..Eviniz içinde olan olmuş artık kendini üzmeye değmez yapılır düzelir bir şekilde...Bizim evi de su basmıştı aynı anlattığın gibi sabah ezanında alt komşu çalmıştı kapıyı bizde uyku sersemi temizlemiştik saatlerce çok zor ama düzeliyor bir şekilde Allah yar ve yardımcın olsun...

canım geçen ay biz 15 gün evdeydik ve kombi en düşükte çalıştığı halde 345 ytl geldi doğalgaz..nu ay kaç gelecek çok merak ediyorm...ve elektrik faturası da tabi...çünkü klimayı da açıyoruz....

Aşure gününüzü kutlayıp canınızı çektirdiğim için özür dilerim arkadaşlar genel bişey ya o yüzden yazmıştım...Gül ve Arzu hakkınızı helal edin yakın olsak gönderirdim dün okulda baya çoktu kusura bakmayın..:)))[/B]

kızlar artık emerken oyunlara başladı bizimki..sadce yüze bakmıyo....konuştuğum an ya da bir ses duyduğu an emmeyi bırakıp bakıyor ve bir cilve...gülücükler....kameraya çakmek istiyor eşim ama saklamak lazım iye düşünüyoruz...

kaydirigubbakcemile2

herkese tünaydın kızlarr...:1hug:ah sedacımm ya allahım sana çok çok yardımcı olsun canım ya yakın olsam sana inan düşünmedn vermek isterim...kaldığın zor durumu bi anne olarak çok iyi idrak ediyorumsenağlama rabbim yardımcınız olsn neler yaşadın öyle lütfen çok dua oku sadaka ver...bi mevlid okut ewinde sana nacizane tavsiyem canım..fisfisfis

umutcum benim bebek bi ara çok hastalanmıştı aşırı öksürüğü vardı terini sırtında soğuttuğumdan hstalanmştı...:bbo:dr a götürdüğümde bana öksürüğü kesmek için tereyağını yumuşatıp 1tatlı kaşığı harnup pekmeziyle karıştırıp vermemi söyledi günde 4.5 kez 1 çay kaşığı verdim şükür şıp die kesti öksürüğünü aslında önce üzüm pekmezi demişti tadıda keskinolduğu için almayabilir dedi ondan dolayı harnup pekmezini önerdi..ne zaman az öksürse hemen veririm keser...ben tavsiye ederim sonuçta doğal bi yan etkisi yokşutarafagittibazen ben kendimde yiyorum gercekten tatlı olduğu için sütte yapıyor:dance:kaydirigubbakcemile2

bazen bariz anne diyo bizimki...ama reflkex galiba çünkü doğduğundna eri öyle...

fatmacım öksürüğü ben de dişten ve tükürük salgısı artmasındansır...benimki de bu aralar öksürüyor..heryeri salya doluyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…