Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım gecmıs olsun, kötü baslamıs ama guzel bıter ınsallah gunun..
Daha kotu seyler olmadııgna sukur... :teselli:
su nereden basmıs oyle merak ettım ama cesme fılan ı acık kalmıs borumu patlamıs

betül mutkaktaki musluğun altındaki kombiden sıcak su alan boru patlamış gece nasıl oldu anlamadık açık falan da değildi mama yapmaya kalkınca hiçbişey yoktu aman siz dikkatli olun
ev sahibi depozitoyu kesmeye yera arıyodu şi,midi kaç katı masraf çıktı beterin beteri var demişler
şükrediyoruz

bebeğim bitanecik arkadaşım of okurken ınan tuhaf oldum yaaa allah sana ve bebeğine acil şifalar versin çok samimi soyluyorum bende senin için sütümü sağabilirim olmadı sen bana gel yada ben gelim emziregim bebeğini hem oglumun süt kardeşi olur dimii:1hug: sakın morelını bozma inşallah bol bol sutun olur bitanem bana ihtiyacın olursa yanındayım bunu unutmaa.s.

nurdan gecmiş olsun yok yere bir sürü iş çıkmıştırşimdi sana
oğluşunda iyileşir hemen inşallah

saol canım ya nedense bu tür felaketler hep gece olur işin ilginç yanı bebeğin azıcık bi ağlama sesine mızmızlanmasına uyanan ben bütün evi su basmış duymamamışız
alt komşu zile basmasa sabah yüzerek uyanıcaktık herhalde

Olucagı varmıs ya canım hıc aklına gelmeyecek bır durum aslında ama işte..
tekrar gecmıs olsun..

nurdan gecmiş olsun yok yere bir sürü iş çıkmıştırşimdi sana
oğluşunda iyileşir hemen inşallah

saol canım ya sabah diyorum ben o suyun patlayacağını bilseydim gece musluğun altında yatardım o derece iş çıktı
o9ğlum iyileşsinde çok samimiyim gerisi boş

of canım ya çok geçmiş olsun bitanem... ya hamileliğinde zor geçmişti sağlıkla doğdu diye seviniyordum.. yavrum benim ya...senağlama rabbim acil şifa versin inşallah.. inan sürewkli dualarımdasın... benim anlamadığım inek sütü bebeğin gelişimini azaltıyo diyolar o yüzden devam maması verin diyolar... peki devam mamasının içindede mi inek sütü var.. fisfisfis biz de bi araştıralım bakalım böyle durumlarda neler yapılıyor... sürekli dua et bitanem.. Rabbim tekrar yaşatmaz inşallah...

canım ben ısırgan içtiğim zaman fışkırıyor resmen.. bi dene istersen.. çok faydalı... İnşallah bi an önce gelir sütün... moralini yüksek tutmaya çalış ve ben kızımı emzireceğim diye inat et... sütünün kesileceğini aklına bile getirme.. ikinizde Alllaha emanet olun... a.s.

kızlar moralim cok bozuk kredi kartımı çaldırmıştım netten baktım alışveriş yapılmış cok kötü moralim sıfırın altında.ne olur şimdi yaa

canım aklıma geldi şimdi... ben mama alırken soya bazlı mamalar olduğunu duymuştum... ama başımıza böyle bişey geleceği aklıma gelmediği için üzerinde durmamıştım.. bi araştır bakalım.. doktoruna sor... çok zor durumda kalırsan belki faydası olur.. a.s.

son zamanlarda tüm aksilikler beni buluyo kızlar moralim cok bozuk sinirden ne yapcagımı bilemiyorum

kredi kartlarımı oraya buraya attıgım için önemsemedim çıkar bi yerden diye ama olan oldu bu huyumdan nefret ediyorum cok unutkanım cok

umarım harcama cok buyuk degıldır.. bır an once kapat da barı baska bır harcama daha olmasn..
gecms olsun yaa..bugun herkeste bır problem var hadı hayırlısı Allah beterınden korusun ınsallah..

canım böyle bir durum olduğunda hemen bize ulaşmaya çalış bak benm her zaman buzlukta oluyor gerçekten samimi veirirm hatta hagi hastanede olursanız olun gelip bırakırız eşimle

kızlar moralim cok bozuk kredi kartımı çaldırmıştım netten baktım alışveriş yapılmış cok kötü moralim sıfırın altında.ne olur şimdi yaa

Selam zeos ;
kartını kapattırdın mı? Ben bi kere markette çantamı çaldırmıştım.Ve oradaki jandarmaya gidip ifade verip, çantanın içindekileri yazdırmıştım.Nüfus cüzdanım da vardı, onuda gazeteye kayıp ilanı verip tekrar çıkartmıştım.

Bride'cim canım benim ya.İnşallah sütün bollaşır ve bu durun da geçici bir durumdur.Tez zamanda sağlığına kvuşur inşalah kızın.Kendini topla ki sütün artsın.Bol bol su iç.Kendini bırakma sakın.
Gerekirse süt toplarız sana , bi mesajın yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…