- 15 Şubat 2008
- 611
- 13
- 643
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.361
Kızlar ısırgan çaayını nasıl yapıyorsunuz?
Kızlar ısırgan çaayını nasıl yapıyorsunuz?
canım ben 1 2 taşım cezvede kaynatırım saolsun kayınvalidem köyden toplayp kurutup nane şekline getirmiş onu kullanıyorm süzüyorum içiyorumyerimseniben arada ama tadını sewmiyorum zorla içiyorumkafamçokkarıştıbu ısırgan kadın hasttalıklarınada birebir..sositososito
canım ben 1 2 taşım cezvede kaynatırım saolsun kayınvalidem köyden toplayp kurutup nane şekline getirmiş onu kullanıyorm süzüyorum içiyorumyerimseniben arada ama tadını sewmiyorum zorla içiyorumkafamçokkarıştıbu ısırgan kadın hasttalıklarınada birebir..sositososito
betül mutkaktaki musluğun altındaki kombiden sıcak su alan boru patlamış gece nasıl oldu anlamadık açık falan da değildi mama yapmaya kalkınca hiçbişey yoktu aman siz dikkatli olun
ev sahibi depozitoyu kesmeye yera arıyodu şi,midi kaç katı masraf çıktı beterin beteri var demişler
şükrediyoruz
Saol canım;
ben aktardan aldım ve bana sıcak kaynayan suya atıp biraz 3-4 dak. kaynatıp içilecek demişti. Fazla kaynatılmayacakmış, o zaman zararlı da olabilirmiş...
sedacım ya cok geçmiş olsun canım ya.gerçekten çok üzüldüm.zaten o gün demiştin eşim akşam eve gelince vericem sütüm de az bebeğim aç diye.. sürekli sallıyorum açlığını hissetmesin diye yazmıştın.cok üzülmüştüm öle demene.senden ses çıkmayınca 2 gündür herhalde birşey oldu yine diye düşünmüştüm.çok geçmiş olsun canım.benim de buzluta sütüm var.b.çekmecedeyim ama çok gerektiğinde bir şekilde veririm.
ama sütünün azlığını sakın dert etme.sürekli emzir inan artıcak.rezene, anoson, boza çok etkili.nazlıyı da öp benim yerime canım.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?