Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kızlar ısırgan çaayını nasıl yapıyorsunuz?

canım ben 1 2 taşım cezvede kaynatırım saolsun kayınvalidem köyden toplayp kurutup nane şekline getirmiş onu kullanıyorm süzüyorum içiyorumyerimseniben arada ama tadını sewmiyorum zorla içiyorumkafamçokkarıştıbu ısırgan kadın hasttalıklarınada birebir..sositososito

Kızlar ısırgan çaayını nasıl yapıyorsunuz?

canım ben suyu kaynatıyorum. içine ısırganı atıyorum. 1 taşım daha kaynatıyorum. kapağını kapatıp demlemeye bırakıyorum. içerken de içine limon sıkıyorum. çok kötü kokuyo başka türlü içemiyorum.

başlarda nane katıyordum fakat nane sütü kesiyormuş.. artık limon sıkıyorum... bi süre sonra alışıyor insan... a.s.

kızlar peki elma suyunu nasıl veriyosunuz... ben de vermek istiyorum... cam rendede rendeleyip tülbentten mi geçiriyosunuz yoksa katı meyva sıkacağında mı sıkıyosunuz???

merhaba arkadaşlarrr
Seda çok çok geçmiş olsunn,teşhis konmuş ya bundan sonrası iyi olur sizin için...bende arada süt atıyorum buzluğa ilerisi için,istersen bende verebilirim..
Hem ayrıca üzülme, ek gıdalara başlayacaksınız artık, ya ilk zamanalrda yaşasaydıınızz..

Son düzenleme:

canım dr. ,Ahmet Maranki var ya geçenlerde bu ot çaylarını demlerken kapağını kapatın. o kapakta toplanan damlacıkları da için dedi.. bunların yağları orada toplanıyormuş...

Fatmaaaa nerdesin ya... çık gel artık.. Ben seninle konuşmayınca öksüz hissediyorum kendimi...

Onur hasta olmuş.. Canım benim.. Nesi var ben tam anlamadım... inşallah iyileşmiştir... öptüm ikinizi de tombiş yanaklarınızdan... a.s.

Hepinize merhabalar hihoyyyt
Seda geçmiş olsun, sütün bol bol gelsin nazlı annesinin sütünden mahrum olmasın inşAllah, ihtiyaç durumunda buradaki herkes süt vermeye hazır hiç üzülme canım a.s.
Zeliha sana da geçmiş olsun canım yapılan harcama yüksek değildir umarım ..
herkese sevgiler...

sedacım çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm. senin o halini düşününce içim acıdı valla. canım bende istanbuldayım bende sana seve seve süt verebilirim. inşallah bol bol sütün olur canım. allah dermansız dert vermesin moralini yüksek tut lütfen.

Saol canım;
ben aktardan aldım ve bana sıcak kaynayan suya atıp biraz 3-4 dak. kaynatıp içilecek demişti. Fazla kaynatılmayacakmış, o zaman zararlı da olabilirmiş...

nurdan canımya durup dururken bir sürü iş çıkmıştır şimdi sana zaten bebelerden pek birşey yapamıyoruz. ev eşyalarına mobilyalara bişey olmamıştır umarım.

Saol canım;
ben aktardan aldım ve bana sıcak kaynayan suya atıp biraz 3-4 dak. kaynatıp içilecek demişti. Fazla kaynatılmayacakmış, o zaman zararlı da olabilirmiş...

ewet cnm bazen bnde öyleyapıyorum kaynamış su ekliyorum:uhm:
hım maibeyaz;ben o dediğini bilmiyordum bundan sonra öyle yaparım arkadaşım saol üzerini kapatırıma.s.

sedacım ya cok geçmiş olsun canım ya.gerçekten çok üzüldüm.zaten o gün demiştin eşim akşam eve gelince vericem sütüm de az bebeğim aç diye.. sürekli sallıyorum açlığını hissetmesin diye yazmıştın.cok üzülmüştüm öle demene.senden ses çıkmayınca 2 gündür herhalde birşey oldu yine diye düşünmüştüm.çok geçmiş olsun canım.benim de buzluta sütüm var.b.çekmecedeyim ama çok gerektiğinde bir şekilde veririm.

ama sütünün azlığını sakın dert etme.sürekli emzir inan artıcak.rezene, anoson, boza çok etkili.nazlıyı da öp benim yerime canım.:1hug:

canım boza nasıl yapılıyor.. ben de denemek istiyorum... ömrümde hiç içmedim...
anason ben de sadece uyku yaptı.. sarhoş gibi oldum resmen...kaydirigubbakcemile3

Kızlar dünden beri boranın ellerini emmesi değişti, iki elini aniden bağırarak ve titreyerek ağzına alıyorr saldırıyor resmenn,kriz geçirir gibi, normalde ellerini uslu uslu emerdi ama bu çok sinirli bir şekilde saldırıyor hatta omzuma aldığımda yüzümü yemeye çalışıyorr cokacimcoook ve sürekli bağrıyorr,acaba diş yüzünden mi yoksa çok mu asabi oğlum :çok üzgünüm:
sizin bebişelrin ellerini emmesi nasıl?

kızlar bi de kuru mayayı deneyin... o da acayip fazla süt yapıyo... meyva suyunun içine ya da yemeklerinize atın... ozaman da fışkırıyor resmen... yalnız kilo aldırıyordur herhalde...

evet canım... sade içmeye kalkma sakın meyve suyuna falan at... tadı çok kötü çünkü..bira mayası bulabilirseniz ondan için.. biranın süt yapması mayasındanmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…