- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.381
evet canım... sade içmeye kalkma sakın meyve suyuna falan at... tadı çok kötü çünkü..bira mayası bulabilirseniz ondan için.. biranın süt yapması mayasındanmış...
Kızlar sizinde bebişiniz yukarılara doğu çok bakıyor mu?tunahan çok bakıyor bazen elimi sallıyorum gene de bakmaya devam ediyor ya bazen kötü şeyler aklıma geliyor...
yaaa mayanın kokusu iğrenç tadını düşünemiyorum ne kadar koyuyorsun cnm meyve suyuna
bi de burada alkolsüz bira içilebilirmi aceppp:sm_confused:
anason ısırgan boza bunların hepsni denedinm i işe yarıyormu gercekten yarın dışarı cıkacam alırım
ben hiç boza içmedim görünyüsünü sevmem
Süt için vitamalt içeceklerinin çok yararlı olduğunu duydum...kullanan arkadaşlar hem sütü artırdığını hemde içinde çok fazla vitamin ve mineral içerdiğinden anne sütünün kalitesini artırdığını söylüyorlar..bende aldım ama bizimki bu aralar nazlanarak emdiği için sütüm fazla bile geliyor..o yüzden denemedim ama doktorların özellikle tavsiye ettiğini biliyorum....
Kızlar dünden beri boranın ellerini emmesi değişti, iki elini aniden bağırarak ve titreyerek ağzına alıyorr saldırıyor resmenn,kriz geçirir gibi, normalde ellerini uslu uslu emerdi ama bu çok sinirli bir şekilde saldırıyor hatta omzuma aldığımda yüzümü yemeye çalışıyorr cokacimcoook ve sürekli bağrıyorr,acaba diş yüzünden mi yoksa çok mu asabi oğlum :çok üzgünüm:
sizin bebişelrin ellerini emmesi nasıl?
canım portakal suyunun içine 1 çay kaşığı atıp üç kre içiyorum günde... ısırganı da iki kere içiyorum.. kesinlikle faydası var.. anasonu ve bozayı ben söylemedim.. anason bende uyku yaptı süt falan yapmadı... bozayı ömrümde hiç içmedim tarifini bilen varsa yazıverirse deneyeceğim... googleda arattım ama çok zor görünüyor...
alkolsüz bira sasnırım malt içeceği... seda onun çok süt yaptığını söyledi... ama ben hiç bir yerde bulamadım... vitamaltmış adı... sen bulabilirsen dene.. seda çok memnundu... a.s.
yagmur seda kullanıyordu memnundu vitamalltan
burada eczaneye sordu eşim yok öyle bişey demişler humananın cayını vermeye kalkmışlar
migrosa baktırdım orada da yok malt içeceği de belki vardır dedim yokkkkkkk oldu yanii arayınca ben
sanki mahrumiyet bölgesindeyizzz
sen nerden aldın
Canım bizim burdaki marketten almış eşim...Ülker'in..maltana şeftali aromalı malt içeceği yazıyo üstünde...genelde sporcu içeceği olarak biliniyo...heryerde var bildiğim kadarıyla ama size denk gelmemiş demekki...
mehtapcım eczanede satıldığını biliyorum hiç almadım ama öyle diye biliyorum..
cnm sağol biliyorum sedadan ama yazdım zaten birazönce ,bulamadım ben o vitamaltı ama kuru mayayı deneyecem sağolll tekrar a.s.
a.s.
ismin neydi maibeyaz
Canım bizim burdaki marketten almış eşim...Ülker'in..maltana şeftali aromalı malt içeceği yazıyo üstünde...genelde sporcu içeceği olarak biliniyo...heryerde var bildiğim kadarıyla ama size denk gelmemiş demekki...
Edacım benim kızım da öyle sinirli sinirli ellerini emiyor..biri yetmiyo ikisini birden yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyo..çok acıktığını gösteriyo bu hareketleri de :ecrin_bebek: ama titrediğini görmedim canım.. sinirlendiklerinde bebişler de değişik değişik tepkiler veriyor demek ki yaramazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?