Doğum yapmış olan anneler buraya....

:jeyyar:
ben bakiim eğer bu alerjik reaksiyon pekmezden değilse udt pekmezimiz var bizim malatyadan geldi onuda vericem kızıma harnupu duymuştum ama bilmem pek hiç yemedim onu

hicran sende sma clube ceylinin resminimi koydum yakaladım seni:jeyyar:

ya kızlar ben bez değiştirince hemen pişik yapıyor bebişime sizinkiler de oluyor mu pbi defa canbebe denedim hemen pişik oldu hem de kabarık kabarık...şimdi evy baby deneyeyim diyorum bakalm inş pişik yapmaz ya

Görüntü var ses yookk kimse yazmıyorr :icecream::icecream:

Az önce sormuştum kimse görmedi herhalde,cvp veren yoookkk

2 saat canım
ama 2. kez ısıtılamıyor dolayısıyla sıcak tutman lazım
ben biberon termosu aldım . içmeyince ona koyuyorum max.2 saate kadar da içiriyorum tekrar

Canım bende çalışıyorum bu yüzden sürekli bebişim sakladığım sütlerden içiyor biz akşamdan buzluktan çıkarıyoruz sonra kullanıcağımız kadarını sıcak suyun içine bişberonla koyuyoruz ben biberondan artanını tekrar vermiyorum bi garip oluyor gşibi geliyor suyu altına iniyor çünkü

GÜVENLİ SÜT SAKLAMA KOŞULLARI
Odanın serin bir yerinde 6-8 saat
Buzdolabının rafında 72 saat (3 gün)
Buzdolabının buzluğunda 2 hafta-2 ay arası
Derin dondurucuda 6 ay

Selam güzel annişlerkaydirigubbakcemile5
Umutcum geçmiş olsun arkadaşım oğlişin hop diye atlayıvermiş,kanı kaynıyor çocuğun demekki hayatım duramadı yerinde...Ballı ballıkooooonnn...fıkır fıkırlar maşallah.
Geçende benim kız da anakucağında oturuyordu evde hiç kemerini bağlamayız ama artık ayakları kenara yetişiyor ve ordan güç alarak poposunu attırıyor,sen attırırken arkaya devriil,ayakları havaya kalktı,kafa aşağı döndü anakucağı,valla eşiminde benim de aklımız çıktı boynuna bişey oldu mu diye üstüne atladık o da bizim tepkimizden korkup nasıl ağladı sonra biz gülünce o da başladı kıkır gülmeye eşşoğlusuuuu....kaydirigubbakcemile3
Sedacım sna da geçmiş olsun sıkma canını herşey olacağına varır alerji belli olmaz şimdi alerjisi olan şeye bakarsın 1-2 sene sonra geçmiş olur,farketmezsiniz bile.
Ben adana'da annelerdeyim kızıma ek gıdalara başlatalım anne yavaştan dedim abooo annem bir abarttı,dayımın oğlu var 2 yaşında onun çorbalarından 3-4 kaşık içiriyor,kivi,muz,cicibebeyle pekmezli mama,hepsini de cuk cuk yiyor kızım maşallah...Ama bu kadar çok şeyi hemen 1 günde vermesine ifrit oluyorum ama amaaan boşver pimpiriklendikçe ters gider,yiyor işte kızın maşallah deyip beni sallamıyorlar bileee...
-tatlicadiarzu-

kızlar evy babyden mail geld şimdi en kısa sürede ürün göndereceklermiş.inşalkah iyidir de bebişie gönderirim

CANIM BENİM KIZ 1 HAFTADIR GECE 2-3 ARASI UYUYOR SABAH 11-12 DE UYANIYOR SONRA AKŞAM 6 YA KADAR HİÇ UYUMUYOR 6 DAN SONRA 1-2 DEFA 10-15 DK LIK ŞEKERLEMELER YAPIYOR O KADAR KIZ UYKUSUZ DOLANIYOR ORTALARDAsenağlama

öğlene kadar yatıyormuş iyi bari merak etmiştim sağol

okudum bende yardım bölümünden sevdim bunu güzel bişi hakkını veriyor emeğin repkaydirigubbakcemile2
çok geçmişolsun ucuz atlatmışsınız valla bir anlık dalgınlığa geliyor bizde çok 90dan döndük dikkat ediyorum ama işte

ben ilk prima ile başladım 2 numara bitesiye kadar kullandım 3numarayla molfixe geçtik ama çiş yaptığında sanki altına yapmış gibi kokuyor sanki muşambalı beze tutmuş gibi sizler huggies demiştiniz bende aldım :ecrin_bebek: o paket yarıda şu anda bu bitince bir daha yok almıcamkötükedihüso evybaby alacam molfix kötü kokmasına rağmen kalıp olarak biraz büyük tam kilosuna kadar kullanılıyor ben bez değiştirmede iyiyyiim popumuz pişik olmadı çok şükür bir arkadaşım kullanmıştı evybaby memnundu bakalım:1closedeyes:

Son düzenleyen: Moderatör:

Buzluktan cıkardıktan sonra hıc ısıtmazsan kendı halınde cozulmus soguk halıyle buzdolabının buzluk degılde normal bolumunde max. 6 saate kadar duruyor sanırım.. ama hıc ısıtmazsan.. ısıtıp ta sogutursan tekrar ısıtılmıyor..

Son düzenleme:

evet canım benim de saçlarım birkaç haftadır çok aşırı dökülüyo.boyadım yine de dökülüyo.kestiricem ben de belki düzelir.
sedacım çok çok geçmiş olsun.birçok şeye alerjisi var demişsin acaba bebe bisküvüsüne de var mıdır.eğer yoksa onu suyla ezip verebilirsin.hem tadı güzel hem doyurucu olur.

benim annmele kayınvalidemde aynı valla .siz yedinizde bişeymi oldu bi bozuklukmu
var diyorlar haklılar aşurenin suyundan verdim biraz önce sapur şupur ses cıkarak yedi afiyet olsun kuzularaa

kızlar merhaba ......:lepi:

betulcum balığının ağzına o memeyi nasıl alıstırdın kıs bizimki almıyo öğğ yapıyo atıyokafamçokkarıştı

kızlar merhaba ......:lepi:

betulcum balığının ağzına o memeyi nasıl alıstırdın kıs bizimki almıyo öğğ yapıyo atıyokafamçokkarıştı

Benım kı de onceden daha cok alıyordu canım sımdı ara sıra... ellerını alıyor daha cok agzına.. bu resım 2. ay 5 gunlukken zaten.. sımdı cok nadır zaten vermııyorum da evdeyken.. ancak dısarda oyalaması ıcın verıyorum emzırmeye yakın fılan o gıbı durumlarda yanı.. kımı zaman almayabılıyor.. ozel brısey yapmadım :) kendı keyfıne gore takılıyor..

seren hoşgeldin hihoyyyt
cocuk büyüdükce ortadan kayboldun yaramazmı bıdık
ben emziği ilkgünden beri veriyorum almamazlık etmedi hiç
ama sıpa emziğini değiştirmiyo emziklikten çıktı artık ,atıyor baska verince kayınvalidem uykuda ver dedi öyle alışırmış bi dene sende istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…