- 26 Haziran 2007
- 910
- 5
- 116
- 42
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.541
ben bakiim eğer bu alerjik reaksiyon pekmezden değilse udt pekmezimiz var bizim malatyadan geldi onuda vericem kızıma harnupu duymuştum ama bilmem pek hiç yemedim onu
Bu arada buzluktan çıkarttığınız sütü o an içmedi mesela,maxımum ne kadar dışarıda bekletiyorsunuz ?
:jeyyar:
hicran sende sma clube ceylinin resminimi koydum yakaladım seni:jeyyar:
Görüntü var ses yookk kimse yazmıyorr :icecream::icecream:
Az önce sormuştum kimse görmedi herhalde,cvp veren yoookkk
CANIM BENİM KIZ 1 HAFTADIR GECE 2-3 ARASI UYUYOR SABAH 11-12 DE UYANIYOR SONRA AKŞAM 6 YA KADAR HİÇ UYUMUYOR 6 DAN SONRA 1-2 DEFA 10-15 DK LIK ŞEKERLEMELER YAPIYOR O KADAR KIZ UYKUSUZ DOLANIYOR ORTALARDAsenağlama
hayır canım kotu bırsey degıl :) amacın dogru ama bastıgında cıkan bosluga bırsey yazman lazım herhangı bırsey hanı tesekkur ederım gııb fılan yoksa rep bos oluyor yanı :smiley-cool: bende bos rep gelınce anlamadım ondan sordum :))
çok geçmişolsun ucuz atlatmışsınız valla bir anlık dalgınlığa geliyor bizde çok 90dan döndük dikkat ediyorum ama iştegünaydın..biz 7 de kaktık..gece zaten durmadı..gece sadece emzırıyorum ama artık mıdesı buyudugunden ve sutum azoldugundan aç kalıyo..inatla emzırıyorum..buna rağmen sıksık uyandı durdu..sabah artık geceden yorgun kaklıtıgmızdan uyku krızıne gırdık..arabasına koyana kadar ortalıgı yırtıyor hemen sallamaya başlıyorumkı sussun derken emnıyet kemerını baglamamışım bir sanıyede oldu uçtu resmen üstünden....heryerim boşaldı....allahtan zemınde halı vardı ve once poposunun üzerine yaklaşık 90 derce açıyla sonrada başınıı vurdu..ama dediğim gibi yer halıydı ve nıspeten yavaş vurdu..ammavelakın bırdaha boylebı ıhmalı yapmamam gerektıgını acı bı şekılde anladım..aklınızda olsun arabasında deyıp baglamadan bırakmayın..ongramlık aklımda gitti...zaten tümgün sersem uykusuz dalgınım..eşimde saolsun eve gelıce yatıyo sabah kalkıp gidiyo..şu yavruları sağsalim çıkaralamda meydana...bundan sonra bi anlık gaflete düşürmesin allahım işallah.........
GÜVENLİ SÜT SAKLAMA KOŞULLARI
Odanın serin bir yerinde 6-8 saat
Buzdolabının rafında 72 saat (3 gün)
Buzdolabının buzluğunda 2 hafta-2 ay arası
Derin dondurucuda 6 ay
kızlar ya sizinde saçlarınız dökülüyor mu?benim acayip derecede dökülüyor, tutam tutam saç geliyo elime herdefasında.allahtan saçlarım sıkta ordan kurtarıyoruz ,degılse saç kalmıcaktı kafamda ama böle giderse kalmıcak sanırım.
Selam güzel annişlerkaydirigubbakcemile5
Umutcum geçmiş olsun arkadaşım oğlişin hop diye atlayıvermiş,kanı kaynıyor çocuğun demekki hayatım duramadı yerinde...Ballı ballıkooooonnn...fıkır fıkırlar maşallah.
Geçende benim kız da anakucağında oturuyordu evde hiç kemerini bağlamayız ama artık ayakları kenara yetişiyor ve ordan güç alarak poposunu attırıyor,sen attırırken arkaya devriil,ayakları havaya kalktı,kafa aşağı döndü anakucağı,valla eşiminde benim de aklımız çıktı boynuna bişey oldu mu diye üstüne atladık o da bizim tepkimizden korkup nasıl ağladı sonra biz gülünce o da başladı kıkır gülmeye eşşoğlusuuuu....kaydirigubbakcemile3
Sedacım sna da geçmiş olsun sıkma canını herşey olacağına varır alerji belli olmaz şimdi alerjisi olan şeye bakarsın 1-2 sene sonra geçmiş olur,farketmezsiniz bile.
Ben adana'da annelerdeyim kızıma ek gıdalara başlatalım anne yavaştan dedim abooo annem bir abarttı,dayımın oğlu var 2 yaşında onun çorbalarından 3-4 kaşık içiriyor,kivi,muz,cicibebeyle pekmezli mama,hepsini de cuk cuk yiyor kızım maşallah...Ama bu kadar çok şeyi hemen 1 günde vermesine ifrit oluyorumama amaaan boşver pimpiriklendikçe ters gider,yiyor işte kızın maşallah deyip beni sallamıyorlar bileee...-tatlicadiarzu-
kızlar merhaba ......:lepi:
betulcum balığının ağzına o memeyi nasıl alıstırdın kıs bizimki almıyo öğğ yapıyo atıyokafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?