- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #7.721
Ben yastık kullanıyorum canım... doğduğundan beri kullanıyorum ben...
bebeğinizi yatırırken yastık kullanıyormusunuz kızlar?
Ben hala yastıksız yatırıyorum.penye battaniyesini çapraz seriyorum yatağına, kızım üstüne koyup, penye battaniye ile sarıyorum.sonra yorganını üstüne örtüüyorum.
Ama bi uyuması gerinmesi var bizim kızın, kafasını geriye doğru itip, yukarı doğru yani öyle uyuyo, yan yatırıyom hep, sırtüstü olarak görüyom bazen.bide popodan destek alıp ayakları ve gövdesini kaldırıyo. Ayaklarını da dik tuttuğum da çok dik basıyo.
Erken mi yürüyecek keratalar nedir.. Kaydirigubbakcemile2
Bebeğinizi yatırırken yastık kullanıyormusunuz kızlar?
Ben hala yastıksız yatırıyorum.Penye battaniyesini çapraz seriyorum yatağına, kızım üstüne koyup, penye battaniye ile sarıyorum.Sonra yorganını üstüne örtüüyorum.
Ama bi uyuması gerinmesi var bizim kızın, kafasını geriye doğru itip, yukarı doğru yani öyle uyuyo, yan yatırıyom hep, sırtüstü olarak görüyom bazen.Bide popodan destek alıp ayakları ve gövdesini kaldırıyo. Ayaklarını da dik tuttuğum da çok dik basıyo.
Erken mi yürüyecek keratalar nedir.. kaydirigubbakcemile2
Bebeğinizi yatırırken yastık kullanıyormusunuz kızlar?
Ben hala yastıksız yatırıyorum.Penye battaniyesini çapraz seriyorum yatağına, kızım üstüne koyup, penye battaniye ile sarıyorum.Sonra yorganını üstüne örtüüyorum.
Ama bi uyuması gerinmesi var bizim kızın, kafasını geriye doğru itip, yukarı doğru yani öyle uyuyo, yan yatırıyom hep, sırtüstü olarak görüyom bazen.Bide popodan destek alıp ayakları ve gövdesini kaldırıyo. Ayaklarını da dik tuttuğum da çok dik basıyo.
Erken mi yürüyecek keratalar nedir.. kaydirigubbakcemile2
Mama ile Muhallebi Hazırlanışı: İnek sütü 1 yaşına kadar önerilmediğinden mama ile hazırlanması önerilmektedir.
Malzemeler:
• 1 su bardağı su (200 ml)
• 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu
• 6 ölçek Devam Biberon Maması*
Hazırlanışı:
1 su bardağı su ile 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu pişirilir ve ocaktan indirdikten sonra içerisine 6 ölçek Devam Biberon Maması* ilave edilip, iyice karıştırılır.
Canım bunu ek besin veren arkadaşlar yazmış ayrıca ülkerin hero baby pirinç unu var onun üzerinde 4. aydan sonra yazıyor ve nasıl kullanacağınıu anlatıyor.Ben de bu ara ciddi ciddi düşünüyorum da kullanmayı onun için sürekli araştırıyorum.
canım aynısı bana da geldi bugün aynı anda gönderiyoar demek kayıtlı olanlara
bu arada sen buraya yazmıyodun uzun zamandır dün başka topicte görünce mesaj yazacaktım sana oğlum durmayınca unutmuşum
sağol canım,teşekkür ederim.ben anne sütü+aptamil 1 veriyorum.ama bu aptamilden korkuyorum.en fazla 1 saat muhafaza edilebiliyor,buzdolabına konmuyor,40 derece sıcaklıktaki suyla yapılıyor vs.vs. pirinç unlu mamayla karıştırılabilir mu acaba? yarın bi milupa dr arayıp sorayım.
bir de bu tarife göre bayagı katı bir kıvam oluşur sanırım.yutabilir mi? ilk kez yarı katı alıyor olacak ya..off çok zor ya.. anneme kalsa havuçla pirinci haşla yedir diyor...:sm_confused:
bizimkide her sabah kaka yapmak için uyanıyor en geç 7de gözleri açmıştır sanki işe yetişecek birazdaha uyusan ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?