Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben kullanıyorum ama bebek yastığı ve omuzlar dahil yastık üzerinde kalıyor dr söledi reflümüz nedeni ile yatırıyoruz gün içinde ama gece yatağını eğimli şekilde yaptık yatak altına ufak bir kırlent koyduk eğimli oldu yastığa gerek kalmadı böylecede

Nuraycım ben de yastıksız yatırıyorum ama çarşafın üzerine polar battaniyelerinden seriyorum.. senin gibi ince battaniyesini de kundak gibi sarıp, üzerine battaniyesini ve yorganını örtüyorum..sıcacık yatıyo miniğim
benim kızım da yatar vaziyette ikenn kalkma çalışmaları yapıyo ama başarısız oluyo henüz :CüvCüv: hamileyken yaptığımız vitamin vs..takviyeleri çok yaramış bebişkolara canavar gibiler maşaAllah :CüvCüv:

canım bende yastık kullanmıyorum.yatagının bas kısmı daha yuksek bızımkının,45 derece falan egımlı yatagımız.daha rahat uyuyor böyle.

Hicrancım maşaAllah ceylin azra ya çığlıklarını dinlerken benim kız da nasıl coştu bi görsen akranının çığlığını tanıyıverdi hemen :CüvCüv:
gündüzleri ben de beline kadar minik yatığına yatırıyorum uyumadığı zamanlarda..bizde de fizyolojik reflü var, yattığı müddetçe kusmasına iyi geliyo biraz.. kaldırır kaldırmaz üzerime kusuyo tabii o ayrı kaydirigubbakcemile3

İyi Akşamlar Hepinize ancak girebildim bugün.Bi taraftan kızımı emziriyordum bi taraftan da yazıları okuyordum sonra Hicran ceylinin çığlıklarını izlemeye başladım kızım memeyi bıraktı sesi dinliyor ona cevap veriyor aman çok komikti inan.Resmen onunla konuşuyor bi hoşuna gitti ki.Allah nazardan saklasın hakkaten çok tatlı çıkmış.

hepinize iyi geceler..
bebişlere deliksiz uykular olur inşAllah, biz analar da biraz yatak,uyku yüzü görelim yaw mirmirmirmir
yarın görüşmek üzere.. a.s.

kızlar herkese merhaba.oğluşu uyuttum (uyursa)

ek besinle ilgili en son neler konuştunuz bilmiyorum, henüz okuyamadım ama elma suyu veriyorum ben bir tek.püreye geçmek istiyorum çünkü oğlum tam doymuyor ama yutamazsa diye de korkuyorum.pirirnç unuyla mama yapanlar var mı? nasıl yapılıyor anlatır mısınız? aptamil 1'in içine pirinç unu katan bir arkadaş vardı yanılmıyorsam..? şu ara ne veriyosunuz?
ardarda sordum ama uykusuzluğu kafama takılıyor..:çok üzgünüm:

Mama ile Muhallebi Hazırlanışı: İnek sütü 1 yaşına kadar önerilmediğinden mama ile hazırlanması önerilmektedir.

Malzemeler:
• 1 su bardağı su (200 ml)
• 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu
• 6 ölçek Devam Biberon Maması*

Hazırlanışı:
1 su bardağı su ile 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu pişirilir ve ocaktan indirdikten sonra içerisine 6 ölçek Devam Biberon Maması* ilave edilip, iyice karıştırılır.
Canım bunu ek besin veren arkadaşlar yazmış ayrıca ülkerin hero baby pirinç unu var onun üzerinde 4. aydan sonra yazıyor ve nasıl kullanacağınıu anlatıyor.Ben de bu ara ciddi ciddi düşünüyorum da kullanmayı onun için sürekli araştırıyorum.

sağol canım,teşekkür ederim.ben anne sütü+aptamil 1 veriyorum.ama bu aptamilden korkuyorum.en fazla 1 saat muhafaza edilebiliyor,buzdolabına konmuyor,40 derece sıcaklıktaki suyla yapılıyor vs.vs. pirinç unlu mamayla karıştırılabilir mu acaba? yarın bi milupa dr arayıp sorayım.
bir de bu tarife göre bayagı katı bir kıvam oluşur sanırım.yutabilir mi? ilk kez yarı katı alıyor olacak ya..off çok zor ya.. anneme kalsa havuçla pirinci haşla yedir diyor...:sm_confused:

canım bu topiğe yazınca sürekli takip etmem gerekiyo..sonradan bütün yazılanları okumak çok vaktimi alıyo bide konular soğuyo..o yüzden pek girmiyorum bu aralar..bebek izin vermiyo..bide benim pc 24 saat açık ve KK da açık hep online gözüküyorum..hangi sayfa açıksa hala ordaymışım gibi oluyo..

Canım böyle yazıyor ama biz bunun 3 te birini falan yapmalıyız ancak.Tabi dediğin gibi daha sulu kıvam olması lazım.Ben de bi danışacam 4. ayda başlamayı düşünüyorum kızım bu aralar doymuyor hem beni emiyor hem mama yiyor ama yine aç özelikle gece 10 dan sonra çok fazla istiyor.Gece çok geç yatıyor tam olarak doysa daha erken uyur gibi geliyor bana ama tabii danışmak lazım.

İyigeceler kızlar iki gündür yazdıklarınızı okuyorum fakat bir türlü yazamadım.Tüm hasta olanlara acil şifalar diliyorum.hicran msni her ne kadar şak diye kapatsan ve birdaha girmesende neyse...:çok üzgünüm:belkide kendi kapanmıştır ama tekrar girip yazmanı bekledim açıkcası.mert uyudu bende yatayım,4 te 6.30 da 9da emzirmeye kalkıcamkafamçokkarıştı 10 gibi kalkıyor babası işe geç gittiği için alıyor oyalıyor 11.30a kadar ben yatıyorum:lepi: uykum geldi sürçi lisan ettiysm affola,bu saatte bu kadar oluyor.yerimseniben yarın grşrz..a.s.

herkese günaydınnn

emir'in kaka sorunundan dolayı bugün erkenciyiz.neyseki yaptı.mızıklanıyor.altını değiştirmem lazım.

bizimkide her sabah kaka yapmak için uyanıyor en geç 7de gözleri açmıştır sanki işe yetişecek birazdaha uyusan ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…