Doğum yapmış olan anneler buraya....

Alıntı yapılmazsa sevinirim, sileceğim çünkü...........
Bak bakalım duygu benziyor mu?
.......................

Son düzenleme:
Ayten anlattım yaa yaaaa olmadım yıneee... delikafadulden
bak bır daha anlatayım.. bu kez kesın olacak ok yılmak yokk...

ImageShack® - Image Hosting

Bu lınke tıkla. cıkan sayfada resım ekleme bolumunde resize image yazan yeri işaretle ve yandakı yerden 320x240 olanı sec. sonra gözat a tıkla ıstedıgın resmı bılgısayarından sec. host it e tıkla. cıkan sayfada asagıya dogru ın hotlink for forums (1) yazan yerdekı lınkı oldugu gıbı kopyala ve buraya yapıstır.. tamamdırr yerimseniben

:roflol::roflol: Baska taliplerde sımdıden yedekte olsun dıye koydumuduu ne olur ne olmaz değilmi dunurcugummm kaydirigubbakcemile3

ÖYLEMİİİİİ peki öyle olsun al ozaman sanaaa bizde yedeklere bakınızyoruz bundan sonraaa:roflol::roflol:

resimler silinmiştirrrrrrrr

ALINTI YAPMAYIN ULEYYYNNNNN:roflol:

Son düzenleme:
edacım maşallah kuzucuğa:)2.fotoğrafında bende cok benzettım.Daha oncede benzetmıstım zaten allah nazardan saklasın..

Emel , Eda, Saliha masallah kuzucuklarınızaa pek bı dadlular yavv bala batırılmıs bunların hepsiii kaydirigubbakcemile3

Yanlız benım koydugum resımlerın kımsenın gordugu yok yahuuu kaldırıyorum kustum :dilcikar::dilcikar:

VAY VAY VAYYYYYYYYYYYYYYYYYY yılın en kalabalık zamanı galibaaa 17 kişi + 2 de misafirimiz var çay kahve isterlermi acepppp:roflol::roflol:

maşallah maşallah tüm bebişleri rabbim korusunnn sağlık sıhhat versinn :Saruboceq::Saruboceq:burası çok renlendi yine bu gün:roflol:

edacım maşallah kuzucuğa:)2.fotoğrafında bende cok benzettım.Daha oncede benzetmıstım zaten allah nazardan saklasın..
Amin canım,hepimizinkini Allah korusun...

arka arkaya konulduğu için hepsi karıştı:)) ben cvp yazmıştım canım maşallahhh tekrardan...

canııımmm senin ki tam bi lokum yaww hele o tulumuna bittim yaww ne süper çıkmış bu tam yakışıklı bi erkek olmuş he yirim onu çıtır çıtırr:lepi:
hepsi çok tatlı ya raabbiim acılarını göstermesin inş..Şeniz

sanki hamilelik günlerimiz gibi oldu burası dolu dolu

nuraycım belli bir ölçü ile yapmadım hiç,
ilk kez dün yaptım biraz sulu oldu pirinç ununu bir tatlı kaşığı koymuştum bugün biraz daha koyu yaptım 3 tatlı kaşığı koydum baya koyu oldu, şekerini de göz kararı katıyorum pek şekere alışmasın diye bir iki çay kaşığı falan bir kez yap alışırsın canım bebeğinin damak zevkine göre hazırlarsın

Bu da bizim ev halimiz önlüğümüz ve mendilimiz hiiiiç eksik olmaz.Kızım parmağını emiyordu eşimde kaçırmak istemedi
Bu arada arkadaşlar hepsi çoooooooook tatlı bebişlerin allah nazardan saklasın hepsini inş.Keyifle bakıyorum resimlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…