Doğum yapmış olan anneler buraya....

Semacım önlüksüz mendilsiz olurmu bızım oburlar hiç.:)))
Acaba bi gün bizde rahat rahat gezdirecez mi kusar korkusu yaşamadan geçen eşim dışarda kanguruda taşıyordu kızımızı ki elimizde mendil de vardı ama bi kustu babasını sormayın.Ay bu da zor bişey ya tabii Allah daha büyük dert vermesin ama hakkaten zor.

Benim kız hep oturmak istiyor artık kalkmaya çalışıyor ha bire ama beceremeyincede kızıyor zillii çığlıklar ilgilenen olmayınca daha fena oluyor yalnız bırakmaya gelmiyor bizimkiii

biz kaçtık hepinize iyi muhabbetler yemek yapıcam daha bennn kociş gelince nettin bugün diyorr hep pc başındamıydın diyoooo:roflol::roflol:

ayy yaaa gül eksikkkk oda olsaydı keşke bide serennn nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
teyzemlerdeydik ay kıza bakan çok burda ben de biraz şekerleme yapayım dedimdi,maşallahh kalabalıkmışınız kaçırdım tühhh

VAY VAY VAYYYYYYYYYYYYYYYYYY yılın en kalabalık zamanı galibaaa 17 kişi + 2 de misafirimiz var çay kahve isterlermi acepppp:roflol::roflol:
yaa gene gelsinler ben kaçırdııım...
repler de verilmiş okurken ben de verdim,bundan sonra rep yapıyoruz hadi bakiiim...:teytey::teytey:

ben resimleri açtım ama kim kimin unuttum..
Duygu bir senin şişkoyla aytenin mavişi tanıdım
şu çilek gibi çıkmış montlu boncuk kız kimindi yaw bayıldııım...

Duygucum sıkıntılı günler geçiriyormuşsun,Allah bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açar,bizzat ben yaşadaım bu durumu.Herşeyde vardır bir hayır,bebişinin tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim,heyecanla okuyordum yazdıklarını,tahlillerde birşey çıkmadı yazısını görünce ohh demişim.Öpüyorum sizi.İyi haberlerini bekliyoruz canım.

Bebişleriniz çook tatlı.Benim kuzumun arkadaşları onlar.Belki bir gün bi yerde bi araya gelirler.Zaten biz İstanbula gidince Canana uğrıycaz.Güldenlerde havalar ısınınca görüşücez.Fatmacımda Ankaraya geldiği zaman gelecek

Seda arkadaş bir ilaç ismi vermiş laktaz alerjisi olan bebekler için 405te miydi nerdeydi o sayfalara bak.

Slm arkadaşlar.bikaç gün uzak kaldım oku oku bitmedi yaww.yeni şeyler çıkmış heralde,galiba,sanırsam.bu rep olayı neki? Bide şebek arkadaşım hoşgeldin.adını unuttum ama kızının adını çok iyi hatırlıyorum.çünki benim kızımın adıda eylül naz.

inşallah canım yazın gelcem büyük ihtimalle hele havalar bi ısınsın kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…