- 15 Şubat 2008
- 611
- 13
- 643
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.201
Bütün bebişlere maşallah yaaa.....
Duygu canım bu muayene edilirken çekilen fotograf var yaa ne kadar çok benzettim serkanborayaaa...
Bu arada kızlar ben sürekli patikli alt giydiriyorumm,takımlarımızın altı hep pantolon şeklinde üşür diye giydirmiyorum ev sıcak gerçi,sizler giydiriyormusunuz?
Maşallah butun bebişlerimiz çoookk güzel.Ayten naptın kız sayfa yamuldu:)
duygucum cok merak etmiştik seni
cok gecmiş olsun egeye şimdi iyimi ?
eşine üzüldüm cnm bu kadar annenin duasını da aldınız rabbim duyar inşallah dualarımızı büyük en kısa zamanda istediğniz gibi bi iş bulursunuz
sabahtan beri kız durmuyor gelip gelip gidiyom pc başına yaza yaza ankaraya yol olmuş mesajlarınız ancak bitirdim yawww neyse ben takipteyim siziiii bu arada bu gün regl oldum kızlarrr benim lohusalık bitmiştirrrrrrr:roflol::roflol:
:roflol::roflol: Baska taliplerde sımdıden yedekte olsun dıye koydumuduu :roflol: ne olur ne olmaz değilmi dunurcugummm kaydirigubbakcemile3amanda bizim damattt pek şeker olmuuuşşş ama biz kıskanırızzz hemen sil o resmi kapmasınlar oğluşumuuuu:roflol:
ayy duygu sormaa ter bastıı beceremedim yavvvvv o kadar da uğraşıyorum dev gibi çıkıyor resimlerimmm :roflol:
kızlar ek gıda için acele etmıyormusunuz!!!!!!!!!!! 6 ay anne sutuyle besleyın denıyor hep( emzirenler için gecerli) bakın lınk buldum okuyun
Bebeklerde beslenme ay ay bebek beslenme ek gıdalar 1-3 yaş bebek beslenme ara öğünler bebeklerin alması gereken besinler ve gıdalar
Kızlar pirinç unu nasıl yapılıydu?
Pirinç ununun nasıl yapıldığını bilen var mı?
canım pirinç ununumu soruyorsun yoksa pirinç unlu muhallebi mi?
pirinç unu marketlerde hazır satılıyor
muhallebi ise ben yarım çaybardağı süt koyuyorum bundan biraz daha fazla da su içine şeker ve pirinç ununu da katıp koyulana kadar karışrıp kaynatıp bebişine afiyetle yedirebilirsin canım biraz daha büyüyünce içine meyve de katabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?