Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucum cok merak etmiştik seni
cok gecmiş olsun egeye şimdi iyimi ?
eşine üzüldüm cnm bu kadar annenin duasını da aldınız rabbim duyar inşallah dualarımızı büyük en kısa zamanda istediğniz gibi bi iş bulursunuz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıldıracağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

bızım bebıslerımız cok benzıyor zaten esımede gostermıstım o da çok şaşırmıstı:1hug:Hadı sende koy edacım serkan boramızın son fotoğrafını.Ben tulumun ıcıne bazen soket çorap bazen hava cok soguksa külotlu çorap gıydırıyorum canım.

sabahtan beri kız durmuyor gelip gelip gidiyom pc başına yaza yaza ankaraya yol olmuş mesajlarınız ancak bitirdim yawww neyse ben takipteyim siziiii bu arada bu gün regl oldum kızlarrr benim lohusalık bitmiştirrrrrrr:roflol::roflol:

Mehtapcım cok sagol bılıyorum msnden msjınıda aldım canım benım..Ege cok sukur sımdı ıyı.Ama bızı cok korkuttu.Allah hepımızın evlatlarını korusun ınsallah.Sağlık herseyden daha onemlıymıs...

Oh maşalah hıcran darısı bızım başımıza ben kendımı menepoza girmiş gıbı hıssedıyorum valla:bbo:

valla benim için erken değil..erken olsa 4. aydan sonra ek gıdalar olmazdı..hem öyle tabak tabak yedirmiyoz..hep çay kaşığı ölçüsüylecokacimcoook emmesse rahat etmiyo zati.. damak tadı gelişsin..korkuyorum yemek seçer diye:ecrin_bebek:

Kızlar pirinç unu nasıl yapılıydu?

Pirinç ununun nasıl yapıldığını bilen var mı?

canım pirinç ununumu soruyorsun yoksa pirinç unlu muhallebi mi?

pirinç unu marketlerde hazır satılıyor
muhallebi ise ben yarım çaybardağı süt koyuyorum bundan biraz daha fazla da su içine şeker ve pirinç ununu da katıp koyulana kadar karışrıp kaynatıp bebişine afiyetle yedirebilirsin canım biraz daha büyüyünce içine meyve de katabilirsin

Canım ne kadar pirinç unu, ne kadar şeker katıyosun , açıkca yazarmısın. Bende denemek istiyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…