Doğum yapmış olan anneler buraya....

Bütün bebişlere maşallah yaaa.....
Duygu canım bu muayene edilirken çekilen fotograf var yaa ne kadar çok benzettim serkanborayaaa...
Bu arada kızlar ben sürekli patikli alt giydiriyorumm,takımlarımızın altı hep pantolon şeklinde üşür diye giydirmiyorum ev sıcak gerçi,sizler giydiriyormusunuz?

maşallah duygucum seninki tosun gibi maşallah.. hormon falan mı veriyon sen çocuğa...kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana maşallah sürekli okuyun, nazar falan değer Alah korusun...a.s.

:roflol::roflol:büyüme hormonu verıyorum hanı şu domateslere kullanılanlardan:roflol:
sagol canım allah nazardan saklasın bebıslerımızı

--------------------------------------

Bu da benim Aslanım...Şeniz Arkadaslarını yalnız bırakmasın dıye koydum.. kaydirigubbakcemile3
Alıntı yapmayın olur mu kızlarrr....

Son düzenleme:
..........silindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................................................................................................................................................

Son düzenleme:
Allahım ya hepsini nazarlardan korusun melekler gibiler ya bakmaya doyamıyorum Allahımıza şükürler olsun bize bu güzellikleri verdiği için

Betül Ayten canım maşallah bebişlerinize
de aytencimmm bebişinin hücrelerine kadar gördük walla küçült onu biraz insan yicek bunlarıııı:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…