Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet canım muhteşemsin valla bu ne dikkat gnydn yani serap benim özbeöz ablam olur
ikimiz aynı zamanlarda hamile kalıp doğum yaptık ablamla

itiraf ediyorum , daha önce serapa ablacım dediiğini okumuştum şutarafagitti ama resimdeki bebişi de ipek ' e benzettim tabii, bu ipuçlarından yola çıkarak sonuca ulaştım kaydirigubbakcemile3

herkese merhabalar siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizin sıkı takipçinizim sonunda bende aranıza katıladım sizler gibi eylül annesiyim 10.09.08 dogum tarihli bir kızım var benide aranıza alırsanız sevinirim

herkese merhabalar siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizin sıkı takipçinizim sonunda bende aranıza katıladım sizler gibi eylül annesiyim 10.09.08 dogum tarihli bir kızım var benide aranıza alırsanız sevinirim

tabi cnm ne demek hoş geldiiinna.s. iyi paylaşımlar olsunncnm benden 4gün nce olmş doğumun adı ne kızının senin adın ne cnma.s.

benim hamileliğim planlı oldu. fatmişinki süpriz oldu. biz nerdeyse aynı gün doğuracaktık o 38. haftada doğurdu bende 41. haftamı bitirdim böylece 1 ay oldu aramızda. annemin 1 ay içinde hiç yoktan 2 torunu oldu :)))))

öfff yaaa.okuyorum okuyorum ama içimden bişey yazmak gelmiyor.şu yazıyı bile öylesine yazıyorum.neden böyle oldum ben ya.önceden yazardım yine birşeyler..(((

kısss dedektifff mervee nirdeydün bakem bugün gündüz güneşlenmeye mi çıktınız yoktun

kaydirigubbakcemile3 benden kaçmaz çok dikkatliyimdir kaydirigubbakcemile3

gündüz hava güzeldi güneşli ama yine de buzzz gibiydi o yüzden büşrişi anneannesine bıraktım ben gezdim biraz hava aldım canım beni mi özledin yooksa Şeniz

tesadüf mü yoksa ayarladınız mı kızlar:))

tesadüf edacım ama güzel oldu böyle

itiraf ediyorum , daha önce serapa ablacım dediiğini okumuştum şutarafagitti ama resimdeki bebişi de ipek ' e benzettim tabii, bu ipuçlarından yola çıkarak sonuca ulaştım kaydirigubbakcemile3

valla çok dikkatliymişsin merve tebrik ederim

evet çok iyi oldu bir taşta 2 kuş

onur abi oldu demek , ne güzel yaa kıskandım sizi, benim bi ablam bile yook senağlama :a015:

canım ya kıyamam sana keşke olsaydı bir ablan gerçekten çok güzel birşey iki kızkardeş olmak dertleşirsin herşeyini paylaşırsın
mervecim üzülme bizler senin kardeşin olmaya çalışıyoruz burda inşallah başarabiliyoruzdur Şeniz

Hoşgeldin canııım,iyi ve güzel paylaşımlar
ben de Gül kızım da Ayça senden 1 gün önce doğum yapmışım
haberim yok dermişiiiimmmm-tatlicadiarzu-

Lan Fatmişle kardeşsiniz niye söylemiyosunuz da burda yabancı yabancı konuşuyosunuz oluuum,:mymeka:tam ailenizin sitesi olmuş bura yani desenize:enbuyukkk:

evet canıım burada dertleşip paylaşıyorum ben de hepiniz kardeşim gibi oldunuz gizli saklı yok aramızda ne güzel :teselli:

güüll sana abla diyebilir miyim ?? Şeniz

evet salihacım kardeşiz ay sabırsızlandım şimdi hemen yaz gelseeee kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım Allah bağışlasın bebişini iyi paylaşımlar dilerim a.s.

ösledik tabii nan yuktunn msn de uğramadınnnsen meni üzlemedin mi yuksam:mymeka::1shok:klava:
iyii ohh anan yakın bırak ges ben kıskandım şimdi ohh ne alaÇok üzgünüm çoook

halimecim hoşgeldin yorgunluktan olabilir mi bebişin çok mu yoruyor seni canım

galiba cnm.aslında allahıma şükür o kadar yaramaz değil yine ama kendime bakamamak,evimi doğru düzgün toparlayamamak çok üzüyor beni.dünden beri eşimlede biraz bozuğuz.1 martta işe başlayacağım.oğlumu bırakacak olmak beni çok üzüyor.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…