E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.281
evet canım muhteşemsin valla bu ne dikkat gnydn yani serap benim özbeöz ablam olur
ikimiz aynı zamanlarda hamile kalıp doğum yaptık ablamla
herkese merhabalar siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizin sıkı takipçinizim sonunda bende aranıza katıladım sizler gibi eylül annesiyim 10.09.08 dogum tarihli bir kızım var benide aranıza alırsanız sevinirim
benden küçük ama benden önce doğurdu onur paşamızı
merhabalar benim adım didem kızımın adı ceren
kısss dedektifff mervee nirdeydün bakem bugün gündüz güneşlenmeye mi çıktınız yoktun
tesadüf mü yoksa ayarladınız mı kızlar:))
itiraf ediyorum , daha önce serapa ablacım dediiğini okumuştum şutarafagitti ama resimdeki bebişi de ipek ' e benzettim tabii, bu ipuçlarından yola çıkarak sonuca ulaştım kaydirigubbakcemile3
benim hamileliğim planlı oldu. fatmişinki süpriz oldu. biz nerdeyse aynı gün doğuracaktık o 38. haftada doğurdu bende 41. haftamı bitirdim böylece 1 ay oldu aramızda. annemin 1 ay içinde hiç yoktan 2 torunu oldu :)))))
onur abi oldu demek , ne güzel yaa kıskandım sizi, benim bi ablam bile yook senağlama :a015:
Hoşgeldin canııım,iyi ve güzel paylaşımlarherkese merhabalar siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizin sıkı takipçinizim sonunda bende aranıza katıladım sizler gibi eylül annesiyim 10.09.08 dogum tarihli bir kızım var benide aranıza alırsanız sevinirim
Lan Fatmişle kardeşsiniz niye söylemiyosunuz da burda yabancı yabancı konuşuyosunuz oluuum,:mymeka:tam ailenizin sitesi olmuş bura yani desenize:enbuyukkk:benim hamileliğim planlı oldu. fatmişinki süpriz oldu. biz nerdeyse aynı gün doğuracaktık o 38. haftada doğurdu bende 41. haftamı bitirdim böylece 1 ay oldu aramızda. annemin 1 ay içinde hiç yoktan 2 torunu oldu :)))))
canım ya kıyamam sana keşke olsaydı bir ablan gerçekten çok güzel birşey iki kızkardeş olmak dertleşirsin herşeyini paylaşırsın
mervecim üzülme bizler senin kardeşin olmaya çalışıyoruz burda inşallah başarabiliyoruzdur Şeniz
öfff yaaa.okuyorum okuyorum ama içimden bişey yazmak gelmiyor.şu yazıyı bile öylesine yazıyorum.neden böyle oldum ben ya.önceden yazardım yine birşeyler..(((
tabi canım 3ü de oğlan ohhh kızlar da olsa oyy ne güsel...tanıtırız cnm ankarayı gezdiririz seni inş..sen gel yeter ki:sm_cool::dance:ya gerçekten kardeşmsniz gnydn64le şaşırdımmm:1shok:
mervecim saol cnm ben geliom sen yoksunn nerelerdesinizzz..kıs msn de de yoktunn buşbuşu öptümm Şeniz
herkese merhabalar siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizin sıkı takipçinizim sonunda bende aranıza katıladım sizler gibi eylül annesiyim 10.09.08 dogum tarihli bir kızım var benide aranıza alırsanız sevinirim
Lan Fatmişle kardeşsiniz niye söylemiyosunuz da burda yabancı yabancı konuşuyosunuz oluuum,:mymeka:tam ailenizin sitesi olmuş bura yani desenize:enbuyukkk:
öfff yaaa.okuyorum okuyorum ama içimden bişey yazmak gelmiyor.şu yazıyı bile öylesine yazıyorum.neden böyle oldum ben ya.önceden yazardım yine birşeyler..(((
kaydirigubbakcemile3 benden kaçmaz çok dikkatliyimdir kaydirigubbakcemile3
gündüz hava güzeldi güneşli ama yine de buzzz gibiydi o yüzden büşrişi anneannesine bıraktım ben gezdim biraz hava aldım canım beni mi özledin yooksa Şeniz
halimecim hoşgeldin yorgunluktan olabilir mi bebişin çok mu yoruyor seni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?