- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.321
ortam dağınık olunca psikolojim hepten batıyo..bugun akşam eşim işten geldi..taksim istiklalde bi kuaför bulmuştum netten..oturdugum yere en yakın yer orası çünki..kararlı bi şekilde gıydım formamı(eşofmanlarımı)çıktım istiklale...insanlar üstüme üstüme gelıyo gibime geldi..uğultulu bi kalabalık..soğuk..karanlık..korktum..ya bişi olursa,ya ben evde yokken ateşi falan çıkar,bi aksilik olursa..müsebbibi ben olurmuşum gibi..yarı dalgın kafayla bi saatde adres aradım...korkak oldum hepten..aman çok gülmeyin ağlarsınız derler ya,biraz günüm sıkıntısız geçse acaba büyük birsıkıntımı çekicem diyorum..sonrabi bakıyorum insanlar rahat..keyfe keder..anı yaşıyo..gevşemeye çalışıyorum...geçmişimizi nekadar silmeye çalışsakda içimize sinmişlikleri silemiyoruz..çok stresli zamanlar yaşadım...huzursuz bir saraydansa huzurlu bir klübede yaşamak isticek kadar.........uzun lafın kısası kendimizi deşarj etmeliyiz..bu bi resim yapmak olabilir..bi gezıntıye cıkmak..bi ufak alışveriş yada bir küçük iyilik yapmak...neyle nasıl mutlu oluyosak...şahsım asına boğazda gezinti,bi çay bi sigara,uzunca bi duş yada dolu küvet gbi...artık yavaş yavaş kendimizi bakıma almak zamanı geldi..önce gevşememiz lazım...
ortam dağınık olunca psikolojim hepten batıyo..bugun akşam eşim işten geldi..taksim istiklalde bi kuaför bulmuştum netten..oturdugum yere en yakın yer orası çünki..kararlı bi şekilde gıydım formamı(eşofmanlarımı)çıktım istiklale...insanlar üstüme üstüme gelıyo gibime geldi..uğultulu bi kalabalık..soğuk..karanlık..korktum..ya bişi olursa,ya ben evde yokken ateşi falan çıkar,bi aksilik olursa..müsebbibi ben olurmuşum gibi..yarı dalgın kafayla bi saatde adres aradım...korkak oldum hepten..aman çok gülmeyin ağlarsınız derler ya,biraz günüm sıkıntısız geçse acaba büyük birsıkıntımı çekicem diyorum..sonrabi bakıyorum insanlar rahat..keyfe keder..anı yaşıyo..gevşemeye çalışıyorum...geçmişimizi nekadar silmeye çalışsakda içimize sinmişlikleri silemiyoruz..çok stresli zamanlar yaşadım...huzursuz bir saraydansa huzurlu bir klübede yaşamak isticek kadar.........uzun lafın kısası kendimizi deşarj etmeliyiz..bu bi resim yapmak olabilir..bi gezıntıye cıkmak..bi ufak alışveriş yada bir küçük iyilik yapmak...neyle nasıl mutlu oluyosak...şahsım asına boğazda gezinti,bi çay bi sigara,uzunca bi duş yada dolu küvet gbi...artık yavaş yavaş kendimizi bakıma almak zamanı geldi..önce gevşememiz lazım...
Ayten anlattım yaa yaaaa olmadım yıneee... delikafadulden
bak bır daha anlatayım.. bu kez kesın olacak ok yılmak yokk...
ImageShack® - Image Hosting
Bu lınke tıkla. cıkan sayfada resım ekleme bolumunde resize image yazan yeri işaretle ve yandakı yerden 320x240 olanı sec. sonra gözat a tıkla ıstedıgın resmı bılgısayarından sec. host it e tıkla. cıkan sayfada asagıya dogru ın hotlink for forums (1) yazan yerdekı lınkı oldugu gıbı kopyala ve buraya yapıstır.. tamamdırr yerimseniben
herkese merhabalar siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizin sıkı takipçinizim sonunda bende aranıza katıladım sizler gibi eylül annesiyim 10.09.08 dogum tarihli bir kızım var benide aranıza alırsanız sevinirim
cerenimo günaydın hoşgeldin gerçek ismin neydi?
canım benim tunahanım düzenli uyuyordu 11 en geç 12 gibi sonra bebişime birisi bi nazar etti aman derya asana hiç eziyeti yok aman ne güsel hiç ağlamıyo diyorumki ağlıyo siz görmüyorsunuz yok ısrarla görümcesine valla kıs hiç ağlamıyo tunahan ne güsel dedi durdu gecesi bebişim hiç uyumadı2,30 a kadar her gece aynı şey zorla uyutuyorum korkarak bi uyanıyo resmen sıçrıyo ve ağlıyo ama nasıl ağlamak bir hafta böle sürdü sonra pazar gecesinden beri düzene girdi yine 12 gibi uyuyo çok şükür bi daha 6 da acıkıp uyanıyo sonra gene uyuyor maşallah deyin nolur gerçekten o bir hafta öldüm öldüm resmen...gece uyanıp emse tekrar uyusa sorun yok ama 3 lere kadar uyumaması insanı mahvediyor valla...kayınvalidem korkuluğunu aldırdı ben inanmazdım böle şeylere ama inanıyorum artık atletini okuttu su kaynatılıyomuş felan resmen fokur fokur su sıçramış heryere...böyle işte aytencim
hala kimse uyanamadı bugün galiba...çok sessiz burası değil mi ayten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?