Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese iyi akşamlar yada gecelermi desem oğlanı anca uyuttum girdim okuyorum yazdıklarınızı tam sonuna geliyorum bişeyler yazayım derken oğlum uyanıyo fırsat olmuyo bitürlü , bende temizlik çok takmıyorum boşverdim artık yapabildiğim kadar yapıyorum eşimde sağolsun elini bişeye sürmez

ortam dağınık olunca psikolojim hepten batıyo..bugun akşam eşim işten geldi..taksim istiklalde bi kuaför bulmuştum netten..oturdugum yere en yakın yer orası çünki..kararlı bi şekilde gıydım formamı(eşofmanlarımı)çıktım istiklale...insanlar üstüme üstüme gelıyo gibime geldi..uğultulu bi kalabalık..soğuk..karanlık..korktum..ya bişi olursa,ya ben evde yokken ateşi falan çıkar,bi aksilik olursa..müsebbibi ben olurmuşum gibi..yarı dalgın kafayla bi saatde adres aradım...korkak oldum hepten..aman çok gülmeyin ağlarsınız derler ya,biraz günüm sıkıntısız geçse acaba büyük birsıkıntımı çekicem diyorum..sonrabi bakıyorum insanlar rahat..keyfe keder..anı yaşıyo..gevşemeye çalışıyorum...geçmişimizi nekadar silmeye çalışsakda içimize sinmişlikleri silemiyoruz..çok stresli zamanlar yaşadım...huzursuz bir saraydansa huzurlu bir klübede yaşamak isticek kadar.........uzun lafın kısası kendimizi deşarj etmeliyiz..bu bi resim yapmak olabilir..bi gezıntıye cıkmak..bi ufak alışveriş yada bir küçük iyilik yapmak...neyle nasıl mutlu oluyosak...şahsım asına boğazda gezinti,bi çay bi sigara,uzunca bi duş yada dolu küvet gbi...artık yavaş yavaş kendimizi bakıma almak zamanı geldi..önce gevşememiz lazım...

merhaba patik aynı senin dedigin gibi bende biraz takıntılıyım galiba ama bebeklerimizlede hayat devam edecek ve biz buna ayak uydurmak zorundayız bugün kendin için bişeyler yapmakla çok iyi yaptın emin ol senin iyi enerjin ona geçicek

çok doğru söylüyosun canım kendimize gelmemiz toparlanmamız gerek biyerlerden başlayacağız artık, hem çıkmak istiyorum hemde aklım bebeğimde kalıyo bişey anlamıyom
burada tanıdık akraba arkadaşım yok öyle gezecek bi mağaza eğlenilecek bişeyde yok varsa yoksa internetim bununla anca vakit geçiriyorum ne yapayım

umutcum kesınlıkle haklısın..Artık kendımıze zaman ayırmamızın vaktı bencede geldı.Dıger topıklerde yanı sanırım temmuz annlerınde falan baktım kızlar cetvellerını bıle kıloya çevırmısler...yanı artık sacımıza başımıza kılomuza bakma zamanı bızımde geldı sanırım..Umarım en kısa zamanda hayata gecırebılırız..

herkese iyi geceler diliyorum.allahım nolur bu gece bebeklerimiz sabaha kadar deliksiz uyusun.

ceren cnm benim adımda halime.memnun oldum.

ÇÜNKÜ BEN BİR KADINIM

Küçük bir erkek çocuk annesine sordu.
"Niçin ağlıyorsun?".
"Çünkü ben bir kadınım" diye cevapladı annesi.
"Anlamadım!" dedi çocuk. Annesi çocuğu kucaklayıp,
"Ve hiç bir zaman anlamayacaksın!" dedi.
Babasına "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu.
Baba "Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır" diye
cevapladı.
Küçük oğlan büyüdü, yetişkin adam oldu, hala kadınlarin niçin
ağladıklarını keşfedemedi.
Nihayet öldukten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu.
"Allahım" dedi.
"Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?"
Allah dedi ki...
"Ben kadınları özel yarattım!... Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek
kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak
omuzlar, doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının
nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim.
Başkalarının kuvvetinin kalmadığında devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa papuç bıraktırmayacak kudreti verdim.
Her türlü şart altında ve hatta annelerini çok kötü incitselerde,
cocuklarını sevmek duygusallığını verdim.
Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor.
Kocalarına tüm kusurlarıyla sevmek kudretini verdim.
Erkeğin kaburgasından onları erkeğin kalbini korumaları için yarattım.
Onlara iyi bir eşin asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve
kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim.
Tek zayıflık olarak kadınlara birer gözyaşı verdim.
Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda
kullanmak üzere... İnsanlık için bir gözyaşı..." diye cevapladı

betülcüm dün işim çıktı onun için mesajını görmemişim, şimdi anladım ben resim yüklerken boyut kısmını işaretlemiyodum bundan sonraaa inşallahhh olacak çok sağol tatlım Şeniz

herkese merhabalar siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizin sıkı takipçinizim sonunda bende aranıza katıladım sizler gibi eylül annesiyim 10.09.08 dogum tarihli bir kızım var benide aranıza alırsanız sevinirim

hoşgeldin canım aramıza ama geç geldin niye bu kadar geçiktinnn, neyse geç olsun güç olmasın dimi Şeniz

cerenimo günaydın hoşgeldin gerçek ismin neydi?

deryaım biz ikimiz çalıştığımız için sabahları buraya ilk damlayanlarız, senin kinin gece uykusu nasıl zor oluyormu sabah işe gelmek, çalışırken kendini yorgun uykusuz hissediyomusun. seninki gece kaç kere uyanıyor benimki 4 kere falan uyanıyor emip uyuyor bazen gece 4-5 gibi uyandığı zamanlar 1 saat uyumamak için direniyorr beni de uyutmuyorrr çirkinim benim. gamyoncuiremsu

canım benim tunahanım düzenli uyuyordu 11 en geç 12 gibi sonra bebişime birisi bi nazar etti aman derya asana hiç eziyeti yok aman ne güsel hiç ağlamıyo diyorumki ağlıyo siz görmüyorsunuz yok ısrarla görümcesine valla kıs hiç ağlamıyo tunahan ne güsel dedi durdu gecesi bebişim hiç uyumadı2,30 a kadar her gece aynı şey zorla uyutuyorum korkarak bi uyanıyo resmen sıçrıyo ve ağlıyo ama nasıl ağlamak bir hafta böle sürdü sonra pazar gecesinden beri düzene girdi yine 12 gibi uyuyo çok şükür bi daha 6 da acıkıp uyanıyo sonra gene uyuyor maşallah deyin nolur gerçekten o bir hafta öldüm öldüm resmen...gece uyanıp emse tekrar uyusa sorun yok ama 3 lere kadar uyumaması insanı mahvediyor valla...kayınvalidem korkuluğunu aldırdı ben inanmazdım böle şeylere ama inanıyorum artık atletini okuttu su kaynatılıyomuş felan resmen fokur fokur su sıçramış heryere...böyle işte aytencim

evet deryacım benimkide artık uyumaya yakın bir huzursuzlanıyor bir ağlıyor sanırsın bir yeri acıyorr bölee kendini geriyoooo ne yapıcamı şaşırıyorum sonradan oldu bu bende anlam veremiyorum önceden nasıl usluydu artık değişti. inşallah düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…