Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende çok özendim size negüzel iki kızkardeş keşke benimde olsa zaten bebegim olduktan sonra annesi , kızkardeşi ,ablası olanlara çok özendim ben yanlız büyütüyorum kızımı biraz zorlanıyorum bazen yardıma fikre tecrübeye çok ihtiyacım oluyor inşalah sizinle bu yanlızlıgı paylaşıcama inanıyorum

halimecim boşverrrrrrrrrrrrrrrrr cnm ya
al bemdende okadar.sabah aksam yaparım diyorım aksamda sabaha sallıyorum .bi arka odam var cok zorda kALDIMMI sallıyorum oraya elimdekini haftya sonu bişeyler yapmaya calışıyorum
bende 2. dnm çalışmaya baslıcam ben çok acıyorum çalışan annelerin çocuklarına .şimdi bile rapor almak için falan hastaneye gidip döndüğümde sanki garipleşmiş gibi geliyo masum masum baktımı yüzüme içim titriyorsenağlama

iyi akşamlar güzel eylül annelerine nasıl bebişler iyilerdir umarım günlerdir sadece okuyabiliyorum sayfalar birikmiş hepsine de yetişemedim zaten ama muhabbete burdan balıklama giriyim dedim bebişler iyilerdir inşallah benimkini şimdi uyuttum accık laflıyım dedim bakalım ne kadar sürecek uykusu genelde bu saatte pek yatmazda şekerleme yapıyo sanırım bebeişler büyüyo hergün farklı şeylerine şahit olmak ne hoş gülmeleri değişiyo çılğıklar kahkahaları etrafındakileri tanımaları çok güzel duygular yaaa
kayınpederime kalsa yarın yürüteç getirecek alıyım bitane koy hep kucakta diyo olurmu baba dedim biraz daha büyüsün sonra hevesleniyo adamcağız

anlıyorum canım üzme kendini her evde tartışmalar bozuşmalar oluyor, ama hepsi de çözülüyor, 1 marta kadar baya zaman var o güne kadar bebişinin tadını çıkar halimecim hem birazdaha büyümüş olur için biraz daha rahat eder

alın bendende o kadar valla bazen bi bulaşık birikiyo bende makine de yok koyucak yerim olmadığı için mutfağım küçük biraz makine sığmıyo anca tezgahın kırılıp altına yerleştirilmesi gerekiyo o da uzun iş şimdilik bebişte var tadilata kalkamayız toz toprak olmaz o yüzden bi birikiyo kocişte kızıyo çok tembel oldun kalk biraz pc nin başından da evi çekip çevir diyo yani bazen oluyo böyle aksaklıklar ama olsun bebişler iyice bi büyüsünler hepsi geçer unutulur onların canı sağolsun iyiki varlar

merve süpersin yaaaaaaaaaaaaaaaaa:hooray:
ben saf mirmirmirmir,abla diye okumuştum ay ne güzel arkadaslık kurmuşlar abla diyo diye içmden gecirmiştimmmm yuhh banaa

İyi akşamlar herkese;
Didem hoşgeldin benim adım Duygu oğlumun adıda Ege:)9 eylül doğumlu..Pat küt gül varya onla aynı gün doğum yaptık biz biraz önce tanışmışsınız:))))
Halimecım kendını yorgun ve streslı hissediyorsan onunla alakalı olabılır.1 haftadır aynı şey bendede vardı..

Kızlar ev konusunda aynı stresı bende yasıyorum.Bazen deli gıbı iş ...Gece ege uyurken bıle ben iş yapmaya devam edıyorum bazende salıyorum herşeyı gıdıyor.Mesela şuan da sinir bozukluguda oldugu ıcın o salladıgım donemlerden bırındeyım.Evin hangı odasına baksam darmadagınık.Yemek yedik bulaşıklar duruyor..Gün içinde yatak toplama bulaşıkları yıkama ve bol bol mama önlüğü yıkama yemek yapma dısında baska hıc bırseye zaman ayıramıyorum...Ve buda benı daha cok strese sokuyor..

duygu sadiye hoşgeldiniz..
halimecim üzülme şimdiden, hem bebişinin geleceği için çalışıyorsun canım ne mutlu sana ve senin gibi fedakar annelere :1hug:
didemcim burada her türlü sorunu paylaşıyoruz bizler, umarım sen de bizlerle olursun bundan böyle ..

herkese iyi geceler :hooray:

valla ara sıra boşveriyorum zaten.-tatlicadiarzu-
boşvere boşvere iyice sıkılıyorum.neyse yarın rapor paramı almaya gideceğim biraz gezineyim diyorum emiri k.valideme bırakıp.

ewet yaa burdan neler öğrendim başkalarının yanında bilmiş bilmiş konuşuyorum havamı atıyorum nerden biliyosun diyolar yeni anne oldun ben bilinçli bi anneyim araştırıp öğreniyorum diyorum burası gerçekten çok güzel bi yer herşeyi rahatlıkla anlatabileceğimiz gerektiğinde içimzi döküp en özelimize inecek kadar birbirimize güvendiğimiz bi yer evlendiğimde tüm arkadaş çevremden uzak kalmıştım ve çok sıkılıyodum kimseyle bişey paylaşamıyodum ama şimdi koca bi arkadaş halkam var ve bu halka devamlı çoğalıyo yeniler ekleniyo ve giderek büyüyoruz ne hoş yaaaa

ev öyle darmadağınık olduğunda insan nerden başlıycanı bilemiyo. ben mesela bi yerden başlıyım temizlemeye derim hoooop bi bakmışım akşam olmuş bişey yapmamışım

merve duygu gül ve ismini bilmedigim diger arkadaşlar herkese merhabalar hepimiz hemen hemen arkaarkaya dogum yapmışız alah hepimizin bebegine saglıklı günler nasip etsin mervecim dertleri sıkıntıları paylaşıp azaltmak mutluluklarıda paylaşıp çogaltmak çok güzel bundan sonra bende hep burdayım sizinle

hoşgeldin canıma.s.a.s.a.s.

ben pek eşime birşey demem evinde rahat etsin diye. oda sağolsun bayaaaa bi rahat eder :))) ama temizlik yemek filan hiç aramaz sonra iş yaparken bana yardım da eder. böylece geçinip gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…