E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.301
özlemem mi hiç aşk olsun Şeniz
ösledik tabii nan yuktunn msn de uğramadınnnsen meni üzlemedin mi yuksam:mymeka::1shok: klava:iyii ohh anan yakın bırak ges ben kıskandım şimdi ohh ne alaÇok üzgünüm çoook
galiba cnm.aslında allahıma şükür o kadar yaramaz değil yine ama kendime bakamamak,evimi doğru düzgün toparlayamamak çok üzüyor beni.dünden beri eşimlede biraz bozuğuz.1 martta işe başlayacağım.oğlumu bırakacak olmak beni çok üzüyor.senağlama
galiba cnm.aslında allahıma şükür o kadar yaramaz değil yine ama kendime bakamamak,evimi doğru düzgün toparlayamamak çok üzüyor beni.dünden beri eşimlede biraz bozuğuz.1 martta işe başlayacağım.oğlumu bırakacak olmak beni çok üzüyor.senağlama
canımsın yaaa sırnaşık şey :roflol:valla bizde hiç çaktırmamışızmerve süpersin yaaaaaaaaaaaaaaaaa:hooray:
ben saf mirmirmirmir,abla diye okumuştum ay ne güzel arkadaslık kurmuşlar abla diyo diye içmden gecirmiştimmmm yuhh banaa
ev öyle darmadağınık olduğunda insan nerden başlıycanı bilemiyo. ben mesela bi yerden başlıyım temizlemeye derim hoooop bi bakmışım akşam olmuş bişey yapmamışımKızlar ev konusunda aynı stresı bende yasıyorum.Bazen deli gıbı iş ...Gece ege uyurken bıle ben iş yapmaya devam edıyorum bazende salıyorum herşeyı gıdıyor.Mesela şuan da sinir bozukluguda oldugu ıcın o salladıgım donemlerden bırındeyım.Evin hangı odasına baksam darmadagınık.Yemek yedik bulaşıklar duruyor..Gün içinde yatak toplama bulaşıkları yıkama ve bol bol mama önlüğü yıkama yemek yapma dısında baska hıc bırseye zaman ayıramıyorum...Ve buda benı daha cok strese sokuyor..
aman ben hergün temizlerim ertesi gün yine aynı. biz karıkoca çok dağınığız
hoşgeldin canıma.s.a.s.a.s.merve duygu gül ve ismini bilmedigim diger arkadaşlar herkese merhabalar hepimiz hemen hemen arkaarkaya dogum yapmışız alah hepimizin bebegine saglıklı günler nasip etsin mervecim dertleri sıkıntıları paylaşıp azaltmak mutluluklarıda paylaşıp çogaltmak çok güzel bundan sonra bende hep burdayım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?