- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.341
evet deryacım benimkide artık uyumaya yakın bir huzursuzlanıyor bir ağlıyor sanırsın bir yeri acıyorr bölee kendini geriyoooo ne yapıcamı şaşırıyorum sonradan oldu bu bende anlam veremiyorum önceden nasıl usluydu artık değişti. inşallah düzelir.
günaydın canlarım..kontrolden geldik bizde..bebiş 6,500 gr ve 62 cm..bi sorun yok Allaha şükür..:Saruboceq:öptümmmm alayınızıa.s.
günaydın canlarım..kontrolden geldik bizde..bebiş 6,500 gr ve 62 cm..bi sorun yok Allaha şükür..:Saruboceq:öptümmmm alayınızıa.s.
Canım dün yazacaktım unuttum,saç rengin çok güzel olmuş güle güle kullan ve bir daha açık renge boyatma bence:) Benim saç rengim koyu kumral,aralarına gölge yaptırıyordum doğal duruyordu ama bu kendi rengini kullanmaya karar verdim çünkü koyu renk hakketen daha genç gösteriyor.
günaydın...tabiki 6 da kalktık..iş güç evet..kimi anne çalışıyo olmasına gerçekten üzgün..ama yakınımda bikaç olaya şahit oldum da,sanki çalışmak evden bir kaçış olmuş kimilerine..ev işini layıkıyla yapamamanın bahanesi,çocugun bakımına dair azalan mesuliyet..kimi annelerde çalışmak bi kurtuluş..çalışmaya başlicağı günü iple çekenler ver..artık sosyal yaşama katılıcak,kendilerine ona göre daha çok bakabilcekler...gerçekten geçim derdiyle çalışanda var tabi..ilerde bende bir dükkanımın olmasını kendi tasarladığımgiysileri satmayı hayal ediyorum..ama bıdıcığım 5 6 yaşında olunca..allahın izniyle....en zor iş zaten evhanımlığı...en nankör iş..en fedakar iş..ve bence bi çeşit meslek evhanımlığı........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?