Doğum yapmış olan anneler buraya....

aytencim sen de birisine okutsana bebişini belki nazar olmuştur gerçekten bak benimki de aynı öyle oldu bir hafta boyunca şaşırdım ya nasıl ağlamak içli içli o ağladıkça benimde içim parçalanıyordu hep...

bence de evde oldukları için iş güç zor işler tabii:)

Günaydın Ayten ve derya bende çalışıyorum ama erken damlayamıyorum önce okula el atıp sonra bilgisayarı açıyorum....

Son düzenleme:
günaydın zeynep hoşgeldin havalar nasıl doğduğum memleketimde:) bu arada çok güsel çıkmışınız oğluşunla Allah nazarlardan saklasın

zeynep maşallahh analı oğulluu pek güzelsiniz maşşallahh size naszar değmesin bakışlar bak sen yaaa yerim ben bunların hepsini yaa

Teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepimizi nazarlardan saklasın...Deryacım doğduğun memlekette havalar oldukça kirli ama çok soğuk değil...
Selin rapor almadım çünkü özel sektördeyim 2 ay kullandım ve başladım..

aytencim bunların gelişimlerinde bir problem var bence.yani bu dönem benimki de aynı.11.30 gibi uyurdu.şimdi 11 gibi uyuyor.5 dk.sonra ağlayarak uyanıyor.tekrar uyutuyom.tekrar aynısı.böyle 4-5 kez sürüyor kesintisiz uykuya geçmeleri.bence bu sıralar rüyalarında fala korkuyorlar.çünkü benimki korkarak uyanıyor ve bağırarak ağlıyor.aslında uykusu var.ama işte tam uykuya geçmesi hemn olmuyor
herkese günaydın ..........tatlı sevimli bool kahkahalı ve uykulu günler..hihoyyyt

Canım bence de ya tam anlattığın gibi oluyordu bizde de işte gerçekten miniklerimiz rüyalarında korkuyorlar herhlde bende tek benimki öyle ağlıyor sanıprdum meğer sizinkilerde de varmış aynı problem..allahım korusun bebişlerimizi

selam kızlar günaydın nasılsınız görüşmeyeli.ben 2-3gün girmedim ne cok yazmışsınız yine oku oku bitmeyecek..
gül kızz seni kıskandım bende cıktım geldim adanaya uygun olursak görüşelim bebişleri tanıştıralım

kızlar ne çok yazmışınız dün herkes foto koymuş maaşallah bütün bebişlerimiz çok tatlı allahım nazarlardan korusun...
bende benim tosbaayı çektim şimdi koyayım hemen :)

Hepinize Günaydın Arkadaşlar...
Benim kızımda uzun süredir gece 3 te yatıyordu ilk defa dün 1 de yattı ben de sevindim erken diye.İnş böyle böyle daha da erken yatmaya başlar.

günaydın canlarım..kontrolden geldik bizde..bebiş 6,500 gr ve 62 cm..bi sorun yok Allaha şükür..:Saruboceq:öptümmmm alayınızıa.s.

Günaydın güzel eylül anneleri ve bebişleri:)

Gözdecım maşallah oglusuna ne guzelde oturmus.büyüdülerde oturuyor bunlar artık
günaydın canlarım..kontrolden geldik bizde..bebiş 6,500 gr ve 62 cm..bi sorun yok Allaha şükür..:Saruboceq:öptümmmm alayınızıa.s.

Çiğdemcim allah nazardan saklasın.

günaydın...tabiki 6 da kalktık..iş güç evet..kimi anne çalışıyo olmasına gerçekten üzgün..ama yakınımda bikaç olaya şahit oldum da,sanki çalışmak evden bir kaçış olmuş kimilerine..ev işini layıkıyla yapamamanın bahanesi,çocugun bakımına dair azalan mesuliyet..kimi annelerde çalışmak bi kurtuluş..çalışmaya başlicağı günü iple çekenler ver..artık sosyal yaşama katılıcak,kendilerine ona göre daha çok bakabilcekler...gerçekten geçim derdiyle çalışanda var tabi..ilerde bende bir dükkanımın olmasını kendi tasarladığımgiysileri satmayı hayal ediyorum..ama bıdıcığım 5 6 yaşında olunca..allahın izniyle....en zor iş zaten evhanımlığı...en nankör iş..en fedakar iş..ve bence bi çeşit meslek evhanımlığı........

Canım dün yazacaktım unuttum,saç rengin çok güzel olmuş güle güle kullan ve bir daha açık renge boyatma bence:) Benim saç rengim koyu kumral,aralarına gölge yaptırıyordum doğal duruyordu ama bu kendi rengini kullanmaya karar verdim çünkü koyu renk hakketen daha genç gösteriyor.

teşekkürler canımcım..aynaya bektıkça keşke daha önce boyasaymışım diyorum ama kısmet işte..öptümma.s.

patikcim.o dediğinde benim canım ))).kaçış demiyelim de ona sosyal yaşama karışma diyelim..))) ben öğretmen olduğum için evede durmak beni çook sıktı.bebeğimle çook mutluyum o da ayrı.ama bazen artık kendime zaman ayırmak istiyorum.insanlarla konuşmak, gezmek vb.. tamam bebişlerimizin şuan bize çook ihtiyacı var ama bizim deb ir birey olarak kendi bedenimizi ve ruhumuzu dinlendirmemeiz ve mutlu etmemeiz gerek ki bebeişlerimize daha sağlıklı bakalım.:içelim:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5
tabii ben çok yoğun çalışmadığım için istiyorum.bazı arkadaşlar hafta sonu bile çalışıyor.:yoksa ben de özel sektörde , yoğun bir çalışma istemem.o zaman bebeişerimiz annelerinden çook ayrı kalıyorlar.benim okul da yakın.şubatta başlayacağım.zaten 1,5 aydır raporlarla idare ediyorum.kızma benim gibi annelere canımcııımklava:

bu arada en zor ,en nankör vb. iş te ev hanımlığı sana katılıyorum..ama ben ev işlerimi çok iyi yapabilyorum.bebebğime de çook ii bakabiliyorum.ama gerçekten ev işlerini layıkıyla yabıyorum.amacım ev işlerinden kaçmak değil kendime de zamn ayırmk canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…