Doğum yapmış olan anneler buraya....

memnun oldum mehtap... ben seni selin sanıyodum...gülsüm canım benim adım...
çok zorlamıyorum zaten.. ben de okumuştum...
bizim çocuklar internet çocuğu oldu zaten... kaydirigubbakcemile3
geçenlerde sütüm kesilmişti çok aç olmasına rağmen yine de emmedi biberonu... kaşıkla verdim mamayı yine kabul ettiremedim... cins benim oğlan cins...

Valla isteyenimiz çoooooooook e bi kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır fakat bizde bu babiş varken biraz zorrrrrrrrrrrrrrr alırlarrrrrrrrrr......................:))

O 1000 kişiden 1'i biz olmak istiyoruz.))) şaka bi yana gerçekten çok tatlı kızın var.maşallah.değmesin.ısırasım geldi resimlerini görünce.sırnaşık şey

herkese günaydınnnn....

3 gündür emir çok huzursuz.devamlı ıkınıyor.aslında hergün yapıyor kakasını.neyse dün gece ağlama krizine girince acile götürdük.yolda giderken arabada uyudu.neyse gittik.orada uyandı.poposundan dereceyle yaptırmayla çalıştılar.çok çok az yaptı.sonra fitil attılar.birde pipisine poşet taktılar.çişini yapınca getirin dediler.tam 1 saat bekledik.ne çiş ne de mama.orada beklerken yine uyudu.yavrum artık dayanamadı uykusuzluğuna.sabah 6.30'ta hiç deliksiz uyudu ilk defa.1'den 6.30'a kadar.sonra emdi yine uyudu 8'de uyandı.yine feryat figan.şimdi karnı doydu yine uyuyor.akşama dr.a gitcez bakalım.biraz sonra da devlet hastanesine gitcez.gözü doğduğundan beri çapaklı.geçmiyor bir türlü.

ilk defa böyle oldu kuzum ya.allaha şükür ateşi filan yok , öksürmüyor da ama niye böyle oldu bilmiyorum.

birde bi şey sorcam kızlar ya.fitilden sonra hala daha kakasını yapmadı.normal mi sizce ?

canım çok geçmiş olsun bahsettiğin şeyler bende de var. birincisi çapak bizdee gözyaşı ile birlikte vardı vee doktor gözyaşı kanalı tıkalı dedi ben hergün masaj yaptım ve verdiği damlayı (jel kıvamında) 15 gün kullandım ve gözünü günde 3 kere steril suyla (göz için satılıyor) onunla sildim 1 ayı buldu iyileşmesi bu göz olayında en önemli şey steril tutmak vee masajı, ikincsi kakasını benim paşa 1. aydan sonraa sürekli 2-3 güne bir yapıyodu senin dedğin gibi ıkınarak uyaandığı uyuyamadığı çok oldu, bizde çeşitli yöntemler denedik, dedğin gibi fitil sokupta kakasını yapmadığı oldu normal yani o, neyse sonunda doktor bize duphalac mı ne öyle bir şurup verdi son 15 gündür sabah akşam içiriyoruz günde bir defa yapmaya başladı çok şükür, şimdi 2 gündür şurubu kestik bakalım kendiliğinden yapabilecekmi. birde bizimkinin ıkınmaktan poposu çatlamış o da bebeklerin huzursuz olmasına sebep oluyor çok, onun içinde anestol vermişti doktor poposuna sürmüştük ii gelmişti. a.s.

günaydın güzel eylül anneleri 2 gündür geçmişi okuyorumm zor bitti. ama aklımdada hiçbirşey kalmadı inanın. repler havada uçuşmuş bende verdim ama çok verdigim için dinlenmeye aldılar sonra yine devam edecegim canım arkadaşlarım.
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz.
aspirin canım maşallah bebişine. birde herkes resim eklemiş ama sonrasında silmişsiniz hiçbirini göremedim. :çok üzgünüm:
bende hafta sonu ilk önce izmire ordanda aydına geçecegim malum son tatilim dayımın kızının dügünü var hemde ailemle geçirmek istiyorum.
fatmacımm istla geldiginde banada beklerim tatlımmm.
arkadaşlar agustos anneleri olarak havalar ısınınca bir toplantı düzenlenecek bizde de bir aralar hamileyken toplanalım demiştik ama olmamıştı sadece Yeniyaşam(Esra) artık gelemiyor arkadaşımızda onunla buluşmuştuk. havalar güzelleşsin bizde minnoşlarla birlikte kk arkadaşları olarak ve teyzeleri olarak buluşsak mı ne dersiniz.
bu arada Serencim ve Hicrancımm havalar ısınsın nasip olursa sizlere gelmeyi çok istiyorumm.birde Fatihe geçtigimizde Merveylede görüşmek istiyorum yaa bakalım artık. tabi Cansumu da unutmayayım onuda Kadıköye indigimizde yada havalar güzelleştimi benim burdan tek araca bakar kabul ederseniz hepinize misafir olacagımm. tabi sadece ben degill canım siz güzel arkadaşlarımın hepinizi her zaman beklerim kapım her zaman açık.
Yakacıkta oturan bir arkadaş vardı bir daha göremedim İstanbul Kartal istikametinde oturan varmı. kaydirigubbakcemile
herkese güzel günler diliyorum güzel anneler ve tatlı melekleri. a.s.

Arkadaşlar günaydın...hihoyyyt
lan benim geldiğimi görünce hepiniz çıkıyor musunuz,ben yokken sayfalarca yazışma olmuş ben giriyorum valla şu anda 2 kişiyiz burda...
Aloooooo,Betüüüül,Hicraaaannn,Duyguuuuuu,Ayteeeeeeeeeeeeen,Sedaaaaaaa,Fatmaaaaaaaaaaaa,Özleeeeeeeemmm,Hayriyeeeee,Şaziyeeeeee,Mihribaaaannn,Şehribaaaannnn nerdesiniiiiizzz çıkın ortaya tokatlamayiim...:mymeka:

Duygu yine pat küt lafı yemişim bu tokat onun için:mymeka:
Umutcum valla artiz gibisin resimlerini gördüm...

Arkadaşlar bol bol bebişlerin resimlerini koymuşunuz valla hepsi şeker mi şekerler,reklam çocukları gibi her biri...
rep midir nedir iyi bişeyse bana da verin çabuuuk...-tatlicadiarzu-

Aslı bana da geelll,ben de İstanbullu oldum artıkın....
Kartal nere oluyüür bana yakın mı,ben köyden yeni geldim yaadelikafadulden

Burda bugün hava çook güzel ben kızımı parka götürecem,güneş alsın kuzucuk..:lepi:

Herkese Gunaydınlarr...
Bugun gece her ne kadar uykusuz ve yorucu gecsede gune zınde basladım..
cunku 1 saat hızlı tempo yuruyus yaptık kucuk abımle.. uzun zamandır yapmamıstım yuruyuz bakalım bugun basladık ınsallah daim olur yaa sımdıde kahvaltı yapıcam ohh bana yaramasınnn ama sütüme/oğluma yarasınnn... :roflol:

selam kızlarrrr benim kız babasıyla oturuyor bende sabah için poğça yapıyorum pişiyorlar şuan bakınnn canlı canlııı:roflol::roflol:cokacimcoook

Rejimdeyiz kardesiimmmm ayıp değilmi yahuuu klava:
Canım cekmıyor var mıııı delikafadulden cokacimcoook

Hayırlı Sabahlar Hepinize....
Valla Hicrancım sabah sabah hepimizi iştahını kabarttın sözde rejimdeyim ben de.Böyle yeni fikirler sokma aklımıza:)Aspirin kızın çok tatlı maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…