- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.581
Arkadaşlar günaydın...hihoyyyt
lan benim geldiğimi görünce hepiniz çıkıyor musunuz,ben yokken sayfalarca yazışma olmuş ben giriyorum valla şu anda 2 kişiyiz burda...
Aloooooo,Betüüüül,Hicraaaannn,Duyguuuuuu,Ayteeeeeeeeeeeeen,Sedaaaaaaa,Fatmaaaaaaaaaaaa,Özleeeeeeeemmm,Hayriyeeeee,Şaziyeeeeee,Mihribaaaannn,Şehribaaaannnn nerdesiniiiiizzz çıkın ortaya tokatlamayiim...:mymeka:
Duygu yine pat küt lafı yemişim bu tokat onun için:mymeka:
Umutcum valla artiz gibisin resimlerini gördüm...
Arkadaşlar bol bol bebişlerin resimlerini koymuşunuz valla hepsi şeker mi şekerler,reklam çocukları gibi her biri...
rep midir nedir iyi bişeyse bana da verin çabuuuk...-tatlicadiarzu-
Aytencim maşşallah bebişine yaa
Aslı bana da geelll,ben de İstanbullu oldum artıkın....
Kartal nere oluyüür bana yakın mı,ben köyden yeni geldim yaadelikafadulden
Burda bugün hava çook güzel ben kızımı parka götürecem,güneş alsın kuzucuk..:lepi:
evt Aytencim aydına gidiyorum nasip olursa cuma günü binecegim haftaya kardeşime gidersem orda sizlerle birlikte birkaç gün geçirebilirim gündüzleri. selamını iletirim memleketimize güzelim:)) OZanım Egem iyi teyzesi iyileşti kontrolde çok şükür herşey iyi dedi dr. geçen hafta gittigimizde üfürümü var demişti onun için birşey söylemedi aklım ona takıldı inşllah geçer bebeklerde genelde oluyormuş bazen yalancı üfürüm oluyormuş kansızlıktan dolayı şimdiye kadar başka dr duymamıştı ama bakalım 3 ay sonra bir daha dinleyelim dedi. senin ogluş nasıl iyidir inşllah.aslıcım aydınamı gidiyosun oralara selam söyle benden çok öpüyorum seni canım. tosuncuk nasıl iyimiii onuda öp benim içinn, ohh ne güzel hepiniz istanbulda birbirinizi görme şansınzı var bnede o kadar çok isterdimki tanışmayı hepinizleee.
deryacım sende istdasın neresinde. ben 32 yaşındayım ve yeni anne oldum güzelimm.kızlar burda kimler kaç yaşında merak ettim doğrusu?ben 26 yaşında anne oldum:)
biz beykoz tarafındayız canım ama sanırım bi süre sonra içerenköy-bostancı civarına taşınıcaz eşimin işi dolayısıyla ...sen nerdesin betül üsküdar civarında olduğunu sölemişti birisi daha vardı kadıköydeydi
deryacım ben 28 yaşındayım.şutarafagittikızlar burda kimler kaç yaşında merak ettim doğrusu?ben 26 yaşında anne oldum:)
canım ben 23 yasında anne oldum.beykoz kanlıcada oturuyorum şuan
Betül tebrik ediyorum valla seni.Bence de bizim için en etkilisi spor sırf rejimle sarkma olursa hiiç te iyi olmaz.
Güll canım Kartal Anadolu yakasında tatlımm. gelirim şekerimm havalar güzelleşsinn bir hafta sonuda size gelirim canımm. size gelmemde tek araca bakar. alırım oglumu kucagımaa çıkarım gezmelere kaydirigubbakcemile5 sende kızını alıp geleceksinn ama tatlımm.
Aytenn, Betüll nasılsınızzz. bebişlerimiz nasılll.
dün akşam banyodan çıktı,mis kokuları geliyordur resme bakınca...))
olsun canıım başka zaman şey edersin,vermiş kadar oldun...:içelim:
Bacım bebısın guzel bır rep i hakettı masallahemme cok yorulmusum bana bıraz dınlen dedıler.. -tatlicadiarzu-
Güll canım Kartal Anadolu yakasında tatlımm. gelirim şekerimm havalar güzelleşsinn bir hafta sonuda size gelirim canımm. size gelmemde tek araca bakar. alırım oglumu kucagımaa çıkarım gezmelere kaydirigubbakcemile5 sende kızını alıp geleceksinn ama tatlımm.QUOTE]
tabi ya ben de buluşalı buluşalım dedim ama kimse yanaşmadı,hatta bana gelin dmiştim evde bebişlerle daha rahat oluruz demiştim ama,kimse kaale almadı:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?