Doğum yapmış olan anneler buraya....

gül hoşgeldin canım, hayriye, şaziye, mihriban şehriban daaa kimmmmmm :roflol::roflol::roflol: sana rap rüp vermem ben 200 kusur puanın biz daha 100 lerdeyizzzz. -tatlicadiarzu-

Güll canım Kartal Anadolu yakasında tatlımm. gelirim şekerimm havalar güzelleşsinn bir hafta sonuda size gelirim canımm. size gelmemde tek araca bakar. alırım oglumu kucagımaa çıkarım gezmelere kaydirigubbakcemile5 sende kızını alıp geleceksinn ama tatlımm.
Aytenn, Betüll nasılsınızzz. bebişlerimiz nasılll.

aslıcım aydınamı gidiyosun oralara selam söyle benden çok öpüyorum seni canım. tosuncuk nasıl iyimiii onuda öp benim içinn, ohh ne güzel hepiniz istanbulda birbirinizi görme şansınzı var bnede o kadar çok isterdimki tanışmayı hepinizleee.

evt Aytencim aydına gidiyorum nasip olursa cuma günü binecegim haftaya kardeşime gidersem orda sizlerle birlikte birkaç gün geçirebilirim gündüzleri. selamını iletirim memleketimize güzelim:)) OZanım Egem iyi teyzesi iyileşti kontrolde çok şükür herşey iyi dedi dr. geçen hafta gittigimizde üfürümü var demişti onun için birşey söylemedi aklım ona takıldı inşllah geçer bebeklerde genelde oluyormuş bazen yalancı üfürüm oluyormuş kansızlıktan dolayı şimdiye kadar başka dr duymamıştı ama bakalım 3 ay sonra bir daha dinleyelim dedi. senin ogluş nasıl iyidir inşllah.
kızlar burda kimler kaç yaşında merak ettim doğrusu?ben 26 yaşında anne oldum:)
deryacım sende istdasın neresinde. ben 32 yaşındayım ve yeni anne oldum güzelimm.

biz beykoz tarafındayız canım ama sanırım bi süre sonra içerenköy-bostancı civarına taşınıcaz eşimin işi dolayısıyla ...sen nerdesin betül üsküdar civarında olduğunu sölemişti birisi daha vardı kadıköydeydi

canım ben 23 yasında anne oldum.beykoz kanlıcada oturuyorum şuan

Lan Ayten pintoşluk yapma cebinden mi çıkıyor oluum...
ben sana veremiyom başkalarına ver diyo ben napim site bile sna karşııı...:lepi:

ben de kızımın resmini koyayım öbürü de dayımın oğlu 2 yaşında eşşoğlusu sıkıştırırıp duruyor kızımı yalnız bırakamıyoz valla...kaydirigubbakcemile3

http://img159.imageshack.us/img159/3792/028lx9.jpg[/IMG][/URL]

ImageShack - Image Hosting :: 028lx9.jpg

Betül tebrik ediyorum valla seni.Bence de bizim için en etkilisi spor sırf rejimle sarkma olursa hiiç te iyi olmaz.

Evet canım sadece rejımle hem daha yavas gıdıyor kılolarr... Çok üzgünüm çoook
hergun aynı saatte alıskanlık yapabılsem ne aalaaa umarım bunuda basarırım.. yoksa bu kıloların kendılıgınden gıdecegı yok vallahı oturup oturup bunaldım demeklede gıtmıyor depresyona gırmeklede.. yaza kadar eskı halıme donmem sart... umarım basarırım cok ıstıyorum yahuuu... kaydirigubbakcemile

Saol canım ıyıyız cok sukur sen nasılsın paşa nasıl.. bak bende ist. üsküdar dayım bana da beklerımm ona goreee... ama ben gelebılırmıyım o mechull.. kaydirigubbakcemile3

Özlem resimleri böyle sayfada tıklamadan çıkacak şekilde nasıl koyuyorsunuz??
ben de koyuyom ama küçük çıkıyor.

gül bu foto görünmüyor şekerim daha küçüğü varsa onu kopyala belki o zaman görünürr, ayrıcaa bu rap ler tabiki cebimden çıkıyorrrr sınırlı sayıda vermişlerrrr , hem durp duruken verilmez rap bişeyler yap değişik resimler koy ayçanınnn meselaaa o zaman veririz baak yoksa yok öyle üç kuruşa beş köfteeee -tatlicadiarzu-

Bacım bebısın guzel bır rep i hakettı masallah emme cok yorulmusum bana bıraz dınlen dedıler.. -tatlicadiarzu-
olsun canıım başka zaman şey edersin,vermiş kadar oldun...:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…