Doğum yapmış olan anneler buraya....

o püreler haslanıpta mı yapılıyorr ?? hasladıgın zaman suy bosa gıtmıyormu suyuunuda mı verıyorsun ? nasıl oluyor bı anlatıverımısın bacımmm.. :smiley-cool:

ben yarım elmayı rendeleyipp içine 1 yemek kaşğı su koyup kendi suyuyla ocaktakısık ateşte pişirdim ama benmari usulüü canım ve iyice kaşıkla ezip öle verdim ama denemek için yaptım bidaha biraz daha büyüsün öle yapıcam şimdilik suyuyla devam edicezzz

Son düzenleme:

aman yok denemem betülcüm..nazlım iyi..anne sütü aldığı müddetce bir sorunumuz yok..anne sütü dışındaki herşey sakıncalı bizim için..şimdi kendime ısırgan-rezene -deve dikeni çayı yaptım..sütü artırırmış diyolar...deniciiim...

sedacım ben cok okuyamadıgım ıcın yazılarını bılmıyorum ama sut alerjısı olan bebekler ıcın olan mamalar neocate tarzı mesela..Onlarda olmuyormu canım nazlıcıga?ınsallah hep bol bol sutun gelırde onlara hıc gerek kalmaz canım

erdemli hoşgeldin canım...
betül aldıgım kıtapta meyvelerı de pişirin diyodu buharda pişirip verin diyodu ama ben pişirmedim. ya zaten tek elma verdim.....

iyi akşamlar kızlar girmeyeli 55 sayfa birikmiş ya biraz okudum zor geldi oğlanda uyudu kaç gündürde uykusuzum misafir felan hepiniizi kocaman öpüyorum kızlar bebişlerinizide:1hug: tabi iyi gecelerŞeniz

arkadaşlar merhaba. benide aranıza alır mısınız? hamilelik dönemimde eylül annelerini takip etmeme rağmen kayıt olmak kısmet olmamıştı. yeni katıldım size. çok beğeniyorum bu samimi siteyi.

merhaba canım hoşgeldin.bütün sorunlarını,sevinçlerini, hüzünlerini vb. bizimle paylaşabilirsin.biz burda artık birer arkadaş hatta dost olduk.her ne kadar birbirimizi görmesekte çok ısındık.:1hug::1hug:

Benim iştahım çok açıkBen birşeyler yemeğe gidiyorum.Oğlum mızır mızır bugün.Hadi iyigeceler.

naime hoşgeldin tekrardan cnm.a.s.

hicrancım resimleri silicem.sende silersen sevinirim.:1hug:

nevruz memnun oldum cnm.ayrıca kızınıda çok beğendim ya.dünürüm olurmusun ?
:jeyyar:

Valla isteyenimiz çoooooooook e bi kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır fakat bizde bu babiş varken biraz zorrrrrrrrrrrrrrr alırlarrrrrrrrrr......................:))

selam kızlarrrr benim kız babasıyla oturuyor bende sabah için poğça yapıyorum pişiyorlar şuan bakınnn canlı canlııı:roflol::roflol:cokacimcoook

selam kızlarrrr benim kız babasıyla oturuyor bende sabah için poğça yapıyorum pişiyorlar şuan bakınnn canlı canlııı:roflol::roflol:cokacimcoook

Ay ne güzel gözüküyorlar,zaten iştahım açık..Biraz önce bebişimi emzirdim,sütümü içtim,kendime papatya çayı demledim(ağrılara iyi geliyormuş)Burayada bi bakasım geldi.Oğluşum biraz öksürüyo,doktora götürücem sabah.Hadi hoşçakalın

Günaydın arkadaşlar hepinize...
Papatyam valla bi senin adını aklımda tutamadım... hep unutuyorum kusura bakma...:1hug:
ne güzel görünüyo poğaçaların canım çekti sabah sabah nolcak şimdi... klava:
kızlar ne güzel bebeklerinize bişeyler veriyorsunuz.
benim oğlum hiçbir şey yemiyor malesef:çok üzgünüm:
havuç suyu verdim puff diye fışkırtıyo her yer battı..
elma verdim aynı şeyi yaptı...
bir de biberona alışamadı bi türlü. nasıl alıştıracağım bi bilen var mı...

herkase günaydınnnnnnnnnnn
cnm bizimkide yadırgadı havuç suyunu ilk basta
elma ve armutu seviyor azar azar ver istemiyorsa bırak bikaç gün sonra tekrar denersin (öyle okumustum şu internet olmasa ne yapcaktım bilmiyorummirmirmirmir)
gecen hafta yazmıştım bende biberon istemiyor diye 2 günden beri cok ac olduğunda alıyor ama biberondan sonra hemen memeye de tutuyorumm
senin ismin neydi ben mehtap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…