- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #8.521
olsun canım zamanla kavrarsın baksana ben bıle karıstırıyorum senınkı cok normall.. kaydirigubbakcemile3canım bende çogu zaman karıştırıyorum.:1hug: daha tam kavrayamadım bi delı kızı bide senı tanıyorum isimlerınızi diğer arkadaşları tam kavrayamadım çünkü kısıtlı giriyorum karıştırıyorum............:uhm:
sağol canım benim ya. allah var kıskançlık, dedikodu ve yalanım hiç yoktur. (kendimide övdüm bu arada) ama gerçekten sende çok sıcak kanlı ve uyumlusun. forumdada çok aranıyosun seviliyosun. ne büyük bi mutluluk a.s.a.s.a.s.
-------------------- becerebilekmıyım aceppppp
ya cnm benim silmemişsin ya.benim oğlumun resimlerini ama.yanlış anlaşılmasın.kendiniküleri silmişsin.
oyyyy maşallah ne tatlı gülmüş o annesiiiii valla benim kızda gülüyor ama makinayı görnce put kesiliyor kaşları çatıp dikkat kesiliyor makinaya o yüzden gülerken ki resmini nadiren çekiyorummm paparzzi gimiyim neyim bennn:roflol::roflol:
Kızlar sımdı marketten geldım.. Aslana organık (kavanoz) meyve purelerı aldım ... 4 ay ıcın olanlardan ..
Bakalım sevecek mi hepsi cok sırın ozendım valla.. en azından dısarda kolaylık olur oyalamak ıcın..
bırde kavanoz sutlaclı muhallebı aldım aynılarından.. cokacimcoook
arkadaşlar merhaba. benide aranıza alır mısınız? hamilelik dönemimde eylül annelerini takip etmeme rağmen kayıt olmak kısmet olmamıştı. yeni katıldım size. çok beğeniyorum bu samimi siteyi.
arkadaşlar merhaba. benide aranıza alır mısınız? hamilelik dönemimde eylül annelerini takip etmeme rağmen kayıt olmak kısmet olmamıştı. yeni katıldım size. çok beğeniyorum bu samimi siteyi.
merhaba canım hoşgeldin sağlıkla büyüt bebişiniarkadaşlar merhaba. benide aranıza alır mısınız? hamilelik dönemimde eylül annelerini takip etmeme rağmen kayıt olmak kısmet olmamıştı. yeni katıldım size. çok beğeniyorum bu samimi siteyi.
sağol fatmacım hoşbulduk
allah hepimzin evlatlarını bize bağıslasın
bizim kızla senin oğlanı ben çok benzetiyorum
cinsiyetleri farklı ama delikafadulden tombullukları aynı maşallahkaydirigubbakcemile3
bende mandalinalı ve elmalı olandan aldım benim kız sevdi valla ama bidaha almadım evde kendim yapıcam püreleri elma haşlayıp yaptım kendim yedi bu günn
ya ne güzel korkmadan veriyorsunuz bebeğinizie yavaş yavaş bişeyler..ben çok korkuyorum yaa gene hastanelik olmak istemiyorum...bende ne özenirdim onlara:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?