Doğum yapmış olan anneler buraya....

olsun canım zamanla kavrarsın baksana ben bıle karıstırıyorum senınkı cok normall.. kaydirigubbakcemile3

saol canım benım tesekkur ederım,:1rolleyes: tum eylül annişleri sagolsunnn... :enbuyukkk:
-------------------- becerebilekmıyım aceppppp

Ya bunlar cok hos, ama yınede ben bır tane de guldugun bır resım ıstıyorum hıc gormedım bu gune kadar yaaa benneyaptımki
olurmiiii :icecream:

Offf yıne butun gun gıremedım.Eşim evde oldugundan beri butun gunum dolu gecıyor...Bır yandan cocuk yemek derken aksam oluyor..1 haftadır evde (hıc canım sıkılmıyor)Ama yınede ınsallah en kısa zamanda iş bulur..Birsuru resımler konulmuş yıne harıka gorunuyor butun bebeklerımız:)Yine bır rep muhabbetıdır almıs basını gıdıyor valla geç keşfettik bu işi.Birazdan bende vereyım bıraz:))
Umutcum sende yıkılıyorsun bu arada maşallah:)))

Kızlar sımdı marketten geldım.. Aslana organık (kavanoz) meyve purelerı aldım ... 4 ay ıcın olanlardan ..
Bakalım sevecek mi hepsi cok sırın ozendım valla.. en azından dısarda kolaylık olur oyalamak ıcın..
bırde kavanoz sutlaclı muhallebı aldım aynılarından.. cokacimcoook

canım buldum resim arıyorum ben meğer link duruyormuş ben diğerini silmiştimmm okeyto bebişşşş

bende mandalinalı ve elmalı olandan aldım benim kız sevdi valla ama bidaha almadım evde kendim yapıcam püreleri elma haşlayıp yaptım kendim yedi bu günn

ya ne güzel korkmadan veriyorsunuz bebeğinizie yavaş yavaş bişeyler..ben çok korkuyorum yaa gene hastanelik olmak istemiyorum...bende ne özenirdim onlara :a015:

arkadaşlar merhaba. benide aranıza alır mısınız? hamilelik dönemimde eylül annelerini takip etmeme rağmen kayıt olmak kısmet olmamıştı. yeni katıldım size. çok beğeniyorum bu samimi siteyi.

evet avatardaki resim de benziyor
büyük bir resim koyda ben de bakıyım bakalım benziyolar mı

bende mandalinalı ve elmalı olandan aldım benim kız sevdi valla ama bidaha almadım evde kendim yapıcam püreleri elma haşlayıp yaptım kendim yedi bu günn

o püreler haslanıpta mı yapılıyorr ?? hasladıgın zaman suy bosa gıtmıyormu suyuunuda mı verıyorsun ? nasıl oluyor bı anlatıverımısın bacımmm.. :smiley-cool:

Son düzenleme:
ya ne güzel korkmadan veriyorsunuz bebeğinizie yavaş yavaş bişeyler..ben çok korkuyorum yaa gene hastanelik olmak istemiyorum...bende ne özenirdim onlara :a015:

Canım nasılsın nazlımız nasıl ınsallah daha ıyısınızdır hersey yolundadır..
Bosver saglıklı olsunlarda bunlar onemlı degıl sart degıl yanı .. deneme sen nazlı kuzun alerjı olmasın yıne... :teselli:

arkadaşlar merhaba. benide aranıza alır mısınız? hamilelik dönemimde eylül annelerini takip etmeme rağmen kayıt olmak kısmet olmamıştı. yeni katıldım size. çok beğeniyorum bu samimi siteyi.

hoşgeldin arkadaşım iyi paylaşımlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…